Fredagskväll=)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
...
Sitter i soffan med en filt om mig.. inte är det varmt inte.. men det är väl alla medvetna om...
i morse stod det -15 som temperatur i bilen... kul... ja... det var bara att börja skrapa och spreja och åka inne vägen .. alltså småvägarna till jobbet.. fick ju stannat efter varje kilometer typ och göra om proceduren....
vart 3 min försenad och genomfrusen när jag väl kom till jobbet....
jaja.. gjorde mina timmar sen åkte jag till Bilia igen... skulle byta min navkapsel.. visade sig att mina resterade 3 navkapslar på däcken är så gamla så dom finns inte kvar dom är alltså ersatta av dessa nya... kul... dom passar ju INTE!!!
Så fick ut en lista på några skrothandlare i landet som hade sånna navkapslar som jag behöver så jag får ringa och beställa från dom... alltså... ÅHHHH ORKA!!!
Som vanligt.. jag har ett sånt förbannat flyt i mitt liv!!!
Efter det åkte jag till Allum...
köpte lite presenter till min älskade svärmor som fyller år nästa vecka men som har kalas i morgon...
sen hamnade jag i ett provrum med ett par mammabyxer och det sluta med att jag ville åka hem och dra ett gammalt lakan över mig... fy fan vad jag ogillar min nya stora svullna kropp...
jag blir spyfärdig...
jag ser ut som en strandal val som precis lärt sig GÅ!!!!!
usch... blev inget köp till mig utan jag åkte till systemet och köpte öl till Daniel för meningen var att han skulle byta min kupefläkt idag efter jobbet...
jag åkte hem så länge och väntade på att han skulle ringa.. kl 16 ringde jag honom... nä fläkten hade blivit felskickad och inte kommit...
kan säga att det blev droppen för idag och jag hamnade i sängen i ett gråttillstånd utan dess like...
40 min hysteriskt gråtande...
Daniel kom ju hem och försökte trösta mig men jag var rätt otröstlig...
till slut somnade jag där inne och vaknade strax innan 20...
OJ DÅ!!!
Hungrig...
gjorde hemmagjord Pizza i brist på annat...
Får väl se om jag somnar ikväll...
kika lite film och ta det lungt i soffan...
benen värker av svullnad och utslag...
bäbis sparkar på alla möjliga organ.. så ja.. det smärtar.. och jag är gnällig och allmänt depp.. men va fan... 2 månader kvar.. och en efterlängtad flytt som kommer... så jag klagar inte.. hihi=)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lina:

Usch va jag känner igen mig!! Det är som att läsa om mina egna graviditeter!!! Kämpa på de kommer va värt det i slutänden även om det känns skitjobbigt nu! En kurator är nog inte fel, jag fick aldrig chans till det men nu i efterhand ser jag att de hade nog inte varit fel! Måndagar var min värsta dag i veckorna (i grav med Liam) för då åkte Stefan o jobbade o kom inte hem förrän på fredagen. Den dagen grät jag mig igenom :( allt var tungt och jobbigt ända till värkarna startade!

Nä vi får nog träffas och ha mys med massa prat du i jag ;) vill ni ha spjälsängen förresten?? Tar med den till Gbg nästa gång i så fall :)) många kramar till fina gravida Malin!!

2:a kommentar, skriven , av Malin Pettersson:

Åhhh du är väl för underbar Lina.. tack för dina ord... ja det är tufft med graviditeten men det kommer ju något gott från det=) Ja men absolut om det är lätt och smidigt för dig att ta hit den så tar vi gärna emot den!!! =) Kram!

3:e kommentar, skriven , av Maddan:

Lider med dig Malin, jag har ju inte kommit så långt i graviditeten som du kommit nu men förstår hur du beskriver hur du känner angående din kropp. Detta kommer vara som bortspolat när du ploppat ut bebis och flyttat till underbar Lerum Andersvägen, håll ut för snart kommer den sanna lyckan :-)



Kramar från Kallebäck

Kommentera inlägget här :