Då var det Söndag=)

publicerat i Allmänt;
fredag kvällen gick bra.. var så sjukt jävla seg och trött bara...!! var lagom med folk...
ovh typ samma gamla vanliga stammisar=)
Jobbade för första gången med C.. en av dom andra vakterna... han var helt ok att jobba med...
Folk var lite för berusade och 2 fick tas ut... sen var det 2 som rök ihop där nere men jag fick gå emellan och leda ut den ena... that was it..!! Lugnt och städat i lilla Alingsås..=)
var som en klubbad säl när jag väl fick åkt hem..!!
Kom hem och då var inte älsklingen hemma..=(.. han var hemma hos sina föräldrar och kika film... sov pissdåligt fram tills han kom hem kl 4 på natten=(
kan inte sova utan min SNUTT!!!

På lördagen gick jag upp i lagom tid och gjorde mig i ordning kände att jag var TVUNGEN att dra till gymmet!
Mitt nya träningslinne!
blev crossen 20 min sen gick jag på armarna och fick för mig att öka lite på axlarna tog på 20 kilo och tydligen fick gjorde jag nått knepigt för satan vad ont jag hade i min axel sen efteråt... sååå typiskt!!!
blev lite mage och sen gick jag på bandet... sprang 10 min och kände mig inte alls på topp.. var riktigt seg.. gick in och sola istället och åkte sen hem...!..
handlade med mig lite lunch och fika hem.. älsklingen hade varit duktig och städat hemma..=)
Fick duschat sen kom Bettan förbi på en fika..!!
det var mysigt.. tyvärr blev det strassat då vi skulle ju på galej.. fick packat ihop alla kläder och grejer.. önskar jag hade planerat det lite bättre under veckan för klänningen jag hade tänkt att ha på mig fick jag inte på mig!!!
FET!

Hade på mig den förra Nyår!!!
Jag och Betsy Nyår-08

fick bita i det sura och ta en svart lång aftonklänning istället!!
åkte hem till Daniels föräldrar och fick gjort iordning oss där...!!
sen bar det iväg i Taxi till Bellmans gatan i Göteborg... och jösses... silken fest.. silket folk.. alla var SÅÅÅÅ fin klädda.. och silka salar vi var i... silka rum.. silka tavlor.. ja det var riktigt riktigt FINT folk där!!!
jag kände mig riktigt oplacerad där med en klänning för typ 200 spänn och mina 99 kr skor och gamla sletana skit väska .. haha.. men men..
min älskling var såååå fin!!!
Min fina going och vi med högsta hönset på festen!



Min älskling blev uppkallad för att bli medlem och fick svara på en svår fråga för att få medalj!!



Den goda maten!
hade dock kunnat ätit en sån portion till.. var sååå hungrig!!!
Daniel, Mamma, bror=)



Mor och son=)

Kvällen var mycket trevlig... jag var ju nykter och drack alkoholfritt vin till maten.. smakade svarta vinbärssaft typ.. =)
Kände mig lite hängig och nästan på väg att bli sjuk.. var super trött och hade ont i kroppen, frös som en blöt hund.. som tur var så släppte det efter middan...  vid 12 åkte vi taxi hem till Daniels föräldrar igen... sen tog vi bilen hem.. var skönt att få komma hem..=)
var en intressant kväll..
slocknade som 2 ljus hemma..
upp idag.. vid 11.. låg och mös i sängen lite.. var skönt att få vila ut..=)
Sen gjorde älsklingen frukost medans jag bädda rent i sängen... blev en dusch och passade då även på att duscha min andra älskling.. Helge... den behövdes..!!
min lilla bäbis!!

Nä nu skall vi ta på oss.. åka till syrran hjälpa henne med bilen.. sen skall jag lämna Daniel hos hans föräldrar och jag skall åka och repa.. sen åka till daniels föräldrar för att få middag där.. GÖTT.. ha det!!

Denna Torsdag!

publicerat i Allmänt;
Jag sitter ÄNTLIGEN med MIN kära dator i knät!!
Har Äntligen fått i en hårddisk i den och installerat den!!
Det tog sin lilla stund för helt plötsligt hade jag arabiskt Windows och tangentbordet var på enhelska.. men nu funkar den som den ska!!!!
Skall installera msn på den med!!!
Satt hela kvällen med den igår och Daniel tyckte JAG skulle fixa den.. hmm.. hur mycket kan jag om datorer slutade med att jag satt och grät i ren frustration för att jag inte fick den hjälp jag ville ha och han skällde på mig för att jag inte kunde...=(...
jag gick och la mig..
Idag har jag jobbat... var tok lungt på jobbet idag så jag satt och gjorde kedjepaket i 3,5 timme på jobbet istället..=)
Efter jobbet var det snabbt hem... vad möttes där hemma på köksbordet då....
Ibland e han för underbar ändå....=)

blev en dusch tillsammans sen så var Jessica J och hennes syster Hanna här... dom åkte med oss in till Skandinavium..=).. var dax för Frölunda att ta sig till slutspel... och visst gjorde vi det!!!! Gött e det!!! så nervös coh upprörd jag va.. men det gick!!!
Så jävla häftigt!!!





Gött var det med en vinst på 5-4!!!

Firade med att köpa en tröja..=)
Kommer användas flitigt!!!

nä... Nu kollar jag på American Pie The Wedding på tvn..=)
Så ha det mina kära bloggläsare..=)

Tvättning!

publicerat i Allmänt;
Från att ha legat som en liten fågelunge i soffan och dreglat så har jag nu tatt mig i kragen... såg att det fanns en tvättlucka öppen ikväll i tvättstugan så det fick det bli.. så nu tvättas det för fullt.. 4 fulla maskiner... kul.. hmm.. väntar på att mannen min skall ringa och säga att jag skall börja med maten...
hmm..
*trum med fingrarna så länge*
Blir nog ingen träning.. känner mig inte helt hundra.. mår illa och e helt snurrig...=(
tjip så länge..!!!

Snökaos!

publicerat i Allmänt;
Hmm.. okej.. gillar snö.. men det får väl vara nån jävla motta.. trodde inte det var sant när jag nyvaken tittade ut genom köksfönstret halv 6 i morse..!!! CRAP!! MERA SNÖ!!



Fick varnat älsklingen min om det och sen begav jag mig ut i snön... var ingen rolig resa till jobbet.. gick långsamt och försiktigt kan jag lova.. var precis ett år sedan jag snurrade runt med min gamla bil på Gråbovägen och hamnade i motsatt riktning fast i rätt bana.. kan säga att jag lämnade ett visst spår i trosan efter det!! FY!!
har ju jobbat.. sen blev det köpa med sig en sallad hem och nu sitter jag här...
varit lite frustrerad idag då jag fick papper hem igår att mina ägarbtarpapper från SEAT:en inte kommit fram till Transportstyrelsen fförrän NU den 22 Januari!! alltså en hel månad senare än när jag sålde den.. och bara för att dom har förbannade jävla regler på att dom måste få in papprerna senast 10 dar efter ägarbytet skett så måste jag betala ännu en månad på försäkringen på den.. e ju över 500 spänn vi pratar om!!!!
var så arg och ringde ju upp dom men regler är regler säger dom.. vet ju att jag skickade in papprerna i tid där i mellandagarna.. typ redan den 23/12 tror jag.. men antagligen har lappen kommit på villovägar och kommit fram för sent... KUL!!!

Alltså sånt skulle man ju kunna döda för!!!

finns ju inte direkt jag kan göra nått åt det.. tyvärr!!
jaja..
sen e ju Telia riktiga nötter med.. Daniel ville ju ha nytt modem med inbyggd router i plus att han tyckte vi skulle byta till en inspelningsbar digital box.. så han ringde Telia och bytte till detta var INGA problem... fik sms om att paketen kommit förra veckan.. åkte och hämtade ut dom kommer hem och inser att vi fått 2 MODEM!!!!

Daniel ringde ju dom och dom bad ju om ursäkt och skickade en retursedel och och skulle skicka digitalboxen istället för det ena modemet.. fick sms om att jag fått paket igen i Fredags.. åkte och hämtade ut det i Lördags kommer hem och vi inser att vi denna gång fått en exakt likadan digitalbox som vi redan har... VAD I!!!!

Hur svårt skall det va!!!!

Så ännu en gång får dom skicka ett till paket och en till retursedel!! TRÖTTSAMT.. Kompensation.. JA TACK!!!

Har ju ett bra modem i allafall=)



Hmm.. beställde ju igår en ny hårddisk till mina dator.. lånar ju fortfarande Johans och jag e ju livrädd för att han skall höra av sig och vill helt plötsligt ha tillbaka den så jag känner att jag vill få min fixad...
hmm.. 525 spänn för den minsta..
Daniel tyckte ju det var dyrt och under diskussionen om det igår kväll ringde ju hans kompis Miche och sa att han hade fixat en hårddisk till min dator.. så nu förösker jag ringa Enterdata i Lerum för att avbetsälla hårddisken.. dom svarar INTE!!!

men skönt att få min dator fixad.. får väl se hur länge den håller denna gång!!
Vill ju ha en ny.. och Daniel tycker ju att jag skall se till att köpa en då.. HAHA!! KUl.. som att JAG skall ha råd med det.. ni som känner mig vet ju .. men han verkar ju inte känna mig ALLS!!

Jaja vi får väl se om jag lyckas få köpa mig en nån dag.. Ser fram emot skatteåterbäringen för jag HOPPAS så innerligt att det e min tur detta år att få tillbaka en del.. !!! *HÅLLER TUMMARNA*

hmm..På Lördag skall vi ju på Middag/Bal med Daniels jobb.. man skall ju ha Aftonklänning/Bal klänning på sig och jag får lite smått panik.. äger jag nått sånt????
GAAH!! måste kolla upp detta..!!
nä nu skall jag roa mig med detta...
.. och åma mig över mitt onda blåmärke på armen från i Lördags...
Sen SOVA!!!
Hoppas på Gymmet ikväll!!!
Det ger mig mer just nu än att gå på inomhusträningen med fotbollen!!!
får se hur jag gör.. nån slags träning får det allt bli.. inte tränat sen i Lördags.. dock legat halvdöd av droger och lugnande men ändå... jaja.. ha det!

Fan vad MÄTT jag e!!!!

publicerat i Allmänt;
Inte helt HUNDRA efter helgens bravader i min mage känner jag.. inte mitt huvud heller för den delen!!
Har faktiskt klarat av att jobba idag men var nästan redo att kasta in handduken där ett tag... det snurrade och jag var svimfärdig.. men jag stod stilla på ett ställe idag och jobbade i verket!!
Efter frukost mådde jag bättre!!
kändes bra.. stannade t.o.m över en sväng för det var röv mycket att göra!!!
Var ju beredd på alla pek-med-fingret-mot-mig-uppläxningar under dagen så jag stod bara och tog emot!
Jag vet... BORDE INTE DRICKA!!!

Och för mina nära och käras skull så skall jag faktiskt hålla mig undan... en kall ÖL på en uteservering till sommaren går bra eller en cider till maten på fredagskvällen men annars e det nyktert som gäller.. så här har ni numera den blivande fyllechaffisen!! =)
BLIR NI NÖJDA NU??!!

Dels e det för min omgivnings skull men mest för min egna.. orkar inte gå igenom detta en gång till det tar knäcken på mig... blir så jävla ledsen över besvikelsen min familj ger mig och hur alla andra frågar och undrar över det som händer mig.. jag e trött på att inte ha nån förklaring trött på att försöka försvara mig själv.. bara trött som FAN på att ha en slags "sjukdom" som ingen läkare har kunnat hjälpa mig med eller ta på allvar i 10 års tid!!!

Så nu fick jag ur mig det!
Nu e jag NYKTER!!!

Blev thai mat och några timmar på soffan när jag kom hem!
hade en sån jobbig dröm då det känns som hjärnan har vaknat men ens kropp fortfarande sover.. och man gör allt i sin makt för att väcka sig själv men det går fan inte!!! det värsta var att denna gång så kunde jag höra nån gå här hemma .. gå ut i köket skramla med bestick sen komma in hit i gen och sätta sig i soffan... sen avslutades det med att jag hör nån viska bakom mitt öra!!!.. Fattar ni min panik till att få min kropp att vakna!!!!!
såg ju ingen men det jag hörde var såååå verkligt!!!!
hmm.. har lite grejer framöver nu...
*Begravningen den 2 Feb
*Anhörighetsmöte den 2 Feb
*Stickprov för min allergi den 5 Feb

Begravningen e man ju kluven för... vi har ju fått fritt fram att prata om det nu vad det e som har hänt oss..
e ingen hemlighet.. men tycker ändå det känns lite fel att hänga ut någon så.. som dessutom är numera död och inte kan försvara sig .. men männsikan i fråga har inte varit guds bästa barn!!
Han har gjort saker han borde sitta inne för.. men istället för att bli avslöjad så tog han sitt liv i tid istället!!
kan nu säga att jag förstår han.. han visste att när allt detta skulla komma fram så skulle ingen acceptera honom längre!!!!
nog om det.. det han gjorde mot mig var flera år sedan och jag fick honom att förstå sista gången han var på mig att jag inte var rätt tjej att gå på.. som tur va tog han det rätt och förstod.. har ju fått höra tjejer som inte haft samma tur med att säga nej till han!!!
nog om det.. han e ju nu DÖD...
hmm.. nä om man snart skulle inta sängen... varför åt jag så mycket???.. dumma mig!!!
Hadet




Orkade faktiskt...!

publicerat i Allmänt;
Men det var fan jobbigt... var på Allum med syrran.. fick hämtat ut min tröja och hittade en snygg PUMA keps för 99 spänn med.. blev även ett nytt sport linne och en ny sportflaska..=)
Den goa tröjan=) Åkte på så fort jag kom hem=)



Kepan=)

Insåg även när jag kom hem att jag lyckats spräcka ett blodkärl i mitt öga..!!
INTE OKEJ!!

Ser ju bara vidrigt ut!!!
Jag fick även köpt lite presenter till min Älskling.. han har ju X box kväll hos sin bror så han kommer hem först senare ikväll så jag har lagt hans grejer på sängen för att överraska när han kommer hem.. tycker så synd om han då han tappade bort sin plånbok i all tumult på väg till sjukhuset med mig i Lördags natt så jag köpte en ny till han idag plus ett par coola kalsonger..=)
Hoppas han blir nöjd..=)

På vägen hem så åkte vi förbi....
Japp.. idag igen.. blen en ceasar sallad med grillad kyckling PLUS en mcchicken.. var ju såååå hungrig!!! Syndade med en Fanta till=)
var jag värd tycker jag med tanke på hur jag mått..=(
nu skall jag krypa upp i soffan... knappast kolla klart på Lyckohjulet.. vem fick för sig att det skulle bli populärt igen.. MY GOOOOOD!!!!!

Hyr mig nog en film i stället.. ha det.. PÖSS
Dax att klippa av denna nu tror jag!!!

Ork!

publicerat i Allmänt;
Försöker samla kraft för att orka skriva ner lite.. e svårt.. för hela min kropp e påverkad fortfarande..=(
Hmm.. har på 10 år åkt in med ambulans till sjukhuset pågrund av så kallade kraftiga panikångestattacker..
detta händer oftast i samband med Alkohol kan även hände i samband med sömnmedel oxå såkallas narkos vill säga!
Mår jag dåligt psykist t.ex upplevt nått det sista eller om jag e mycket stressad eller har jobbat mycket så kan dessa anfall inträffa..=(
jag borde egentligen lärt mig efter 10 år nu att jag kanske skulle avägt att hålla mig undan alkohol i Lördags med tanke på allt som hänt det sista.. men jag hade faktiskt inte en tanke på det... vet att jag borde vara mer försiktig.. och min dåliga samvete och hur jag mår för övrigt efter ett sånt här anfall e nog straff nog !!
E så jäkla typiskt bara.. för jag vet hur mycket det skrämmer folk.. hur hemtk det e för dom.. för jag har ju även andningsuppehåll när det händer... jag krampar nått fruktansvärt och hyperventilerar...
det enda som tyvärr hjälper om jag inte får en mild grad av det och kan föröska lugna mig själv e att ringa 112 oxh be ambulansen komma så jag får stesolid!!!
Senast det hände nu var på Basic i Juli -08
innan dess var det Midsommar -07 och innan det Oktober -05 och innan det Dec-04
så det e ju inte dagligen direkt.. men det e tillräckligt jobbigt när det händer.. blir inte mig själv på flera dar..=(
Stesoliden nockar mig fullständigt..=(
Jag skäms alltid så efteråt.. mår frukstansvärt Psykiskt dåligt för jag vet att jag gör min Familj så oerhört besviken.. dom vill ju inte att jag skall dricka alls..=(
Jag e så tacksam för att Daniel var med mig... Att han fanns vid min sida i ambulansen.. tröstade mig hjälpte mig spy.. och fanns hos mig när jag väl vaknade..=)
Tydligen hade jag haft över 1 liter urin i blåsan så dom var tvugna att tömma mig!! *URK*
Ja.. straffet e att jag mår som jag gör dan efter.. Linda kom ju och hämtade oss på sjukhuset vid 10 på morgonen.. jag mådde illa som satan.. och låg och spydde och hade feberfrossa mest hela dan igår.. sängen och spannen var min bästa vän..=(
Festen var dock helt lyckad fram tills detta hände... och det var väl huvudsaken=)
Synd att den slutade som den gjorde bara..=(
nej.. har försökt nu att samla kraft för att åka med LInda till Allum.. har lagt undan en tröja där som jag måste hämta ut senast idag tyvärr.. så det e bara att ta sig i kragen.. behöver nog komma ut för att få lite luft oxå... spräckt ett blodkärl i ögat med så jag ser ju fan inte klok ut.. så det blir snabbt in sen snabbt ut igen!!! hem och lägga sig igen!!
Ha det!!

Surplar Kaffe...=)

publicerat i Allmänt;
Dricker lite kaffe och har det gott i soffan..=)
Behöver jag säga vad Daniel gör..=)
I dag har jag börjat dagen med ett gym pass.. mötte Adler där så vi började på Crossen..
Sen gick vi över till bandet.. sprang 2 km.. sen var det dax att tränar armar.. herregud... hon körde skiten ur mig!!!
var helt slut!!!! blev mycket mag träning med sen avslutade jag på stepmaskinen..=)
efter det åkte vi hem till mig.. duschade och drog med oss Daniel till Allum... började med att käka på Paprika sen gick vi runt och kika lite... jag har ju gått och tittat avensjukt på alla som äger sånna korta kängor som e populära nu... så jag provade ett par sånna.. och tänkte lägga undan dom.. men min snälla pojkvän köpte dom till mig så länge...=)
snygga as hell!!
Nu skall jag börja fixa mig för ikväll
ha det.. pöss

FJEDAG!!!!

publicerat i Allmänt;
Har en tönt till pojkvän.. för så fort jag sätter mig vid datorn måste han ta fram xbox konterollen och spela... TÖNT!!!
Han hatar när jag sitter vid min dator.. vet inte om det har med avensjuka att göra.. att jag ger en dator mer uppmärksamhet än han.. e ju likadant med Helge min.. han HATAR när jag gosar med Helge.. .. Helge får varken röra sig/ligga/äta eller skita vart han vill... Daniel vill ju helst att han bara typ dör... to bad för honom att det e HELGE jag springer ut med först och främst när det brinner!!!!
hmm.. Fredagsmys.. japp.. det har det varit.. med go mat och Lets dance på tv...
efter jobbet idag drog jag till gymet och sola.. mötte även Adler där som stod och spruta svett på bandet..=)
efter det var det full rush till Daniels jobb han ringde och stressa dit mig.. tydligen stod han som hade sålt alla kläder till oss och väntade på oss.. han ville ha sina pengar redan IDAG!!!.. CRAP.,. fick tömma min plånbok på det jag hade.. 900 spänn.. kul!! NOT..!!!
LUSFATTIG!!!

Daniel fick bytt både motorolja, automatolja och servoolja på min kära bil tvättade ur den invändigt oxå.. den behöver fortfarande tvättat utvändigt med.. för den e FAN svart!!!
jag var trött och hunbgrig som en varg.. inte fått i mig nån lunch på grund av att han stressade mig så.. !!
Vid halv 4 kom hans kära mor dit och fick sätta in hans lön till han så vi hade lite pengar i allafall..!!!
kl 4 åkte vi därifrån.. till systemet.. sen fick jag äntligen slängt i mig en BIG MAC!!
MMMMMMMMMMM...

tog mig nog 3 sek att få i mig den...
Besvärade mig inte ens med att pilla bort gurkan..=)
morötter och ramlösa till.. mmm
sen vart det hemåt.. fast först förbi Maxi och handla..
hem.. dona.. städa.. bädda säng.. sen färga håret på både mig och Daniel.. eller jag la bara i i hårbotten på mig.. sen färga ögonbryn.. sen laga mat.. duscha och äta maten.. lagom till Lets dance.. hmm..
märks att jag varit uppe sen 5 i morse för det räckte med 2 öl sen började jag sluddra här hemma!!!!
nu e jag ap trött och skall in i sängen och lägga mig för att se klart Lets Dance.. ha det!! Pöss

Då vart det Torsdag!

publicerat i Allmänt;
Idag har jag jobbat tidigt... var som ett vrak när jag gick upp.. vaknadee nämligen av en mardröm i morse strax innan kl ringde... jag grätt och mådde hemskt... handlade om en hund som blev hängd... hmm..
Ja jag älskar ju djur och att nån blir hängd e väl nått som påverkat mig nu..=(
Mådde i allafall skit när jag vakna.. som tur va har jag världens goaste kille som kramade om mig när han hörde min Alarm kl ringa..! =)
jag jobbade på under dagen.. trött som jag vet inte vad.. kl 12 stäpmalde jag ut och åkte först förbi Lerums tidning för att hämta en upplaga..
Har ju haft Lerums tidning hela mitt liv men nu när jag flyttat några meter från kommunen får jag ju inte den längre.. och i just denna upplaga var ju dödsannonserna.. hela 5 st var inskickade!
Efter det drog jag in till stan.. var ju köer och ombyggnader och fanskap men till slut kom jag fram till Sesam Lås och Larm.. fick skrivit på pepprerna för bilen och fick en hel kasse med papper på min bil.. gött.. det e ju skit bra att ha!
efter det drog jag till Allum..
La undan en go college tröja jag sett på Stadium.. kanon för uppvärmning på gymmet..=)
SOC W ZIP JKT F09 TURQUISE
Så den blir min på Måndag!!! =)
Käkade ett delifresh kyckling mål på Max och handlade lite på Maxi sen åkte jag hemåt... började rensa i garderoben i hallen och slängde upp massa jackor på vinden.. sen rensade jag i Daniels Garderob och gjorde i ordning där.. sen la jag mig i soffan.. och jag minns inte ens att jag somna så snabbt somnade jag.. TRÖTT!!

Vaknade av att Daniel kom hem strax innan 17..=)
han hade då massa kläder med sig hem.. massa Fillippa K kläder .. Jeans och fina kappor.. Blev en kappa och ett par jeans till mig=)
dom andra kläderna tar jag med mig till jobbet i morgon och ser om nån vill köpa.. sjukt bra rabatt.. =)
Efter det var det dax att göra mat.. blev kyckling/bacon/wokgrönsaker och skogspannakryddningen i..=).. mmmmm gott va det!!
sen var det till att svida om och åka till gymmet.. möta Jessica och Jessica där.. sprang på bandet i 15 min sen var det träna armar och lite mage sen avsluta på stepmaskinen.. gott.. svetten forsa fram..=)
nu har jag precis duschat och satt mig till rätta i soffan.. lite fruktdryck intages och film blir det snart... "Crank" börjar snart=)
ha det gött=)
skall jag ha..=)

Dom olika stadierna!

publicerat i Allmänt;
Ja när man upplever en kris/sorg i sitt liv så går man ju igenom en del stadier...Chock/Reaktion/Framtid Stadie!
Jag ligger nog nu i det sista...
hela helgen sörjde man ju och var chockad typ...
Sen har man ju både varit ledsen /arg/frustrerad och tusen frågor har snurrat i ens huvud.. men efter flertal möten nu från både inblandade och anhöriga har man ändå fått en del klarhet i det hela...
Jag vet nu VARFÖR!!
Och det i sig ger en ett lugn... man lixom vet nu och har tagit in det och förstår .. och kan nu lättare gå vidare...
klart det e tufft att ändå tänka på det för döden i sig skrämmer mig rätt kraftigt.. haft min del av traumatiska dödsorsaker tidigare i mitt liv och det har satt sina spår... jag blir genast rädd för mörkret och vågar inte vara själv... men.. nu sitter jag här själv...
Daniel e hemma hos sina föräldrar..
tvn e på och jag har ju datorn.. så det funkar!!!
Jag sitter och spekulerar i om jag skall ta mig till årets första inomhusträning för fotbollen senare... men den börjar inte förrän 19.45... lite sent.. och jag vet att sitter jag nu i soffan tills dess kommer jag bli grymt seg och säkert inte orka... =(.. Behöver ju träningen men.. jag vet inte.. inte bestämt mig ännu.. behöver hitta på saker för att tänka på annat.. men ändå..!
I morgon jobbar jag tidigt och efter jobbet drar jag och skriver på papprerna på min kära bil.. den skall äntligen bli min!!!
Firman som sålde den hade ju inte papprerna på den när jag köpte den och det tog så här lång tid innan dom fick den..
men nu skall den bli min och jag behöver inte vara nojig när jag kör med den mer..=)
Försäkring skall täknas(??)
Hmm.. e skit trött... började tidigare idag .. var så jävla seg i morse.. snoozade en hel halvtimme..!! kom fan knappt upp!!
Nä.. skall fundera lite till .. ha det gott..

En dag i taget!

publicerat i Allmänt;
Ja.. vart skall jag börja.. har ju inte haft dator då min dator ännu en gång crashat ..=(
Nu skall jag få ännu en begangnad hårddisk till den så jag kan ha den så länge.. just nu surfar jag på Johans dator.. han glömde den här eller rättare sagt han la den här för windows programmet funkade inte .. men det har min älskling lagat och installerat och fixat med så nu har vi i allafall en dator..!! Får nytt modem med inbyggd trådlös router i.. plus att vi får en ny digitalbox i morgon..!!
Gött!
Hmm.. hade en rätt jobbig vecka förra veckan och helgen skall vi inte prata om... Hänt nått som rör mitt jobb och enbart mitt jobb.. klart ryktet går ju i Lerums kommun så många vet ju om det.. men vi har betsämt att hålla tyst om det så det e inget jag kommer skriva i här i bloggen...
allt e fruktansvärt tragiskt och så mycket tårar jag fällt i helgen.. känns fortfarande fruktansvärt overkligt och hemskt!!
Saknaden kommer vara stor !!!
Vi får ju stor hjälp av psykologer och har möten om det som hänt..=(..
Tyvärr känner man en viss skuld vilket vi VET att vi inte skall göra.. men den finns där!!!
R.I.P
****************
Min träning då???
Jo då.. det går fan bra!!!
I Onsdags så tränade jag inte på gymet men efter jobbet i Onsdags så åkte jag och Ericson hem till Jessica i Tollered.. det blev skridskoåkning och hockeyspelande på sjön där..!!! och SATAN vad roligt det va... hahahaha!!! Höll på att dö av skratt!!! Jag e ju värdelös på att stå på ett par skridskor.. tänk er då med en klubba i handen.. haha.. Jessica skrattade så åt mig va!!!
Var sjukt kul och en repris lär det ju bli!!!
Grymt Hockeyspel=)

Jessica och Ericson=)

Vi käka även lite mat hos Jessica och på kvällen var jag och repa med bandet=)
I Torsdags blev det hård träning efter jobbet med båda mina Jessicor..=).. det var gött som fan för kroppen.. härlig träning vart det!!!
På Fredag.. ja.. den dagen vill man ju egentligen bara raedera.. den var sjukt jobbig.. att mötas av dessa nyheter när man kommer till jobbet var inge kul..=(
Jag var glad att Daniel kunde vara hemma med mig på kvällen.. behövde hand stöd..!!
Lördagen så åkte jag faktiskt till gymet själv och sprang lite på bandet blev dock inte långvarig då tankarna for och tårarna bubblades upp!!!
åkte hem och hamnade gråtandes i Daniels famn!!
Jessica kom förbi för likaså hon var ju ledsen.. vi åkte och kikade lite på dator till mig... hittat en grymt fin.. ROSA dator.. men den kostar ju nästan 10000 kr.. så det vete FAN!!

har ju jag ALDRIG råd med!!!

vi åkte sen hem till oss.. satte oss och tände ljus och spela spel.. Linda kom även förbi.. vi behöver ju stötta varandra genom detta!!!
Blev en lugn kväll.. vi lagade god mat och tog det lungt... jag var ju psykiskt utmattad..=(
Söndagen så åkte jag hem till Bettan.. hade inte träffat henne sen Juldagen typ..
var hos henne hela dan.. var skönt att få prata .. och även bara få umgås..!!
Vi fika och spela Wii..=)
Efter det var det åka till Floda..
dax att repa.. efter det åkte jag hem och blev sentimental igen.. grät helt hysteriskt.. Daniel var ju hos sina föräldrar och kom och hämtade mig.. kunde inte sluta gråta..=(.. Fick ju förklarat för Daniels föräldrar så dom inte trodde jag var nått psykfall=(
vi fick god mat där och spenderade kvällen där.. sen åkte vi hem..
ja Idag... jobbat.. och haft en del möten.. hade ett tufft möte på eftermiddan.. =(.. satt och skaka i kroppen hela den tiden men det kändes skönt efteråt..=(
Direkt efter jobbet åkte jag till gymet och tränade av mig lite på Body stepen.. kändes skönt.. för man har ju samtidigt en del ilska inom sig..!!
Sen vart det till affären handla.. hem.. duscha.. laga mat och äta!!!
Nu har jag äntligen haft lite egen tid i soffan då Daniel har gått och lagt sig... behövs.. för han gillar ju inte mitt data sittandes..
för mig e det behövligt.. jag måste få sitta vid min dator!!!
Nu skal jag faktiskt oxå gå och lägga mig.. helt slut efter denna helg och dag..
ha det mina vänner.. och var rädda om varandra!!!

Frölunda match på Tv..

publicerat i Allmänt;
Japp.. det e det fast FAN det går ju inge bra!!!! 17 min kvar av sista perioden och det står 1-2 till BRYNÄS!!!!

SKIT!!!

Jaja... Luktar gott i min lägenhet... doftljusen står och brinner...
Lagat mat har jag gjort med... blev ris med fläskfilegryta och sallad till=)
Vill ni ha recept?

Okej..=)

Fläskfilegryta med Ris
ca 3 personer
*Ta cirka 500 gram fläskfile och skiva den i bitar
*Bryn detta i lite flytande margarin i en gryta
* Hacka sen upp champinjoner och paprika (valfria grönsaker)
*Salta och peppra först köttet när det blivit genomstekt
*Häll sen i grönsakerna och bryn det med köttet
* Häll nu på en flaska kantarellfond i grytan och tillsätt matlagningsgrädde
* Låt detta koka upp lite lätt och krydda nu valfritt (Tex grillkrydda, svartpeppar, vitpeppar)

* Under tiden så kan risvattnet koka upp och riset läggas i
* Grytan skall nu bara småkokas i ca 5-7 min
* Jag avslutade med att lägga i lite soja, sweetchili sås och lingonsylt i grytan *TIPS BARA!

*servera med en god och valfri sallad till=)
Smaklig Måltid=)





Blev ingen träning idag.... Dumma dumma mig... men jag har varit som en klubbad säl idag... funderar på att ta en kvällpromenad.. får se hur jag gör..!! Tjip!

Filmår!!!

publicerat i Allmänt;
behöver inte säga mer än så va!!! Kommer att komma sjukt bra filmer i år!!!
Detta är en av alla!!!

Denna skall ses med hela brudgänget!!!

För att inte glömma uppföljaren av Twillight filmerna!
och även uppföljaren av Harry Potter filmerna den 7 och sista filmen!!! =)
hmm.. blir nog ingen vila.. crap!!!
Daniel ringde och sa att han redan var på väg hem.. och visst hade han glömt att ta med sig en sekatör.. så nu kastar jag ut granhelvetet skiter i hur mycket det barrar.. den skall UT!!!!!!

Tjip!

publicerat i Allmänt;
Ligger just nu och lyssnar på en helt underbar låt... jag slutar aldrig att förvånas av hitsen hon sjunger... jag bara ÄLSKAR hennes röst och låtarna hon sjunger... önskar såååå att jag kunde sjunga så!!!! HON E GRYM!!!!


Hmm... har jobbat idag... efter jobbet blev det en sväng till IKEA!! Hade inte ett enda doftljus kvar här hemma så det var storhandling av doftljus.. fucking love it!!!
Efter det blev det tankning och handling sen hem och packa upp allt.. bytte sängkläder och städa...
Idag firar jag och min plutt 9 månader ihop=)
Kvällen då vi träffades!!!=)

Nä nu skall jag vila.. ha det gott vänner.. pöss

Måndag

publicerat i Allmänt;
Japp då var det Måndag kväll och jag har precis slängt ut julen här hemma.. har en barrandes jävla granhelvete kvar bara!!!!
Hoppas att min man till NO MEMORY AT ALL skall komma ihåg att ta med sig en gransax (sekatör) till i morgon så vi kan få klippt ner granhelvetet i små bitar och sen få ut den!!!!
HmmmF!!!!
Jaja.. idag har jag jobbat tidigt sen var jag på ett viktigt möte angående ett mycket känsligt ämne.. eftersom min blogg e öppen e det inget jag kan skriva om här!!!
Efter det var det att åka och handla sen hem.. bädda sängen och packa upp matvarorna och hann diska.. sen la jag mig i soffan och fick vilat 45 min.. sen var det svida om och åka till gymmet!!!
Möta Jessica J och Syrran där...jag och Jessica intog gymmet först.. jag gick på crosstrainern i nästan 15 min och Jessica gick på bandet... sen upp till stora salen... dax för BODY STEP



GÖTT va det!!!!

Tränade ju detta för kanske 1,5 år sedan senast.. så det var tufft!!! men så roligt och silken bra träning det e... var en lätt koregrafi med så jag hann med relativt bra i allafall.. e ju samma vanliga steg lixom..=)
gött.. e så stolt över mig själv.. e så jäkla beslutsam nu... för jag hatar min kropp som den ser ut nu.. men den jävla magen jag har.. så tänkte varje Fredag morgon skall jag väga mig.. ställt in min våg nu i sovrummet vid sängen.. så den e lätt tillgänglig varje Fredag.. tänker ju även på vad jag äter och äter mindre portioner. äter mig inte proppmätt utan äter istället mycket frukt mellan måltiderna!!!
Det skall nog gå minsann.. känner faktiskt redan sen i Torsdags att nått kg har jag nog tappat=)
vill ju rasa i vikt... jag med no tålamod alls vill ju att allt händer med en gång helst nyss!!!!
När jag kom hem från träningen så plockade jag undan lite.. duschade och började som sagt att rensa bort julen.. känns skönt faktiskt.. Daniel kom hem för en liten stund sen och fick hjälpa mig att bära upp alla julsaker på vinden...
*Morr* granhelvetet sticker mig i ögonvrån dock. vill få ut SKITEN!!!

Nä that was it for today.. ha det vänner... pöss

My dog Mässan=)

publicerat i Allmänt;
Det har jag varit på idag!!! =)
Marie kom och hämtade mig så åkte vi till Mässan... jag e ju allergisk tyvärr ju som sagt.. men jag ÄLSKAR hundar så lite snorandes och nysandes det stoppar mig inte!!!
e ju såååå hund sugen.. och vill nog ha en liten allergi hund i så fall.. ingen nakenhund men nått annat litet..=).. e så olika vilka raser jag tål..!!
E så jävla typiskt att JAG som ÄLSKAR djur skall vara allergisk mot dom!!!!
vi började med att få se poliserna uppträda med sina hundar... FAN vad det e häftigt...!! och min längtan till att få bli polis återuppstår med bums.. tänker göra testet i April ändå!!!!
Så jäkla häftigt!!!

Som vanligt blir man ju sååå kär i hundarna.. ser så många man vill ha.. som man Måste klappa och gosa med och prata gulligull språk med!!!
Så söta så man dööööör ju!!!
Beaglar! Mormor och barnbarn=)

Tycker det var en lyckad dag... =).. Marie och jag gick och drömde och framtida hundar och Linda och dom fick pratat med både hundcoachen Fredrik Steen och med försvarets personer som hade sin monter där..=).. För er som missat det e ju Lindas hund Erla en foderhund! alltså en försvarets hund..!!

Han e grym!!

Efter fyra åkte vi hem.. 4 timmar fick räcka..=)
Åkte hem och jag och Daniel prata lite sen käkade vi.. gott.. nu e det slappar tid i soffan som gäller.. ha det gott

Slappardag!

publicerat i Allmänt;
Mmmm... blev en del Super Mario spelande igår så vi kom i säng först halv 2..=)
11.50 slog jag upp ögonen först.. men det var enbart för att min blåsa sa till mig att vakna!!!
hatar att man skall alltid vakna på grund av att man e så kissenödig så man DÖR!!

spelar ingen roll om jag kissar precis innan jag lägger mig... tycker det blivit värre med åren... !!
Likadant e det med näsan min.., kan inte andas och måste upp och snyta mig... ont i näsan.. min allergi det sista har varit hemsk.. under ledigheten har jag kanske haft 2 eller 3 allergifria dagar... annars  har det bara bestått av snörvlandes, snytandes, nysandes och kliandes!!!!
MÅSTE RINGA DOKTORN!!

Det e dax för lite tester!!!!
Min morgon bestod i allafall av att ligga i sängen och hamna på massa olika bloggsajter!! Massa småglin som gör sig rika på att blogga om sina partyliv i Stockholm!!! fattar inte..
Jag skriver blogg för MIN skull.. ingen annans.. jag skriver för att skriva av mig... mer som terapi!!!
Men men..
efter några timmars sängliggandes.. drog jag upp Daniel ur tvspelssoffan och så tog vi på oss och gick ut och gick!!!
Dom goa små änderna!



Luffarna!

Daniel har ju tjötat hål i huvudet på mig för att testa detta..!! Sagt att jag aldrig gjort det och vet ju konsekvenserna.. men för att få slut på hans tjöt så offrade jag mig..=)



Slicka på stolpe!=)



Det lyckliga peret=)

Ja kallt som satan e det ju ute...
visade på -10 när vi gick ut!!
Nu har Daniels kompis Johan kommit hit.. ätit har vi gjort.. och jag skall ladda för jobb ikväll!!
Daniel skall dra och bowla med en massa.. tyckte dom kan bowla på Stures då så jag får vara med lite av deras roliga.. men nu skall dom nog dra till Strike i stället.. känns ju kul.. NOT!!! så nu e jag SUR!!!

ha det!!

Fredag!

publicerat i Allmänt;
Både med glädje och sorg jag framför detta inlägg=) =(
Mina tankar är idag hos min Syster
Hon var tvungen att låta sin äldsta katt somna in idag=(
Mannen även lillebror till min älskade katt!!
Mannen och Helge!
The Brothers!
Inte e dom lika inte!
Detta får ju mig bara att omfamna Helge och vara glad över att han ännu finns i mitt liv!! Jag hoppas på många fler år med min älskling!!
Smärtan av att förlora ett djur e stort.. jag om nån vet!!!! När vi avliva min älskade hund Bonnie så kunde jag nästan höra mitt hjärta krossas!!
Jag var såååå sjukt ledsen!!!
Så mina tankar e med dig idag Marielle!
R.I.P Mannen!
Ikväll blir det fredags mys för hela slanten!
har marinerade kalkonbitar som skall in i ugen.. klyftpotatis och rödvinssås.. blir en go sallad till med majskolvar oxå..=)
sen naturgodis och popcorn..
Inte helt kaloriefritt men ändå mycket nyttigare än pizza, cola och chips!!..=)
ha en trevlig kväll alla!!

Göttans!

publicerat i Allmänt;
Börjat bra på det nya livet=)
Den goa middagen=)
Kyckling, Rotfrukter, Broccoli och Chili-Lime sås..=)
Det var mumma=)
Strax innan sju svidade jag om och åkte till gymmet !
Mötte Jessica J där och så underbart det va!!
crosstrainern i 20 min, sen träna lite armar, ben och mage.
Sen intog jag bandet och sprang faktiskt .. piss dåligt resultat men sprang 1,5 km på 12 min.. haha.. pinsamt.. men jag har ju inte sprungit på flera månader!!!
säkert över ett halvår!!!
nu har jag duschat och ätit massa frukt!!
myser under den goa filten i soffan med älsklingen breve mig..=)
ha det gott!!

nytt(igare) liv!

publicerat i Allmänt;
ja jag har ju tyvärr insett och tatt till mig det nu...!!!
Detta funkar inte längre!!!
jag har gått upp alla dom 9 kilona som jag gick så flitigt ner för 2 år sedan!
6 kg har jag gått upp på bara ett halvår ungefär!!!
NU skall jag ta tag i detta!!!
Nyttigare mat och MASSA träning!!!
Så som jag tränade förut.. sprang och hade fotbollen och var på gymmet!!
Nu.. INGENTING!!!!

jag skäms..,
och det slutade med att jag grät helt otröstligt när jag insåg att jag inte hade nått att ta på mig när vi skulle på kalas hos Daniels föräldrar igår!
Daniel fick jag försöka trösta mig men jag bara grät och grät.. ja jag har ju min mens med så det gjorde väl lite med... sjukt vad känslig jag e då!!
Då skulle jag kunna göra slut med Daniel varje gång!! Haha!
Stackars Daniel vad han får stå ut med mig då.. mina känslor e helt upp och ner!!!
Jäkla hormoner!

men nu.. MÅSTE jag ta tag i det!
Vägrar se ut så här.. och vägrar må så här.. jag vet att jag kan.. vet ju om jag bara kommer igång.. så ikväll så skall jag föröska ta mig till gymmet.. gå på bandet.. springa lite, och sen träna lite på crosstrainern..
jag kommer DÖ!!! för har inte rört mig på snart 2 månader !!!!
men jag MÅSTE börja.. sen lägga upp ett träningsschema.. med fotbollen som nu börjar nästa vecka, sen en dag på gymmet och sen när snön försvinner så skall jag ta på mig löparkläderna!!
Nu e det kyckling, tonfisk, ris, advokado, fullkornspasta, rökt kalkon, keso och MASSA grönsaker och frukt som gäller!!!!
wish me luck!
FatsoMalin!
Gravid?....Nej..FET!!!!!

Nytt År

publicerat i Allmänt;
Japp då vart det Januari då=)
Nyår var alldeles lagom.. sjukt go mat och gott sällskap..=)
Förrätt, Huvudrätt och efterrätt=)
GOTT som FAN!
Min Älskling!!!

Vid 2 tiden på natta så slingrade jag och älsklingen bort till Marielles hus, Dom var bortresta så vi lånade deras gästsäng=)
Slocknade som 2 ljus..=)
På moegonen gick vi bort till Linda igen...
Blev en promenad ut i skogen med alla barn och hundar!!
efter det blev det en go fet kebabpizza..=).. mmm
lite wii spel och en varvning av super mario spelet.. haha.. var dööö kul!!!!
sen åkte jag och Daniel hem.. fick med oss Nora hem.. men hon fick hemlängtan efter ett tag så Linda och Henke fick hämta henne igen...=)
Vi har ju kört Harry Potter maraton här hemma så vi avslutade med sista filmen ..=)
Längtar nu till sista filmen!
På Lördagen så packade vi faktiskt bilen och åkte ner till Össjö, som ligger i Skåne!
Där har nämligen Daniels pappa en jaktstuga så hans föräldrar var där..=)
Blev ju även en snabbvisit förbi Ullared oxå..=)... Daniel har ju aldrig varit där..=).. fick shoppat lite granna bara.. bland annat ett par termobrallor..!!!
Daniel var ju stressad och ville iväg så fort som möjligt så jag sprang som en skållad råtta där inne..
vi var ju framme i Skåne runt 4 på dan=)..

På väg till Skåne=)

väl framme möttes vi av denna syn!
Ett gott fruset vårtsvin!

På kvällen åt vi god oxfile med potatisgratäng med rosepepparsås..=)
det blev även en promenad ute i skogen i ca en timmes tid..=)
var en mysig kväll=)
På Söndags morgonen så åkte jag in till Ängelholm och mötte upp min snutta Jenny!!!
Härligt att träffa henne..=)
blev en fika i stan och sen följde jag med henne och hämta barnen hos hennes föräldrar.. Jag åkte sen och mötte upp Daniel och hans mamma och åkte sen hemåt.. jag var snor trött och hade en mensverk utan dess like.. så jag somnade till några gånger.. blev även denna gång en snabbvisit på Ullared..=).. denna gång handlade vi till Daniel.. letade helt galet efter en viss ljuststake till Marie.. var så jävla surt för dagen innan hade jag sett den i kundvagnen på en kund som redan hade handlat!
så jag visste ju att den fanns någonstanns.. men hittade den fan INTE!!!!

fick ge upp..=(
vi åkte hemåt fast åkte förbi Daniels kompis Johan på vägen.. jag hade ont i magen var trött och ville hem till Helge så vid sju så åkte vi.. handlade och var hemma vid åtta.. gjorde då tacos som vi gotta oss med.. kika på film
en svenk film som hette "Du och Jag" med hon Noomi från Flickan som lekte med elden och dom filmerna!
Det var ovanligt att se henne som normal.. riktigt söt ju!!!
filmen var dock så där.. rätt seg och typiskt svensk..!
Idag har jag varit ute i pulkbacken med mina syskonbarn.. var tok kul när även Erla rålkade hamna i pulkan och åkte med en bit.. haha..!!! blev efter det en fika i Alingsås.. =)
Nu har jag och Daniel ätit lite och skall väl slappa vidare i soffan.. gott.. ha det vänner.. pöss