Varit...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

.. Och handlat på ÖB i Alingsås...

Hade ju en hel del att handla inför namnkalaset på Lördag... behövde ju Daniels hjälp så fick ju ta det idag då han jobbar hela veckan.. och på Fredag är det baka tårta, resa tält, ställa upp stolar och bord och dona... 

Fick en flipp igår och slängde i lite blondering i hövvet.. haha... ser ut som nån pissat olika nyanser av gult i håret på mig.. men men.. det händer lite i allafall.. får väl se hur jag ordnar upp det..=)

 

Kundkorgen är verkligen FULL!!!

gick på 1300.-

Men köpte verkligen ALLT!!

Känner att jag kommer nog kollapsa denna veckan av att tänka på allt som skall fixas till på Lördag... 

Jag är verkligen ENSAM med det då Daniel inte kan bry sig mindre om det.. så mitt huvud känns som det skall expoldera snart... tänkte be min kära svärmor om hjälp i veckan tänkte jag...=)

Gud jag är så sjukt trött idag... mina ögon är röda och huvudet spränger...

känner mig bakfull...

men att jobba igår gick bra... Hoppade ju även in i baren och hjälpte till.. och min gamla bartender teknik sitter i... är ju inte så svårt så det gick kanon=)

Fick t.o.m dricks...=)

Jobbade med Emma.. och jävlar vad vi tjöta.. inte träffats sen i höstas/vintras så vi hade massa att tjöta om!!! =)

haha...

kul!

Jag hoppade ju in och jobbade för en annan tjej som inte kunde jobba igår.. men jag har sagt till syrran att jag tar gärna lite pass nu.. behöver ju pengarna..!

Nu har jag och Daniel ätit lite och jag skall snart svida om för träning... inte tränat på 2 dar... men jag är bra trött som sagt så vi får se hur det går...

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annie:

Behöver du lite hjälp med bakning eller så tills på lördag? Underlättar gärna om jag kan! Vet att det finns sjukt mycket att göra!
Kraaaam

Svar: Åhh vad du är snäll.. våran kära svärmor har erbjudit att baka tårtor till på Lördag så kolla med henne om du kan hjälpa till med nått... snäll du e... TACK..=) Kram
Malin Pettersson

Kommentera inlägget här :