Julledig!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ni anar inte hur skönt det är att få vara julledig.. Jag njuter.. Jag hinner så mycket.. Även fast dagarna vid jul va hysteriska.. På Juldagen var vi ju hemma hos pappa och firade lite jul.. Jag och Daniel fick en pizza platta för att göra pizza i ugnen med... Den invägde vi igår.. :) Elina fick en snygg jacka och snygga termo byxor.. Kanon att ha!! I Torsdags blev det en sväng till Allum där jag fick köpt mig en ny vinter jacka!! Fick ju presentkort av Daniel i julklapp! 

Kostat 1200:- fick den för 900:-!! Så nöjd!! Efter Allum blev det hem till Daniels bror för att lämna julklappar.. Efter det var det hem och Daniel stack och träna... Jag stannade hemma med en trött Elina.. I Fredags var det bio.. Jag och Daniel med Syrran gubbe och ett barn mötte pappa med familj så såg vi 100- åringen.. Så jäkla rolig.. Fantastiskt bra gjord! Skratta så jag fes! Blev en lugn uppladdnings kväll hemma sen.. Lagade mat..


Och packade väskan.. 

Myste med snuttan.. Blev att lägga sig tidigt för att gå upp kl 7 på lördagsmorgonen!! Dax för tävling.. Klubbmästerskap i Lerums boxen.. Så jäkla nervös!! Men bara att göra det!! Så nöjd att jag gjorde det!! Så stolt över mig själv!! Kvällen bestod av vila och hemmagjord pizza.. Gött!! Idag har vi tillbringat dagen i Partille boxen.. Körde en liten wod och övade teknik.. Hann även med lite shopping på Allum.. 2 linnen och 3 par strumpor!! Gött! :) nu e det vila i soffan som gäller.. Tacosen ligger i magen och även en öl slinker ner.. Efter nyår är det diet och hårdträning som gäller i den mån jag orkar och kan.. Ett helvete att få ihop allt med jobb.. Bläää!! Men nu njuter vi!! :) 

Kommentera inlägget här :