Nattens land...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja jag vet kl är bara lite över åtta på kvällen men Elina somnade precis och jag har krupit ner under täcket.. 

Vansinnigt trött!! Elina drömde mardröm i morse så hon kom skrikandes in till oss tjugo över 5 och innan vi hann somna om så började ju Daniels alla alarm och lampor att sätta igång så då var det ja god morgon då.. Fick sätta på tvn och ge skruttan välling så jag fick vila några min till men sen var kl 8 och det var dax att gå upp.. Idag har jag bara stått och packat utskick på jobbet.. Jäkligt skönt att göra nått annat.. Sen redan efter kl 16 fick vi bege oss hemåt då skulle bryta strömmen på jobbet.. Tackade vi för.. Jag åkte och hämtade skruttan och åkte hem där Daniel stod och lagade mat.. Gott!!! Daniel har nu stuckit och jobbat igen.. Jag jobbar tidigt i morgon då jag och syrran skall få nyckeln till lokalen efter jobbet imorgon.. Har en del att fixa men jäklar vad kul det skall bli på lördag på festen!!! Nä nu är det natti natt! 

Kvällens träning!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Fan!!! Stång idag med.. Men idag gick det ändå bättre.. Trots att jag som vanligt var sist av alla och hade vrål ont i handlederna efteråt så kändes det gott!!! På styrkedelen tog jag bara 34 kg på stången.. Det var egentligen alldeles för lätt men men.. I Woden tog jag bara 25 på stången men det var mer än många andra!! 

Jag tog mig igenom den på 9:51 min.. Som om inte det var nog så ville coach köra Death by thrusters efteråt.. Då ville man ju bara dö.. Men där tog jag mig fan längst.. Tig mig igenom till 11 och hade nog fan fixat 12 men hela kroppen sa ifrån!!! Dom flesta gav upp efter 10 så det kändes gott!! 

Heja mig!! Ja vid nyår går ju den årliga klubbmästerskapet av stapeln.. Jag har anmält mig.. Varför? Ja jag är väl lite lätt dum i huvudet!!! Haha!! Första och säkert sista tävlingen jag gör!!! Skall bli kul! 

Julkänsla...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja nu har jag precis nattat Elina så nu njuter jag av lugnet då Daniel stuckit och tränat.. Det är jag, julmusten, pepparkakor och räkningarna.. Kul kombo.. Stressat som en galning idag så nu behöver jag verkligen ta det lugnt.. Jobbat, ätit lunch, hann vila 30 min sen hämta Elina.. Åka och  storhandla sen hem för att hinna laga mat och sen sticka och träna kl 17.. Usch.. Hatar stressiga dagar.. 


Dagens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Jag och stång är lika med katastrof.. Använde idag bara stången utan vikt på ändå gick det så vansinnigt dåligt.. Det sög!!

Jag grät.. Och var sist av alla som vanligt.. Var så förbannad.. Gjorde bara 2 varv.... Kom in på 37 min nånting.. Tiden var slut på 35 tror jag.. Sprang det sista ändå.. Gråtandes.. Nä usch.. Skiter i detta nu!!

Jävla skithelg!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Jag är trött, grinig och bara allmänt lipig!! Nej jag är fanemej inte gravid bara jävligt störd av alla jävla konstiga hormoner i kroppen.. Behöver bli av med spiralen för dessa dagar är hemska.. Mitt tålamod är noll och jag är bara allmänt stressad och grinig!! Det går ju självklart ut över Elina och det känns hemskt... Usch!!! Träningen är katastrof och idag mitt i passet kom tårarna.. Jag var så sjukt långt efter alla andra.. Ryggen värkte och mina underarmar krampade som bara den.. Ville bara gå därifrån.. Fy fan!!! Jag orkar inte riktigt med mig själv.. Blir hatisk mot mig själv och det gör mig bara mer grinig! Tur att jag bara varit hemma i helgen.. Kalas igår för Oliver som fyllde 8 år.. 

Sötfia med paket:) efter kalaset åkte vi alla och åt på New York restaurangen vid stationen och efter det åkte jag och Daniel hem.. Vi nattade Elina och sen öppnade vi en flaska rött.. Kikade på så mycket bättre och gick sen och la oss.. Idag vaknade vi vid 8... Daniel åkte med sin papoa för att hämta soffa i Skåne och Daniels mamma kom hit och passade Elina så jag kunde träna.. Nu hoppas jag Elina somnar snart för imorgon är det dagis för den lilla fröken.. 

Dagens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Usch och fy och blä!!! Inte alls min typ av träning idag.. Jag sög.. Kunde inte ta mer än 25 kg på stången.. Och var sist av alla!!! 

Skjut mig!! Ville bara gå hem!! 

Fredagkväll!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Jobbet är avklarat.. Lite vila och sen träning och god mat med min fina familj.. Nu nattar Daniel Elina och jag njuter av lite öl och naturgodis till Idol.. :) 


Hämtade ut..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
En klänning till från Zalando förut.. 3 klänningen jag beställt nu och det blev tredje gången gillt!! It's a keeper.. ! 

Vad tycks? Svarta strumpbyxor och ankelskor kanske.. 

Mammas lilla älskling!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Idag fick hon vara hemma igen.. Hon hostade konstant hela natten och höll både mig och sig själv vaken.. Jag var helt slut i morse när jag gick upp vid 5.. Gjorde ont i hjärtat att åka till jobbet så när Daniel skickade och sa att han stannar hemma med henne i dag så kändes det genast mycket bättre.. Jag känner ju att jag inte kan vabba mer och inte kunde vi skicka iväg henne till dagis när hon hostat så.. Nä Daniel var hemma.. Skönt!! Fick ringt vårdcentralen och fick mollipect utskriven till henne.. 


Skall försöka få henne att sova för natten nu så hoppas vi att hostmedicinen hjälper!! Jag stupar ju i säng snart.. Så jäkla trött.. Åkte ju till Partille efter jobbet.. Köpte present till Oliver  som fyller år på Lördag och så kikade vi även in i den nya crossfit boxen som skall öppna vid stationen i Partille.. Är ju min svåger och en till kille som skall öppna den.. Skall bli grymt kul!! Nä nu blir det sängen.. 

Kvällens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Ja efter jobb.. Matlagning och middag så svidade jag om och blev upphämtad av syrran.. Dax för parwod.. Gott! Kul att köra med syster.. Även fast hon är 18 veckor gravid så e hon verkligen outstanding!! 

Hade bara 35 kg på bänkpressen då det är dom sista musklerna jag skall träna.. För korta bröstmuskler.. Vi körde på 10 kg hantel i Woden.. Får inte riktigt till dom men gjorde mitt bästa.. Inverted knäböj kommer garanterat kännas i låren i morgon.. Jesus!!! Haha.. Nästan 16 varv blev det.. Gott! Kul pass när denna nissen tränar oxå..

Krille das Brown.. :)

Jag lekte lite framför kameran här hemma efter duschen.. :) 

Fotbollsmatch..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja nu har jag bänkat mig i soffan.. Elina har somnat.. Hon fick bara sovit knappt en timma idag på dan för att hon skulle somna i tid ikväll för imorgon får hon allt gå till dagis.. Visst hon är väldigt hostig och snuvig fortfarande men hon är alldeles för pigg för att stanna hemma.. Jag blir så sjukt uttråkad med.. Fy fan! Nu hejar vi på Sverige och hoppas dom tar hem denna match! Heja Zlatan!! Daniel tränar och skulle hämta ut proteinpulver som vi hade beställt.. Gott! Mitt var helt slut!! Annars idag har vi ju tagit det väldigt lungt.. Lagade lasagne förut idag och det blev 4 matlådor över.. Gott! Jobbar sent i morgon och sen är det tidigt igen Torsdag- fredag... Nu när jag kom hem från träningen så fick Elina duscha med mig.. Fina lilla kråkan.. 

Tror bestämt att hon börjar runda till sig lite nu.. Börjat äta mycket bättre.. Jag har precis ätit lite kvällsmat..

1 kokt ägg, keso med apelsin och 2 riskakor med jordnötssmör och ett glas lågkalorijuice.. Nam nam! 

Dagens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Åkte faktiskt och körde open idag kl 18 då Daniel skulle träna nu kl 20.. Körde ihop med 3 andra tjejer och det var dn av dom som tyckte vi skulle köra denna.. Värmde upp med lite löpning och övade på Clean & Jerks.. Sen körde vi.. 

Jag missuppfattade det hela lite och trodde vi skulle köra det 5 varv innan vi löpte men vi skulle köra i 3 min sen löpa.. Så jag hamnade ca 20 sek efter dom andra och blev ju därför sist.. Men men.. Tog mig igenom den på 29:22 min.. Fick dock göra Front squats istället för C&J i sista varvet då jag har lite känning i höger axel.. I morgon är det pass igen! 

Dagen...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja det blev vab.. Elina låg och hostade hela natten.. Vaknade halv 5 men fick välling och ny blöja (inget blod i den) och så somnade hon om.. Och kl 9 vaknade hon igen.. Jösses.. Från kl 19-9.. Haha!! Hon var riktigt hostig i morse så jag kände att det var lika bra att stanna hemma.. Ringde in det och på dagis fick jag höra att det fick vattenkoppor .. Fy! Vi hade en lugn dag hemma.. Elina sov middag i 2,5 timma.. Herre!! Hon sover sig frisk!! Lagade mat och när Daniel kom hem åkte jag till Floda för rep.. Låtarna måste ju sitta för om 2 veckor är ju syster och svågerns fest!! Efter det var det hämta ut paket.. Klänning från Zalando till festen.. Men den var för tråkig så den får skickas tillbaka.. Nu skall jag sova.. 

Är hemma med lillskiten i morgon med och hoppas hon är bättre.. Hon har inte hostat mer nu så jag hoppas hon vaknar upp och är betydligt bättre och feberfri.. 

Så trött...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
På allt.. På livet.. Riktigt dålig dag.. Mår skit.. Stressad och orolig.. Orolig över min älskade unge som åter igen blivit sjuk.. Hon har legat och hostat sen hon somnade i bilen förut vid 19.. Lilla kråkan kunde verkligen inte hålla sig vaken.. Hon sov knappt en halvtimma middag under dan så det var väl inte konstigt.. Hon är snorig och hostig och när jag bytte blöja på henne förut såg det ut som blod i blöjan.. Inte mycket men stänk av det.. Vad kan det vara??? När dom är nyfödda vet jag ju att det kan hända men nu??? Skall kolla blöjan i morgon bitti.. Luktar ju VAB åter igen.. Så tröttsamt.. :( är det blod i blöjan imorgon igen så får jag åka in med henne.. Denna ständiga oro för sitt barn.. Annars idag så tog vi en lugn morgon.. Så skönt.. Efter frukost så tog jag och snuttan en promenad i det sköna vädret till centrum.. Behövde köpa en ram till ett foto jag hade beställt i present till Marie.. 

Blev ju riktigt fint! Elina var inte alls helt 100... Så hon somnade i vagnen på väg hem.. Men kom bara hem och bar in henne i sängen.. Trodde hon skulle sova vidare men efter 5-10 min kom hon ut knallandes.. Lilla kråkan.. Hon fick äta lunch med oss och jag åkte sen hem till Marie för att lämna presenten och hämta lite barnkläder som hennes barn vuxit ur.. Efter det var det en snabbhandling och åka hem för där var Therese och Mikael på besök med deras goa ungar Novalie och Joline:) vi fika och gick sen ut och lekte lite med barnen på lekplatsen..ja sen åkte ju Daniel , jag och Elina till boxen.. Jag tränade först och sen var det Daniels tur men då åkte jag hem med Elina.. Hon var ju både hungrig och trött och mådde ju inte bra.. Lilla kråkan.. Fick gett henne mat här hemma och passade på att duscha snabbt sen åkte vi och hämtade Daniel... Då kunde hon inte hålla sug vaken längre och Daniel kunde inte väcka henne.. Vi handlade med oss mat hem.. Händer ju ALDRIG längre men idag orkade jag verkligen inte laga nått. Ja Elina fick lägga sig för natten och jag har försökt att slappna av.. Funkar inte.. För mycket i huvudet. För mycket måsten och så mycket oro.. Blä.. Nu skall jag sova och hoppas på att må så mycket bättre i morgon!


Dagens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Känns förjävla gott att få ha kört en tvådagars av träning.. Dock något öm i axlarna från igår men det var bara att bita ihop! 
Teamwod.. Vi skulle vara 3 i varje team men vi var ojämnt så vi fick köra 2.. Vi körde fan skiten ur oss.. Var grymt stolta.. Kom ju fan nästan bättre till än dom som var 3 st.. Slutade på 3728 meter och hann 3 varv plus 18 reps på 4 .. Var vi stolta över:) 
Trots mina 4 kg plus och 4 cm plus runt magen så känner jag mig inte äcklad av min kropp.. Visst behöver jag gå ner lite till men som min vardag ser ut så finns inte tiden just nu.. Jag är stark.. Jag tränar 3-4 pass i veckan.. Och försöker äta hälsosamt fast med en liten guldkant i vardagen.. 

Jag är världsbäst på fula poseringar.. Haha.. Jag är 34 år och fött barn!! Jag är fan stolt över min kropp!!! 
Hell yeah!



Hemma i säng..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja då var man hemma igen.. Höll på att somna i syrrans soffa så jag åkte hem.. 


Trött slapp sak.. Åkte faktiskt hem och gjorde lite spa på mig själv.. Rensade tänderna ordentligt.. Så skönt med att ha.dratt 3 tänder på mindre än 1 år.. Så lite tänder kvar att rensa :) haha! Bara en gammal kvinna kan uttrycka sig så.. Jag filade även fötterna och mina 4 liktornar jag har under fötterna fick sig en omgång.. Ja det var ännu en gammal kvinnas uttryck.. Men jag är gammal!! Efter det smörjdes fötterna och naglarna filades och händerna blev insmorjda..

Med risk för att tappa telefonen nu så tackar jag för mig och säger god natt! 

Dop idag!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Idag var det dax för dop för lille Max.. Bettan och Martins andra son.. Var ett jätte fint dop och en jätte mysig fika efteråt.. :) 












Vid halv 6 fick vi tacka för oss.. Åka och handla och sen åka hem för att Albin och Ella skulle komma.. Vi har ätit tacos hemma och nu är jag hemma hos dom för att natta dom.. Åker sen hem igen.. Marielle och Carl är på fest.. :) 

Dagens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Alltid när det står DU på tavlan så blir jag lite glad.. Det är ju en av grejerna jag faktiskt kan och är duktig på.. Kände mig grym idag.. Kändes bra men jävlar vad trött jag blev.. Shit!! Brände mig redan på första!!! Haha!! Kul med konditionstest i början.. 10 min idioten.. Det kändes.. ;) 
Mina resultat.. Lite skillnad på första och sista!! :) 
Axlarna var döda!!! 


Min kvällsmat..

publicerat i Mat;
Var grymt hungrig.. Efter att jag nattat Elina i HENNES säng så blev det allt detta i magen..
Det var inte dumt.. Honungsyoghurt med banan och kanel, ekologiska riskakor med jordnötssmör , knäckemackor med mjukost och 2 skivor ost och till det ett glas röd mjölk! Nam nam! 

Kvällens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Japp idag var det My cup of tee.. Go wod som fan!!! 
På styrkedelen kom jag faktiskt upp i 3 strikta Pull- ups sen blev det trögt som fan.. Gjorde nått med min vänstra tumme oxå.. Har rätt ont nu:( läste även fel på tavlan trodde vi skulle stå på händer i bara 10 sek.. Så efter andra omgången när jag fattade det så fick jag ju stå dubbelt i sista så stod 100 sek istället.. Vad blir det.. ? Nästan 2 min.. Haha!! 
På Woden satte jag fan 90 DU på raken.. Ännu ett PB!! Var klar redan på 1 15 nånting så det var tungt att behöva göra Pull-ups och TTB efter det.. Död! På den sista Woden körde jag med 6 kg KB och var klar på 8:33 min.. Gött! 

Avslutningsvis fick vi stå i plankan!! :)

Ny säng!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja vi slog slag i saken.. Tog den! Kanon ju.. Så Pernilla hjälpte mig att bära hem sängen så skruvade jag och Daniel ihop den.. 

Blev ju kanon.. Nu hoppas jag bara att hon sover kanon i den.. :) 

Omdonat...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Igår när jag dammsög här hemma fick jag mig ett ryck och ville få bort skrivaren som så fult stått under hallbordet... jag tog bort skrivaren och så även bordet fick dratt ut byrån jag haft i sovrummet och ställde det i hallen istället...
 
Passade så bra där och alla fula sladdar försvann...
hallbordet vi hade där ställde jag ute på balkongen...
 
Är ju så vansinnigt trist och tråkigt här men man får göra det bästa av det av det lilla man har...
 
Jag har på 13 år fått/köpt begagnat/ärvt eller köpt billigt dom få möbler jag faktiskt har..
det är inget som är nått av värde direkt.. men jag är glad för det lilla jag har.. möbler är vansinnigt dyrt... Daniel har bidragit med 2 soffor och tvn som han köpt.. resten har jag stått för...
 
att få ett par extra 20-30000 till möbler bara så där hade verkligen inte varit fel... köpa en riktigt go säng som inte låter när man rör sig i den.. eller en riktigt stor soffa där masn kan gotta ner sig fullständigt i.. snyggt matsalsbord med snygga stolar till.. lite snygga tavlor.. ja gud.. det är ju drömmen...
men men.. detta hem är byggt av kärlek.. kärlek och några små hårt arbetande händer som gjort sitt bästa för att få kalla detta ett hem.. önskar så att jag kunde ge Elina mer.. men tror hon är rätt nöjd som det är...
 
*suck*
 
hörs det på mig att jag har en tuff månad eller?
Pengarna är slut.. allt på grund av en missberäkning på kontot.. en tripp till Västerås som jag inte ens betalt för ännu plus lite shopping av kläder och nya skor... det suger!
sen att menshelvetet är på ingående inom dom närmsta dagarna så har mitt humör vacklat som fan dom sista dagarna.. grinig så in i.. och lipig... 
kul att vara tjej.. kul.. 
blir alltid så sentimental när kontot ekar.. den avensjuka sidan kommer fram och ett tyck-synd-om-mig klistermärke sätter sig i pannan..
FAN!
Nu rycker vi upp oss och siktar på det vi har framför oss..
=)

VAB

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja det blev VAB idag..
Snuttan låg och gnydde halva natten så ville inte plåga stackarn med att skicka iväg henne till förskolan idag..
 
Tog dock ett tag innan jag fick ringt förskolan..
Tutade upptaget från 6:30- 9:00 på morgonen..
Jag ringde till slut ett annat nummer för dom måste ju undrat vart vi va..
Fick till slut tag på en av cheferna på alla avdelningar som skulle försöka kontakta rätt avdelning.. Struligt!!
 
Vi åt en god frukost i allafall då jag fick väcka lilltösen vid 9.. Febern tog ut sin rätt på stackarn.. 
 
Hon var i allafall betydligt piggare efter det..
 
Efter frukost så fick hon ta på sig lite myskläder.. febern verkade lagt sig så vi tog på oss och Elina fick krypa ner långt ner i vagnen där det var varmt och skönt för henne.. sen tog vi oss en snabb promenad bort till Hallsås för att hämts ut paket... äntligen hade mitt paket från gymgrossisten kommit... hade beställt ett för stort bälte till Daniel i Fars dag present.. nu kom den rätta storleken så nu kan jag skicka till baka det andra bältet...
Blev ett bälte från Better Bodies.. har testat detta i boxen och det tyckte jag var bra.. så nu blir nog Daniel glad att det har kommit=)
Ja efter det så var det hem och jag var dyblöt av svett.. haha..! 
Laga lite lunch och sen fick Elina sova lite middag.. skall snart väcka henne nu och börja med middagen...
Ikväll blir det träning kl 19.. och i morgon är det jobb igen för febern har hållt sig borta så jag hoppas det bara var en engångsföreteelse...
 
 
 


Bildlös...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Av ren lathet blir det ett litet inlägg utan bilder..
 
 
Trött som en gnu och har en dotter med feber här hemma.. Vill inte vara själv och sover oroligt..
Tror det är tänder för hennes bajs .. Ja man kan knappt kalla det för bajs..ja det är verkligen inte från denna värld...
 
Lilla snäckan.. Fått en vagel i ögat oxå.. Så det luktar lite vab i morgon..
 
Får se om hon somnat för natten nu och sover hela natten.. Annars är vi hemma i morgon.. Skall kika på en junior säng till snäckan nu.. Min svågers syster skall sälja sin dotters säng så skall kika på den.. Hon vill ha 300 :- för den så det hade ju varit kanon..
 
 
Elina behöver verkligen ha en riktig säng nu..
Så kan man natta henne i den med..
 
Daniel är och tränar just nu och jag lär ju somna innan han är hemma.. Så sjukt trött..
 
För min del blev det bara ett set av tabata sit- ups här hemma..
 
Alltid nått.. Natti natt

Kvällens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Japp kl 18 var det dax... Gött pass!!! 

Hade 60 kg på styrke marklyften och i Woden använde jag mig av 55 kg.. Kom in på 15:33 min.. Löpning idag.. Jösses.. Inte sprungit nått sen i somras ju!! 

Svett och go! 

Fest!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Igår var det fest förstår ni.. En av mina allra äldsta vänner Marie fyllde ju år i Fredags så det firades:) 

Jag kände mig snygg:)

Sminkningen satt där den skulle.. 

Nytt linne och allt.. 
Nam nam!
Min fina vän:) 

Blev förfest hos Marie sen massa dans på Basic.. Vid 1 åkte vi hemåt.. Alldeles lagom!! 

Gårdagens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Ja kl 11 igår var det dax för träning igen.. Jag var taggad i ny tröja och allt..

Det var en härlig wod som vanligt.. 

Jag hann fan Inte!!! Kom till 49 st single arm Clean &press.. Det sög ju lite!!! Men men!! 

Var glad ändå! 

Nu tackar vi för oss...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Verkligen tvingat mig själv att hålla mig vaken nu ikväll.. Ville gå och lägga mig redan vid 18.. Elina har precis slocknat bredvid mig i sängen så skall snart bära in henne till sig.. I morgon är det träning kl 11 sen på kvällen skall jag hem till Marie och fira henne då hon fyller år idag:) natti natt


Detta..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Skall bli riktigt gott!! Fläskfilégryta med ungsgeatinerade grönsaker med vitlök.. Till det.. Lite Morbergs röda vin.. 


Dagens träning...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja inte är jag väl så tokig så jag åkte till boxen och körde ett pass idag med?? Nääää.. Blev en liten långpromenad med syster Marielle här i Lerum.. Vi gick våran vanliga mysiga slinga.. Kikar på alla fina hus.. Den är väl på runt 5 km skulle jag tro.. Var ute lite över en timma..   Ja nu har vi fått Elina att sova.. Hon protesterar rätt friskt nu när vi lägger henne om kvällarna men vi har kört 5 minuters metoden och låtit henne skrika och till slut har hon ju somnat.. Alltid inom 5 min.. Bra det.. Kommer Hon snart sluta protestera helt.. :) nu har jag duschat.. Skall äta kvällsmat.. Keso med äpple och kanel och sen sova!! Fredag i morgon!! Så jävla gott!! 
      

Dagen...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja jag fixar och donar.. Presenter är beställda och klänning för Lindas och Henkes fest oxå.. 
Tror denna kommer bli grymt snygg på mig.. Hoppas på det i allafall.. Har beställt en crossfit tröja till mig.. Present till Marie som fyller år till helgen och även dn present till Daniel för fars dag på Söndag.. Nu hoppas jag bara att allt hinner komma innan helgen.. Min klänning är på g och den får jag mig i morgon.. Ingen brådska med den.. Festen är ju först den 30/11.. Idag var det jobb.. Snabbhandling.. Sen matlagning och sen sticka och träna.. Jobbar tidigt i morgon så nu är det sova som gäller.. Galet trött nu på hösten.. Helt sjukt!! Ja jag bjuder påven bild från efter dagens pass.. Blä..



Kvällens träning...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Just nu kör jag en varannan dag period. Passar min kropp bra och även mitt och Daniels schema.. Imorgon får han träna och även Fredag.. På Lördag är det min tur igen:) idag var det parwod så jag körde med syster Marielle.. Hon måste ju vara ta det lite försiktigare med tanke på hennes graviditet så nu passar vi alldeles perfekt ihop.. Samma tempo.. Men hon är fan fortfarande så jäkla mycket snabbare.. Haha! 

Idag dog jag.. Svimfärdig och ville bara krypa ihop i fosterställning.. Usch!! På styrkedelen blev det 50 kg x 4 i back squat och 16 kb i varje hand.. På Woden hann vi till 30 thrusters i sista varvet.. Så vi hann nästan på 25 min.. . Usch.. Dom var fruktansvärda dom sista thrusters.. Blä! Nu är det vila då mina höfter skriker av smärta!! 

Dagens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Ja eftersom jag knappt kunnat gå efter fredagens träning var det ändå rätt skönt att få röra sig... 

Satte bänkpressen på 45 kgx 4 !! Gött då jag gjort 50 kg x1 som Max.. Borde jag kunna slå nu.. :) på Woden hann jag 5 varv +1 rep.. Hade dock bara 30 kg på stången.. Men det kändes riktigt bra idag:) 

Västerås!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja jag och syrran stack till Västerås för tatueringsmässa.. Helt sjukt skönt att få komma iväg lite.. Välbehövt.. Vi hade grymt kul på väg upp och lyssnade på David Batra:) skrattade så vi fick ont i käkarna! Var framme mellan 14-15 och checkade in på hotellet.. Vi stannade inte där länge utan promenerade bort till mässan.. Kul.. Man blev ju inte så lite sugen. Och Carin som tatuerade mig sist var ju där och tatuerade.. 


Denna gjorde hon på Lördagen .. Vi stack och käka och var sen tillbaka på mässan.. Var ju rätt trötta så efter ett tag knallade jag och syrran mot hotellet.. Somnade som en stock.. Vaknade tidigt och fick avnjuta en underbar hotell frukost..

Var så sjukt gott!! Hotellfrukost är verkligen med på min topp tio lista här i livet:) efter frukost gjorde vi oss i ordning.. 


Sen checkade vi ut och åkte bort till centrum.. Mötte upp Carin och hennes syster på deras hotell och knallade över till mässan.. Nu skulle Linda gaddas.. :) 



Den blev verkligen supercool!!! Efter den var klar så ville vi alla 4 hem.. Tog en lunch på subway och åkte hemåt:) var hemma vid 18 på kvällen och fick myst med älsklings Elina.. Var så vansinnigt trött på kvällen så efter en god tacos middag somnade jag sim en stock vid 21... :) 

Herre!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hänt men jag har kommit in i min vanliga årliga hösttrötthet.. Så fort Elina somnat på kvällarna ja då somnar jag med.. Helt slut.. Orkar ingenting mer!! Därför har bloggen blivit lidande! I Torsdags så var det jobba och sen tillbringa kvällen hemma med Snuttan.. Daniel stack och jobbade natt och Elina fick somnat jämte mig:) 

Mammas lilla monster..  I Fredags jobbade jag 7-12 så jag lämnade Elina på dagis på morgonen..Vi firade även syster på jobbet.. Tårtor och hon fick blomma och present:) 


 Efter jobbet åkte jag hem och åt lunch sen strax efter 14 stack jag till boxen.. Daniel skötte hämtningen och jag fick tränat mobilitets passet.. Det behövs!!! Efter det passet så hade jag 30 min i boxen och övade lite allt möjligt.. Kl 16 var det pass.. Usch.. Trodde låren skulle börja blöda!!! 
Satte PB i back squat på 70 kg:) Använde mig av 6 kg boll och var klar på 9:36 min.. Galet död i låren och har knappt kunnat på hela helgen.. På fredag kväll så var det fredagsmys för hela slanten.. God mat och god dricka följt av en skål popcorn som jag och Elina delade till Idol.. Vi somnade gott jämte varandra i sängen efter det.. Jag var helt slut!!! Ja sen på Lördag morgon stack jag och Syrran till Västerås.. Mer om det i nästa inlägg..