Klubbmästerskap!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Ja igår var det dax.. Varit så nervös för detta!! Men var så glad att jag hade anmält mig!! En sån ego boost!! Härligt!! Jag kom sist på första Woden men det skiter jag i så glad att jag gjorde den.. Att sen ha 1 min till 500 m rodd!! Shit!! Kom till 7 st C&J på 40 kg i första och rodde på 2:02 min.. 


Hamnade på en 13 plats av 14 då.. Haha!? 

Nästa heta var ren styrka.. Min typ av styrka.. Visste dock inte det då.. Så jag började för lågt i vikten.. Började på 35 kg och skulle börjat på 40 kg!! 

Kon dock upp på 55 kg och klarade den lätt!! Men när jag skulle ta 60 kg fipplade jag på 60 kg och när jag väl fick upp stånghelvetet slant den ur min näve och tiden tog där slut!! Helvete!!! Jaja!! Så jäkla nöjd och hela boxen stod och hejade på mig då jag var sist klar!! Så härlig känsla att då gå fram och plinga i klockan för PB!! 

Jag hamnade allt som allt på en 12 plats av 14 och var rätt nöjd med det ändå! :) kunde duscha och kika på finalen med gott samvete! 

Det var ju verkligen dom bästa som vann!! :) 

Julledig!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ni anar inte hur skönt det är att få vara julledig.. Jag njuter.. Jag hinner så mycket.. Även fast dagarna vid jul va hysteriska.. På Juldagen var vi ju hemma hos pappa och firade lite jul.. Jag och Daniel fick en pizza platta för att göra pizza i ugnen med... Den invägde vi igår.. :) Elina fick en snygg jacka och snygga termo byxor.. Kanon att ha!! I Torsdags blev det en sväng till Allum där jag fick köpt mig en ny vinter jacka!! Fick ju presentkort av Daniel i julklapp! 

Kostat 1200:- fick den för 900:-!! Så nöjd!! Efter Allum blev det hem till Daniels bror för att lämna julklappar.. Efter det var det hem och Daniel stack och träna... Jag stannade hemma med en trött Elina.. I Fredags var det bio.. Jag och Daniel med Syrran gubbe och ett barn mötte pappa med familj så såg vi 100- åringen.. Så jäkla rolig.. Fantastiskt bra gjord! Skratta så jag fes! Blev en lugn uppladdnings kväll hemma sen.. Lagade mat..


Och packade väskan.. 

Myste med snuttan.. Blev att lägga sig tidigt för att gå upp kl 7 på lördagsmorgonen!! Dax för tävling.. Klubbmästerskap i Lerums boxen.. Så jäkla nervös!! Men bara att göra det!! Så nöjd att jag gjorde det!! Så stolt över mig själv!! Kvällen bestod av vila och hemmagjord pizza.. Gött!! Idag har vi tillbringat dagen i Partille boxen.. Körde en liten wod och övade teknik.. Hann även med lite shopping på Allum.. 2 linnen och 3 par strumpor!! Gött! :) nu e det vila i soffan som gäller.. Tacosen ligger i magen och även en öl slinker ner.. Efter nyår är det diet och hårdträning som gäller i den mån jag orkar och kan.. Ett helvete att få ihop allt med jobb.. Bläää!! Men nu njuter vi!! :) 

Dagens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Vi körde en parwod idag så jag och min gravida syster Marielle körde..
Hon är så vansinnigt grym trots sin mage!!
 
 
Blev en "Team Filthy" 100 av allt..
100 Box Jump
100 Jumping Pull-ups
100 KB svingar ( 12 kg)
100 Utfallssteg
100 Knees to Elbows
100 Push Press
100 Rygglyft
100 Thrusters
100 Burpees
100 DU
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helt döda! Kl stannade på 31:45 min..

Julstress!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja herregud.. En hel dag i soffan hade inte skadat.. Jag har fyllt år.. Det var minikalas med Marie och hennes 2 döttrar då vi byter julklappar med varandra sen bio och middag.. Den dagen gick i ett.. På Måndagen var det jobb 6-11.. Sen hämta Elina som sovit hos sin farmor och farfar.. Åka hem, byta om snabbt och åka till Partille.. In på Willys och Allum för dom sista köpen.. Efter det var det hem och laga Jansson.. 

Första gången jag gjorde det.. Shit så grym jag e.. Haha!! Gjorde även julskinkan och stekte prinskorv.. Sen var det hem till syster Linda för den årliga uppesittarkvällen.. Äta julmat och spela Bingolotto och spela juljlappsspel.. Kul! Blev sent där och Elina somnade först på vägen hem vid 23.. På Julafton var det först besöka mamma kl 11.. Sen direkt till Daniels föräldrar för julfirande.. Hela hans släkt var där.. Kul.. 

'

Elina med 6 av sina 13 kusiner.. Vi åkte hem vid 19 då Elina var helt slut och jag kunde knappt andas för min allergi mot både hyacint, hundar och gran.. Jag var så jäkla dålig!! Hem och lägga sig.. Elina tok somnade i bilen hem.. Imorse var det upp vid halv 9.. Åka och träna kl 10 i Partille.. Handla snabbt efter det och hem och äta lunch, duscha klä på sig och åka till pappa och fira jul


 härligt.. Men jag är så trött nu så hälften vore nog !! Så natti natt! 

Veckan som gått..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Jag har som vanligt varit kass som fan på att blogga i veckan..vi har haft sjukt mycket på jobbet.. Och där är det kaos för ombyggnad så man har varit helt slut när man kommit hem för det har bara varit katastrof.. I Måndags efter jobbet var det handling och matlagning sen slå in julklappar.. I Tisdags var det ju julbord med jobbet på Oakleys.. 

Det var riktigt trevligt.. God mat.. Bra underhållning och gott att dricka.. Var hemma vid midnatt och var rätt seg i Onsdags.. Och mega mycket att göra.. Usch.. Helt slut igår.. Var barnvakt för Ella och Albin., dom var här först.. Lekte med Elina.. 

Sen körde jag hem dom och nattade dom.. Åkte sen hem.. Helt slut!! Idag jobbade jag ju tidigt.. Så sjukt trött.. Fick julklapp från jobbet.. Gött!! Imorgon är det jobba tidigt sen åka och fira lillsyrran som fyllde 16 år i går.. Nu är det sova som gäller.. God natt..





Kvällens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Är så jäkla glad över att jag kom iväg!! Jag måste återuppta det.. Jag har ju det det sitter ju där långt inne!! Har ju anmält mig till klubbmästerskapet i boxen i Lerum och för att jag inte skall skämmas ihjäl så måste jag träna mer nu.. Köra järnet nu det sista!! Vi åkte faktiskt till Partille och lättade.. Både Janne och Carl var med.. Det är ju dom som äger boxen och Carl är ju min svåger.. Vi körde lite uppvärmning sen blev det en going på 50 DU 21-15-9 marklyft ( 45 kg) , burpee Box jump 50 DU .. Klockan stannade på 9:22 min.. Vi var rätt jämna.. Jag var före Daniel.. :) vi avslutade med tabata sit-ups.. Gott!! På Lördag blir det träning i Lerums boxen och nästa vecka skall jag klämma in några pass sen tagga för KM den 28... Bara att göra det.. Haha! 

Ullared!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja igår var det äntligen dax.. Eftersom vi fick sålt V:70 som vi haft stående på Daniels brors verkstad i snart ett år så hade vi lite pengar till detta.. Ja vi fick inte mer än 4800:- för bilen då den som sagt stått 1 år, Oskattad och fått 2 st tvåor på besiktningen.. Kunde inte riktigt begära mer.. Ja jag fick väntat på Daniels mamma ... 


Så vi kom väl iväg vid 12 först..Var framme runt halv 2... Först fick jag handlat skor till lillfia.. Ett par svarta klackskor från kavat som hon skall ha på julafton.. Och ett par tofflor.. Efter det var det dax att ta oss in.. Var väl inne vid halv 3.. 
 Redo! Jag hittade faktiskt det mesta där inne.. Resterande får jag ta till helgen.. Köpte ju mest till Elina.. Köpte 1 BH till mig det var allt!! 


Vi var tillbaka vid 19:30 nån gång och mötte då upp Daniel och Elina i Partille boxen.. Daniels mamma fick sin bil där av Daniel och vi åkte hem.. Packade upp allt och fick slått in det mesta.. Äta lite kvällsmat och Daniel nattade Elina.. Gick och la oss och jag tok somnade!! Så trött!!! Nu har jag krupit ner i sängen.. Ny duschad... Önskar jag kunde säga nytränad med men nä.. Tappat det helt., men står ju mitt i ett byte av Box och en jul som närmar sig.. Får ta tag i det efter jul och nyår.. Bättre kost och mer träning!!! Bort med dessa extra kilon!! Nu lite Sons.. Så nöjd med att hinna kika på det igen.. 

Kvällens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Ja jag och syrran med våra gubbar skulle egentligen köra nått tillsammans men det fanns så mycket att göra där för att komma i ordning så det blev inte av.. Till slut så tog jag fram lite saker och hittade på en liten mini wod medans jag höll på.. 10 boxjumps, 5 push Jerks, 5 Pull- ups och 20 DU! X 3!! Fjuttig men alldeles lagom .. Kändes gött att ta oskulden i boxen!? :) 

Efteråt! 

Lussefirande på dagis!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja redan 6:10 i morse ringde min klocka och jag hasade mig upp på stört.. förberedde för morgonen och väckte lillfia och fick på henne.. vi kom iväg och kom till dagis vid 7... fick lämna snuttan där och gå bakom huset där alla andra föräldrar samlades.. glögg och pepparkakor.. =)
Sen kom dom små stjärnorna..
 
så duktiga dom va.. och söta...
Elina satt trött i ens frökens knä och var inte alls på humör.. tror hon var lite för liten för detta..=)
Hon hade ju glitter på sin mössa oxå men den tog vi av när vi lämnade henne och i tomultet så fick hon aldrig på sig den igen.. =( lite synd... 
Mammas lilla skrutta!
Fick ta ett kort på henne på insidan sen med.. =)
 
ja efter det så lämnade vi faktiskt henne och kunde åka hem och äta frukost.. Daniel stack ju sen och jobba och jag stack en stund därefter då jag kunde börja redan kl 9 idag... var otroligt segt och rörigt på jobbet idag... jag var självklart trött för att ha gått upp så tidigt så efter min lunch som jag tog vid 12 så dog jag.. så jäkla trött.. ville bara sova... äntligen kl 15 checkade jag ut.. åkte snabbt förbi systemet och sen ut till dagis för att hämta älsklingen.. lilla skruttan=)
vi åkte upp till servett och handlade grejer för att kunna göra hemmagjord pizza.. hem och så fick Daniel göra pizzan medans jag fick sätta mig ner lite.. så trött!
Vi åt och packade sen ihop oss och åkte till boxen som sagt...
 
Är bra trött nu och har lagt mig.. föröskte väcka Daniel som ligger kvar inne hos Elina men då vaknade hon till och skrek så han stannade kvar för att få henne att somna om och nu verkar han ha somnat igen.. haha...
jaja...
 nä god natt!

Fredagskväll!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Kl är redan 22 och jag sover inte ännu!! Galet! Daniels tur att natta Elina ikväll och nu har nog båda somnat för Daniel har legat där inne en timma.. Haha! Jag avnjuter en julöl och popcorn!

Gott! Vi har varit i Partille boxen och hjälpt till lite.. Börjar mer och mer likna en Box nu!! 

Körde en liten miniwod!! Gott! Imorgon skall jag träna parwod med syrran i Lerums boxen.. 

Mini spa!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja ikväll åkte Daniel till Partille boxen igen för att fortsätta hjälpa till där.. Så jag och Elina har haft lite mini spa här hemma.. Jag målade tå naglarna och det klart Elina ville måla sina med.. Målade bara hennes stor tår:) sen färgade jag håret och Elina stod storögt och tittade på.. Hon snappar upp rätt mycket nu den lilla damen.. Efter att färgen i håret lagts i så färgade jag även ögonbrynen.. 

Vilken tur att man blir så snygg efteråt för inte är man vacker under tiden. Medans det fick sitta i så fick Elina pyjamas och välling.. Hon var rätt trött idag då hon vaknade av Daniels klocka i morse innan 6.. Hon har ju sovit på dagis under dan men det har ju inte jag gjort så jag är inte så lite trött!! Nu är i allafall systemkameran laddad och framlagd.. Lucialinne, rött band, ett paket glitter och röda leggins med vit tröja framlagt för morgondagens luciafirande på dagis.. Skall bli mysigt men är ju redan kvart över 7 imorgon.. Så Elina får stanna kvar på dagis efter det så sticker jag och jobbar 9-15 i morgon istället.. Gott! Nä dax att sova.. 

Kvällens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Blir så glad att jag får en dag då jag slipper stressa och hinner med träningen.. Kändes helt rätt att åka och träna.. :) dock lite nervigt!! Men den såg go ut! 

Ja det blir ben idag tänkte jag.. Jo tack.. Ben med betoning på B!!! Mina ben bara skaka och jag bara skrek!! Var så nära igen på att ta 65 kg i front squat!! Retar mig att jag inte får upp skiten!! Fan!!! Jaja!! 25 kg på FS i Woden .. Det var spya i halsen!! Men inte sist klar!! Gott!! 19:29 min!! Härligt! 

Mina ben är dock döda! 

Gaaah! 

Helt färdig!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Att inte ha varit i boxen och tränat på över 2 veckor fick jag verkligen känna på! Jag är helt död nu.. Vet ärligt talat inte hur jag skall ta mig ur sängen i morgon bitti!!! Så vansinnigt glad över att vi har sovmorgon i morgon! Har duschat och nattat Elina.. Har förberett lite kvällsmat.. 

Skall avnjutas till Greys som börjar om 10. Gott! Daniel är i Partille boxen och lägger golv.. Kul. Skall bli så kul att köra första passet där!! Ja vi har ju nu sagt upp medlemskapet i Lerum boxen.. Det var faktiskt med lite sorg i hjärtat vi gjorde det men vi får det så mycket billigare i Partille boxen.. Den är större, centralare och kommer ha mer öppet.. Skall bli kul.. Nä äta lite..  Vila kroppen.. Jesus! 

Trötta dagar...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Usch... Livet går i ett just nu.. Försöker lugna ner min vardag och det har gjort att jag har fått priotera bort träningen just nu.. Det har inte funnits tid.. Jag har inte kunnat boka upp mig på en tid för då har stressen tagit över och mitt psyke blir åt helvete.. Nu har jag i lugn och ro kunnat nattat Elina på kvällarna.. Så mysigt.. Att få slappna av och höra hennes andetag bli tyngre och tyngre.. Mammas älskling! Idag efter jobbet så åkte jag och syrran till Partille snabbt.. Blev en lunch på subban och en snabbvisit i nya boxen.. :) börjar arta sig där inne.. Kommer bli så grymt! Snabbhandling sen hem snabbt och lämna det sen ut i bilen igen och hämta Elina.. Kriga med henne på dagis för att få med henne hem.. Upp och ge henne mellanmål sen byta om på henne och åka igen.. Hem till syrran lämna Elina med dom och byta bil.. Jag åkte ner till gråbo till fotvården.. Äntligen var det dax.. Har ju haft så ont under fötterna så jag har knappt kunnat gå..!! Satt där en timma och fick fötter som en ny född :) 

Nu skall tånaglarna bara målas i nån fin färg :) efter det var det att åka hem till syrran byta bil och hämta Elina.. Hem och där var Daniel som hade lagat mat.. Tackar vi för.. Hängde tvätt och satte och sen ner för att äta.. Sen var det byta om till pyjamas på lillfia.. Välling och nattning.. Daniel är och tränar och jag har duschat ..

Att gå och lägga sig med blött hår är ingen hit men jag är så trött så jag faller ihop och somnar snart så jag måste bara sova nu.. Intensiva dagar.. Mycket att göra på jobbet.. Mycket i mitt liv och jag är bara helt slut.. Psykiskt och fysiskt.. Ångest över så mycket.. Just nu för träningen.. Jag har bara tappat det helt.. Börjar gå upp i vikt och maten är katastrof.. Finns i gen tid för att laga den nyttiga mat jag alltid lagade förut.. Fattar inte hur jag hann.. Nu hinner jag knappt skita.. Jag hoppas jag får ordning på allt detta.. Måste det.. Nä nu sova! 

Kvällens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Ja man tager vad man haver.. Visste ju att det var Woden "Annie" så den skulle ju vara enkel att köra hemma.. Gjorde plats på en iskall balkong.. Var lite trångt men det gick.. 

Annie: 50-40-30-20-10 av DU och sit-ups slog i repet lite på 50 och hade ju fan inte flåset efter över 1 veckas uppehåll så det blev ingen rekord tid.. Gjort den på 6:07 innan nu blev det 6:20.. Men men! Gott att få gjort nått! 


Mysig dag i snön..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja idag så slog Elina upp sina ögon redan vid 7.. Hon kommer alltid in till oss nu förtiden.. Om det så är mitt i natten eller tidigt på morgonen så vaknar jag av hennes trippande steg genom hallen in till vårat rum :) lilla hjärtat! Men i morse ville hon inte riktigt somna om trots vällingen.. Fick ju acceptera läget och gick upp med henne.. La oss i soffan.. Såg ju hur snön började yra utanför.. Var ju lite mörkt fortfarande så vi tände ljus nr 2 och kollade på Nyhetsmorgon.. Myys!! Daniel stack och tränade vid 11 och jag och Elina pälsade på oss och gick ut i snöovädret.. 

Kråkan fick åka pulka.. 

Även leka i snön..

Och leka tittut! ;) vi försökte åka lite pulka på kullen här bakom husen men det var lite för halt.. Hon fick åka från halva kullen.. 

Jag kände mig vröölsnygg med 4 stl för stora termobrallor och ett skärp som satt åt för att hålla dom uppe.. Haha!! Fäschon!! 

Mysigt hade vi i allafall och efter en timma gav vi upp och gick upp och åt lunch.. Elina skickade verkligen tallriken och höll på att sen somna i den.. Inga krusiduller där inte att få henne att sova.. Skönt! Medans hon sov tog jag hand om hemmet.. Fått en dammsugare av Daniels föräldrar då mun suger nått kopiöst dåligt!!!!! Var som ett skämt att dammsuga!!! Så skönt att äntligen fått en som kan suga!! Haha!! Lät bra!!! 

Så nöjd!! Bakade även kladdkaka då jag kände att jag faktiskt behövde socker i mig för jag var så galet trött!! Daniel kom hem.. Jag väckte Elina och så fikade vi... Skulle ju sen åka och träna kl 17... Kom ut till bilen och ser att det är punka på höger bakdäck! Kul!! Åker och pumpar det men det bara pös om det!!! Ringer Daniel i panik då jag nu hade bråttom till träningen.. Nä fick åka hem.. Faaan!! Blev så jävla ledsen!! Brast ut i gråt när jag kom hem!! Just nu krävs det inte mycket för att jag skall gråta!! Ja för er som inte fattar!! Jag är utbränd!!! Mår skit och dratt mig undan från allt och alla!!! Jobbar på att ta mig ur det själv men lutar åt att behöva söka hjälp igen! :( efter lite hysteri och tårar fick jag lugnat mig och inse.. "Får väl göra Woden hemma då" Daniel hade ju skvallrat om vad det var för nått så jag gjorde den på balkongen!! Gött!! Nu har vi ätit och jag skall natta Elina.. Fler inlägg kommer! :) 

Tjejdag i boxen..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja denna dag hade ju jag och syrran varit med och kokat ihop men trots månader av förberedelser så var jag som nollställd för denna dag.. Inte tänkt tanken på det.. Inte förberett och inte haft en tanke på den.. Haft för mycket av allt annat .. Skämdes verkligen.. Bidrog inte med ett skit!! Men jag har verkligen inte orkar.. Tar jag på mig nått mer i mitt liv så går jag käpprätt in i väggen.. Hela min kropp stretar emot!! Vill inte.. Orkar inte.. Humöret dalar.. Tålamodet.. Och jag känner mig mest hysterisk.. Men jag tog mig i allafall dit idag.. Kikade på tävlingarna.. Såg så vansinnigt kul ut och vart så arg för att jag varit dålig i veckan och hade Elina med mig.. Men men.. Njöt av alla andras slit.. 

Snyggaste minen! Var där i 3 timmar.. Stressade hem sen för Daniel skulle ha vilen och åka på julbord med hans jobb.. Men när jag väl kom hem hade han ångrat sig och ville inte åka.. Skönt det.. Slapp vi åka med Elina till hans föräldrar och jag kunde ta bilen till boxen.. Lagade tacos och åt med dom och gjorde sen i ordning mig.. 


Åkte sen till boxen vid 19.. Vi åt julbord.. Smart att jag hade ätit tacos.. Tänker nog inte alls nu för tiden.. Ja och sen var det en liten quiz som våran coach Anders hade filat ihop om just Anders.. Haha! Störd! Ja kul var det och mitt lag kom 2.. Känner honom rätt väl! Ja vid 22:30 ville syrran åka hem då hon var rätt sjuk så då åkte jag med.. Nu hemma.. Mysa med mannen min och sen sova! 


Sjuka..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja inte blir det mycket bloggande nu för tiden men med tanke på hur jag mått det sista så har jag fått bort priotera det.. Inte så kul att läsa min blogg heller när jag inte har nått roligt att skriva.. I allafall! Trots att Elina var så dålig i magen i helgen så fick hon ju gå till dagis i Måndags.. Sa till dom att ringa mig om hon blev värre men det verkar ha gått bra.. Men natten mellan Måndagen och onsdagen så vaknar jag av att Elina gråter och kommer gråtandes.. Märker att hon luktar konstigt och sekunden efter det börjar hon ulka.. Rusade ut till köket med henne så hon fick spytt i vasken.. Väckte sen Daniel så fick han ta hand om det och jag fick duschat av Elina hon fick sen lägga sig med Daniel i våran säng och jag fick byta hennes sängkläder.. Bar sen in henne men på morgonen hade hon istället bajsat ner sin säng och även våran då hon kom in till oss.. Kul.. Byta ännu mer sängkläder.. Daniel fick vara hemma och jag stack och jobba.. Jobbade även igår då vi har inventeringen på jobbet.. Mådde hel knas i går.. Ingen aptit och illamående i omgångar.. Stod ut och jobbade mina 13 timmar för jag behöver verkligen komptimmarna.. Men i natt har jag mått skit.. Mått illa som fan och inte kunnat sova.. Magen rör som fan och varit dålig i magen som sjutton!! Nu var även Elina dålig i magen IGEN! Trodde hon var frisk men hon får vara hemma i morgon med.. Daniel vabbar och jag är ju sjuk! Hade kunnat sova bort hela dan.. Varit så trött!! Det grämer mig som fan att jag missar inventeringen och komptimmarna jag hade kunnat få men vad skall jag göra!! Skit! Jaja! Nu skall jag försöka få i mig lite ostkaka och titta på en film.. 


Dax att sova..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Idag har jag inte varit häftig.. Rödsprängda ögon och risigt hår.. Har tatt mig igenom dagen rätt bra ändå.. Och en lång promenad med syster Marielle blev det oxå.. Skönt!! Ont i fötterna från i lördags och bokar jag inte en fotvårdstid snarast kommer jag snart inte kunna gå alls.. Aj aj aj aj!! Elina somnade här bredvid mig i sängen för en liten stund sen.. Snuttan har varit dålig i magen idag med.. Men skickade henne till dagis och sa som det va och skulle det bli värre fick dom ringa efter mig men det verkar ju ga gått bra.. Inre baksat nått under kvällen.. Håller vi tummarna.. Verkar istället som att jag fått en släng av det.. Efter promenaden fick jag rusat upp på toa.. Shit!! Milt sagt!! Fy fan.. Hel knepig i magen.. Skulle gått på ett möte idag angående vårta stambyten som skall ske här hemma men jag orkade verkligen inte.. I morgon skall jag försöka träna på open kl 18.. Inte varit där på en vecka och det känns som jag bara blir fetare och fetare.. 

Usch! Igår kväll så myste vi till det med adventsfikat.. Så gott med hembakta lussekatter.. 

Nä nu dör jag av trötthet!! 

Dagen efter fest...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
ja inte e man häftig och pigg idag... även fast jag inte drack så väldans mycket igår så känns det.. somnade kl 2 och vaknade kl 9.. hmm.. 
barnfri men ja.. magen kurrade för mycket helt enkelt...
 
Kvällen igår blev lyckad.. syrran blev glad för presenterna.. som jag har hållt på.. samlat in pengar från nästan alla som kom på festen.. (dom var nästan 60 pers)... det blev ett presentkort på IKEA för över 10000:-
Galet..!
Sen fick ju syrran cyklen som hon önskade sig... 
som jag hade beställt.. och traskat hem med.. som jag har donat.. herregud.. jag var helt slut när presenterna hade överlämnats.. varit så helspänn så länge för att inte försäga mig och inte låta henne se cykeln och presenterna.. ja herregud...
var som en propp gick ur mig.. 
lipig och trött.. 
 
ja festen dog för mig då men kul att se alla andra festa.. haha.. 
 Vi uppträdde ju även med bandet med ett par låtar så det var väl inte konstgt att jag mådde som jag gjorde efteråt...
 
Visst jag stakade mig lite i ett par låtar men i det stora hela tror jag att det gick bra..=)
 
 
Hmm.. finurlig..=)
 
Ja jag är glad att festen ändå gick bra.. lokalen är städad och jag skall lämna nyckeln i morgon och få pengar tillbaka.. det är möte för förneingen här i morgon så då möter jag upp tanten som har hand om lokalen..
Glad att jag jobbar sent imorgon..
Helt slut...
skulle ju varit på Jul på Liseberg idag men lillskuttan var så jäkla dålig i magen förut idag så vi fick bara tatt buffe på Incontro med systrarna,, och pappa ...
mysigt det med...
Elina har ju sovit hos sin farmor och farfar i natt i deras nybyggda hus som dom håller på att flytta in i nu...
tror det är vällingen som spökar för henne.. för hon hann ju bara komma hem byta kläder sen åkte ju vi in till stan och hon gnällde ju som sjutton på väg in.. blev jätte ledsen när vi väl kom fram till restaurangen för vi stressade ju så för vi var ju8 självklart sena.. få märkte vi ju att hon hade bajsat.. och det var ju riktigt löst.. geggamoja.. byta på henne och nån minut senare var det dax igen.. lilla gumman.. så höll det på.. så vi åkte hem för blöjorna tog slut... 
nu håller vi tummarna på att det är över och att vi får en god natts sömn.. behöver jag för att orka jobba i morgon.. inventeringevecka som det är oxå.. fy fan.. på onsdag är det 12 timmars dag på jobbet...
tur Daniels mamma ställer upp och hämtar Elina på dagis...
 
 
 
mammas lilla sessa...
 
Nä.. nu är det dax att säga god natt till 1 advent...
och sova...