Helgen nalkas...

publicerat i Allmänt;
.. ja idag e det Fredag!!! en mycket regnig sådan..=(.. men igår var ju fitn så man får väl vara glad för det=)..
I söndags var jag inne i stan och kikade på Rix Fm festivalen.. hann bara se typ 3 artister men det räckte och var rätt kul..=)

Jätte dålig bild.. men det e Alcazar som uppträder=)

Sen har man ju jobbat hela veckan... och PACKAT!!!! rensat ut mitt källarförråd.. satan vad damm det var där nere och det ledde till 2, 5 dars snörvlande , snytandes och nysandes.. jag var helt slut av det!!!

usch!!!

men packat rätt mycket .. typ kläder och köket kvar!!!

men det e ju det man använder..!!

e faktiskt sjukt jobbigt att flytta.. dyrt med!!! men men.. får se hur det kommer gå!!!

igår spelades det match.. jag vet.. har ju nämnt att lägga ner forbollen lite,. men så drogs jag med på matchen ändå.. var ju knappt nått folk!!!

jag spelade Högerback för första gången.. och det gick riktigt bra faktsikt.. jag hade koll.. och jag kände mig säker på min position.. det var faktiskt riktigt kul!!! att vi förlorade med 6-0 det behöver vi inte nämna.. haha!! =)

idag känns det i kroppen dock... jag var helt slut.. och alltid när man spelat 90 min så där hårt då känns det som man har feber efteråt.. man får så ont i varje del av kroppen och man känner sig helt fullstänigt utmattad!!!!

kroppen tog ju stryk=(Stämplad på högerfoten... och fått två dobbar på vänster låret!!!

syns väl inte så tydligt men ont gör det!!

För att kontra din fot nu då Marielle så var jag ju bara tvungen=)

nä nu e nog ugnen varm... så jag kan fixa min lunch.. sen skall här sovas lite..=)

ikväll om vädret tillåter blir det NRJ in the Park på Liseberg.. Denise vill dit och jag snäll moster som man e har lovat att ta med henne.. men bara om det INTE regnar!!!

annars blir det ligga hemma och ta det lungt..!!! skönt det med..

ha det !!! PÖSS

Lugn Lördag!

publicerat i Allmänt;
Medans folk e på bröllop och annat dyliskt så har jag en helt oplanerad och rätt skön Lördag... sjukt! =).. har verkligen nada planerat.. jo möjligtvis att jag skall upp till Linda och dom... hälsa på valpen.. lilla godisen..=)

saknar min puss.. han åkte ner till Skåne tidigt i morse för att gå på bröllop då en av hans halv bröder gifter sig idag!!! skulle egentligen följt med.. men när jag blev tillfrågad för snart 2 månader sen så kändes det fortfarande alldeles för tidigt för att följa med på sånt... men nu ångrar jag mig... nu hade jag velat vara med.. men men.. nu sitter jag här istället..

har börjat rensa lite i mina skåp inför flytten.. slängt gamla matvaror och sån skit...

i veckan e det ta med sig lite kartonger hem från jobbet och börja små packa lite... !!!

för om 2 veckor flyttar jag.. gjorde adressändring igår med... skall ringa Telia, E.on och Lerums energi så skall allt vara klart sen... jag hoppas att nissen som var och kika på min lägenhet i Torsdags vill ha den och kan flytta in så fort som möjligt.. men jag får väl avakta och se..=)

kommer bli dyra månader framöver...

har haft en sån nu redan med dålig lön och semester.. så idag var det till att skramla i sparbössan och rota fram 61 kr där.. sen har jag fått en ica check på 25 kr plus att jag har lite flaskor jag kan panta... känns otroligt kul att vara så här jävla fattig jag lovar!!! NOT!!!!

firade ju Bettan igår.. jag och Daniel var ju med på förfesten i allafall.. hade ju inte råd att följa med ut.. =(.. men jag hade kul på förfesten.. var nykter och körde.. för skulle ju köra hem Daniel då han skulle upp tidigt och åka ju..!! =(..

  
 
Charmiga bilder från igår=)

Idag blir det som sagt lugna gatan.. har ju inga pengar och ingen karl hemma som underhåller mig..!! =)

Ha det folket.. pöss


Brända muffins?

publicerat i Allmänt;
Ja och eftersom man e superallergisk mot allt som luktar så sitter jag nu och snorar som en häst pågrund av den brända lukten som infinnit sig i min lägenhet..!! ett ord.. CRAP!!!

tänkte ju ha med mig dom till jobbet i morgon.. nu får jag ju ta och äta upp alla SJÄLV...!! Oj vad synd.. och semesterspäcket runt magen bara ökar och ökar.... !!!!

och igår insåg jag att i morgon om det nu går för sig av dom gamla lägenhetsinnehavarna så får jag nyckeln till min nya lägenhet i min hand!!!! då e det IKEA.. köpa säng säng sng... och sen börja flytta..!!!

så jag kom på att man kanske skulle börja ta med sig lådor hem från jobbet och börja packa lite!!!!!!!!!
hade visning idag..... en ung kille... som tydligen kände D.. lite sjukt.. jag hoppas innerligt att han vill ha den och inte den andra ettan här i området som oxå ligger ute nu.. vill bli av med min lägenhet typ NU!!!!!!!

hoppas hoppas hoppas.. vill inte och har inte råd heller med dubbla hyror..!!!!

ja lycklig e man.. kär som en fjantig fjortis hög på hormoner typ.. haha..=)

min lilla puss..=)

jaja.. nä ville bara uppdatera lite.. i morgon fyller Bettan år.. då skall hon riras.. tyvärr e jag lika rik som en kyrkråtta så jag kan tyvärr bara vara med på förfesten sen får jag åka hem..=(...

tråkigt som satan då allihopa skall in till stan och göra Hard Rock osäkert.. fan fan fan!!! vill ju oxå.. men e man fattig så e man!!!

ha det underbart nu vänner.. pöss
Semestern nalkas mot sitt slut!

publicerat i Allmänt;
Ja usch vad tiden gått fort..!!! *GAAAAH!! * Nästa MÅndag börjar jag ju jobba igen.. bara en vecka kvar=(..

silket piss väder det vart.. inte fått legat vid någon strand nån enda dag på hela semestern.. det e verkligen SKANDAL!!!!!

dock hittat på en massa... varit i Stockholm.. varit i Skåne.. och varit i Danmark!!!

nu denna vecka som kommer blir det att bli brun som gäller.. vägrar gå tillbaka till jobbet blekare än när jag gick därifrån!!!!!

ja.. flytta gör jag ju nu med den sista denna månaden så har ju massa att fixa..=)...skall bli helt sjukt underbart med att få en säng och sovrum!!!!! LYX LYX LYX!!!!

uppträdde ju på restaurang festivalen..!!även på Jessicas 20-årsfest!!!ja massa kul har man gjort..=)..

nu hoppas jag på bra väder oxå så man kan njuta av sista semester veckan.. ha det!! pöss