Tränad!!

publicerat i Träning;
Blir sur att utvecklingen inte kan gå fortare för mig men får vara nöjd med dom små små stegen jag tar framåt.. Mitt flås blir bättre jag blir starkare och jag blir smidigare.. Jag måste se dom små stegen jag tar och sen blicka tillbaka och se detta lejongap till utveckling som jag gjort.. Vart jag startade!!! Herre!! Jag är ju helt grym jämfört med det.. Vill ju så gärna!! Framåt framåt.. Så glad att jag kommit in i träningen igen.. Känns fantastiskt!! Idag var det en kort och go wod.. Jag längtar ju efter en riktig mördar wod nu!!! Lite för mesiga för mig.. :( men men .. Många nya på grund av nyöpnningen så jag får ha tålamod.. Njuta av att glänsa på passen istället.. Snart blir jag omkörd igen:) 

Jag ökade på varven för varje amrap.. 3 varv plus 15 på första.. 3 varv plus 29 på andra och hann precis 4 varv på  tredje !! Gött!! Hade alldeles för lätt på stången dock då jag trodde vi skulle striktpressa upp stången.. Tog dn amrap innan coach Janne såg det och sa till mig.. Antagligen därför som jag bättrade mig så.. Haha!! Hade mina nya strumpor på mig.. 

Och övade lite stå på händer efter passet.. Vill kunna stå i minst 10 sek utan nån vägg bakom mig.. 

Att det skall vara så svårt.. Målet är att kunna gå på händer.. Men öva öva öva!!! Nu är det sova!! Fredag i morgon!! Woho! 

Kommentera inlägget här :