Trötta dagar...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Usch... Livet går i ett just nu.. Försöker lugna ner min vardag och det har gjort att jag har fått priotera bort träningen just nu.. Det har inte funnits tid.. Jag har inte kunnat boka upp mig på en tid för då har stressen tagit över och mitt psyke blir åt helvete.. Nu har jag i lugn och ro kunnat nattat Elina på kvällarna.. Så mysigt.. Att få slappna av och höra hennes andetag bli tyngre och tyngre.. Mammas älskling! Idag efter jobbet så åkte jag och syrran till Partille snabbt.. Blev en lunch på subban och en snabbvisit i nya boxen.. :) börjar arta sig där inne.. Kommer bli så grymt! Snabbhandling sen hem snabbt och lämna det sen ut i bilen igen och hämta Elina.. Kriga med henne på dagis för att få med henne hem.. Upp och ge henne mellanmål sen byta om på henne och åka igen.. Hem till syrran lämna Elina med dom och byta bil.. Jag åkte ner till gråbo till fotvården.. Äntligen var det dax.. Har ju haft så ont under fötterna så jag har knappt kunnat gå..!! Satt där en timma och fick fötter som en ny född :) 

Nu skall tånaglarna bara målas i nån fin färg :) efter det var det att åka hem till syrran byta bil och hämta Elina.. Hem och där var Daniel som hade lagat mat.. Tackar vi för.. Hängde tvätt och satte och sen ner för att äta.. Sen var det byta om till pyjamas på lillfia.. Välling och nattning.. Daniel är och tränar och jag har duschat ..

Att gå och lägga sig med blött hår är ingen hit men jag är så trött så jag faller ihop och somnar snart så jag måste bara sova nu.. Intensiva dagar.. Mycket att göra på jobbet.. Mycket i mitt liv och jag är bara helt slut.. Psykiskt och fysiskt.. Ångest över så mycket.. Just nu för träningen.. Jag har bara tappat det helt.. Börjar gå upp i vikt och maten är katastrof.. Finns i gen tid för att laga den nyttiga mat jag alltid lagade förut.. Fattar inte hur jag hann.. Nu hinner jag knappt skita.. Jag hoppas jag får ordning på allt detta.. Måste det.. Nä nu sova! 

Kommentera inlägget här :