Lugn Lördag!

publicerat i Allmänt;
Medans folk e på bröllop och annat dyliskt så har jag en helt oplanerad och rätt skön Lördag... sjukt! =).. har verkligen nada planerat.. jo möjligtvis att jag skall upp till Linda och dom... hälsa på valpen.. lilla godisen..=)

saknar min puss.. han åkte ner till Skåne tidigt i morse för att gå på bröllop då en av hans halv bröder gifter sig idag!!! skulle egentligen följt med.. men när jag blev tillfrågad för snart 2 månader sen så kändes det fortfarande alldeles för tidigt för att följa med på sånt... men nu ångrar jag mig... nu hade jag velat vara med.. men men.. nu sitter jag här istället..

har börjat rensa lite i mina skåp inför flytten.. slängt gamla matvaror och sån skit...

i veckan e det ta med sig lite kartonger hem från jobbet och börja små packa lite... !!!

för om 2 veckor flyttar jag.. gjorde adressändring igår med... skall ringa Telia, E.on och Lerums energi så skall allt vara klart sen... jag hoppas att nissen som var och kika på min lägenhet i Torsdags vill ha den och kan flytta in så fort som möjligt.. men jag får väl avakta och se..=)

kommer bli dyra månader framöver...

har haft en sån nu redan med dålig lön och semester.. så idag var det till att skramla i sparbössan och rota fram 61 kr där.. sen har jag fått en ica check på 25 kr plus att jag har lite flaskor jag kan panta... känns otroligt kul att vara så här jävla fattig jag lovar!!! NOT!!!!

firade ju Bettan igår.. jag och Daniel var ju med på förfesten i allafall.. hade ju inte råd att följa med ut.. =(.. men jag hade kul på förfesten.. var nykter och körde.. för skulle ju köra hem Daniel då han skulle upp tidigt och åka ju..!! =(..

  
 
Charmiga bilder från igår=)

Idag blir det som sagt lugna gatan.. har ju inga pengar och ingen karl hemma som underhåller mig..!! =)

Ha det folket.. pöss


Kommentera inlägget här :