Min hårfärg!

publicerat i Allmänt;

Fick en förfrågan om en ordentlig bild på min hårfärg nu, men hur jag är tar kort får det inte riktigt fram det ! Men här är en av dom bättre bilderna:)

Mer död än levande...

publicerat i Allmänt;

Min kropp är tung.. Mina ben känns som bly och fötterna värker! Jag ligger redan nerbäddad! Kom hem för en liten stund sen och duschade och hällde upp ett glas färskpressad blåbär, hallon, apelsin juice!!! Mums! Jag lär somna inom några min bara! Märks att det är tuffare för mig i år att göra detta! Jag är tung och orkar mindre:( Vet knappt hur jag skall orka en till sån dag:( får väl se om jag gör det! Nä Gud orkar inte skriva mer! God natt!

Natti natt!

publicerat i Allmänt;

Har inte gjort ett skit idag! Jo visst jobbat sen handlat och lagat lunch och sovit... Sen har jag bara legat i soffan:) blev ingen middag för jag insåg att jag glömde köpa ketchup förut:( Nu ligger jag i sängen och har tuffa dagar inför mig, Inventering på jobbet!! Urk! Börjar 7 i morgon och slutar väl kanske 20 på kvällen!! Lååång dag!! Nu skall jag olja mina naglar sen sova! Ha det!

Fixat lite...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja jag tyckte det var dax att ändra lite i bloggen så det har jag gjort... är inte riktigt klar... kommer nog ändra lite mer nästa vecka!!! =)
Vad tycker ni??.. Nått som ser konstigt ut hos er??..
Säg till i så fall...
Kikar på Frölunda matchen och hoppas på att dom gör mål snart... va fan så här kan inte matchen sluta!!!
Idag gjorde jag god Thai gryta till Middag.. mums...=)
Är jäkligt trött fortfarande så skall nog sova snart!!
Ha det!

Degar i soffan...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
...shit vad jag mått idag...
igår kväll blev jag snorig som satan och hela natten låg jag och snörvla....
sov skitdåligt!!!
i morse ville jag bara dö när kl ringde... ögonen sved verkligen...
mot jobbet och tog mig igenom dan trots snorig näsa och nysningar stup i kvarten!!!
usch!!!
inte min mest effektiva dag!!!
efter jobbet var det middagshandling sen hem.. äta.. och betala räkningarna!!!
nu har jag vilat och ligger i stället i soffan nu och glor film...
undrar när älsklingen kommer hem så jag kan börja med maten!!!

Adventsfika:)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Ja nu skall jag och älskling ha lite adventsfika:) Fick ju en flaska glögg av jobbet i Fredags, den skall det smakas på nu:) Hudvårdsklassen gick kanon förut, så roligt! Så glad att syrran var med och stöttade mig!!! Jag är så trött nu så skall fika sen ligga kvar i soffan! Kl 21 e det dock Telefonkonferans:) ha en trevlig kväll!

 

 

 

Första ljuset!

publicerat i Allmänt;

Jag myser i soffan, Tvn på och första ljuset tänt:) skall snart äta frukost, vörtbröd med julskinka!!! Gudars vad gott!! Har en helgosig Helge jämte mig som myser järnet med sin mamma:) Idag skall vi på visning!! Ja det blev så ändå!! Jag vill verkligen bo här men Daniel är ju tveksam!! Måste få han att förstå!!! Efter visningen skall jag till Marie för att hålla i en hudvårdsklass:) skall bli grymt kul!!! Hörs sen!

Just nu...

publicerat i Allmänt;

... Lagar Daniel mat och jag har julpyntat det sista:) Varit på Kalas för Oliver idag och sen har vi handlat lite:) jag laddar för att jobba ikväll , näst sista gången sen gör jag ett uppehåll på Stures:) Ha dn bra kväll!

Blev inte Oranget!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
=)
Tur det... hårbotten blev typ röd resten ser bara mörkt ut...=)
jaja...=) Jag kikar på Idol.. och det är ju dom bästa kvar men just nu är det nog Moa och Robin som är bäst men alltså Molly har ju en sån grym röst men hon behöver jobba lite mer på sitt artisteri....
Daniel är och hjälper sin mamma med att sätta upp gardinstänger så jag sitter själv hemma och har ätit en kycklingrulle.. mumma...=)
Nu njuter jag i soffan...=)
Gott!!!
med tomten i mun...=)

Shopping!

publicerat i Shopping;

Idag köpte jag en rosa kofta:) Alltid velat ha en rosa kofta:) 199:- på Gina! :)

 

Sorgens dag....

publicerat i Allmänt;

En mycket ledsen Sambo klev in genom dörren förut:( Han kom gråtandes till min famn och jag förstod vad som hade hänt!! Älskade Aramis! Må du vara lycklig i Hundhimmelen nu!!! Du kommer alltid finnas i våra hjärtan!

Äntligen klara!

publicerat i Allmänt;

Ser dom inte sjukt goda ut?? Jag e grym!! Nu skall jag vila sen har jag lite jobb att utföra!! Räkningarna är redan uppskrivna och klara för att betalas:) Nu fattas bara lönen:)

Trött....

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. ja gud ja.. hade kunnat somna här och nu men jag måste vänta tills lussekatterna jäst klart så jag kan ställa in dom i ugnen sen vänta tills dom gräddats... sen kan jag sova lite...=)
Daniel jobbar över ikväll så får la se när han kommer hem.. men ikväll blir det Fiskpinnar till Middag.. och sen om Daniel är snäll får han smaka på mina lussekatter...=)
Fattade ni att det var det jag bakade eller??

Aldrig gjort det själv innan så detta skall bli kul och se hur dom smakar.. dom blev rätt små men det gör nog inte så mycket=)
På banken igår gick det bra...
men mitt intresse för hus har minsann svalnat.. jag har ledsnat helt enkelt.. jag orkar inte mer... har varit så engagerad och euntiastisk över detta... gillat så många av dom vi tittat på .. men Daniel har hittat fel efter fel efter fel.. han har gillat 1 hus av alla dess hus vi tittat på.. ETT!!!!
Ja och det fick vi ju inte...
jag har tröttnat... han får hitta hus nu helt enkel... finns 3 hus ute nu som jag gillar.. ett i Hulan och 2 i Gråbo.. men jag orkar fan inte engagera mig för jag vet att Daniel kommer hitta fel på dom..
För min del kan vi lika väl bo kvar här nu...!!!
Jag orkar fan inte bry mig längre...
känt mig mycket känslosam och blödig idag...
allt på grund av detta.. så jag tyckte att få lyssna på julmusik baka lussekatter och dricka julmust var ett måste för mig!!!
fy fan vad trött jag e... åhhhh nä.. penslar skiten nu och stoppar in dom i ugnen..!!
TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!

Hej mitt vinterland!!! =)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Inte riktigt va??..
sjukt vad varmt det är för att vara i slutet av November.. ingen mössa, vantar eller halsduk här inte...
Jag sitter i ordning gjord klar för att snart åka...
Mot Handelsbanken i Hjällbo för att kolla räntor och bolån där...=)
Efter det skall jag till Partille och repa med kören och Partille Lucia...=)
Jag laddar med att lyssna på massa massa julmusik...
jag blir så upprymd och lycklig av julen så det är helt sjukt!!
Jag ÄLSKAR julen...!!!
Finns nog ingen som älskar den så som jag.. älskar att ha hela min familj samlad.. att få äta gott och känna värmen ...
Lite tråkigt att jasg är den enda i familjen som känner så.. för mina systrar innebär julen bara stress.. och jag kan väl förstå dom... men jag vill känna lycka och glädje inte stress och irretation...!!
Nåja...
jag får sitta här och njuta för mig själv..=)
Får väl se hur julen blir...=)
Nä.. ha en trevligt kväll!

En tjockis har landat:)

publicerat i Allmänt;

Ja eftersom Daniel köpt ett nytt spel så ockuperar han numera Tvn i vardagsrummet så jag ligger i sängen och glor på Tvn här:) Ja min bil slutar inte krångla med mig! Visst den startade i morse men den skakade i ratten om jag körde för fort, det visade sig vara nästan punka på höger framdäck! Det däcket har krånglat sjukt mycket för mig!!! Sååå tröttsamt!! Så efter jobbet fick jag hämtat upp Daniel här hemma så åkte vi och köpte punkteringsspray så fick Daniel fixat däcket! Jag e måttligt trött på denna bil nu!!! Jaja!! Slapp dag! Skönt! Imorgon jobbar jag tidigt för kl 16 skall vi till Daniels bank:) får se om vi får lånelöfte där med:)

Måndagskväll:)

publicerat i Allmänt;

Roliga rubriker jag har va? :) nä denna dag har varit så vansinnigt seg och tröttsam!! Började med att jag inte fick igång bilen här hemma!! Trodde jag skulle gå upp i atomer!! Vad fan e det nu!!!! Fick ge upp och som tur var fick jag tag i min förman som bor i Partille! Fick åka med honom till jobbet! Genomled en mycket seg dag på jobbet och fick skjuts hem! Fick väntat in Daniel som försökte få igång mon bil och efter mycket om och men så gick fanskapet igång!! Fick åkt en sväng med den och nu verkar den funka igen!! Det går fan spöken i den jävla bilen !! Jag litar dock inte på att den kommer sköta sig imorgon så vi får väl hålla tummarna och se! Ja vi fick åkt och handlat, hem och laga mat och sen har jag legat i koma tillstånd i soffan!! Shit så trött!! Fick duschat nu och har faktiskt gått och lagt mig!! Galet trött!! Jaja! Matlådorna är gjorda för veckan!! Billigt och bra:)

Måndagsmorgon!

publicerat i Allmänt;

Ja då var Måndagen här och det börjar lukta lön nu i veckan det är min plånbok väldigt tacksam för! Lite för mycket utgifter nu det sista! Idag får det ekonomihandlas efter jobbet! Men nu är det kaffe som gäller så man vaknar till ordentligt! Ha en bra dag!

Söndag den 20/11-11

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja och så var Söndagen här...!
Jag sitter med en måttlig smärta i masgen i soffan och tycker lite synd om mig själv...=)
I lägenheten doftar Sockerkakan jag precis bakat ljuvligt.. i tvättstugan så tvättas våra kläder för fullt...=)
Idag gäller följande... vänta tills jag får slänga in sista maskin tvätt sen åka till Allum snabbt sen åker vi vidare till Daniels Farmor.. hälsar på där.. åker hem.. tar hand om tvätten och sen kl 16 så kommer Madde på Besök... det var på tok för längesedan vi träffades... sågs som hastigast på Hard Rock i Våras... men innan dess var det fan år sedan tror jag!!
Skamligt!!!!
Skall bli kul...=)
Nä.. skall ner till tvätten igen...
rätt seg idag.. blev sent igår.. eller sent och sent.. somnade väl vid efter ett nån gång...
Pudding och Trez var på besök... riktigt TREVLIGT!! Vi spelade Super Mario ihop.. det var grymt kul.. sen strax innan 23 så åkte jag och hämtade Denise och 2 av hennes vänner vid bergakungen och körde hem dom..=)
Snäll Moster som man e...=)
När jag väl vfar tillbaka så åkte Pudding och Trez..=)
Nä.. dax att gå ner till Tvättstugan!
Ha en bra Söndag!

Rätt trött!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja idag tog vi tag i det....
Det blev en hel ommöblering i vardagsrummet...
Mycket har åkt upp på vinden... och våra element står nu fria så värmen från dom kan komma ut i rummet... varit svinkallt i soffan för det drar så från fönstrerna...
ja jag skall väl ta lite bilder på det hela sen..=)
Lyssnar på musik och skall snart åka bort till Willys.. panta mina två stora svarta soppsäckar med pantburkar och handla middasgmat och hushållspapper... kul=).. Får väl se vad kvällen bjuder på vet bara att jag skall hämta Denise och några kompisar till henne på Bergakungen ikväll =)
Hörs sen..!

Underbara film!!

publicerat i Allmänt;

Ja några bättre filmer finns inte!! Vet fan inte hur jag skall överleva med att vänta ett helt år till nästa film!! Och sen är dom SLUT!!! Nä fy fan!!! Det är så mycket känslor i dessa filmer! Man skrattar och gråter och förfärar och njuter!! Jag fick hejda mig från att gråta flera gånger!! Ja lite lätt lyrisk gick vi ut från biografen och nu sitter jag hemma igen! Daniel e ju tok seg och ligger utspridd i soffan jämte mig! Fick mina efterlängtade doftljus idag plus min fina lykta:) Luktar ljuvligt!! :) Shit nu e jag trött snart Dax att sova:)

Myser!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

För mig själv i soffan nu!! As kallt här hemma så jag har verkligen tänt alla ljus vi äger och har här hemma!! Jag har precis duschat och hoppat i sparkdräkten, man e ju så snygg i den:)

 

Var ju och kolla på hus i Stannum förut men vi vart osäkra på det så det blir nog inget där heller:( känns hopplöst!! Ger snart upp:( Att det skall vara så svårt!!

 

Jaja min bil är hel i allafall:)

blev bara snabbt in på Campino i Gråbo efter visningen, äta sen hem och göra några smörgåsar till älskling sen åkte han och jobba igen! :( ja jag skall njuta av kvällen, pussla lite sen sova! Trött idag var ju uppe tidigt! Imorgon direkt efter jobbet åker jag, syrran, Marie och min systerson Robin och kikar på Breaking Dawn!!!!!! Woho!!!!

Mys med tända ljus..=)

Campinos goda kebabtallrik med vitlöksbörd..=)

 

 

 

 

 

Jag i min fina sparkdräkt=)

 

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Ja är redan uppe och sitter i en skakig bil på väg till verkstan! Antagligen ett tändstift som blivit dåligt:( Så jävla typiskt!!! Så det skall fixas sen är det jobb sen visning!! :)

Känner mig hel igen:)

publicerat i Naglar!;

Ja idag efter jobbet åkte jag till Sjövik! Fick sällskap av Jessica! :) det var kul att få träffa henne oxå! Nya naglar gjordes!! Jultema denna gång:) så nöjd! Nu sitter jag i ordning gjord i soffan och skall åka bort till Kulturum för rep med kören! Hörs sen!

 

Bidde ingen sömn idag:(

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Började med att få bort mina naglar istället och det tog sin tid! Ont gjorde det med!! Mina naglar är som papper nu!!! Sååå tunna och sköra!! Fick fila ner dom helt!! Tur jag skall dit i morgon!!

Nu står maten i ugnen och jag är så trött så jag vill dö:(

Inga klor kvar...=( Känns helskumt att plinka på tangenterna...=)

Idag blir det Ungsgratinerad falukorv med äpple, tomat, lök och morot, självklart lite senap på och toppat med västerbotten ost=)... Daniel skall göra sitt goa mos till.. mums!!!

 

 

 

Pissenödig!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. Ja jag borde gå och pissa egentligen...
men skriver här snabbt först...
jag har varit i verkstan idag.. Daniels bror har bytt däck på min bil plus kollat oljan och allt annat sånt.. kollade även bromsarna då dom bakre är av något sämre skick så måste kanske byta det...
Skönt att ha gjort det...
kom hem nu för en stund sen.. och har donat lite... skall nu pissa... pussla.. vila och fixa mi9na naglar... för idag började dom trilla av mig...!!!
FAN... så jag bokade en tid hos Josefine i Sjövik denna gång .. hon är BÄST!!
Denna gång blir det nog lite jultema på naglarna...
Rödsilvriga tippar..=)
Så här kan jag inte se ut i allafall..
Väntar på att syrran skall vakna så hon kan ge mig hennes kontonummer... idag bokar vi biljetter till "Breaking Dawn" WOHO!!!
På Fredag skall vi se den... jag kommer dööööööööööö!!!!!!!!!!!!!!
Jag är en sån renodlad storfjortis när det kommer till dessa filmerna... fy fan!!
Bäst e dom!!!
Nä.. dax att PISSA!!!!!!!!!!!!!!

Finns det nån finare just nu...!

publicerat i Musik;
Denna låt... gud.. hans röst.. orden.. ja man vill bara lipa!!!
Sååå fin!!!
Tänker på min älskling och mitt hjärta gör dubbelslag av ren kärlek!!
Älskar dig Daniel!!

Hemma...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. och snart dax för sängen...
Varit iväg på Kvällsmöte för Mary Kay och idag har vi haft killkväll... ja vi har ju även produkter för män.. så 2 killar fick sitta på hudvårdsklass för män och prova våra manliga produkter...
Grymt lärolikt!!!
Mycket som Daniel behöver!!!
Jag är rätt trött nu så skall lägga mig...
Hörs i morgon!

Tanden lagad!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Ja då var tanden hel igen och jag känner mig som ett blodigt köttsår i munnen:( skönt! Jag är glad att tanden är död så jag slapp smärtan men fy fan vad jag hatar att gå till tandläkaren!! Och så skall jag ju snart dit igen!! Billigt!!! Fan!! Hatar mon mun!! Den är katastrof!! Tänderna faller sönder och jag har en andedräkt som en död apa typ!! Tjoho! 1600:- kostade kalaset idag! Glad att jag sparat lite pengar! Ny skall jag pussla lite sen sova!! Blir antagligen MK möte ikväll:)

 

Söndag!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Ja då var det Söndag igen! Vi har varit på en visning i Hulan, huset är skit fint men Daniel vill verkligen inte bo där och jag håller med han lite! Husen ligger verkligen på varandra så det blir inget där heller:( efter visningen åkte vi hem till Bettan och Martin för lite fika:) mysigt! Gosade lite med William:)

Ja sen åkte vi till Floda och gav pappa en fars dag present:) En gubbbok:) Kikade lite på hus :)

Nu är vi på väg till Allum snabbt sen skall vi hem till Daniels föräldrar för att käka! Gott! Ha en trevlig Söndag! Imorgon måste jag ringa tandläkaren för hela min tand har delat sig! Kul!

 

 

Meck!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Detta med husköp är fan ingen dans på rosor....
hittar man ett hus man gillar så gillar inte Daniel det...
eller så hittar han något jag inte gillar.. eller så är läget dåligt... för dåligt skick.. för litet.. för högt pris...
Ja du fattar ju...
jag är ivrig.. vill hitta nått NU!!
Men samtidigt skall man inte förhasta sig...
men det är ju NU marknaden är bra... det är nu man skall köpa!!!
Jag kan inte vänta.. jag vill hitta det perfekta huset för oss NU!!!!
*suck*
Det blåa huset i Gråbo som vi skulle titta på i morgon är plötsligt borta från Hemnet!
*dubbelsuck*
Daniel vill ABSOLUT inte bo i Hulan och där ligger det ett grymt fräscht radhus som jag vill kolla på i morgon.. jag tänker tvinga med han så enkelt e det!!!
För han behöver se det med egna ögon...
sen har vi ett på Torsdag i Stannum...
och ett radhus på Lördag men som kanske är lite för litet för oss.. sen ett annat radhus i Hulan jag vill titta på den 29...
ja det finns ju en del.. men .. det känns så hopplöst.. man blir så trött och less på detta för det är så jäkla stressande...=(
Och det är INTE bra för mig...
Nä.. skall börja med maten och njuta av en Lördag kväll hemma i tv soffan...
Något depp faktiskt...=(
Men mysigt att få träffa Marie och Jenny förut...=)
Har köpt mig ett pussel som jag tänker börja med nu..!
Ha en trevlig Lördag kväll...

Lördag idag:)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Om nån inte visste det:) okej börjar med lite klagomål:) ögat är faktiskt bättre men inte bra!! Daniel kallar mig "Ringaren av Notre Dam" Snällt! Ja det gör inte lika ont i allafall!

Istället har jag bitit sönder min redan trasiga tand ännu mer:( den behöver lagas typ nu!! Helst nyss!! Men det är ju billigt! Skall ju till tandläkaren den 1/12 mitt i inventeringen på jobbet ( nog populärt) så får väl se vad dom säger då! Ont gör det i allafall!

Jaja!

Daniel är iväg och kollar på hus med sina föräldrar, dom vill oxå flytta:)

Jag sitter i ordninggjord i soffan och väntar på att min kära vän Jenny från Ängelholm skall ringa hon är på väg hit och vi skall träffas med Marie och fika!! Mysigt!! Längesedan vi sågs nu! Nyårsdagen sist!!

Ja jag har gjort mitt bästa för att se okej ut med äckligt öga och utslag i ansiktet:( usch ingen skönhet direkt!

Hörs sen!

 

Fredagsmat:)

publicerat i Mat;

Idag gör jag crêpes för första gången i mitt liv:) undrar hur det blir:)

 

Onda ögat!

publicerat i Allmänt;

Ja i morse när jag vaknade kunde jag inte öppna ögat IGEN!! Hade så vansinnigt ont och såg inte klok ut! Ville bara gråta av smärta! Kom även på att jag och min minneslösa hjärna glömt av att baka till jobbet med!! Fan jävla skit morgon! Åkte till jobbet och ville dö för jag hade så ont:( ringde VC kl 8 och fick en jour tid hos samma läkare som i Måndags! Åkte från jobbet vid 10, denna gång var det en ny körtel som angripits och jag fick nu Antibiotika i tablettform istället! Fick även fixat så han skrev ut mer allergitabletter till mig! Gott! Får väl hoppas tabletterna hjälper nu! Åkte och handlade snabbt efter besöket och kom hem först nu! Nu skall jag äta lite sallad och bara ta det lungt resten av dan! Skulle jobbat ikväll men åter igen fick en annan hoppa in för mig! Jävla kropp man har!! Nä äta sen SOVA!!

Hemma igen!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Kikar på Robinson! Spännande nu, snart final:)

Ja 2 hus fick vi sett:) vi blanda ihop tiderna på husen så vi missade det tredje men vi tog en pizza däremellan med pappa och Mona:) gott:)

Första huset var på Eklövsvägen uppe i Almekärr!!!

http://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-lerum-almekarr-lerums-kommun-eklovsvagen-266-2837138

Grymt fint men lite för litet för oss och för det priset... Nej blir nog inget tyvärr! Men så fint!!! Allt var såååå fint!! Synd:(

Nästa hus var på Höjden! Stort och bra pris men ett äldre par som bodde där så inte så mycket gjort på det:( badrummen var fräscha men köket behövde jobb:( så det blir nog inget av det:(

På Söndag har vi 4 hus att se på!! Wow!!! Hur skall vi hinna:) haha! Nä skall bli kul! Nä nu skall jag kika klart på Robinson:) Ha det!

 

Husen från idag=)

 

Nana en snabbis:)

publicerat i Allmänt;

Japp ligger i sängen, ögat verkar för inte fan blir det nått bättre:( Och jag min förvirrade höna hade ju satt alarm kl på sent skift så Linda ringde och väckte mig 5 över 6!!! Kul!!! Men var på jobbet redan vid halv 7! Men jobbigt att vakna så! Efter jobbet åkte faktiskt jag och syrran och solade på gymmet!! Shit det var längesedan jag var där och jävlar vad fint det har blivit! Jag kände mig helt vilsen!!! Fick nytt kort och grejer med:) gott!! Fick lite sol på min bleka kropp sen åkte vi hem till Pappa där vi fick god Lunch! Sen åkte jag och min styvmamma Mona och kollade husen vi skall titta på:) var kul! Så nu vet vi var dom ligger! :) nu har jag precis kommit hem så skall passa på att vila lite innan alla visningar drar igång ikväll:) skall bli kul!!

Redan Onsdag?

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja shit... här springer veckan iväg....
jag hinner inte med...
Idag var jag tvungen att ta ett visningsfri kväll hade en tvätthög större än allt annat här hemma..
trodde Daniel skulle vara hemma i tid för att börja med tvätten men han fick stannat över så jag fick gå 15 min tidigare från jobbet.. hinna handla dsnabbt sen skynda hem för att börja med tvätten.. 2 sista maskiner är igång nu och resten torkas..
blir ju kul stt vika sen.. URK!
Trött idag men skall snart duscha sen gå och lägga mig faktiskt.. tar på krafterna att leta hus...
I allafall så hade jag ett ärende förbi Vårdcentralen i morse innan jobbet så jag åkte tidigt hemifrån redan strax efter 10... åkte sen och handla sallad och var på jobbet redan 5 över halv.. satte mig då och skrev upp alla tänkbara hus vi kan tänka oss att kika på.. blev 7 st.. fast Daniel tog bort två som han absolut inte ville kolla på .. men vi fick ett till av Mona som hon hade kollat upp.. så 6 hus skall vi kolla på nu...
2 st i Lerum i morgon...
Vi får väl se hur dom är...
sen på Söndag har vi 3 st hus att titta på...
det på Bergendalsväg 55 tycker jag är grymt fint.. det är jag jätte intresserad av... =)
Här är det huset vi budade på igår.. men som vi inte fick...=(
Erkänn fint!!!!!
Synd att vi inte fick det...=(
men det förstod vi nog... för vi anade att det skulle gå upp till över 2 miljoner...=(
nåja.. nu har vi en del hus att titta på...
vi har även detta hus vi skall se på Lördag...
sen om nu inte nån av dessa blir vårt då skall vi se ett nästa Lördag...
Så nu har ni en del att kika på..=)
Så får ni lägga en kommentar om vad ni tycker om det=)
Nu har jag tvätten att ta hand om.. så ha det gott!

Denna dag!

publicerat i Allmänt;

Sitter i soffan med hörlurarna på och kikar på DHW! :) varit borta hela dan! Jobbat och budat på huset i Gråbo centrum men FAN vi fick det inte:( dom budade över oss:( men då var det inte meningen:( Åkte istället och kikade på ett hus till i Gråbo men det var inget för oss:( efter det åkte jag till Lerum , fick i mig en 90 grammare på mindre än 2 min:) Hungrig! Åkte sen till Marie hon fick presenter och sen gick vi på promenad:) Sen blev det pepparkakskladdkaka med vaniljvisp och en kopp te till:) gott:) nä kika klart på DHW! Ha det gott!

Dax att dra...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. till jobbet....
jag är rätt nervös för jag vet att under dagen kommer mäklarna att börja ringa och vilja ha bud.. går det upp på över 2 miljoner så backar vi...
har ett radhus i Lerum jag vill kolla på med...
blir nästa vecka!!
Nu jobba sen åka förbi snuttan Marie som fyller år idag!!!
GRATTIS GUMMAN!!!
Nä.. dax att diska och sen åka... mys med Helge nu på morgonkvisten..=)

Denna Måndag!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Ja efter en pissig natt då jag legat och lyssnat efter ljud hela natten så var jag inte pigg när klockan ringde kl 9 ! Daniel var hemma vid 5 i morse så han var ju mer död än levande när jag gick upp:)

Mitt öga såg värre ut än någonsin:( Jag bestämde mig för att ringa vårdcentralen för att få nån salva eller nått! Dom ringde upp sen när jag var på jobbet och jag fick en tid hos läkare kl 15.30! Typiskt! Fick ta komp! Diagnosen var 3 st vaglar i ögat! Gott! Fick salva och även fet kräm för mitt utslag i ansiktet! Ja eftersom jag inte fick kommit in till läkaren förrän strax efter 16 så var det ingen ide att åka tillbaka till jobbet!

Åkte till Marie och lämnade Eleines presentkort som hon la i min bil i Lördags! Efter det åkte jag hem och bara hämtade Daniel sen åkte vi till Gråbo! Mötte pappa och Mona dör och åkte på visning av ett hus mitt i Gråbo Centrum! Tok fräscht hus, inglasad veranda, 6 rum och priset 1,9 miljoner! Vi kommer nog buda på huset om det håller sig där men det känns rätt overkligt:( efter det huset åkte vi ut till Alsjön och kikade på ett till hus! Otroligt charmigt hus med personlig touch! Ja jag föll för det men Daniel vill hellre ha det andra:) båda ligger runt 1,9 så vi budar väl på båda så får vi se:)

 

 

Krämen för utslagen...

Ögonsalvan!

Husen....

Sminket!

 

Fick lite smink idag från Linda då hon lagt en order i mitt namn så jag är aktiv igen:) Hämtade ut det innan jobbet=)En smink bricka och två läppglans! Nu är jag nydushad och tänker på båda husen, fan vad svårt det är!!! Båda husen var fina!! Men men!! Nä kika lite tv sen sova!

 

Några tankar!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

* När skall NÅGON faktiskt SLÅ Filip och Fredrik??? *

När skall Dimitri i True Talent ta av sig sin fula jävla keps?

* Och när skall programledaren Ola ta av sig sina fula brillor och sluta prata skånska?






Saker jag funderar på så här en Söndagskväll=)

Nu...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

... Sitter jag i soffan lagom mätt av god köttfärs/Pastagratäng:) mums! Senare ikväll blir det mys i soffan:) Älsklingen skall jobba inatt:( Ja vi tittade på huset förut men av olika anledningar från både oss själva och våra föräldrar kommer vi leta vidare! Efter hustitten åkte vi alla hem till Pappa i Floda för lite prat och gå igenom vad vi vill ha för hus:) Tog en promenad ner för gatan hos pappa och kikade på ett hus som ligger ute nu .Riktigt fräscht!! Ja sen åkte jag och Daniel till Media Markt, Daniel köpte grejer till sin dator och jag köpte trådlösa hörlurar till Tvn då jag e trött på att störas av Daniels WOW snack då jag ser film:) gott sitter med dom på mig nu.) Ja sen åkte vi hem och käkade och jag la äntligen färdigt pusslet! Nu skall jag njuta av att sitta i soffan!

Själv så har jag JÄVLIGT ont på mitt öga... =(

 

Mot Olofstorp!

publicerat i Allmänt;

Japp nu är vi på väg för att kolla på huset:) Både min pappa och Daniels pappa åker med:) Huset skall synas grundligt:) varit i det flera gånger innan men har ju aldrig tittat igenom det ordentligt:) Kul att vakna upp i morse med en vagel på ögonlocket! Fan! Ser inte klok ut! Jaja! Hörs sen!

Redan hemma:)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Ja jag körde ju idag så jag nöjde mig med god mat och sen lite efterrätt på Stures med gott sällskap:) Var grymt trevligt:) 6 Goa tjejer:) Riktigt god mat med! Visar några få bilder:)

 

Efterrätten på Stures... Chokladfondant=) MUMS!!!

 

Marie med födelsedagsbarnet Eleine..=) Svägerskor=)

Alla brudarna!!

 

Och efter denna kvällen har jag bestämt mig för att spara ihop till en systemkamera!!!!

 

Japp.. måste ha en... en av tjejerna hade med sig sin och fan vilka grymma bilder hon tog med den... VILL HA!!!

 

Nä det var allt för ikväll.. nu sitter jag i mjukisarna i soffan igen... Gott=)

 

Tunikan!

publicerat i Shopping;

Förutom tunikan jag köpte förut så köpte jag även smycken till mig själv plus smycken till Eleine i present:) Men visar bara det jag köpte till mig:)

 

Tyckte spindel halsabandet och spindel örhängena passade mig bra då jag hatar spindlar.. dax att vänja av sig den fobin..=)

 

Redo!

publicerat i Allmänt;

Nu åker jag:) hittade en snygg tunika på Allum kan visa bättre bild sen:) ha en trevlig kväll:)

Seg Lördag!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
... Usch vad seg jag e idag....
Slog upp ögonen vid 10.. låg och mös i sängen med älskling... sen gick jag upp och gjorde frukost....
Vi käka och sen städade vi.. Skönt... sen satte jag mig med pusslet... snart hållt på en vecka med detta... nu är det bara dom svåra bitarna kvar...
Satte mig i soffan nu ett tag kikar på nått program om en tonåring som väger 1 halvt TON!!!
Hur är det möjligt... hur kan man låta det gå så långt!!!????
Fy fan!!!
Jävla föräldrar!!!!
Jag skall ta mig bort till Allum.. men det var fan vad seg jag e idag...
Måste ju ladda för kvällen.. skall ju orka med den oxå...=)
Nä.. får väl ta och sätta fart!!!

Fredagsmys!

publicerat i Mat;

Japp den hemmagjorda pizzan står i ugnen:) mums! Daniel skulle ha korv och paprika på sin halva jag tog bara skinka, ost och champinjoner:) gott skall det bli:) Idol ikväll Tjoho!!!

 

Djungel!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Hur skall vi hitta ett hus som passar oss både... som ligger på rätt ställe... som är fräscht och hyfsat stort och billigt... hur gör man.. är ju rena djungeln där ute...
visst hittar jag hus jag gillar... men Daniel vill antingen inte bo där eller så gillar han det inte...
det är svårt.. men vi har väl hittat en del objekt som är aktuella..
jag vill bara se ett hus och känns... "Detta Vill Jag Ha!!"
Får väl se om man hittar det huset till slut...=)
Jag vet.. man skall ha tålamod.. men shit.. det är ju det sista jag har!!!
Men.. Lerum/Gråbo/Stannum/Olofstorp...
Ja någonstanns där...
minst 4 rum.. helst källare.. under 2 miljoner...
Nån som har några tips???
Nä.. idag har vi jobbat halvdag.. 7-12.. gott.. var riktigt lungt med så det var skönt... åkte och köpte fredagsmys efter jobbet sen hem.. ätit lunch och Daniel kom hem rätt tidigt.. han kom ju hem vid 2 i natt och åkte och jobbade vid 7...
jag skall lägga mig nu... tokigt trött...
Ikväll blir det en lugn kväll.. i morgon skall jag ut och äta på Musses i Alingsås.. sen till Stures och Bowla.. vi skall ut och fira Marie`s svägerska.. skall bli kul..=)
Ha det gott!!
Melon någon???

CHECK!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
YES!!!
Ganska chockad fortfarande.. men det gick ju galant hos banken!!!
Jag har varit nojig hela veckan.. men det var ju inga problem alls.. fick lånelöfte på 1,8 mi8ljoner och ville vi höja det skulle vi bara säga till..!!! SAY WHAT!!!!
Shit... så kul!!!!
så härligt...
nu skall vi titta på ett hus på Söndag... vill vi verkligen ha det så får vi det... då slår vi till men vi vill ju samtidigt inte ta första bästa.. man skall ju titta på en del objekt...!! =)
får se vad det blir...=)
Ja.. nu står maten i ugnen... blev salccica korv och bacon i potatisgratäng... så det står i ugnen nu...=)
Med lök och ost och massa grädde... mums!!
Daniel ligger och vilar just nu för han skall jobba natten...
så duktig min älskling!
jag är vrålhungrig för jag tittar så klart på "4 sjärnors middag" och blir så hungrig av det!!
Nä dax att titta till maten!
Ha det gott!
Med julmusten i munnen..=) MUMS!!

Laddad....

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
... japp idag gäller det...
15.30 är det banken som gäller.. jag e laddad!!!!
Fixat mig lite extra idag och tänker säga till både pappa och Daniel att jag sköter snacket idag=).. haha=)
NU är frukosten i magen... och jag hoppas min mage håller sig okej idag.. jag menar jag har ju bara varit dålig i magen i en vecka nu... det är SKIT kul.. jag lovar!!! =)
Nä fy fan!...
Min mage får ta och ordna upp sig nu... börjar bli tröttsamt och isolerande...=(
Nä...
snart dax att åka...
hörs sen..!
Helge tjatade som vanligt....=)

3 Underbara låtar just nu!

publicerat i Musik;
Dessa lyssnar jag på om och om igen...=)
Den sista låten vill jag sjunga på Mitt och Daniels bröllop.. inte för att vi har planerat giftermål men den dag vi kanske gör det så vill jag sjunga den.. eller jag vill sjunga den vilket som... den är underbar!!!

Go känsla...=)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Nyduschad... ahhhh.... håret är äntligen tvättat... känns skönt...=)
Varit ute på långpromenad på 1 tim och 20 min med syrran i Gråbo... var en liten nostalgi tripp genom hela Gråbo kan man säga... gick förbi vårat gamla radhus i Lekstorp där vi bodde i 19 år!!!!
Såg inte alls ut som det gjorde när vi bodde där...=)
Jag är rätt kluven på vart jag vill bo...
vi har ju ett hus i Olofstorp på G.. skall antagligen kika på det på Söndag... men vill vi bo där?.. eller jag rättare sagt.. alltså Gråbo är mysigt.. men vill jag verkligen bo i Gråbo igen???
Sist jag bodde där trivdes jag verkligen... men alltså.. jag kände ändå att det låg åt fel håll så jag vet fan inte...
ja vi får väl se vad banken säger i morgon.. vi kandke inte får låna en krona.. då blir det svårt...=(
Men vi skall inte förhasta oss i husköp tycker jag...
utan kika noga-..!!
Nu kikar jag på Arga snickarn och sen är det Greys...=)
Sen blir det pussla lite sen nana.. i morgon har jag sovmorgon!!!
Som jag längtat!!!
På Fredag jobbar vi "halvdag" på jobbet... 7-12... gott...=)
Nä.. ha det gott!
Nytvättat hår=)

Ett litet inlägg...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. vet att jag har i det stora hela en rätt tråkig blogg... det händer inte så mycket i mitt liv.. eller jag har väl perioder då jag har mycket men just nu är väl en rätt lugn period..=)
Jag jobbar, äter, pusslar typ...=)
Jag njuter av det men ibland så känner man ju sig rätt tråkig.. varför hittar jag inte på nått...
man är lat... trivs bättre i TV-soffan=)
Vill gå på bio...
men det känns som dom dagar jag vill/kan hitta på nått är på helgerna och det betyder att mina helger ser helt sjuka ut... då jag är bokad på grejer upp till öronen.. det är då jag skall träffa kompisar, träffa familj och hinna med allt annat man inte gör på vardagarna.. jag får helt enkelt ta och börja omorganisera mina vardagar!!
Bara för att jag jobbar på vardagarna så behöver jag inte sitta helt isolerad här hemma på kvällarna bara för det!
Nä skärpning!
Så idag skall jag och systra min gå på en promenad!!
Skall bli skönt att få komma ut lite!
Jag har ju lagt träning på hyllan lite... behöver jag egentligen inte göra men det är ett beslut jag tagit.. ingen fotboll eller löpning eller nått annat... utan en och annan promenad då och då.. det är allt..!
Får väl se vad min vikt hamnar på...=)
Just nu skiter jag i det=)
Ja just nu sitter jag i soffan och lipar till The Ellen show.. haha.. ja skrattar man inte så gråter man till det programmet=)
haha..=)
Skall kolla klart på det.. sen pussla lite och vila.. ja det är min dag det=)
Ha det gott!!!
Dax att tvätta håret idag tror jag..=)
Förut tvättade jag håret varannan dag, nu för tiden är det var tredje eller var fjärde dag.. haha..=) Men gör ju aldrig nått och håret mår ju bättre av det..=)

Gårdagens Middag:)

publicerat i Mat;

.....blir dagens lunch:) så satans gott!! Och julmusten har jag gått och längtat efter hela dan!!!! Tror mitt julmust beroende som kommer varje år har kommit tidigt i år! :)