Bilderna från igår....

publicerat i Allmänt;

Tänkte om ni var nyfikna.. =)

jag var ju på Queer night... på Park Lane.. och ALDRIG har jag då sett så många snygga killar hångla med varandra... det var en sorg för mig och fiffi....=(......

men OJ så trevligt det va att titta på.. haha... silka killar... alltså.. deras kroppar.... ojojojoj... det var verkligen fysiskt jobbigt att se på.... höll på att dö!!!!!!

men shit så roligt d va.. jag och Bettan började våran kväll hemma hos Tony i Tollered....



Pax och Tomas!



Jag=)



Bettan=)

där satt vi och drack lite... sen körde Tony in oss till stan så vi var inne halv 10 på kvällen..







Jag och Bettan på väg till Diamond Dogs..=)

 Vi gick ju till Diamond dogs och förfesta... ojojoj.. billigt ... det e farligt.. haha..



Söta Bettan!



Jag sörplar drinken på bästa sätt=)

 Sen efter elva gick vi upp till Park Lane och mötte Ylva utanför... då var det att traska in.. utan att behöva betala och det e ju lyx!!.. Ylva e grym som känner typ ALLA!!!!!!!!

ja .. så då var det bara dax att börja dricka igen.. haha.. var redan bra i gasen... =)..

och OJ silka killar som var där.. och OJ så vi dansade... det var SKIT kul... silka uppträdande.. och självaste BABBSAN var ju där!!!!!!!!



Babbsan!

 haha.. jag var ju bara tvungen att gå fram och ta kort på henne.. eller.. han.. eller.. ja.. det var lite förvirrande där igår.. och full och knäpp som jag va.. så kläckte jag världens bästa kommentar där jag stod mitt bland alla transorna...

när en kille bad om ursäkt för han ville komma förbi. då säger jag.. "ingen fara.. här står jag som i trans"... hahahaha.. jag tyckte ju själv att jag var vidundret själv som kunde säga en sån rolig sak.. men han tittade ju bara på mig och gick vidare... oj så JAG skrattade hela vägen tillbaa till Ylva och Bettan.. haha... var visst bara jag som uppskattade den humorn på fyllan.. haha!!!

ja shit.. roligt var det... som FAN!!!!!


här kommer lite fler bilder=)



Dom läckra dansarna!!



*suck*



Dom grymma uppträdandena var gjorda av dessa..=).. shit vad bra dom sjöng!!!



Jag ville så klart vara med på ett hörn=)



Han var så jäkla grym med sin lilla katt..=).. jag började kvällen med att dansa med honom.. det var SKITKUL!!!



Ni anar inte hur häftigt d va när hon kom ut på scen med vinden blåsandes och med ett släp som täckte hela scenen bakom henne och sjunger låten "I NEED A HERO!"



Babbsan gick till slut upp och fick leka lite med dom snygga pojkarna!!!! Jag var lite lätt avensjuk!!!



Hon/Han hade vrööööl kul!!! =)

ja vid halv 3 så ville Bettan ha mat i sina fulla mage så då gick vi.. sa hejdå till Ylva och ranglade ut och staplade bort till 7 eleven som var närmast=).. jag slaskade i mig nått med kyckling vet jag. och mötte upp Tomas där... han hjälpte oss gå en bit sen sa vi hej då och ranglade vidare ner till tåget... på tåget somnade jag såååå jäkla gott och vaknar av att Bettan försöker få liv i mig.. haha... fick ranglat på bussen till Gråbo och mumlat nått till busschauffören om att jag skulle av i Gråbo centrum.. haha.. ja hem kom jag i allafall.. vaknade runt 7 i sängen med kläder och tv på... mmm... måttligt stolt man blir på sig själv då... JÄVLA FYLLO!!!!!

väcktes halv 1 av att LInda ringde och ville komma förbi... jag gick upp och fick greppat tag i en vatten i kylen.. mmm..

huvudet sprängdes...

nu mår jag hyffsat.. precis slängt i mig en pizza med Mattias på Campino.. satsna vad det var behövligt.. höll på att få upp den igen bara.. haha..=)..

nej nu skall jag prova kläder för ikväll sen packa väskan slänga mig i bilen och åka och hämta upp Bettan sen åka ut till Frölunda och spela volleyboll.. fira Jessica och sen gå ut.. jag e nykter!!!!!!


ha det!!





LEDIG!!!

publicerat i Allmänt;
... ja... jag öppnade ögonen redan efter kl 9 i morse men det tyckte jag var alldeles för tidigt för min lediga dag så jag somnade om.. kvart i 11 ringde kl.. då gick jag upp.. tog med mig alla tre gigantiska IKEA kassar med tvätt ner till tvätt stugan.. räknade att det blir nog ca 5-6 tvättar.. haha.. helt sjukt.. !!!

Solen skiner och det e ju vårkänsla i luften!!!!

så jag gick ut med Helge lite.. jag vet låter sjukt att man går ut med en katt.. men han hatar att gå ut själv och vill alltid ha med mig.. så jag gick med ut.. vi höll oss på gården bara... föröskte få bort så mycket löst hår som möjligt på han ... !!! det HÅRIGA aset!!!!!..

helt plötsligt blev det action på gården.. både brandbil och ambulans kom... ville inte vara en löjlig svensson och gå fram och bara stå och glo så såg inte riktigt vad det var som hade hänt.. men dom tog hand om nån som låg ner på sin uteplats... !! verkade inte akut för dom pratade med människan i fråga... men alltid lite kul med action på gården..=)

jag skall nu äta frukost och sen gå ner till tvättstugan igen...

nån slags träning vill jag hinna med oxå....

sen skall jag iväg på ärenden..!!

Linda ringde förut angående hennes katt Vimsa.. tydligen har hon ett jätte stor fraktur på käken och måste opereras.. med skruvar och skit i käken.. kommer kosta 30000 kr.. !!! inte säkert att försäkringsbolaget täcker detta.. så Linda e helt knäckt.. men hon vill att Vimsa skall leva så hon tänker ta ett lån i så fall!!!.. hade nog jag med gjort!!!.. allt för sina älskade husdjur!!!!!

jag hoppas såååå att Vimsa snart får komma hem och blir helt återställd.. e så synd på en sån jäkla fin och söt katt!!!!


frukost tajm!!!!!

LEDIG I MORGON OCH STACKARS VIMSA!!

publicerat i Allmänt;
.. ja behöver jag förklara hur jävla gott det skall bli med en ledig dag i morgon.. mina lediga dagar e verkligen dyrbara... jag e ju inte ledig så jätte ofta så det e verkligen speciellt för mig.. tyvärr brukar dock dessa dagar betså av en JÄVLA massa saker at göra..!! som i morgon TVÄTTA!!!!.. har en tvätthög upp till taket!!! så skall upp kl 11 och tvätta.. kul lixom.. men behövligt... jag fattar dock inte hur en människa kan få ihop så mycket tvätt på en vecka. men det klart jag e ju lite av en tvättoman och tvättar ALLT när jag väl tvättar!!!

hmm.. på jobbet idag fick jag ett samtal av min kära syster Linda som berättar att hon e på väg till djursjukhuset med deras lilla katt Vimsa... hon hade kommit hem helt blodig... påkörd av en bil... !!!.. hur kan man som bilist köra på en katt och sen bara ÅKA!!!!

Min kompis Marie drabbades av samma öde för några månader sen med hennes katt och det var på MOTORVÄGEN!! blev operation och ligga inne ett tag men Gizmo överlevde som tur va... men det e DYRT,. som FAN.. och jag grämer mig varje dag för att inte Helge e försäkrad... det har aldrig blitt av och nu e han så gammal så jag skulle behöva göra en dyr hälsokontroll på han för att få han försäkrad.. och det har jag INTE råd med.. !!! men det e väl så klart värt det ifall nått skulle hända... usch vill inte ens tänka tanken på att nått skulle hända han.. jag dör hellre... min lilla älskling... !!!

hmm.. trodde jag var rik igår efter jag betalde räkningarna.. men så kom jag ju på idag på fotbollsträningen att den dära jäkla medlemsavgiten skall ju vara betalad denna månad... !!! 1600:-!!!!

som tur va så får jag dela upp den på 2 månader... så jag behövde bara betala 800 kr nu och nästa månad 800.. tur d..

hmm.. nu skall jag nog krypa ihop under täcket.. se en film eller 2.. säger alltid att jag skall göra det.. men det blir ju fan aldrig så.. alltid massa annat på tv...

nä idag skall jag verkligen göra det.. så hadet gott folk..

och mina tankar e hos VIMSA!!!!

LÖNEDAG!

publicerat i Allmänt;
.. var det idag.. inte känns det nått speciellt för det... det enda som blir glatt denna dag e väl mitt konto som mer eller mindre upplever ett rent ut sagt samlag av mina pengar som först går IN och sen UT!!!...

hmm.. men ser ut att vara en bra månad för mig... suttit och räknat och haft mig... så det ser rätt bra ut... inga krediter .. bara räkningar... gött.. =).. jag e sååå duktig...=)

jaja.. vad mer.. jo jobbade ju.. 11-17...

lika tråkigt som vanligt.. men jag e glad och skojar och skrattar.. och tjötar och sliter... höjer volymen på radion och sjunger och dansar fult som fan så fort en bra låt spelas.. =)..

ja det e så en dag på jobbet ser ut för mig... idag kom Linda förbi med O .. så jag fick kramat och pussat han.. stackarn har varit sjuk ela veckan men nu e han äntligen frisk.. Mosters lilla älskling..=)

i morgon e det som en Fredag för mig.. kakan som jag bakat står och doftar i köket... ja jag måste ju ha med mig kaka i morgon då jag e ledig på fredag..=).. e jag snäll eller e jag snäll=)..

jag längtar som FAN efter Fredag.... LEDIG!!!!

skall ta lång sovmorgon, tvätta.. åka till lerum för har lagt undan en väska där.. sen en sväng till Allum.. jag MÅSTE hitta mig nått snyggt att ha på mig till helgen.. en snygg klänning tänkte jag=).. billig med. =)..

hmm.. ja efter jobbet idag åkte jag ju direkt till min Farbror i Floda... alltid lika kul att kliva in i deras stora hus... värmen och den goda matlukten slår alltid emot en. och min farbror kommer alltid och möter mig med en varm kram.. eftersom jag inte varken träffar eller pratar med min pappa så ofta så e det lixom rätt skönt att jag i allafall har bra kontakt med min farbror... på så sätt får jag ju lite kontakt med min pappa fast genom min farbror... =)..

jag hoppas ju på att min kontakt med pappa skall bli bättre av att jag kommer in på polishögskolan i Stockholm där min pappa bor... det e ju därför jag sätter Stockholm som första hands val.. för att främst få bättre kontakt med min pappa.. jag hoppas bara han förstår det och tar till sig det och försöker lika mycket som jag om så e fallet... så att jag inte flyttar dit och ändå får sitta själv och ingen pappa som hör av sig.. =(.. då blir jag måttligt besviken.. =(...

hmm... ja vi repa och gick igenom dom nya låtarna... det sitter skapligt... behöver tränas lite mer.. men jag VET att om vi skulle få en spelning bokad kommer min scenskräck sätta käppar i hjulet för oss.. jag vet INTE om jag skulle klara av det... jag måste bli mer säker... måste pappa mig själv.. fattar inte varför jag blir så osäker på mig själv... men det e samma där.. behöver få höra att jag e bra.. och även det jag gör mindre bra.. !!

hmm.. efter repningen så åkte jag och tanka bilen.. köpte spolarvätska och åkte sen och handla... var hemma först halv nio på morgonen.. och då satte jag mig i sängen med en gång.. satte på tv n och hamnade i en slags trans där... kom inte ur den förrän ca 20 min efteråt.. då fick jag gått in i duschen... packat upp det jag handlade.. gjorde en god kalkonmacka på Ciabatta bröd... och bakade en sockerkaka samtidigt...

efter det var det att sätta sig med räkningarna och prata med Bettan samtidigt.. inte pratat med henne på några dar.. så det var lite att prata om..=)

så det har verkligen varit full rulle idag.. e helt slut.. skall sova nu... i min goa säng med nytvättade sängkläder. finns det nått goare.. !!!!

så ha det vänner... pöss






Möra ben...

publicerat i Allmänt;
... ojojoj.. att man kan bli så mör av bara lite träning... men gott som FAN e det.. då känns det att man arbetat!!!

jobbat har jag gjort... 11-17.. jag vet.. världens bästa arbetstider har man.. fantastiskt sköna.. =)

efter jobbet blev det e en sväng förbi Bonum för att handla... sen hem och laga pannkakor.. mm.. fick i mig två.. sen kom Mattias och knacka på dörren.. jag fick bytt om snabbt och gav han en pannkaka så länge..=).. sen åkte vi till gymmet och satan vad gött det e att stå där på bandet.. springa och känna hur svettan bara forsar ur kroppen... min blåa adidas tröja var till slut mörkblå av svett.. det e så snyggt oxå när färgen i ansiktet börjar mer och mer likna en tomat med andningssvårigheter-... =)

ja det var 20 min löpning.... sen så tog jag och ökade på mina biceps och triceps för att sen sätta mig i magmaskinen från helvetet.. den e HEMSK!!!!.. jag blir HELT SLUT av den.. men satan vad det tar bra i magen.. !!!..

efter det var det att ställa sig 10 min på crosstrainers...

för att sen avsluta med att lägga sig i solariet 15 min... ahhhh... gött som FAN!!

fick vänta lite på Mattias som oxå sola.. men sen kunde vi åka hemåt...

jag var plaskeblöt av svett....

sen.. duscha... sen äta lite kvällsmat och se på "Den rätta för Rosing"... my god vilket pinsamt program!!!

nu sitter jag här... min egentid.. för mig själv.. and i fucking love it... nån mer ensamvarg än mig det får man leta efter... !!

har INGA som helt problem med att tillbringa dagar bara för mig själv.. långt ifrån alla andra människor.. har jag bara tv och data så e jag nöjd... =)

ja.. i morgon så e det jobba och sen åka direkt till min farbror för att repa med bandet... sen hem.. äta lite ...

på Torsdag e det jobba sen hem.. och åka till ftobollsträning... har väl mer eller mindre betsämt mig för att vara med på Söndag nu.. ge det en chans.. så får vi se hur jag känner mig efter det... en manlig bekant till mig har sagt att han gärna kommer och kollar lite för att se hur jag spelar .. och sen ge mig kritik och beröm.. =).. så det känns bra..=)

på Fredag..då e jag LEDIG!!!!!!!... så jävla gott... jag behöver verkligen det.. behöver tvätta och dona här hemma...

på kvällen skall jag ut och döna på Park Lane... hihi.. me and all the homopeople..=)

får se om nån med samma kön faktiskt raggar på en.. hade varit kul att se.. inte för att jag e intresserad men .. alltid kul att se.. HAR ALDRIG blivit raggad på av nån med samma kön..=(

ja på lördag e det att ligga lite bakis i sängen.. sen packa en STOR väska... för först e det beachvolleyboll i Frölunda med ett helt gäng... fira Jessica..=)

sen skall vi dra ut... jag skall hålla mig nykter tänkte jag och köra... skall nämligen köra en bra bit på kvällen och sova där .. sen befinna mig kl 13 i Floda på söndag morgon för match..=)

så det blir en fullspäckad helg som vanligt!!!

jaja.. nä.. om man skulle ta och krypa ner nu.. ha det underbart...

Tandläkarskit och träning.

publicerat i Allmänt;
... ja idag så har jag varit hos tandläkaren så nu har man en hel och fin tand igen... gick på 1000 kr exakt!!!

usch.. och jag svär när man ligger där med munnen på vid gavel... dom stoppar sugar.. bomullstussar en jävla äcklig stålgrej runt tanden ,ett skydd längst in längst kinden och dom där jävla olika borrarna så får hela min benmärg att rysa.. ja då e man fan inte kaxig.. har ju varit med om skönare kan man ju säga.. och det finns nog inget bättre uttryck än att säga att käften känns helt jävla våldtagen efteråt.. vet att det e ett hemsk ord att använda.. men så känns det.. käken e utvigdad.. man blöder.. det skaver och det var då FAN ingen inbjudan till dom där jävla borrarna!!!! nä FY!!!!

men nu e tanden så fin så=)

det roliga e när man har hel munnen full med alla dessa grejer och tandläkaren tittar på en och frågar en massa saker... typ.. "du får säga till om det inte går bra?"....

 hur FAN då tänker man då.. men man får ju bara fram nått jävla mummel...

nä tandläkaren e INTE min favorit plats!!!

satt där och plågades i ca en halvtimma... åkte sen hem och la mig si soffan... oj så gott jag somnade.. haha.. vaknade strax innan 17... låg och mös under täcket och laddae sen för fotbollsträning.. utomhus i Floda.. 

hmm.. visste att jag skulle vara tvungen att ta upp en grej med min tränare.. angående våra kommande matcher... har en träningsmatch på Söndag mot Floda och jag har stått i valet och kvalet om jag skall vara med på den...

fick ta upp detta med han så jag sa det till han.. "behöver prata med dig angående matchen på Söndag" ... "okej " sa ju han... "men då tar vi det nu.."

vi gick iväg och plötsligt blev allt JÄTTE jobbigt... jag fick en klump i min hals och ögonen började fyllas och rösten darra... VA FAN tänkte jag.. vad e det med mig... HORMONJÄVLAR!!!

vet inte riktigt varför jag reagerade så som jag gjorde...anledningen till att jag inte vill vara med på så många matcher.. helt inga alls denna säsong e för mitt egna bästa och har med min självkänsla att göra... jag känner rent ut sagt att jag SUGER på plan.. .. har ju bara spelat i lite över 1,5 år... och jag har inte riktigt tekniken och regler i min benmärg som alla andra har.. jag har ORK, ENERGI, ENVISHET OCH VILJA på plan.. men det e allt.. kommer jag till en situation som bara kräver teknik  så blir jag fryst... jag vet inte riktigt vad jag gör.. och jag vill bara AV plan.. för jag blir så jävla osäker...

tog upp detta med min tränare.. sa som det va.. sa hur jag kände mig.. han blev ju jätte ledsen för han tycker ju att jag gör bra saker... han föröskte peppa mig... säga saker jag e bra på.. säga att jag e ju absolut inte en av dom sämsta och att jag behövs på plan.. men det spelar lixom inte så stor roll vad han säger.. för det e hur jag känner HÄR inne... *klappa på hjärtat*...som avgör...

jag vill inte känna så som jag gjort det sista...

att jag e totalt JÄVLA värdelös på plan...

antagligen e det en fas jag går igenom just nu... och behöver bara peppas och känna mig bra igen.. och då behöver jag ju egentligen spela matcher. men jag pallar det inte just nu... vill engagera mig i träningarna men inte spela några matcher förrän jag känner mig säker igen!!!

detta hände mig för några år sen angående sången.. jag fick helt plötsligt en frukstansvärd scenskräck och la av med sången ett tag.. nu har jag ju tagit upp den igen.. lite så där försiktigt och sakta med att börja sjunga med i min farbrors band.. tog sin tid innan jag började sjunga ut och vågade .. men nu e jag på rätt spår igen och det känns så otroligt roligt och skönt!!! =)...

så jag får väl bara ge det tid detta med fotbollen..

 men jag e ju lite av ett kontrollfreak.. och tappar jag kontrollen över nått så blir jag sjukt osäker och det slutar bara i katastrof.. !!!

så jag får väl ligga lågt med matcherna... pröva mig fram... behöver få höra att jag e bra.. och även ta del av det jag e dålig på så jag kan jobba på det... får jag inte höra nått alls så e det skit jobbigt!!!!

jag vet ju inte då hur jag e .. !! hur uppfattar folk mig!!!! ...

mm.. kan visa ett jävla kaxigt yttre.. men innerst inne e jag en skör snäcka som behöver peppas och få mycket komplimanger och bra respons.. =)

hmm.. nog om sånt här känsligt.... varit nära gråten alldeles för mycket idag... dax för den där vecan snart i månaden för mig...

Snillen snackar....

publicerat i Allmänt;
... sitter jag och kollar på.. och sitter bara och skrattar mer och mer för jag kan fan inte släppa en sak... alla vet väl vem Morgan Alling är... han har ju gjort stort debut i Let`s Dance bland annat!!!

han e en fantastisk komiker... men jag har på senare tid reagerat både på hans röst och på hans utseende att han e lik nån... har inte riktigt kunnat sätta fingret på det förrän ett tag sen.. och kan inte sluta skratta sen jag kom på detta... för egentligen e dom så sjukt olika.. men jag måste bara ta upp det för nämnde det för en manlig vän för några veckor sedan och han tyckte oxå att likelsen var slående.. jag kommer antagligen bli skollad av att lägga ut detta.. och jag ber redan nu SÅ JÄKLA MYCKET OM URSÄKT ifall du läser detta!!!! jag hoppas du INTE gör det...

men se och skratta.. !!!!!

 



HAHAHAHAHA!!!!!

jag dööööör vad lika dom e.. !!!!

jag vet det e en viss snyghhets faktor som avlägsnar dom men ändå.. ögon och panna.. hahahahaha!!!

jag hoppas så nu att inte A läser detta... jag kommer bli halshuggen av han... FÖRLÅT!!!!


jaja... nu till min dag=)

10.04 fick jag sms av min kära vän Elisabeth.. "Vaken?"

med sömndrukna ögon kika jag på sms med ena ögat.. mumlade "nej " för mig själv och slöt ögonen några min till.. sen ringde jag henne.. lilla stackars har inte haft det lätt på sista tiden och jag behöver stötta henne och finnas där för henne mer än nått annat!!!

karlar säger jag bara.. förbannade jävla karluslingar... jag e så sjukt tacksam för min spärr inom mig som numera gör mig helt kall när det kommer till killar... mitt hjärta e ta mig fan totalt jävla igenfruset som en frys som inte blivit avfrostad på sesådär 20 år... och för att tina upp mitt hjärta krävs mer än några futtiga kastruller med varm vatten kan jag säga... du får nog ta fram både svetsen, blåslampan och bazookan för att få mig att släppa in nån igen..=)..

haha.. på tal om hjärta.. garva så jag dog av Petra Medes kommentar igår ...hon satte ju sig i publiken och sa då till han som satt jämte henne;  "Du kanske har nått på hjärtat? .. blåsljud klafffel.?. vad vet jag"... haha.. garva så jag dog när hon sa det... .. ja vissa love her.. och vissa fucking hates her.. =)

jag tycker hon e jävligt rolig men att leda melodifestivalen kanske inte var så rätt ändå..=)

jaja... hmm.. jo jag fick duschat tatt på mig slängt i mig frulle och drog till jobbet.. blev mårrligt chockad när jag kom ut och det var slask och plusgrader.. WHAT!!???

men det var ju gott..=)

jag vill ha vår.. värme och solsken nu!!!

åkte till jobbet och e det nått jag har problem med så e det mitt körhumör.. förvandlas till ett monster bakom ratten och ALLT och ALLA på vägen borde flytta sig LÅNGT ifrån mig för jag fräser fram och tycker söndasgkörare borde låsas in!!!

jag lyckas alltid hamna bakom en sån där jobbig pensionär som kör i 30 på 50 väg och 50 på 70 väg... jag har en tendens att köra upp i rumpan på dom och trumma hysteriskt på ratten med fingrarna och blänga irreterat på kl som går alldeles för fort !!!

slirade idag upp till parkeringen på Servett och fick två gubbar som vände sig om och hytte med näven mot mig i ren protest mot mitt snabba körande.. JAJA va fan...tagga ner gubbuslingar!!!

var sjukt mycket folk idag.. fast det kom så där i omgångar... ena stunden var det dött sen kom dom som i en flock emot oss i kassorna och e det nått en svensson hatar att göra så e det att stå i kö... så att komma först det e ett måste!!!!

så fort man tar bort sin.. "nästa kassa tack" skylt så har man 3 pers som står och HÄLLER upp sina varor på bandet!!!

ja kl 18 stämplade jag ut köpte lite godis och drog hem i ren trötthet..

nu sitter jag och funderar på vad jag skall se på.. "Beck-Advokaten" har man ju sett en sisådär 7 gånger.. man vet ju nu vem mördaren e lixom...

jag har ju massa grymma filmer på datorn.. skall nog fan se en av dom.. så ha det nu vänner.. pöss

KALAS, JOBB,SNÖSTORM OCH MELODIFESTIVAL!

publicerat i Allmänt;
 det e vad min DAG har betått av=)

Jag började denna dag med att slå upp min blå/gröna... kände mig utvilad och nöjd då kl var cirkus 10.22..

jag tycker det e ganska lagom så där på en lördag... jag har ju inga barn som väcker mig ingen hund att gå ut med och inga vänner som vill umgås.. haha.. nä det lät nästan så.. men så e inte fallet brukar faktiskt rätt ofta bli uppringd av min kära vän Elisabeth alias Bettan... men idag var det tyst då jag skulle på kalas och sen jobba..=)

jag gick upp och gjorde mina knäckemackor med kalkon på.. *MUMMA*

 beroendejuice Brämhults färskpressade med Jordgubb/ Apelsin slank ner oxå..=)

sen började jag rolla sängen då min katt fäller mer än nått annat djur... så som vanligt stod jag på alla fyra i sängen och rolla och rolla och rolla... KATTKRÄK till att va hårig!!! jag e dessutom allergisk mot fanskapet.. men i fucking love this asshole så jag vill inte göra mig av med han... blev allergisk mot typ allt när jag var 19 och då fanns redan mitt hjärtegull i mitt liv.. !!!

jag började sen dammsuga och dona.. städmanisk som jag e.. =)

efter det var det duschen och påklädning och sen åka till syrran i Olstorp...

blev att gosa med syskonbarnen som jag ÄLSKAR mer än nått annat!!!!! världens goaste ungar och dom e mosters små älsklingar alla 6!!! fick bara träffa 5 av dom idag men det räcker lixom.. en sån där lagom dos av ungar. blir jag nån gång lite sugen på barn så åker jag upp till nån av mina systrar och gosar och det räcker med en kvart så e jag som oskuld igen och vill typ sy igen mig själv..=)

det e fantastiskt!!! =).. världens bästa preventinmedel..=)

Klart att jag en dag oxå skall vara gravid och få barn.. men inte nu.. inte i morgon utan om några år... =)

jag har INTE bråttom!!!

ja tårta , bullar och kakor och två koppar kaffe slank ner sen var det dax för mig att dra till jobbet.. rätt mycket folk idag... satt i kassan och såg väl som vanligt rätt bitter och uttråkad ut..=).. haha.. men en del kunder e för härliga.. vissa vill man typ slå kassan i huvudet på.. men det finns en del goingar.. en del saker som just dom kära kunderna kan göra e rätt förbryllande ibland.. har ju varit med om folk som handlar rätt mycket och har antagligen alldeles för mycket ihuvudet för ibland går dom bara UTAN sina varor!!!! och dom som glömmer ta kasse då... "Oj kasse glömde jag.. vad kostar den?" .. ja samma som den ALLTID gjort i ALLA år typ.. men man orkar ju inte.. så man säger glatt.."Den bjuder jag på"

sen dom KÄRA kunderna som lägger upp en vara man inte riktigt kommer ihåg numret på ..typ grönsak eller frukt.. och man bläddrar i den dära jäkla blocket för att hitta numret på den och kunden säger... "den kostar 12.90"..

Jo tack skit bra.. inte det jag behöver veta utan måste ha PLU numret till skiten!!!

jag kunden vill ju självklart bara hjälpa till.. men dom får det att låta som att man e hjärndöd!!!!

ja jag kan dra en hel lista på saker som kunder gör.. man undrar om LOGIST tänkande och sunt förnuft e nått man tappar när man stiger in i en butik..!!??

men men.. i fucking LÖVE my extra jobb och blev FAN så besviken då jag fick reda på att dom drar ner på tid för folk nu pågrund av den taskiga ekonomin som vandrar i sveriges företag..!! jag kommer nu bara få 3 timmars pass på söndagar framöver..!!! vilket SUGER för det e 6 timmar i lön då vi får dubbel betalning söndagar..=(.. vet inte hur det skall gå..!!!

Ja.. kl 20.00 stod tv på i förbutiken och jag ställde mig under med dom kritiska öronen och idag var FAN ingen HIT!!!! Velvet blev jag besviken på.. stod egentligen bara och väntade på att låten skulle komma igång... lår nr 2... hmm.. säger inget så har jag inget sagt.. Molly snuttan.. oj så vacker och så fin.. helt klart godkänt men ändå långt ifrån bra!

hmm.. E.M.D.. hmm.. nä.. vet inte kanske e en sån låt som sätter sig efter man hört den fler gånger... B.W.O.. what the fuck.. RIDHJÄLM , PIPSKÄGG OCH MAGISTER GLASÖGON!!!! Under denna tid så började jag prova våra glasögon vi har i affären istället.. så kul tyckte jag att det va..=)




inte riktigt min grej med brillor.. =)

nä... hoppas på bättre bidrag nästa Lördag...

nä jag slirade hemmåt i snöovädret i ca 30 km i timmen och var överlycklig när jag tog klivet innanför dörren.. FY SILKET VÄDER!!!!

har nu drucket mig en 2.25 granatäpple cider och skall snart krypa ner i sängen.. ser inte framemot att sätta mig i bilen i morgon och åka till jobbet igen... det snöar ju fortfarande.. får väl GRÄVA fram bilen i morgon!!!!

usch på måndag skall jag fixa tanden...



Scher ni!!!!!!!!

det fattas en bit!!!!!

hmm.. ni behöver kanske inte förstora och kika på all annan jävla skit jag har i munnen.. men ni ser ju klart och tydligt att det fattas en bit... jäkla skit tand!!!

nä nu kallar sängen... så ha det gott folk!!!

over and out!!

H.E.A.T

publicerat i Allmänt;
Japp... en sån sjukt bra Rockgrupp så man blir alldeles överenergisk som en liten iller på extacy(?) ungefär..=) deras skiva går varm i bilen och gjort till och från sen i höstas. När jag förra veckan fick se att dom skulle uppträda på melodifestivalen höll jag på att hoppa av stolen av lycka.. och att dom sen gick direkt till FINAL gjorde mig gråtfärdig!!!! haha.. nu kanske sverige äntligen får upp ögonen för dom!!!

jag e ju en liten rock brud och när det kommer till go härlig 80-tals rock så får jag dånippen av hur bra det e..=)..

http://www.youtube.com/watch?v=9nWqyf9Fva0

en av mina favoriter...=)

http://www.youtube.com/watch?v=kJzB7cs5_tw

en av dom BÄSTA!!!!!

ja bara lyssna och njut gott folk..=)


jag ligger just nu nerbäddad i sängen skall vila lite... ap trött!!! ändå var jag så duktig så jag somnade i tid i går.. släckte ner redan innan 22 på kvällen... det e fan grymt gjort för att vara mig , nattugglan själv=)

ikväll e det ut och äta med några tjejkompisar skall bli grymt trevligt... sen e det kalas för lilla Nora som fyllde 6 år i Onsdags.. Mosters stora tjej=)

sen e det jobba som gäller.. min helg ... hoppas på att få se melodifestivalen ... tippar på E.M.D denna lördag... nyfiken på Mollys låt.. och B.W.O lär ju gå vidare!!!! hon Sofia verkar ha nått bra med... vi får väl se..

jo som ni märker e jag lite av ett melodifestival freak.. men e man musikintresserad så e man.. och sjunger man själv så e man sjukt kritisk.. jag lyssnar på varenda ton dom tar och sågar fett om det e det minsta falskt.. !!!

hmm.. nu går ögonen i kors så nu skall jag somna in... så ha det vänner... det e ju FREDAG !!!!

Inställd....

publicerat i Allmänt;
....träning... ja jag satt faktiskt och väntade på det där mailet från min tränare.... för kollar man ut så finns det ingen möjlighet att spela boll utomhus.. jo kanske med spade i högsta hugg så man kan gräva sig en grop i snön och stå och sparka boll i den... =) nä så jag fick ju värsta beslutsångesten nu istället... jaha.. skall jag dra till gymmet nu då istället eller skall jag ta en vilodag och äntligen få ligga och kolla på lite wallander filmer som jag har på datorn..??.. hmm..

Jag har ju faktiskt varit riktigt duktig i veckan.. i Söndags var det fotbollscup... i Måndags träning i Tisdags var jag på gymmet och i går var jag ute och gick med Marie i över en timme.. så en vilodag borde ju sitta som en smäck idag.. hmm.. men skulle nån ringa mig och fråga om jag skall med till gymmet hade jag nog åkt.. =).. men ut och slira med bilen i detta väder.. hmm.. inte jätte lockande.. livrädd för sån här halka sen jag snurra runt på Gråbovägen för en månad sen... snacka om ÄNGLAVAKT!!! höll på att skita ner mig av skräck när jag helt plötsligt stod MOT trafiken!!! TACK GODE GUD för att ingen var bakom mig!!!!

ja .. nervös as hell var jag förut när jag såg att jag hade fått mail om att Polisrekryteringen hade skickat ett meddelenade till mig.. så jag loggade in på polisens hemsida... PUH!!! jag e vidare till svenska prov och intervju!!!! =)..

Hallonkakan jag baka förut står och luktar gudomligt där ute i köket.. får mina fettgener att börja dansa av lycka.. och risken e JÄVLIGT stor att jag går ut och bakar mig en kaka till nu och vräker i mig i min ensamhet!!!!

MÅSTE........HEJDA.........MIG!!!!!!!!

skall snart gå ner till tvättstugan och hämta min tvätt... sen stå och vika skiten.. tur att det inte var jätte mycket denna gång... men jag e ju lite av en tvättoman.... älskar att tvätta och gör det löjligt ofta!!! e lite sjukt beroende av skjöljmedel.. jag e nog vad man skulle kunna kalla doftfetisch.... jag ÄLSKAR att stå i affären och lukta på olika skjöljmedel.. när jag kommer ut brukar jag oftast vara hög på dofterna.. =).. häller i säkert två korkar till varje tvätt och skulle nog kunna ligga och sova en vecka på bara nytvättad tvätt.. mm... japp.. knäpp e nog mitt mellannamn..haha=)

.=) jaja andra gången jag skriver i dag.. men kul e det... hoppas ni oxå tycker d... haha... kjam kjam

Tandläkaren....

publicerat i Allmänt;
.. ja har ni sett... skriver idag med...

ja jag har ju tvätttid just nu så har inte så mycket mer för mig än att forma ögonen fyrkantiga framför skrämen..=)

jobbat har jag gjort... och beklagat mig har jag gjort och gapat stort och utbrustit.. "SHTITTA jag schar bitit avsch min shtand" ... folk har väl mest ryggat tillbaka av att få mitt gap framför sig men sedan sett den där biten som saknas på en av mina tänder och sen lagt huvudet på sne och rynkat näsan och sagt "åhh fy fan! hur lyckades du med det??"

ja.. det var igår vid lunchen.. okej kan ha varit när några vingummin slank ner EFTER lunchen men det var vid lunchtid i allafall.. så märkte jag hur det knastra till.. hmm.. kika i spegeln och såg då det gigantiska hålet... GULP!!!

ringde tandläkaren med en gång och fick en tid på Måndag... och sekunden efter jag lagt på kom jag på... FAAAAAAAANNN vad dyrt detta kommer bli!!!!!!!! Tandläkaren e ju FAN inte billig direkt..!!!!!

så bara för det så åkte jag i ren sorg efter jobbet idag och blev polettneger=)..

jag tatuerade mig för lite över en månad sen och har ju därför hållt mig undan från solariet och dess strålar.. men nu när huden var på väg att bli så gott som genomskinlig på mig av vithet så fick jag bara panik och kunde INTE hålla mig undan längre... !!!! oj så gott det va.. =).. nu luktar man bränd hud istället.. NAJS!! =)

ikväll e det fotbollsträning... ute... på grus... öhh NEJ jag hoppar INTE och studsar av glädje för detta.. för har ni tittat ut?? *knackar på rutan*.. det SNÖAR... som FAN!!!!

men men.. bara att pälsa på sig och se glad ut.. =)

vet ni vad jag skall göra nu... baka kaka.. hallonkaka.. sen skall jag neer till tvättstugan igen..=)

kakan e till jobbet i morgon.. brukar baka varje torsdag för att ha med mig till jobbet.. e sjukt populärt.. ja det vore väl konstigt annars... kan hända att dom som går på viktväktarna inte ser det som nått positivt.. men vi andra lite lönnfeta just LÖVE IT!!! =)

så ha det vänner... =)

Ja vad har jag egentligen gett mig in på....

publicerat i Allmänt;
.. från att ha skrivit blogg i snart 9 år inne på en annan sida och då haft sin blogg hemlig tänkte jag nu prova på att ha en öppen blogg för akllmänheten för allmänt nyfikna männsikor och folk som kanske bryr sig om vad som händer i mitt helt galet överbelastade liv=)

har ju flera i min omgivning som gör det och inspirationen e hög då jag varit sugen länge på att göra detta.. har dock en liten känsla av att jag kanske kommer göra detta en vecka och sen ge upp.. har inte tid helt enkelt.. men en ny sida kanske får mina ögon och gruset i dom att ändå ge det en chans... =)

ja vad skall jag skriva om så här första inlägget nått som fångar erat intresse kanske.. hmm.. skulle kunna skriva om en HEL DEL som skulle fått både erat kvällste att sättas i halsen och eran ögonkräm att rynka ihop huden på er..=)

jag e som sagt 29 år.. singel.. bor i min lilla etta på 40 kvadrat.. trivs nått så sjukt med min situation i livet så jag nästan skäms för alla andras reaktioner när jag stolt säger att jag e singel och barnlös.. =)

jag e en av dom få som INTE prioriterar att hitta den rättta och skaffa hus, barn ,volvo och all sån jävla skit.. för jag har insett av ca 15 års letande att det e inte RIKTIGT min grej!!!  Jag är och förblir en singeltjej.. och får jag må så löjligt jävla bra som jag gör nu så e jag det med glädje.. =)..

jag har dessutom inte tid för nån annan än mig själv i mitt liv... äter , sover, tränar, jobbar och skiter typ.. nått annat hinns det inte med..

jobbar heltid och jobbar sen även varann helg i en ICA butik! händer även att jag hoppar in lite extra i baren oxå då jag varit bartender en stor del av mitt liv... Tränar fotboll 2 dagar i veckan och tycker det e SVINKUL!! jag e skit dålig på det men tycker det e roligt i allafall och bra träning e det dessutom.. =) sen har jag även fjuttat på ännu ett intresse i mitt liv och börjat sjunga i ett band.. har alltid gillat att sjunga och hållt på med det en hel del i mitt liv.. nu sjunger jag i min farbrors band och vi repar väl ca 1 gång i veckan... e skit kul.. och tossigt roligt att få sjunga till massa goa rock n roll låtar!!! =)

hmm... vad mer.. ja det e ju en hel del som händer i mitt liv... har vänner att umgås med.. familj och syskon barn att träffa och gosa med.. en katt som kräver mat och kel och dessutom killar med vissa behov att fylla... =)

har precis i dagrana sökt in till PHS .. ( Polis högskolan) .. och håller nu tummar och tår för mig själv.. =)..

har ju jobbat som väktare och kriminalvårdare och hoppas ju på att det e till stor fördel..=)

ja jag skall väl inte skriva så mycket mer idag.. borde sova då kl ringer 05.15 i morgon..

så vi hörs väl i morgon istället då.. kjam kjam