Vin i kroppen...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. Tjosan...
blev visst lite rödtjut i kroppen i allafall..=)
Daniel är på äventyr med sina kompisar.. och Jessica och Bettan kom till mig...
Bettan har åkt hem med Jessica är kvar en stund till..
jag dricker rödvin som sagt och Jessica Martini.. hur man nu kan dricka den skiten haha..=)
Ständigt mobbad blir hon..=)
vi har suttit som vanligt och tjötat om allt möjligt...
Fick Bettan att brista ut i skratt rätt friskt innan hon gick när vi prata om alla mina idioter till folk jag stött på i mitt liv... den ena efter den andra har haft sämre och sämre ursäkter.. haha
jag är ju tacksam för att jag idag kan skratta åt det och skämta åt det men då vid händelsens tid och rum har man ju fällt en tår eller 1000!!!
"Jag har problem med min pappa så det är därför jag inte riktigt kan engagera mig i nån just nu" (Killen körde mig till sjukhuset och jag fick höra detta av han efter ett riktigt tufft ingrepp)
"Men jag har ju inte sagt att jag älskar dig på en vecka nu du borde fattat" (killen dumpar mig för att jag har pengaproblem(???) medans det var han som satt hos kronofogden och stal mitt Statoil kort och köpte porrblaskor och tanka och annan skit för över 3000 spänn)
"Ge mig helgen så skall jag ge dig ett svar på oss" (4 mån senare fick jag reda på att han träffat en annan, där satt jag och vänta vid telefonen) =)
"jag vet inte riktigt vad jag känner" (suttit på en tåg/bussresa i 14 timmar för att besöka han på rehab och får den kommentaren i ansiktet)

"Malin , du är lite som godis... man vill gärna ha dig men tar man för mycket av dig så tröttnar man" (killen har tillbringat en hel del tid på häktet behöver jag säga mer?)

"Men jag Älskar dig Malin... bara dig" (Killen har precis slått till mig och ställt till med en sån jäkla röra hemma så jag fick skyllt på att hunden jagat katten hemma för att inte mamma skulle få misstankar"

Nä tro mig gott folk livet är för kort för att man skall låta idioter som dessa ta så mycket tid från en...
det är därför det tatt mig 30 år att träffa nån jag äntligen kan få vara mig själv med...!!!!!
nån jag inte skäms för.. nån jag inte behöver trippa på tårna för...
nån som älskar mig för den jag är... för det jag gör.. och för allt som JAG innebär...

se till att träffa en sån tidigt i livet och tillåt inte dessa "fartgupp" i livet bromsa din väg till lycka!

Jag är ändå glad att träffat på idioterna för dom har format mig till denna tjej jag är idag...

jag vet att jag har folk omkring mig som älskar mig.. som vill mig väl.. som avgudar mig... som njuter av mitt sällskap... och det är det som får mitt hjärta att slå...

Nu skall jag dricka upp mitt vin...

Ha det


Kommentera inlägget här :