Julstress!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja herregud.. En hel dag i soffan hade inte skadat.. Jag har fyllt år.. Det var minikalas med Marie och hennes 2 döttrar då vi byter julklappar med varandra sen bio och middag.. Den dagen gick i ett.. På Måndagen var det jobb 6-11.. Sen hämta Elina som sovit hos sin farmor och farfar.. Åka hem, byta om snabbt och åka till Partille.. In på Willys och Allum för dom sista köpen.. Efter det var det hem och laga Jansson.. 

Första gången jag gjorde det.. Shit så grym jag e.. Haha!! Gjorde även julskinkan och stekte prinskorv.. Sen var det hem till syster Linda för den årliga uppesittarkvällen.. Äta julmat och spela Bingolotto och spela juljlappsspel.. Kul! Blev sent där och Elina somnade först på vägen hem vid 23.. På Julafton var det först besöka mamma kl 11.. Sen direkt till Daniels föräldrar för julfirande.. Hela hans släkt var där.. Kul.. 

'

Elina med 6 av sina 13 kusiner.. Vi åkte hem vid 19 då Elina var helt slut och jag kunde knappt andas för min allergi mot både hyacint, hundar och gran.. Jag var så jäkla dålig!! Hem och lägga sig.. Elina tok somnade i bilen hem.. Imorse var det upp vid halv 9.. Åka och träna kl 10 i Partille.. Handla snabbt efter det och hem och äta lunch, duscha klä på sig och åka till pappa och fira jul


 härligt.. Men jag är så trött nu så hälften vore nog !! Så natti natt! 

Kommentera inlägget här :