Silken dag=)

publicerat i Allmänt;
hade grymt kul igår.. och hade en sjukt taggad dag igår..!! kom till jobbet igår och fick kommentarer som "vad fan har du tatt?" och "Vad fan går du på då?"

Haha.. jag var en jobbig jävel helt enkelt.. speedad!!=)
Daniel och jag bytte ju bil på morran han tog min jag tog hans firma bil..
Han bytte kamrem och vattenpump på min bil sååå skönt att det nu e gjort... love it att ha en bilmekaniker till kille.. så bra att ha ibland..=)
blev liiite liiite nerstämd på jobbet för ett tag då min Läkare äntligen ringde mig...
jag har väl egentligen inte tagit på allvar och insett egentligen men när läkaren säger det rakt ut till mig att min Hälsa verkligen inte e bra.. och min mage tyvärr gett upp på grund av att jag har så dålig hälsa nu det får en verkligen att tänka.. min kropp mår så dåligt och har gjort i så många år nu så den orkar inte längre utan bryter nu ner mina organ och ger mig problem med andra saker än allergin... blir ständigt sjuk på alla konstiga delar av kroppen.. magen/huvudet/Fiffi...=(...
känns tungt och det kom en del tårar i natt när jag tänkte på det..=(
nog om det...
Jag drog lite tidigare från jobbet drog och sola igen.. behöver ju verkligen det!!
sen åkte jag och handlade...snabbt gick det.. älskar självscanning=)
hem... fick skottat mig en parkeringsplats IGEN!!!
Genomsvett kom jag upp till Daniel..
Jessica A. kom ju strax efter 18... då tog vi på oss och gick ut och gick.. Daniel fick dammsugit och började med maten så länge..=)
var gott.. blev ju Tacos..
käkade sen åkte Daniel.. jag och Jessica gjorde oss i ordning..=)
Kvällens outfit!
sen kom ju både Bettan och Jessica J =)
jag hade gjort massa snacks och godsaker.. har nog aldrig sett det försvinna så fort.. haha.. jag käkade vindruvor jag=)
drack faktiskt 2-3 cider inte mer.. utan bara för smaken skull eftersom Daniel köpt hem så sjukt goa cider..=)..
det var alldeles lagom ville inte dricka mer än så..=)
Ylva fixade ju in oss som vanligt.. så jäkla snällt..=)
mina fötter värkte dock men det var grymt kul... strax innan 3 på natta hämtade Daniel oss.. min going till att vara så snäll!!!
körde hem Jessica och Betsy sen åkte jag hem och var sååå trött..=)
gott att få sova!!
vaknade dock 13.50 !!! fattar inte hur jag kunde sova så länge...!!!
upp och ta hand om tvätten hade ju tvätt tid som började kl 12...!!
riktig slappar dag.. jag och Daniel ligger i soffan...!!
ikväll e det ju party igen..
GÖKBOET!!!! OJ KUL!!!
ha det gott..
TJIP!

piss tråkigt inlägg...

publicerat i Allmänt;
.. sorry about that.. men jag e så trött och så oinspirerad just nu.. funderar på att gå och lägga mig!!!
Idag har jag ju jobbat sent.. var skönt med sovmorgon i morse.. var rätt lungt på jobbet.. jag och syrran har plockat Försäsong order nu 2 dar i rad.. och dom får man fan muskler av.. e tunga gräsklippare på över 40 kg plus stora tunga ,långa röjare på ca 20 kg... det e tungt och svettigt!! tur man e så jäkla biff!!! jobbade 4 timmar med det sen började vi storstäda på jobbet.. det behövdes fanemej... fan vad det såg ut!!!
Fick sen gå ut i snön på gården och hjälpa en jobbar kompis som kört fast med trucken.. haha.. vi fick gunga bort han och med min styrka i armarna så kom han loss.. FAN vad stark jag e...=)
redan efter kl 4 så släckte vi, låste och slutade för dagen.. gött.. jag svidade om och drog till gymmet.. unnade mig äntligen en solning.. fick ju surt betala dom 110 kr med för att jag missade passet i Måndags..=(
Blev även fotad för dom skall ha kort på alla medlemmar av säkerhets skäl.. satan vad ugly jag blev.. haha..!!
jag solade och Fan vad gott det va.. sen var det löparbandet som fick bekänna färg.. Jessica J joinade mig med... blev 40 min på bandet med både intervall löpning och snabb gång i uppförsbacke.. =).. gött.. avslutade med lite cykling bara.. orkade inte mer.. känner att jag får lägga ett schema för min träning för nästa vecka och kommande vecka..
göra som alla seriösa gymmare.. träna en del av kroppen för varje dag..=)
skall bli FIT!!!

Feta as!!

efter gymmet drog jag och handlade.. som alla andra oxå verkade göra.. *suck*

efter det äntligen hem.. Daniel kom hem samtidigt..=)
Vi packade upp och duschade sen käkade vi.. lite kycklingspett med oliver, vitlöksklyftor , gurka och advokado.. grymt gott..=)
nu e jag aptrött.. och jag vet såååå tråkig med INGA bilder.. lovar bilder för imorgon.. kanske inte hinner blogga men det kommer bilder..=)
skall ju till Park Lane med Jessica J. och bettan.. Jessica A. skall vara med här hemma hos mig innan.. gött..=)
nä hade vänner..
TJIP!

Nu..

publicerat i Allmänt;
..körde även Daniel fast här ute så han fick ta min bil hem till sina föräldrar igen för att hämta en skyffel.. skall nu pälsa på mig för att gå ner och möta hans så skall det FANEMEJ skottas..!!!
TJIP

Så arg...

publicerat i Allmänt;
Så jag tror fan inte att jag kan blogga just nu... det bara spottar och fräser om mig av ren ilska!!!!!
Jag blir vansinnig på denna snö som ställer till det så... vi har ca 15 parkeringsplatser här ute nu på grund av snön har vi 7st!!! nu var ALLA upptagna när jag kom hem.. och jag fick meckat med att försöka vända bilen här ner vilket var piss svårt!!!! jag fick till slut ställt mig långt bort på andra sidan vägen här uppe och ställa mig vid ett dagis och sen hem i snön!!!
VANSINNIG!!!!

Ringde Daniel som e hemma hos sina föräldrar och gromade och svor.. skällde och sa att nu får det va nog.. behöver ha han hemma.. han får släppa sin jäkla dator och planera sina kvällar där lite bättre.. nu har vi inte umgåtts och ätit middag ihop på HELA veckan!!!
Låter kanske inte så dramatiskt men jag tycker bor man ihop skall man även ha ett liv ihop inte bara sova ihop!!!
visst gillar jag att vara ensam men det får gå till en viss gräns.. vi betsämde båda att vi måste planera våra vecko dagar bättre.. dom dagar jag kanske åker direkt till gymmet efter jobbet kan han mer än gärna åka hem till sina föräldrar och sitta vid sin dator.. men sånna här dagar då jag köpt hem middag och lagat den och han inte kommer hem då blir jag skogstokig.. mest besviken faktiskt.. det handlar om prioritering..!! förstår hans intresse för datorn och för att den e ny.. men ändå.. hans till flykt i vardagen får bli liiite mindre..!!!
Nog om det skall inte ta upp det i Bloggen men var så jäkla arg nu!!!
Daniel fölrstod ju mig så vi löste det.. allt handlar om kommunikation i ett förhållande.. och ibland brister det!! vägrar låta detta förhållandet gå åt helvete för att man inte kommunicerar och e ärlig om sina känslor för olika handlingar... har hållt käften förut vilket resulterat i piss förhållanden.. nu e jag rak och ärlig och det får Daniel ta!!!
nä.. jag har varit och repat begravningslåtarna hos min farbor nu.. sitter som en smäck gör dom...
nu skall jag äta kvällsmat sen gå och lägga mig för jag har ju för fan en hel jävla världsdel att besegra imorgon för att ta mig till min BIL!!!!
*tvi tvi tvi*

TJIP!

Slappfan!

publicerat i Allmänt;
ja inte kom jag ut på nån promenad inte...=(
Jag fastnade i bloggträsket och läst där i stället... hmm.. har nu duschat och gjort kvällsmat till mig själv..=)
mmm Havrefras med mjölk/ jordgubbsfruktdryck/knäckemackor med ost och gurka och en synd med svärmorsgoda kanelbulle! fick hem en hel påse av dom i Söndags när vi var där.. FARLIGT goda!!
jag måste dela med mig!!
Var på LIDL igår.. och LIDL is fan das shit!!!
köpte stor jäkla prästost för bara 29 kr.. och den e fan snorgod... TIPS!!

hmm.. jag har gottat ner mig i muukisar och Daniels goa tofflor.. köpte ju dom till honom i julklapp..
Mjuka och sååå varma!!

E så gott med mina lena fina fötter i oxå..=)
hmm kom på att jag glömde berätta om min satans jäkla morgon jag hade... hade så klart kört fast i snön här nere och kom inte iväg med bilen i morse.. satt verkligen fast... slirade bara... som tur va kom en granne precis som oxå skulle åka till jobbet han fick putt på bilen och till slut grävt fram den så jag kom loss.. 10 min sen men jag kom iväg i allafall.. JÄKLA SKET SNÖ!!

nä slappa vidare och kika på tv.. ha det gott..
TJIP

Astma test!

publicerat i Allmänt;
Japp idag var jag kallad kl 9 till Lerums Vårdcentral!
skulle andas i vissa masker .. både så kraftigt jag bara kunde och även så länge jag bara kunde... var TOKJOBBIGT för mina stackarsn lungor.. fick sen astma medecin flera doser och skulle då vänta 15 min sen göra testerna igen... tesetrna visade sig vara bra men skillnaden för mina lungor var stora så diagnos= Troligen AnsträngningsAstma

Så nu har jag gjort det .. sjuksköterskan sa ju att på grund av alla mina allergier och för att mina symtom e så omfattande så fick jag dubbel telefontid hos min läkare på Fredag plus att hon trodde inte det skulle vara nån tvivel till att jag skulle få daglig medecin i tablettform plus kortesonspray för min stackars näsa som ständigt blöder och sårar på grund av att jag nyser och snorar så mycket=(
Stackars mig=(
Får kanske även då en slags Astma spray för att vidga mina lungor just under träning...
men hon avråder ju mig för att fortsätta med Fotbollen då vi spelar mest matcher på GRÄS vilket jag e väldigt allergisk mot plus att under högsäsong av pollen oftast inträffar då med... och har jag då ansträngningsAstma känns det helt meningslöst för mig att nu betala 1600 för en hel säsong med fotbollen då jag knappat kan vara med på varken träning eller matcher... på konstgräs skall det väl gå nu innan och efter högsäsong av pollen men inte under ..=( så i morgon när vi har inomhus träning tänkte jag att jag svänger förbi i hopp om att kunna prata med min tränare om det... jag skall ju repa med min farbror och min kusin i morgon kväll kl 18 så jag kommer inte hinna till träningen ändå..=(
*suck*

var rätt sentimental igår kväll och grät en del när jag insåg hur sjuk jag faktiskt är...=(
att helge egentligen borde flytta härifrån och att jag inte kan få skaffa nått djur efter det... jag blev otroligt ledsen och otröstlig och att Dniel e så hatisk mot Helge gjorde inte saken bättre.. jag var så ledsen och föröskte få Daniel att förstå att jag vill att Helges sista tid i livet skall bli så peacefull as possible...
*****
hmm blev ett långt samtal i telefonen med Jessica J nu.. men skall försöka komma in i bloggandet igen...
det har nu blivit mörkt ute och mina planer var ju att ta på mig och gå ut och gå.. skulle gått på tupperware party hos min kära syster idag men det blev inställt pågrund av brist av folk som skulle komma så hade tänkt att dra till gymmet men kom ju på att jag missade Body Step passet igår..=(..
skulle avbokat mig men avbokade för sent så det gick inte att avboka så hade tänkt gå ändå men styensomnade i soffan naturligtvis så jag missade det vilket resulterade i avstängning och 110 kr i böter... frukstansvärt hårda regler men antar att dom måste ha det!!!
Jag e ju inte rikast nu så jag har inte råd att betala 110 kr för att gå och träna när jag redan lagt så mycket på själva guldkortet... så jag får köra egen träning här hemma nu!!
hade det inte varit sån jäkla snö hade jag tatt på mig och tatt en löparrunda men får ta tag i det till våren och även då jag fått mina medeciner...
hmm...
Nä.. skall dra mig ut nu.. annars fastnar jag här..
har en kul helg att se fram emot.. Fredag e det Park Lane som gäller och på Lördag en liten SUPRISE.=)
skall bli kul.. ha det gott vänner..
TJIP

Hallojsan!

publicerat i Allmänt;
Måndagen e här och snön verkar ju inte ha fallit sin sista flinga!!!
Aldrig varit med om så mycket snö.. men så e det väl för alla..!! =)
Igår hann jag inte blogga för som vanligt har jag fullspäckade scheman som präglas på mina helger..=)
Vaknade redan efter 9.. vi låg och drog oss i sängen sen upp äta frukost och hämta sista tvätten som jag lämnat kvar  i torkrummet kvällen innan.. orkade fan inte hämta den!!
Var nöjd med resultet i melodifestivalen.. Darin var grym!
Jag vet jätte fjortis att gilla han men killen e fan GRYM.. så enkelt e det!!
japp.. Söndags morgonen fortsatte i att göra sig i ordning , åka till Allum köpa present till Nora åka till Linda och dom och fira Nora mysa lite med familjen och bara slappa..
var inne på en grymt rolig sida hos syrran..
Vi läste och skratta som FAN!!!

Efter det åkte vi vidare till Daniels föräldrar.. inte varit där på ett tag.. inte jag i allafall..
jag såg solen som strålade in och värmde i vardagsrummet så jag la mig i soffan där och kika på den underbara utsikten över Göteborg!
=)
Daniel provade hans pappas nya massagestol och låg där och njöt samtidigt=)
Efter det åkte vi med hans pappa och hyrde film och köpte både chips och godis.. SYNDA!!!

åkte hem till dom igen och fick ärtsoppa med pannkakor av hans mamma.. sååå sjukt jäkla gott va!!!
varför äter man inte det oftare!!!
Sen mös vi där nere och såg film..
hyfsat bra faktiskt=)
sen var kl mycket och vi sladda hem..=)
Tog kort på 2 avställda bilar som står här utanför.. inte mycket man ser av dom nu!
SNÖ!

japp upp tidigt idag.. till jobbet...
jobbade...
tips på god och nyttig frukost!
mmmm Keso med aromat krydda på knäckemacka..!!!
Förstår inte folk som inte kan äta nyttiga frukostar när det finns så sjukt mycket gott och nyttigt att välja på!!!
efter jobbet idag åkte jag till ett snöigt Gråbo!!!
var äntligen dax för FOTVÅRD!!!

var INGEN njutning kan jag lova...

Hon slet tag i den förbannade liktornen under min fot drog ut den med en pincett och klippte av den!!!
Jag satt som en fiolsträng i stolen och blev helt genom svettig av smärtan!!!!
FAN vad ont det gjorde.. det sista fick hon borra ut!!
Men nu har jag i allafall fina fötter=)
eller fina och fina.. lena kanske.. haha..=)
efter det var det till att sladda till lerum.. apoteket och sen handla på Lidl..
e fan tajt nu innan löning!!
sen sladda hem.. hade satt upp mig på träning men när jag väl var klar med dammsugning och lunchlagning här hemma var kl redan halv 4 på dan.. jag var trött och hatar verkligen att köra bil i detta väder.. jag e LIVRÄDD för att krocka!! så jag sket i träningen och la mig i soffan och somna naturligtvis..!!!
Daniel kom hem och jag var nyvaken... då drog han fram dessa!
Han hade ÄNTLIGEN sålt sin bil!!!!!
GOTT!!!

(28 000kr)
Nu skall det letas ny bil för hans del=)
nä om man skall göra ett ryck.. slappat som satan under favvofilten.. men den e svår att ta sig ur!!
har inte ens lagat middag..
hmm får se vad det blir...
ha det gott vänner..
TJIP

Denna Lördag!

publicerat i Allmänt;
Idag den 20 februari 2010
så har vi haft kalas för våran kära moder!
10.23 slog jag upp mina ögon och insåg silket jäkla bilväder d var ute!!! FY!!!
Hur skall detta gå!!
Började med bulgursalladen, och gjorde Rhode Island såsen resten packades ner och vi gjorde oss i ordning!!
Ut till Daniels bil och efter mycket om och men och backning upp för våran backe var vi iväg... hem till mamma och börja packa in det jag hade med mig i lokalen.. mina morgonpigga systrar hade redan varit där och dukat!!
Kalaset var riktigt lyckat.. på grund av mammas sjukdom så gick det ju väldigt lungt till.. jag hade gjort en god bål som jag fick beröm för
Smultron vodka/Sprite/Cranberrie juice/Hallon/Sjärnfrukt!
lite bilder!
Denise och Robin hällde upp välkomsdrinken!



Maten vi hade fixat!
Olika sallader/Rörer/såser/paj/skinkor av olika slag!



Folket!



Tårtorna!



Mamma och hennes väninnor!


3 av mina älskade syskonbarn!!!


Mina underbara syskonbarn!!



Tror inte dessa var bjudna på kalaset men stackarna fick vara med på en bild ändå..!
(son och mor! Skrämmande lika eller hur?)

Efter kalaset åkte vi förbi affären och handla hem lite godis och frukt
Nu tvättar vi och sitter i soffan och myser till melodifestivalen... ALCAZAR var ju givna men ballader... BLÄ!!!!
Tror dock denna omgång har dom bästa bidragen dom e ju trots allt i GÖTEBORG!!!
På väg hem lekte vi fotografer..=)
Måste ju förgylla snön!
Okej spontankommentar:
ELIN LANTO MED SMÖR PÅ!!!!!

Erik Linder= Tönt
Nä skall lyssna vidare.. mysa med godis och frukt och antagligen lite varma mackor och ta hand om tvätten!!!
5 maskiner tvätt det ni!!!
Ha en trevlig/snöig Lördag kväll!

Fredag!

publicerat i Allmänt;
Blev faktiskt lite förändringar i mitt Helg schema!
Syrran ringde i går kväll och fråga om vi skulle byta dag på Stures...
så blev det så jag skall jobba ikväll och inte i morgon.. gött!
Idag slutade jag och syrran redan kl 10
åkte då direkt och handlade först hämta allt kött vi hade betsällt i Hulan.. sen till Willys i Partille och handlade allt till festen!!!!
kändes skönt att ha det gjort... allting skall ju lagas ikväll.. jag gör mitt här hemma i morgon bitti tänkte jag..=)
Skall göra en bulgur sallad och en blandsallad plus en Rhode Island sås..=)
Just nu gör jag detta..
Utväxt och ögonbryn färgas..=)
Nu skall jag laga mat till mig och min älskling sen skall jag göra mig klar för jobb!!
Inget kul alls att behöva ge sig ut i detta väder men pengarna behöver jag!!!
ha det gött vänner..
TJIP!

Idag Fyller...

publicerat i Allmänt;
mamma 60 år, Nora 7 år,Ulrika på jobbet 25 år, min Blogg 1 år plus att jag jobbat på Stihl exakt 8 år !!!!
silken dag!!!
HIPP HIPP HURRA!!!!

Har firat mamma med en lunch och e nu hemma snabbt för att öva låtar sen åka till min farbror för att repa in dom..=)
*suck*
Trött as hell!!!
Ikväll tar jag det lungt hemma i allafall.. behöver få tvättat..!!!!
Men nänä!!!
Upptaget alla dom tider jag kunde..!!!
I morgon så slutar jag och syrran tidigare och så drar vi och handlar all mat till Mammas kalas på Lördag.. sen hem... sen under kvällen skall jag och Marielle få lagat all mat för Linda skall jobba...
På Lördag så e kalaset kl 14... sen kl 19 skall jag jobba .. och antagligen få min bil fixad.. både kamrem och vattenpump som skall bytas..!!!
på Söndag e det kalas för Nora
och då måste jag få hinna tvätta lite innan.. skall hinna köpa present då med men funderar på att göra det redan i morgon!!!
efter kalaset skall vi till Daniels föräldrar för att tvätta klart och äta middag med dom=)
fullspäckad helg som FAN!!!!!
men haft en del lugna nu så det e lungt=)
ha det gött!!!
TJIP!

ja gissa vad jag äter...

publicerat i Allmänt;
.. säg OMELETT!!!!
MM.. lika god idag.. och satan vad enkelt d e.. varför har jag inte gjort detta innan=)
hmm.. inte blivit mycket till middag denna vecka.. men har ju inte hunnit...=(
I morgon kanske..=)
I morgon jobbar jag tidigt.. och så fyller ju mammsen år.. skall bli mysigt...
idag efter jobbet åkte jag direkt till gymmet mötte Jessica J. där.. vi spenderade hela 40 min på bandet och fick t.o.m med Jessica att springa lite med mig dom sista minutrarna.. jag har ju dö ont i foten men jag skiter i smärtan och tänker på min feta röv jag har och springer ändå..=)
var skönt., svetten lackade om mig...
sen tränade jag armar och bröst.. gött..=)
Hade som vanligt tänkt att sola.. men FAN vad tråkigt det e.. och jag blir bara blekare och blekare.. men jag orkar fan inte lägga mig där när jag e trött hungrig och vill bara hem.. hur skall jag kunna finna ro i att lägga mig i ett solarie då???
nä får gå här och vara blek och fet istället=(
fan måste färga håret med.. utväxt!!!!
Nä.. nu skall jag äta upp sen kika på Efterlyst kl 21.. love it.. ha det gött
TJIP!!

Fetisdagen!

publicerat i Allmänt;
Japp.. en semla har faktiskt slunkit ner i min mage... okej.. inte så mycket av den men kände mig manad då jag på jobbet faktiskt fick en laktos fri Semla... vilket var grymt uppskattat!!
jag gillar ju egentligen varken grädde eller mandelmassa.. men okej Grädde kan gå ner nån tesked eller 2 .. men mandelmassa.. jag spyr när jag får det i munnen.. tycker det e så jädra äckligt...!!! men själva bullen e grymt go!!!!
Hoppas ni fått njutit av en semla idag=)
Efter jobbet idag fick jag skyndat mig hem...
duscha och byta om och häva i mig allt som fanns i skafferi väg...
lite nötter , lite salta pinnar och en bit från kakan jag bakade i Torsdags.. den var fortfarande lika go och mjuk men det e nog ändå dax att slänga den..=)
Ja sen var det dax för anhörighets möte...
e alltid lika skönt att få prata av sig där...
jag fick en tanke..
just nu när mamma har så mycket hjälp hemma med både personliga assistenter och även hemhjälp.. vad har då vi döttrar för roller nu???
Vi har ju hjälpt mamma i så många år.. gjort allt detta som hon nu har hjälp med!!
Vilket får oss rätt handfallna just nu... allt känns så konstigt och man känner sig så i vägen när man e med mamma nu för tiden..
blir ju att man ALDRIG träffar mamma nu för tiden för man vet inte riktigt vart man platsar in.. egentligen e det ju nu som vi bara skall åka dit och hälsa på sin mamma. men hon har alltid folk där och man får ingen egen tid med henne... man drar sig bara mer och mer ifrån det och känner sig bara mer och mer missanpassad som dotter till henne.. skit svårt..
Min sorg för min mamma leder bara till skuldkänslor för att man INTE är där hos henne.. men jag har så svårt för att infinna mig i situationen..
När man ringer henne e det alltid nån som kommer hem till henne så vi blir avbrytna..
på Torsdag i allafall så fyller min älskade mamma hela 60 år..!!
och jag skall därför åka till henne efter jobbet kl 12 och ha med mig lunch från delikatessen och äta med henne hemma hos henne..=)
Skall bli mysigt men jag vet ju att hon antagligen har en assistent hos henne då.. så man blir ju aldrig själv med sin mamma men antagligen ger hon oss lite egen tid själva i rummet i allafall..!
På Lördag har vi systrar anordnat ett kalas för vår kära mot.. öppet hus i en lokal där hon bor i Stenkullen..
vi skall stå för all mat och dricka och det blir våran present till mamma.. jag har redan köpt hem vin och öl och på Fredag skall resten handlas och på Fredag kväll skall vi tillaga all mat!!
Blir en tuff helg då jag även skall jobba på Lördag kväll så jag får ju åka från kalaset =(
Måste tyvärr jobba för jag skall ÄNTLIGEN på Fotvård på Måndag och jag har inte råd att gå om jag inte jobbar Lördag annars hade jag tatt ledigt!!!
har haft ont i min fot i ett halvår nu och kan ju inte ens träna eller gå ordentligt på den nu.. så jag MÅSTE på FOTVÅRD!!!

E ju så jäkla dyrt bara!
Har ju försökt få det genom jobbet men det gick dom inte med på.. försökt få en remiss till det genom läkarbesök men fick bara beskedet "Du behöver gå på fotvård".. döööhhh jag VET!!

Tröttsamt.. inbillat mig att det inte e så farligt men satan vad ont jag har.. jag måste helt enkelt!!
nu har jag och Daniel myst i soffan och skall snart gå och lägga oss.. så ha det gott vänner..
TJIP!

Sjukt...

publicerat i Allmänt;
Blev ingen fotboll.. fick ett sms från jessica A. istället... hon fråga om jag inte skulle följa med på en runda i Riddarsten istället.. lät sjukt mycket lockande så jag var inte svårövertalad...
svidade om och åkt dit istället hon hade ju fysträning med handbollen men e snor förskyld så hon skulle bara promenera runt spåret.. jag hängde på.. vi tog t.o.m 2 varv.. 5 km.. gott va d.. tjöta mycket=)
efteråt åkte jag förbi bettan och sa hej för såg att det lyste hos henne..=) där var även Jessica J. tjöta lite med dom sen åkte jag hem.. nu har jag duschat och efterrätten står i ugnen för värmning.. snart får jag äntligen ätit den..
hmm.. min mage e helt svullen men det e den ju jämt nu för tiden när jag ätit.. tror fan inte jag tål nånting=(
jäkla skit mage som krånglar med mig.. får hoppas jag får kallelse till läkaren snart för fler tester annars får jag ringa själv...
måste ju kunna få äta vad jag vill=(
nä TJIP

Ibland e jag bara sååå grym=)

publicerat i Allmänt;
Precis gjort min första omelett..=)
Sjukt eller hur??
Blev sjukt god.. äter den just nu..=)
behövde nått lätt att äta då jag skall snart svida om för första utomhusträningen i fotbollen för i år.. e väl inte jätte sugen men behöver ju röra på mig!!!
receptet på omeletten hittade jag på nätet..
gjorde om det till mitt egna..=)
tok gott...
2 ägg
2 msk mjölk
1 krm salt
lite svartpeppar
1 dl ost
2 skivor kalkon
2 skivade champinjoner
örtkrydda
steks på en sida sen viks den dubbel och serveras.. mmmm
************
Kvällen igår var underbar.. jag och min älskling hade en toppen kväll..
Började ju med en promenad...
Helge följde med ut..=)
Sen rakade min älskling sig för min skull=)
*ASG*

sen käkade vi den goda maten... mmm... det bästa e att jag hade både matlåda till jobbet plus att lite efterrätt står i kylen  och ropar på mig nu=)
Sen BIO!
Filmen var så sjukt bra!!!!!
precis som alla har sagt... så känsloladdad... verkligen... ni måste se den.. i 3D!!!!!!
vi inne i salongen=)

sen hem för att nana.. var skönt att ha min älskling jämte mig igen... =)
Nä nu skall jag äta upp omeletten sen äta upp efterrätten och sen åka och träna.. ha det vänner...
TJIP!

Alla Hjärtans Dag!

publicerat i Allmänt;
Mm... idag skall det mysas med min lover..=)
min baby e hemma och vi sitter och fikar just nu.. han spelar X -box och jag sitter vid datorn..=)
I morse var jag iväg  till min farbror och gick igenom låtarna vi skall köra på Farmors begravning ..
pappa får ju öva på sitt håll och vi på vårat så får vi slå ihop oss sen..=)
efter det åkte jag och handlade maten för ikväll.. kommer bli en överasskning för min älskling... skall steka kotletter med mozarella ost på som e formade som små hjärtan.. plus att jag skall göra hasselbackspotatis och Rosepeppar sås.. hans favoriter..=)
efterrätt blir nått jag fick prövat på igår.. hur enkelt som helst.. valfria frysta frukter jag tar blåbär, hallon och björnbär.. lägger det i en form sen har jag rivit vit choklad med kokos i som jag skall strö över.. in i ugnen och låt chokladen smälta sen äta med lite jordgubbsglass.. Laktos fri så klart=)
<---- Köttet=)
<--- Middagen avnjuts av lite alkoholfritt rosevin=)

Den rivna chokladen!!

Vilket resulterade i en skadad tumme...=)

Dukningen står nu klar och min älskling får inte gå in i köket!!!
Nu när min älskling kom hem så fick jag en alla hjärtans dag present...
Jätte fint halsband!!!

Min present till han e ju dukningen, maten, ett fint kort med en dikt i som jag skrivit till honom och sen bio ikväll.. och jag skall vara fin under och ha det fina halsbandet plus mina nya stövlar vilket resulterade i en glad min på hans ansikte när han såg dom.. haha..=)
Tyvärr tog min röda penna slut så jag fick skriva i svart till slut=(

Nu skall jag försöka få ut min älskling på en promenad sen skall jag börja med maten.. min älskling skall bli bortskämd ikväll..=)
Ikväll skall vi ju äntligen få se...
Hoppas alla får en trevlig kväll!!
varm kram till er alla..
TJIP

Saturday!!!

publicerat i Allmänt;
Jag sitter i soffan själv igen.. haft en toppendag hittils..
började dagen med att åka till gymmet för att möta Jessica A..
Silket pass vi körde... e fett mör i min kropp och kommer ha sjuk träningsvärk i morgon...!!
Mina triceps.. shit..!!!
men så gott d e..!!
hem till mig efteråt.. vi duschade och tog på oss och blev sugna på Sushi... fick reda på att jag har en sushi restaurang på Partille tog ju!!!!
Oj så gott d va!!!
MMMMMM

Love it!!!
Efter det blev det att gå in på skopunkten.. och helvete vad snygga skor det fanns där inne.. jag och jessica insåg att vi nog led av lite skofetish!!!
För vips stod jag med en påse med 2 skor i.. kunde inte motstå!!!!!

298 :- för BÅDA!!!

Hur skulle jag kunna motstå!!!!!
Nu har jag precis kommit hem.. pratat med min farbror.. vi skall repa lite på låt till begravningen i morgon..

Den här vill pappa att vi skall köra för Farmor älskade Evert Taube!!
Jag vaknade dock inatt och hade denna på hjärnan
Eva Cassidy..!!!

behöver jag säga mer..??
Men skall jag köra denna kommer jag gråta ögonen ur mig!!!!
vi får se vad det blir... Tears in heaven e ett alternativ oxå...
nu skall jag fixa mig för snart kommer Jessica igen och då skall vi dra in till Gamlestan hem till en kompis till henne i Handbollen och ha spel kväll,äta plus JAG skall se melodifestivalen.. lung och nykter kväl.. Daniel e ju nere i Åsa.. kommer hem i morgon..!!!=(
var måttligt sur och besviken på han då han kom hem först halv 3 i natt... shit vad arg jag vart!!!
Där hade jag suttit med tacos och väntat hela kvällen.. men hans dator var viktigare..=(
INTE OKEJ!!!
FETT NONO!!!
Men vi löste det.. han e ändå underbar min älskling och jag älskar honom över allt annat.. vi skall ha det så mysigt i morgon kväll.. nån som har tips på mat att laga till sin älskling???
Ha en trevlig Lördag kväll!!
TJIP

R.I.P farmor...=(

publicerat i Allmänt;
Japp.. vaknade i morse av ett sms från pappa min... Farmor har nu somnat in...=(
Känns tragikst... hon blev ju ändå 91 år... trots den dåliga kontakten mellan oss då hon alltid bott i Norrköping så känns det ändå..
har ju minnen...
och jag lider för min pappa och mina farbröder.. e aldrig kul att förlora en familjemedlem.. och ALLA mina mor och farföräldrar e nu döda..=(
Min mormor dog ju nu i mars för 2 år sedan... var tungt...
Pappa ringde förut begravningen är den 5 mars... kommer åka upp vi systrar och gå på den..
Pappa vill att jag, pappa och min farbror skall uppträda med en låt.. jag vet inte riktigt om jag kommer klara det.. kommer gråta det vet jag.. jag lipar alltid på begravningar.. och inte bara lite snyftande utan nu snackar vi uglycry!!!
Galet mycket tårar som föll senast på Stefans begravning..=(
lite annorlunda historia där kanske men ändå.. själva känslan på en begravning.. det e hemskt...=(
men gör det för min Farmors skull och för min pappa som gärna vill!!!
En sista sång för dig farmor..!!
farmor på sin 90-års dag!!!

**************
Jag sitter nu själv i soffan... ätit tacos och kollat på Lets Dance...
kikade på Solsidan nu.. haha.. undrar om min syster Marielle såg det.. ni som såg avsnittet förstår nog. haha
skratta rätt friskt åt det=)
Daniel e hemma hos sina päron och bygger ihop sin nya Dator han köpt... en dator för 17000 kr..!!! Han e galen!!! Men han ville ju ha en ny dator..=(.. lite tråkigt att han gör det just ukväll.. när jag ville mysa med han har jobbat 2 fredagar i rad och nu min lediga fredag ja då bygger han dator.. förstår att han vill få ihop den.. men han åker ju ner till Johan i morgon och e inte hemma förrän Söndag så ville ju umgås med han lite.. men så tänker ju inte killar=(
men har haft besök av Bettan... hon kom hir strax innan 18.. vi fika och har tjötat massa skit.. underbart!!!
Vi båda e sugna på att gå ut och festa snart.. jag = nykter så klart men ut och dansa och ha kul!!!
Så det blir det snart.. e partysugen som få!!!!
idag firar jag och Daniel 10 mån så puss min älskling kul att du fira med mig.. men hans kommentar va.. "10 mån??.. det e väl inget att fira"..
och jag håller väl med han lite.. men vill ha hem mig bäbis NU!!
=(
nä.. har tyvärr inte varit duktig nog och tatt några bilder idag.. men men.. ha det gott.. skall duscha nu..
TJIP

Oj Oj OJ...

publicerat i Allmänt;
Svin trött...!!
Så sjukt mycket grus i ögonen just nu...
Precis fått sätta mig tillrätta i soffan .. haft en hel hektiskt dag.. med jobb, storhandling, matlagning och bakning!!!
Kakorna står i ugnen och e klara om cirka 5 min...
Enkakka skall jag ha med mig till jobbet i morgon och en skall jag och Daniel äta upp i morgon.. kanske får Bettan på besök efter jobbet i morgon så då får hon hjälpa oss..=)
Idag har jag haft ett laktos anfall utan dess like.. åt en krämig pasta med kött till från delikatessen och dom måste haft i både creme fresch och grädde i pastan för helvete vad dålig jag blev.. magen började knorra ca 30 min efter lunch... sen kom kramperna.. sånna kramper så man vet inte vad man skall ta vägen man blir genom svettig och man får bara föröska andas rätt... sen fick jag rusat ut på toa... 4 GÅNGER på ca 40 min..=).. Aj Aj AJ..!!!
Det var inte skönt...!!!
usch.. min stackars mage...
haft yrsel idag med... kan inte röra på huvudet för kraftigt för ojojoj vad det snurrar då.. skit läskigt.. men jag hoppas att det skall gå över i helgen...
efter jobbet så åkte jag och stor handlade..
Fick planera helgen mat och massa sånt.. kostade 800 kr och blev 3 kassar..!!
Efter en timme fick jag äntligen åkt hem.. Daniel fick hjälpa mig bära upp allt.. började med maten.. mumma..
Kyckling file med cous cous sallad och god kall sås till..=)
enkelt och så gott...
Recept?
för ca 4 pers.
Kyckling filèr
ca 5 st
steks i lite matfett och kryddas..
jag kryddade med salt, svartpeppar, cayenne peppar och grillkrydda
Bryn dom bara så dom får lite färg på båda sidorna lägg dom sen i en form och ställ in dom i ugnen på ca 175 grader.
Cous cous

Koka upp
5 dl vatten med ca 1 tsk salt och 2 matskedar olja
ta sen av kastrullen från plattan och häll i 6 dl cous cous
rör om och lägg locket på
vänta några min och rör sen om så det inte e klumpigt...
häll det i en stor skål.. låt det svalna ..
hacka sen körsbärstomater i två halvor (en förpackning), hacka rödlök (en halv) och ta feta ost som du häller i skålen med cous cous, rör om!
Sweet chili sås

Ta en creme fresch
häll över det i en skål.. ta sen ca 1,5 dl sweet chili sås , 1 vitlöksklyfta och peppra med svart peppar!
Maten serveras sen när kyckling e genom stekt.. ser du när du skär i den men det hoppas jag alla vet..=)
VOILA !!!
Food ala Malin stile..=)
smaklig måltid..=)
nu kikar jag på Glee.. blir nog tidigt säng gång idag!!!
TJIP

PANIIIK!!!

publicerat i Allmänt;
... jag e ensam.. och för första gången i mitt liv så njuter jag INTE av det...=(
Saknar Daniel så jag dör just nu!!!!!
Vill att han skall komma hem NU!!!!!

Min Älskling min babe.. mitt allt.. vad vore mitt liv utan honom!!!
Älskar dig Daniel!
Jag den största ensamvargen har helt plötsligt blivit sällskapssjuk...
känns inte alls kul...=(
behöver åka och handla egentligen men orkar fan inte.. känns fortfarande i huvudet .. e inte helt hundra... har fotbollsträning nu egentligen men skippar den på grund av hur jag mått idag.. skall nog gå till jobbet i morgon i allafall..
usch.. allt e skit tråkigt....
bokat bion inför Söndagen i allafall..=)
äntligen skall man få se den.. Avatar i 3D
Tjip

vikt tvätt...

publicerat i Allmänt;
.. och garvat.. haha.. skratta så där härligt takt ut när jag såg denna video....
kolla in fötterna.. HAHAHA!!!!!!!

Saknar min älskling....han e dessutom borta i helgen...=(.. vad skall jag hitta på??.. han kommer ju hem på Söndagen som tur e.. då e det han och jag..=)

Snurrigt värre....

publicerat i Allmänt;
Vaknade i morse och var helt löjligt trött lyckades somna om stenhårt båda gångerna mellan snoozandet... har aldrig hänt innan!!!!!
Satte mig till slut upp i sängen och det kändes som hela världen runt omkring mig snurrade... trodde jag bara hade satt mig upp för häftigt men det brukar ju gå över efter en stund...
men det gjorde det inte.. gick ut på toa och såg i spegeln hur mina pupiller riktigt skakade i ögonen på mig... Oh NOOO!!

hade jag fått tillbaka det jag hade i höstas tro..??

jag gjorde mig i allafall i ordning för jobb och hoppades på att det skulle förvinna.. kom till jobbet helt vingalndes och körningen dit skall vi inte prata om... försökte faktiskt jobba en timme men sen var jag både illamående och helt väck så jag gav upp.. åkte hem gjorde frukost och gick och la mig somnade som en gris vid 8 och vaknade igen vid halv 1.. skoja min låda vad trott jag va....
När jag gick upp hade denna ramlat ner i min brevinkast..=)
har Daniel nått att gö=)
känns lite bättre men e fortfarande inte bra.. det värsta e ju att man blir så jäkla illamående av att det snurrar så.. kan inte röra på huvudet för häftigt.. undar om det e kristallöra igen..??
jag var till slut hungrig som en varg och funderade på vad jag skulle göra.. jag har ju noll motivation till matlagning... tycker inte om det.. inte när jag e hungrig för då vill jag bara ha mat.. NU!!!

Vem har tålamod att laga mat när man e sååå jäkla hungrig..!!
Blev en av mina favoriter i allafall.. kan inte räkna på fingrarna hur ofta jag gör det och hur många år jag gjort det på.. kan förklara min stora rumpa och feta mage..=)
HEMMAGJORD PIZZA!!!
Har ett sjukt lätt recept som jag till och med kan utantill..=)
Pizza
ugnen 250 grader
Blanda följande ingredienser i en bunke
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 msk matolja
1 dl mjölk
blanda och knåda till deg sen lägg på bakplåtspapper och kavla ut
tomatsås
jag blandar lite på måfå ett eget recept jag haft i alla år..
tomatpure och lite ketchup sen pizza krydda och vatten
blanda och bred ut på pizzan
det du vill ha på pizzan e ju sen upp till var och en.. men jag la på det jag hade hemma.. kokt skinka och ost..=)
osten tog slut..=(
in i ugnen och max 5 min gräddning... när osten smält och den fått en fin färg e den klar=)
MUMMA!!!!

sitter nu i soffan ...försöker skaka bort min yrsel ...
blir en lugn kväll i min ensamhet
Daniel har x-box kväll hos brorsan sin..!!
blir väl lite film och bara allmänt ta det lungt.. har ju min gulle plutt ..
Min tjockis..=)
Inte så jäkla go just nu dock då han precis la en ironisk nog pizza i hallen.. jäkla bulimi katt!!!!
så får väl gå och torka kattspya sen sätta mig här igen med min goa filt..=)
TJIP!

Vad gött d va...

publicerat i Allmänt;
E så glad att jag åkte till gymmet.. glad att jag fick tränat.. nu sitter jag i soffan och har duschat och ätit kvällsmat.. nu skall jag inta mysposition i soffan och bara mysa resten av kvällen.. hoppas älsklingen kommer hem snart...
Tjip

Hittade den....

publicerat i Allmänt;
... en kardemumma skorpa.. lite nötter, några värktabletter plus lite citron vatten fick allt fart på Motivationen..=)
Nu drar jag till gymmet=)

Inspiration!!!!

publicerat i Allmänt;
jag dör....
e det på grund av den värkande magen som känns som en 250kg stor neger står på min livmoder just nu eller e det bara så att jag redan tappat suget... men gymmet... hmm.. orkar inte.. vet att jag MÅSTE!!!
Försöker tänka på hur skönt det känns efteråt...
men vill hellre krypa upp i soffan se film och bli fetare...=(
motivation!!!!!
GOD DAMN IT!!!!!

Upprörd...

publicerat i Allmänt;
Känner att det varit liiiite liiiite för mycket av allt det senaste....
mitt psyke e inte som det skall.. märker det på mig själv nu så tydligt...
Brast ut i stortgråt i telefonen precis.. stackars kvinna som fick lyssna på min snyftarhistoria...
Blir så jävla trött på allt ibland bara.. har så mycket otur i mitt liv att TUR det e lika ovanligt som en lottovinst för mig!!!!!
Orkar inte känner jag.. snart betalat över 1000 spänn på nått som inte är mitt fel...
på grund av att jag bytte bil.. först försäkringen på min gamla bil då ägarbytepapprerna försvann i posten och kom fram för sent till Transportstyrelsen så jag åkte på ännu en månad av försäkring på den.. sen nu detta med räkningen för bilen åkt runt oförsäkrad i 5 dar!!!
Tydligen har ju dom på Sesam Lås och Larm skrivit i den 18 som ägarbyte dag då det i själva verket var den 21 som jag skrev på papprerna..!!!!
så jag kunde ju inte försäkra bilen förrän papprerna var påskrivna...=(
ÅHHH!!! Blir så jävla ledsen av kommentaren.. "Vi kan tyvärr inte göra nått åt saken"

kommer ALDRIG byta bil igen.. det kostar för mycket!!!!

hade allt annat i mitt liv varit lungt och inga jävla hormoner snurrat runt i min kropp så hade det nog varit lungt men nu känns allt piss.. varit ett riktigt jobbigt år hitills...
med Stefans självmord, skuld, tankar, psykologer, begravning, krångel med papper, mammas sjukdom ..
.. och på allt så har alla mina känslor för mitt och Daniels förhållande varit en berg och dalbana.. och stackars Daniel har fått ta massa skit... då jag ena dagen älskar han så jag dör.. nästa vill att han skall dra åt helvete...=(
Funderar starkt på att byta preventinmedel för dessa hormoner jag får av minipiller e helt sjukt!!!
Jag städar som en tok och shoppar för att dämpa allt jag känner inombords...
vilket inte e bra...=(
Tvättar just nu trots att jag egentligen inte behöver tvätta..!!
Åhh Mensvärk så jag dör oxå.. sur och grinig och så jäkla less på allt just nu.. men antar att man måste ha sånna här dagar för att kunna se ljuset i sitt liv...
hmm.. vart e det då.. LJUSET...Hallå.. VART E DU!!!???????

INTE OKEJ!!!

publicerat i Allmänt;
Att sno nåns nummerplåt till bilen!!!!! Gillar jag INTE!!!!
Och när hände d.. ingen aning??..
vet att den satt på i veckan som var...
men idag när jag var på macken och skulle tvätta bilen såg jag det.. va fan.. helt tomt där fram!! bara det svarta skalet kvar!!!!
jag fick ju tvättat bilen vilket oxå krångla.. samtidigt som jag i ren panik försökte få tag på Daniel i telefon!!!
Fick ringt min svåger istället... var ju att ringa polisen.. fick åkt ner till polishuset i Lerum.. var sur.. frustrerad.. trött.. och allmänt grinig!!!
varför händer alltid sånt mig!! och varför har jag inte sett nått..
fick lägga en anmälan...
ÅHHH!!!
blir så trött..!!
så nu har jag en gul ful temporär skylt vid instrumentpanelen i bilen... som glider ner hela tiden när jag svänger... åhhh!!!
Polisen betällde ju en ny till mig.. tur d.. men tänk nu om nån gjort nått med min skylt.. nått olagligt och jag får skulden..!!!
Som om det inte var allt så har jag fått en räkning på över 500 spänn från trafikförsäkringsförbundet för att bilen tydligen inte varit försäkrad på 5 dar... alltså har dom som ägde bilen innan sagt upp försäkringen på den redan innan jag fick skrivit på papprerna.. så JÄVLA fult!!!!!!
Kunde dom inte sagt det så jag kunde få teckna en försäkring!!!!!!!
ÅHHH säger det igen.. VARFÖR händer ALLTID sånt här mig!!!!!
Måste ringa dom i morgon och kolla upp detta.. kan det verkligen gå till så!!????
hmmm
ja jag flängde som en tok efter jobbet... handlade på Rusta, på ica sen hem.. äta .. sen först 15.40 kunde jag somna in i lite viloposition i soffan... men sen kom ju älsklingen hem kvart i 17.. så det var ingen lång vilostund jag fick.. men tur e väl det ..
nån träning blev det ju inte heller...
slappa as till mig!!!
men filmen igår blev inte klar så vi fick se den idag istället.. sjukt bra film...
den måste ni se!!!!!!
nä.. sur och grinig som få...
tur att Frölunda vann då=)
nått positivt..
i morgon efter jobbet e det fort hem för att tvätta sen så MÅSTE jag få tränat...!!!
Inget nytt om min farmor tyvärr..=(
nä.. skall ta mitt sura arsle och gå och lägga mig!! ha det
P.s e säkert mycket gladare i morgon..!!

Söndags mys...

publicerat i Allmänt;
.. ja varför finns det ingen reklam för det..=)
För Söndags mys förekommer ju oftare i mitt liv än vad Fredagsmys gör... jobbar ju oftast Fredagar...
idag har varit en riktig S L A P P A R D A G!!!!

Vaknade dock efter 10 då inte min älskling låg jämte mig...=(.. han hade redan gått upp vid 9 för då kunde inte han sova mer... saknade han.. så efter mycket om och men och när han kunde släppa "Kontrollen" så kom han in och la sig hos mig...=)
myste lite.. sen gjorde jag dunder frukost till oss.. med havregrynsgröt och ägg och mackor..=)
efter det var det riktigt slappt i soffan.. e som ett utsketet äpple på söndagar.. alltid så himla trött...=(
Igår kväll var vi ju hos Marie och Tommy.. var sjukt trevligt.. jätte god mat och MELODIFESTIVALEN!!!! =)
Jag tyckte ju hon Linda Petting som jag kallade henne skulle gått direkt till final... men OLA var ju okej efter några gånger man lyssnade på den.. men vem e den där Nathalie som han sjunger om hela tiden???
nån som vet????
Salemalfakir e ju bara så där mysigt go.. men e han inte lite väl lik FRODO!!??.. fattas bara lite håriga stora fötter...=)
Vem e egentligen vem???

Öppningen av melodifestivalen var grym.. när en av favorit låtarna spelas av dom bästa sångerskorna i Sverige.. vem blir inte lycklig då..=)
Resten var ju skit och macho Dolph med sitt uppträdande.. han såg dubbad ut och lät mest som en raklbladsreklam röst..!!!
Jessica A blev jag besviken på.. hon om nån vet ju hur en schlager skall låta men ICKE!!! hon ställer istället upp med en ballad!!!!
Nog om det.. får se hur nästa lördag blir...=)
Kvällen var trevlig.. var kul att få träffa Ann och erik oxå.. vi ses ju INTE varje dag direkt...=(
Ann och Erik=)

Vid halv 12 började jag känna av katterna i min näsa så då var det dax att dra hemåt..
åkte hem och älsklingen stensomna jämte mig medans jag fastnade lite i en film.. men somnade sen själv efter ett tag=)
Just nu sitter vi mätta som röven för vi har varit inne och käkat på Mykonos
min goa mixade grilltallrik=)
vi hade ju tänkt att gå på Bio oxå men som vanligt e ju ALLT fullbokat så vi sket i det idag igen... får aldrig kommit på bio.. har istället tankat ner.. helt lagligt jag loooovar "Sherlock Holmes".. så den skall nu ses istället=)
Sägs vara grym=)

Nä nu e det som sagt mys..
Med tända ljus och saft så myser vi i soffan!!!

Mina tankar e just nu med min Farmor som tyvärr ligger på sjukhus... ser INTE så lovande ut.. fick reda på detta igår kväll
känns inte så roligt... men hon e ju tyvärr gammal och det e ju livets hårda gång... tänker på dig Farmor...!!!
over and out!!!

Silken shopping dag=)

publicerat i Allmänt;
Helt lyrisk.. tänk vad lite shopping kan göra för en..=)
E så lycklig för hittade precis det jag ville hitta..=)
Stövlar och väska.. plus lite till..=) perfekt..
Blev upphämtad av Marie och hennes dotter Nadja vid 12.. så åkte vi till Allum...
detta hittade jag..=)...
Stövlar från Scorett.. kostat 799:- men kostade nu bara 400:-



3 par trosor från Lindex.. sköna att jobba och sova i..=)

139:- för 3 par=)



Väska från Bianco kostade 230:- och jag tänker köpa lite nitar som jag skall fästa på=)



Örhängen och hårband från glitter
gick på 116:- men fick det för 16 kr bara då jag hade glitter kort med alla stämplar i..=)



Kläder från Gina Tricot..

Leggins för 199:-
Tröja för 149:-
Kofta för 149:-

Skall nyttjas ikväll=)



Smink från Make Up Store

Rouge för 155:-
Ögon skugga för 135:-
Nagellack för 60:- (REA)



Hårprodukter från Bellbox spray och gele

Fick båda produkterna för 199:- tillsammans.. var sånt erbjudande..=)



Allt som allt handlade jag för ca 1900 kr och då fikade jag oxå..=)

Grymt med tanke på att 1000 kr var presentkort...=).. gött..=)

****
Igår jobbade jag ju...
Me on my way to work=)

Ser ju allmänt sur ut men d e jag inte..=)
Fin klädd med svarta fin byxor och svart kavaj...
e ju så vi jobbar på Stures.. var rätt lungt igår på jobbet kom för sent dock då jag lyckades köra in i snödrivan här utanför och fastna där så Daniel fick komma ner och hjälpa mig komma loss.. tog sin stund men till slut kom bilen loss och jag kunde åka till jobbet något stressad men kom bara 10 min för sent..=)
I slutet av kvällen fick jag slänga ut en alldeles för full brud... kände adrenalinet pumpa inom mig då hon betedde sig som en jävla vidrig fjortis utan hyfs!!!
Hon pekade finger åt min kollega bakom ryggen på han då han gick fram först för att be henne gå då hon inte kunde stå upp utan stöd!!
När jag såg henne göra detta gick jag fram till henne tog tag i hennes arm och sa åt henne vänligt men betsämt att det nog e dax att gå hem och lägga sig nu!!
Och med ögon som gick åt varsitt håll tittade hon på mig och sa.. "men jag e ju inte ens full"

Nej eller hur..??
Hennes kompis protesterade naturligtvis men förklarade att hon var alldeles för full för att få vara kvar och att hon var tvungen att gå för hennes beteende e inte acceptabelt här inne.. hennes kompis blev ju sur och menade på att hon var ju inte fullare än henne.. hmm..
till slut gick hon men naturligtvis var hon tvungen att visa hur mogen hon va genom att skrika "FUCK U" och peka båda hennes långfingrar mot mig och börja jucka och bete sig allmänt jävligt pinsamt!!!
Hon gick ju ut och stod sen på utsidan och fortsatte med sitt "vuxna" beteende...
Fulla människor e bara så... ja så.. så... VIDRIGA!!!

Det var det roliga vi hade under kvällen.. trött som en gnu och med migrän utan dess like åkte jag efter jobbet och hämtade min älskling i Olofstorp.. han hade bastat och druckit öl med lite kompisar.. åkte hem och TOKDÄCKA i säng.. var sååååå trött!!!
Vaknade faktiskt redan vid 10 i morse.. och kl 12 kom ju Marie...
Nu e det slappa tid i soffan som gäller.. för att sen byta om till dom nya kläderna dom nya örhängena och dom nya stövlarna med den matchande nya väskan till och åka till Marie och Tommy för parmiddag.. skall bli sjukt trevligt.. ha det gott mina vänner..=)


Hemma...!

publicerat i Allmänt;
ja jag ligger faktiskt i min säng igen.. redan varit på jobbet idag... men det var så sjukt lite att göra så jag tog komp strax efter 9.30 och åkte hem istället..=)
så nu har jag krypit ner och tittar på "Våra bästa år" och har datorn i knät.. fixat lite med bloggen och köpt nya VR som jag skall läsa sen=).. KENZA som pryder omslaget så var tvungen att köpa den.. stor inspiration till bloggerska..=)
sååå sjukt vacker oxå!!!
fastnat i bloggträsket och följer dessa storbloggare stort!!
dom e unga, snygga, rika och har haft både talang och flyt!!
hmm.. min Läkare ringde mig idag.. e väl rätt hårt att få höra det att min hälsa e rätt illa.. att jag ligger i stor riskzon för astma om jag inte redan har det vilket min läkare tror.. skall in på fler tester och då även ta tester för magen.. är ju laktos intolerant men kan även vara allergisk mot Gluten!!

Jag skall få korteson sprutor och tabletter plus en mask att andas i när jag får besvär..
Jag hörde på min läkare att hon tog detta på största allvar och att jag utsätter min hälsa för stor risk då jag har katt... =(..
Men jag ÄLSKAR Helge och tanken på att behöva göra mig av med honom är värre än nått annat!! Det e som att göra av med sitt egna barn för så mycket älskar jag han.. han e min son och varit i 13 år.. inte kan jag göra mig av med han bara så där..=(
allt känns rätt tungt och det känns som allt bara kommer bli värre..=(
e fruktansvärt påfrestande att vara så här allergisk och min läkare förklarade att trötthet är inte så ovanligt för nån som e så allergisk som jag..=(.. fick man ju svar på det!!!
nä känns jobbigt men kan ju inte göra nått åt det så får bara leva med det och ta den hjälp jag kan få!
nu skall jag sova.. för det står jobb på schemat för ikväll.. och i morgon e det SHOPPING som gäller... =)
Skall till Allum med marie och shoppa... skall bli grymt kul!!! =)
på kvällen e vid bjudna till Marie och Tommy på parmiddag även Ann och Erik skall dit och dom träffar man ju inte allt för ofta så det skall bli riktigt trevligt.. och i morgon gott folk då börjar MELODIFESTIVALEN!!!!

Kommer vara stenhård i bedömningen som vanligt=)
hmm.. nu e min kära far och hans familj plus mina storasystrar på väg till London för en shopping helg... inte alls avis... inte ett dugg...HMMMF!
men men.. jag fick ju en resa till Thailand så jag har inte rätt att klaga..!!=)
nä sova var det.. så hej svejs...!!!

Gymmet=)

publicerat i Allmänt;
japp blev en sväng till gymmet förut..
men innan jag kom iväg höll jag på att slå ihjäl nån... en liten jävla idiot till kärring hade ställt sin bil precis bakom min så jag kom ju fan inte ut med bilen!!! höll på att bli skogstokig då jag insåg att jag skulle vara tvungen att knacka dörr för att hitta ägaren till bilen!!
gick igenom varje lägenhet i huset.. och hur pinsamt e inte det osminkad i träningsoutfit gå runt till grannar jag aldrig träffat förut och störa dom så här på torsdagskvällen...
många var ju snälla och tyckte synd om mig men nån jävla ägare hittade jag inte.. när jag väl kommer ut igen ser jag att bilen e på väg att köra.. så jag hann ju fan inte få tag i henne för att skälla ut henne.. åhhh!!!! Vansinnig!!
fick iallafall kommit iväg.. var en halvtimma sen till gymmet för det!!!
Började i ren frustration med att springa på bandet.. 2 km.. var genom svett och mör efter det.. sen gick jag på armarna.. biceps, triseps och axlar.. sen blev det lite mage och avslutning på stepmaskinen.. kände av fotbollsträningen från igår i bena.. så tog det rätt lungt..
åkte hemåt.. och har duschat och ätit kvällsmat.. nu sitter jag här och har precis pratat med Jenny i Skåne för idag fyller hon 31..=).. så tjötade lite och gratta henne..=)
Jenny och jag på min 30 -årsfest=)

nu väntar jag på att min älskling skall komma hem.. han e hos sina päron idag med..
ha det gott.. pöss

Stickprov!!

publicerat i Allmänt;
ja då har man fått det på papper då.. även fast jag visste om att jag var allergisk mot det mesta ville jag ändå bara brista ut i storgråt när hon sa det=(
det e en sån sorg för en djurvän som jag att få det på papper att man e allergisk mot precis ALLA pälsdjur och att jag utsätter mig för en stor risk för min hälsa att vistas med djur i min omgivning...=(
jag mår så sjukt dåligt av det... för jag älskar verkligen djur och jag och Daniel har ju pratat om hund...=(.. blir ju inget med det!! =(
Har ju Helge och vet att jag e allergisk mot han men försöker ju att undvika honom.. han får inte vara i sovrummet och Inta ligga på vissa platser om inte det ligger en handduk där.. strikta regler vilket e skit synd om honom oxå!!
Men jag måste för att inte utveckla astma..=(
och han e ju 13 år nu i April så jag får ju se hur länge han finns i mitt liv...
men tyvärr får jag ju inte skaffa nått nytt djur efteråt...=(
mina armar efter stickprovet... svullnaden gick ju ner ganska fort.. men det såg ut som jag blivit stucken av stora insekter på armarna...!!
Värst var det mot Häst... hade jätte stor fläck för det...
tur jag inte e så nära hästar!!
ja e inte så mycket att göra åt saken.. min läkare skall ringa mig i morgon bitti för att prata med mig om det...
jag åkte ju tillbaka till jobbet efteråt.. helt deppig...
var sjukt lugnt på jobbet idag.. rätt skönt.. efter jobbet åkte jag och handlade.. sen åkte jag och skicka tillbaka den gamla boxen för ÄNTLIGEN har vi fått rätt box.. men jag har tydligen pajat nått nu för nu funkar den inte men Daniel får fixa det sen.. så typiskt!! Teknik.. i fucking hate it!!!
sen har jag rensat min garderob...=)
Minns ni hur det såg ut igår...
FÖRE...



EFTER...

har ju fortfarande alla petflaskor och burkar kvar att panta men allt annat e undanröjt...=)
Sen fick jag äntligen ätit lunch.. resterna från igår.. och nu... nu gott folk.. nu skall jag SOVA!!!

haha.. hittade korten på mig och LInda från -08 på jobbet..
plufsen och skinny...
nu e det ju tvärtom.. jag som e plufsen och hon som e skinny=)
och gott folk... vet att ni läser... men inspiration e lika med noll när man nu e uppe i ca 7 inlägg utan en enda kommentar.. kalla mig ego.. men skärpning för FAN!!

så tråkiga inlägg har jag inte!!!

pöss

Svett!

publicerat i Allmänt;
Då var första inomhus träningen avklarad..!!! Svettigt vart det.. och kul med.. kommer ha feting blåmärket på min vänstra benhiinna bara..=(.. smällar man får ta av inomhusfotboll!!!
har precis kommit hem svettig och gå och väntar på min babe som e på väg hem.. skulle vänta med att duscha för han ville duscha med mig=)
me svettig och go..=)

efter jobbet idag så vart det åka och panta alla burkar från julfesten på jobbet.. blev en hel svart soppsäck!!
Och jag vart 78 kr rikare.. GÖTT.. handlade lite och åkte sen och hämtade ut våran förhoppningsvis rätta BOXER!!!
Orka att det e fel igen!! Daniel får öppna och kolla sen.. så skall vi packa ner den som e fel och skicka tillbaka den i morgon!!
sen äntligen kom jag hem.. fick äntligen med mig mina blommor från jobbet hem!!
Stått på jobbet i 3 dar för jag har ju inte åkt direkt hem så jag har inte kunnat ta med dom!!

fick vikt tvätt och äntligen börjat med maten.. sååå hungrig!!!
MMMMMM!!!!
Lasagnette!!!

fick slängt i mig ett hörne bara sen svida om för träningen!!!
nu kom min älskling.. duscha sen lägga sig.. jobbar tidigt i morgon..!!
efter jobbet skall jag ta hand om detta....
Skräp skall slängas... burkar och flaskor pantas.. och grejer skall upp på vinden.. måste ju komma åt mina kläder!!!
ha det pöss
Helge hälsar..=)

Begravning...

publicerat i Allmänt;
ja det e väl för tur att man inte behöver gå på för många sånna.. för HELVETE vad jobbiga dom e!!!!!
jag åkte dit i tro om att detta e nog inga problem.. redan lipat tillräckligt över det som hänt... men det räckte med första låten att börja spelas... "Takida-Curly sue"


Sen var det kört.. började lipa som en gris.. och det fortsatte hela cermonin.. var så sjukt mycket folk...
kyrkan var full!!.. många man kände... och när alla hans hockeykillar gick upp för avsked och man såg hur ledsna dessa 15-16 åriga killarna va.. ja då var det inte ett öga torrt i kyrkan..!!!
det var så jävla jobbigt och mina tårar vägrade sluta rinna.. allt e så jäkla tragiskt!!!
När prästen sen läste upp dikten som hans sambo skrivit till honom ja då var det många snyftningar i kyrkan...
Att förlora sin älskade på detta sätt e obeskrivligt.. finns inte att tänka sig in i det... det gör bara för ont..!!!
men nu e det ändå över.. nu e det gjort... kändes ändå sjukt skönt att åka därifrån... man kände sig uttömd på nått sätt...
vi var några st av arbetskompisarna som drog till Lerum efteråt för att käka.. så det var faktiskt trevligt.. som ett avslut på det hela... nu har jag precis kommit hem.. fick sorterat tvätt , ta av mig min sorgklänning, bädda sängen och rusa ner till tvättstugan för att slänga in 2 tvättar!!
nu inväntar jag älsklingen som jag hoppas kommer för jag behöver hjälp med tvätten då jag skall på anhörighetsmöte kl 18 i Lerum..
Vi får väl se.. han kanske skulle träffa en kompis...
Hmm.. nä nu skall jag slappa lite i soffan innan jag måste dra igen.. ha det

Sista firningen=)

publicerat i Allmänt;
japp.. jag kan faktiskt tänka mig att bli firad hela året för att jag fyllt 30..=)
särskilt när man får så fina presenter hela tiden...
Idag blev jag ÄNTLIGEN firad av jobbet..=)
Fick jätte fin blombukett och sen ett presentkort på ALLUM1000 kr!!!

Så glad jag blev=)
var ju massa tårta och dom sjöng för en oxå.. så det var sjukt kul.. även Eriksson blev ju firad för han fyller ju exakt 1 vecka efter mig...
vi stackars jul bran blir lätt bortglömda så det var först nu vi blev firade... ja efter allt som hänt på jobbet med så e ju inte det så konstigt..
Begravning i morgon... hmm.. kommer bli en tuff dag.. jag jobbar tidigt i morgon för begravningen är redan 13.30...
men Jessica A skall oxå gå så jag drar hem till henne efter jobbet och gör mig i ordning där så åker vi tillsammans till kyrkan...
*****
Igår så åkte vi ju och hjälpte syrran med hennes bil.. antagligen fläktremmen som e kass så Daniel smörjde den lite...
efter det hade jag fått tips om tvätt korg på Jysk av Marie.. som jag har letat efter tvättkorg.. haft en skit tråkig ful blå plasttvättkorg för typ 50 spänn på ÖB.. så nu äntligen hade Marie sett en sån korg jag ville ha.. åkte förbi Jysk på väg hem till Daniels föräldrar..=)
Så Nöjd..=)
Tack för tipset Marie!
efter det handlade vi lite fika bröd.. och insåg sen att vi var tvugna att äta lite.. Daniel köpte pizza ,jag sallad..=)
Våra drickor..  Så satans gott..=)
I väntan på maten roade vi oss lite..=)
blev hem till Svärföräldrarna en sväng.. äta lite.. sen åkte jag till Floda för att repa..!!
Gick igenom lite nya låtar..
denna bland annat!!
Och jag försöker ju få dom andra att gilla Journeys låt Don`t stop believing=)
Vill köra den.. i fucking love it!!
efter repningen åkte jag tillbaka till svärföräldrarna.. fick mat där.. sen slappa jag och Daniel i soffan och kikade film.. göttans..=)
Jag e så sjukt duktig på att hålla mig borta från Godis och Chips.. och det har lett till -1,5 kg på vågen... YES!!
Jag e grym=).. måste få ordning på mina mat vanor och på vad jag äter oxå så skall det nog rasas..=)
Idag efter jobbet så var det bara att dra till gymmet med en gång.. gick på crossen 10 min sen blev det Body step.. svetten forsade ur mig.. GÖTT!!

sen åka och handla sen hem.. duscha.. och prova svart klänning för i morgon.. så det var gjort.. under tiden gjorde Daniel mat.. så underbart att slippa det.. käkade.. sen har jag satt upp tvätt tid så jag får tvättat i morgon!!!!
skall ju även på anhörighets möte i morgon kl 18.. så nu e det igång igen.. skall bli skönt att få prata av sig!!
så just nu slappar jag i soffan och skall ta det riktigt lugnt resten av kvällen... trött som en gnu och skall ju upp tidigt i morgon.. sen ja.. jobbig begravning..=(
ha det gött alla..
'


Dax för jobb...

publicerat i Allmänt;
Sitter och tuggar frulle just nu...
skall strax ta på mig ordentligt för att bege mig ut i detta väder..!!
Efter jobbet idag blir det direkt till gymmet för att träna Body Step...
kan behövas då jag både har rulltårta och sockerkaka med mig till jobbet idag.. PLUS.. svärmors goda goda köttfärssås... MUMS!!!!!
ha de gott vänner.. bloggar ikväll=)