Hormonhelveten!!!!!!

publicerat i Allmänt;
.. ja jag kan egentligen bara skylla på det.. för jag VET att jag skall få min mens snart och jag blir alltid ostabil as hell i mitt psyke då.. idag har vi lipat... sen varit glad... sen lipat.. ja ni fattar.. haha

var ju kul att gå in på kontot och se att så himla mycket pengar hade jag INTE bränt i helgen.. mindre roligt var det att se texten.. "Du har en elektronisk faktura".. VA FAAAAAAANNN!!!

statoil räkningen... !!!!! 1600 spänn för 1,5 månad... HELVETE!!!!!!!

jag har ju klippt mitt statoil mastercard för jag kan ju inte behärska kredit kort så därför har jag fått ett vanligt statoil kort och har ju väntat på räkningen.. men eftersom den inte har trillat in så har jag ju helt glömt av den.... !!!!

men där var den.. och skall vara betald senast idag!!!!!

kul... restskatt på 4600 och sen detta... ja och efter denna helgen oxå.. !!! ja ni fattar... nedstämdheten var på topp på jobbet idag.... blev bara mer och mer nedstämd.. och det var segt på jobbet och det sista var jag orklös..!!!

självklart fick man sig en känga av sina jobbarkompisar för det... they lööööve to talk shit about me behind my back...=(

så när jag väl fick satt mig i bilen och styrde mot Hulan för att äntligen få handlat.. kom tårarna... värdelös känslan var som en omfamnade attack känsla som kom över mig...=(

blev ju till att sitta i bilen och samla mig utanför affären.. när jag väl var redo för att möta folk igen så insåg jag att plånbokshelvetet ligger kvar i träningsväskan ... HEMMA!!!!

GREAT!!!! blev ännu mer tårar .. och ren ilska kom över mig nu... helvetes jävla piss dag!!!!

hem.. hämta plånboken.. styra stegen bort till DYRA jävla Bonum istället.. få handlat och sen hem... behöver jag nämna att magen kurra som en arg björn !!!!

gjorde världens goaste lunch.. jag bara älskar det ju.. tonfisk med ris och grönsaker och ägg... kan det bli godare..!!!!

efter det var jag såååå redo för en nap så det fanns inte...

stängde helt och hållet av min mobil.. drog ner persiennerna.. och somnade in... glömde allt vad problem heter... peta känslor... peta pengaproblem.. och peta hormoner...!!!

när jag vaknade kände jag mig ändå rätt bra.. trött som jag vet inte vad men rätt okej ändå... =)

peppade mig själv.. tänkte på alla positiva ting i mitt liv...

* Jag har 2 jobb
* En lägenhet + bil
* Massa vänner
* Mina älskade systrar och syskonbarn
* Träning
* Musiken
* Polisutbildningen (skriver svenska prov den 21 april om jag glömt nämna det)
* OCH VÅREN E PÅ INGÅNG!!!!

sen var det som en hel arme av hormoner kom över mig när Bettan ringde mig och hon fråga hur det var med mig... ja då satt man där och böla igen.. !!! ja jag vet.. jag e patetsik!!!

men känsligare männsika än mig det får man leta efter!!!!

jag åkte till gymet med Mattias och även Bettan var där med sin kontaktperson så där peppade jag mig igen och tränade typ sönder mig själv i ren frusration..!!! =)

var så skönt.. där e ju alltid massa folk man känner.. man känner sig omtyckt och Bettan får mig alltid att må bra... kan inte säga det oftare .. MINA VÄNNER E MITT ALLT!!!! Älskar er sååå mycket!!!!!

ja så nu e jag hemma.... Mattias lånade lite filmer av mig...

nu har jag duschat och skall ta mig nått att äta.. leva på tonfisk en hel dag kan man ju inte göra.. =)

ha det ..
 
/// Mulan

Crap!

publicerat i Allmänt;
.. ja.. hmm... kan nog säga att dricka lär jag inte göra på ett väldigt bra tag... i allafall inte i dom mängderna....

fattar inte vad som hände i Lördags.. hur kunde jag få i mig sånna mängder!!??...

och att det skulle bli en sån fruktansvärd sentimentalfylla!!!  *suck*

grejen e ju att så jäkla farligt e det ju inte... visst har jag känslor för denna person.. men vem förösker jag lura.. jag vet ju och har ju sagt till mig själv att just nu kan jag ju inte bli seriös med nån... men det var ändå jobbigt att höra.. men grejen var att det hade varit lite meck med annat folk .. så personen i fråga var trött på allt och alla så det var lite därför som jag fick det slängt i ansiktet... =(.. hmm.. vi träffas ju... och det räcker för mig...

men sen lördagen har jag tyvärr varit lite nedstämd... och saken blev inte bättre när deklarations papprerna kom idag och jag fick se summan jag måste betala TILLBAKA!!!! 4600!!!! kul... NOT!!!.. jag som hade hoppats på en Turkiet resa i sommar med alla tjej kompisar!!!

detta suger fett och med mensen på inkommande så e ju hormoner och all sån shit oxå med i deppleken..!!!!

suger!!!!

jaja.. i lördags blev ju jag snygg i håret i allafall..=)



det var 3 olika färger som sattes i håret... röda slingor.. guld slingor och sen golden brown färg i resten av håret=)

jag och Jessica satt och åt grillchips under tiden... det e sköna frisör besök det=)

på kvällen var det ju som sagt bowling=)...



jag kände mig snygg med nya jeans shorts och -2,5 kg ..=)

var grymt kul..=).. och jag vann bland tjejerna..=)



Var grymt kul att få träffa min snutta Marie oxå=)

efter bowlingen så åkte vi ju in till stan... som vanligt blev det ju delade meningar med vart alla skulle gå... vissa var på bryggeriet.. vissa hard rock.. jag trotsade allt och gick ner och mötte personen mitt hjärta klappar lite extra för...

M hade ju ändå ringt mig och ville träffa mig... så jag gick ner och M`s kompisar e helt underbart jävla goa..!!!

jag var med dom hela kvällen... blev så.. och grymt kul var det.. jag blev ju bara tyvärr helt jävla pruttfull.. men kul var det... kl 4 så skulle ju jag dra hem... det var ju då sentimentaliteten kom över mig ... tur Tony kunde hämta mig..!! grät hela vägen hem..!!! sjukt... fattar inte hur jag kunde vara så jäkla ledsen..!!!

ja i söndags.. mådde jag ju inte jätte bra... spelade ju match.. men det var ju verkligen med nöd och näppe jag pallade d... gick ju åt helvete som vanligt.. men bättre än dom andra matcherna..!!!

efter matchen kom Betsy och hämtade mig och körde hem mig.. jag var lika med DÖD!!!!.. bäddade ner mig en stund... åkte hem till Bettan på kvällen och fick mat där... Josefine och Martina var där med.. kika på "Wipeout" och "sanningens ögonblick".. GRYMT!!!!

ja i morse när kl ringde 5.15.. trodde jag att det var ett skämt.. mörk ute.. och kl i köket var inte omställd ännu så det var fan som en chock att komma ut och se den riktiga tiden... 4.30... BLÄÄÄÄ!!!!!!

jag trodde jag skulle avliva på jobbet.. somnade ståendes körandes på trucken.. e d bra?

trodde inte kl kunde gå saktare.. kom hem... käka lite sen kröp jag ner och bara DOG!!!!! jag var såååå trött...

sov till 16....

18 gick jag ur sängen först!!!!!

dax för träning...

jag tränade rätt lugnt.. har ju haft ont i min vänsterfot länge och tror det e nån slags inflammation i den.. får se hur det känns i morgon annars blir det läkaren.. nä.. ha det nu vänner.. nu skall jag övervinna min ångest och kika på mitt konto!!!!.. jag fasar!!!!!!

//// Mulan

WHY!!!!!???

publicerat i Allmänt;
... tillåter man sig själv att bli så här dåligt jävla bakfull...

hur kan man sträva efter att må så som man gör dagen efter....

från att ha sett ut så här....


snygg, mörkhårig och glad.....


till det här......


rödögd, söndergråten. pruttfull och helt enkelt aptrött!

ja vad skall man säga... jag grät nått helt hysteriskt igår... nått helt jäkla sjukt.. tårarna sprutade på mig.. och jag var själv, övergiven och ensam utan varken nått tåg, buss eller skjuts att ta mig hem med....

tur man har vänner.... blev hämtad.. och fick tröstas så gott det gick...

ja det var fan längesedan jag grät nått så hysteriskt det kan jag lova.. men e man full.. och överkänslig.. och haft känslor som bubblat typ utanför kroppen den senaste tiden så krävs det så lite...

jag visste ju att jag skulle bli ledsen, sårad och sitta och gråta över denna personen. det visste jag ju.... men att det skulle komma så där bara.. så plötsligt och så mycket och BLAND FOLK!!!!

folk visste ju inte vad dom skulle göra när dom såg mig.. där stod jag mitt på centralen och böla som en femåring!!!!

PINSAMT!!!

men då sket jag i allt.. var så jäkla ledsen....

allt för att man får höra orden... "Jag vill inte ha nått seriöst"

det e ju nått som jag brukar säga!!!!!!!

men jag sa bara att det var lugnt .. att jag kände likadant... !!!

hmmm... bra på att ljuga e man ju.... *suck*

nu sitter ja här.. fortfarande full typ.... skall snart bli hämtad av syrran som kör mig till fotbollssamlingen.. hur i HELVETE skall jag kunna spela match idag.. ja det e för mig ett mysterium..

jag skakar.. har dom mest rödsprängdaste ögonen.. och mår sämre än nått annat.. men men.. bara att bita ihop eller...

//// Bakfull Malin

Hockey...

publicerat i Allmänt;
,, har jag varit på med Jessica.. =)

det var riktigt kul.. även fast Frölunda förlorade stort med 1-4... det sög ju fett kan jag lova!!!!

men men.. två öl fick slunkit ner sen var man lite gladare igen..=)

köpte mig en kepa oxå..=)¨



nr 12.. Fabricius.. eller hur hans namn nu stavas... inte min favorit.. men kepan var snygg=)..

igår så åkte jag till systemet efter jobbet.. sen blev det in på Allum.. fick köpt mig en grym fondation på Make up store.. dyrt men oj så bra..=).. sitter som en smäck i fejan..=)

sen ett par leggings.. ett par strumpbyxer som håller fläsket på plats .. 2 par trosor och ett par jena sshorts.. det var det jag fick med mig hem..=)

direkt efter det var det kika på Hockeyn på Torran med sötnosarna..=).. alltså.. vännerna mina.. en del av dom i allafall=)

men jag åkte i pausen till tredje perioden.. Frölunda låg ju under och jag var röv trött.. ville åka hem med alla grejer jag handlat.. och behövde gå in på Bonum innan dom stände.. fick duschat och krypit i säng i tid.. det var gött... =)

ja.. i morgon e det Fredag.. var la roligt då.. vad skall jag göra då... TVÄTTA!!! kul.. hoppas på besök sent på kvällen.. och kanske övernattning=)..

på lördag e det frissan och bli mörk .. =).. kul kul... ha det vänner..

/// Mulan

Jag som hade...

publicerat i Allmänt;
.. lovat mig själv....

att ALDRIG få känslor igen... att fortsätta må bra och vara så lycklig som jag varit med att bara dejta lite löst och ha en som man får ha det intima med bara så klarar man ju sig!!!!

och så går jag och träffar denna person.. som från första blicken fick hela min värld att snurra... har ALDRIG sett nått vackrare.. aldrig sett någor så fint... !!!!

och nu sitter jag här.. levandes på en bit kladdkaka i magen bara...

jag kan inte äta... inte tänka klart.. min mage vänder ut och in... jag blir alldels pirrig...

tanken och smaken av dina läppar gör mig alldeles tossig....

http://www.youtube.com/watch?v=b-Qr9t_lDUE

ojojoj sitter och bara lyssnar och känslorna strömmar!!!

har bränt en sjukt bra skiva nu här under kvällen.. lyssnar på alla låtar och bara diggar!!!

fått pratat med dig 2 gånger idag och båda gångerna har svetten strömmat ur mina hårfria armhålor och lagt sig som en fin cd skiva på tröjan!!!

jag har precis befunnit mig på en loppmarknad och har nu blivit SÅLD!!!!

/// en förälskad Malin

Känslor...

publicerat i Allmänt;
.. som spirar i min kropp just nu...

kan inte äta...
=)

helgen har rullat på... i fredags kväll var jag ju hos Mattias.. skulla dricka massa öl och äta tacos och godis... tacos och godis åt jag tills jag trodde jag skulle spricka.. men enbart 2 unka öl slank ner sen somna jag på hans soffa typ...

var såååå trött...

knepigt hade ju ändå sovit middag.. men det var ju bara för mig att knata hemåt... tur jag bor ett stenkast från han bara.. så gött=)

hem och nana...

lördag... ja då var det sova rätt länge.. sen åka förbi syrran och lämna en leksak till min goa systerson..=)..

pussa lite på go ungarna.. sen åka till Lerum.. Bettan och en kille som heter Tommie satt och fika så jag joinade dom...



sen var det ju dax att jobba...



jag fick ett sms under kvällen vilket jag nappa på.. så efter jobbet 21.15 åkte jag till Floda... där satt vännerna på grillfest.. jag var lyrisk och glad och fick med mig Bettan till Bergsjön.. hem till en tjej där.. ett gäng tjejer som satt och förfesta...

var TOKKUL!!!!!

körde dom alla sen in till stan och åkte sen och lämna Bettan igen..=)

jag åkte hemåt.. trött som FAN..

söndagen var det upp rätt tidigt faktiskt.. vaknade redan efter kl 9...

gick upp fixade mig och åkte sen till jobbet... 12-15... ja nu började ju mina kortare söndagar.. rätt skönt för själen men inte för plånboken..=(

efter det var det handla massa mat..

sen hem.. städa lite.. sen laga thaigryta.. och baka kladdkaka.. sen fick jag besök kla 19...

och det höll i sig ända till kl 4 på natten.. så inte e jag pigg idag inte...!!!!

men det var det värt..=)

skall faktiskt lägga mig nu snart... e jävulskt trött...

har ju jobbat... sen förbi syrran med dom två tröjorna till min syster dotter som fyllde 14 förra veckan..

sen hem.. diska.. sen svida om för träning...



nu dör jag av trötthet.. så ha det gott folk!!!!

Pirri pirri...

publicerat i Allmänt;
.. nä inte kryddan... utan känslan i min mage just nu... pirri pirri...

// en som njuter av känslan du ger mig=)

Fredag=)

publicerat i Allmänt;
.. ja så var det Fredag igen... YEAH!!!

* Gör.... skriver blogg
* Lyssnar på... grannens jonny cash skiva som spelas genom taket.. och tvn som står på bakom mig ,även ett svagt krafsandes från Helge som sitter i baljan...
* Väntar på..... Mattias... vi skall äta och dricka öl.. jag vill bli snorfull och glömma allt som e lite jobbigt....
* Har på mig..... jeans.. vitt linne med en rosa rutig tröja över....


ONÖDIGT VETANDE.. kallas detta=)

Hungrig som en varg e jag...

///// Andas Fredags känsla....

kände...

publicerat i Allmänt;
.. att det e nog bäst att skriva redan nu.. för gissa vad...?? jag har inte sovit middag idag!!!
och tror ni jag e trött eller.. så trött så det känns som grus i ögonen... men oj så långt det e kvar tills jag får sova...=(

jag var tvungen att tvätta... skulle gåt ut och gått med Marie idag men foten känns inte helt hundra.. det e faktiskt bättre i foten men helt hundra e den inte så jag fick avböja promenaden..=(

efter jobbet.... så var det direkt hem.. käka en färdig rätt... jag vet.. tokonyttigt.. men men...

duschade tog på mig och vänta in tiden .. kl 14.05 hörde jag av mig till Mattias och fråga vart han va..!!!

han var precis klar så jag gick bort till honom... vi åkte till IKEA



.. hade lovat han att åka med dit... hjälpa han att köpa grejer.... vi hitta massa... kuddar och filtar till hans soffa.. balkongmöbler.. matta i sovrummet.. småmattor i vardagsrummet, besticklådor, bestick, tallrikar.. kastruller, stekpanna.. ja ni fattar .. ALLT!!!

var där i över en timma!!!!! jag hitta lite småsaker till mig själv oxå... som en stor fikus..=)..

och doftljus så klart.. i lööööve!!!!



ja sen var det ju hem med all skit.. var hemma strax efter halv 6 på kvälla.. jösses.!!!

fick lassat av alla hans grejer sen skulle han iväg och hjälpa Toffeln.. så jag gick hem med min fikus i famnen..=)

vart ju hungrig så det blev ju en kebab tallrik med vitlöksbröd istället för pommes... blev fan mätt av 1/3... knepigt.. men några godis bitar har åkt ner oxå... kikar nu på Hockeyn.. kom igen FRÖLUNDA!!!!  och tvättar gör jag oxå!!!!

så ha det vänner.. idag lär jag ju somna itid!!!!!!!

/// Mulan

VARFÖR??????

publicerat i Allmänt;
http://www.youtube.com/watch?v=6uhezzqJsKY


.. jag kan bara inte förstå det!!!!!

HUR KUNDE HON INTE VINNA??????

Kan nästan gråta när jag tänker på det för hon e bara så bra såååå jag DÖÖÖÖÖÖR!!!!!

jag vill bara säga en sak till alla caroline af ugglas fans...

tänk er.. snälla snälla låten på engelska...

JUST D!!!.. i rest my case!!!!!

PATETISKT!!!! haha..

en melodifestival låt skall vara en låt som kan slå utomland soxå.. en bra låt.. med mycket power , som berör och som utlänningarna skall tycka om... !!!

tror ni på allvar att nån i turkosa gummistövlar och som sjunger  please please hela tiden och grimasierar mer än ett kolikbarn skulle kunna tas på allvar!!???

hmm.. nä.. jag skall inte säga mer ni får helt enkel inse själva... sen om låten kanske hade sjungits av en annan person.. en normal männsika så kanske den hade kunnat vara lite bra i mina öron.. men jag tål inte männsikan.. så enkelt e det!!!!

nu e det skitsamma för nu vann inte nån utav dom ovannämnda låtarna utan det var självaste opera låten som vann,...

och jag gillar den slags opera.. den e härlig...

jag tror faktiskt nästan att den kan ha en chans.. vågar inte säga för mycket för man tror alltid att vi svenkar har chans.. ändå sitter vi sura och besvikna och häpna över dom andra röster... då vi ligger som placering 34.... typ...

nä nog om melodifestivalen.. kommer ta ca 1,5 månad innan allt detta blir aktuellt igen.. och då har vi nog redan glömt av alla andra bidrag.. så ha det!!!!

/// Lyssnar på Sarah och gråter... hon e så JÄVLA BRA!!!!! silken röst.. silka höjningar.. oj vad jag sjunger med.. =)

Sushi....

publicerat i Allmänt;
... det har jag ätit idag.. oj så gott det e..!!!! det e nått man borde äta oftare..!!!! smakar ju egentligen inte så mycket men ändå e det så gott..!!!

hmm.. idag har jag jobbat.. hade som vanligt svårigheter med att somna igår kväll.. JA jag vet att det har att göra med mina middagslurer... men ... ändå.. FAN.. somnade väl vid halv 1... sen slog jag motvilligt upp dom till det förbannade pianospelande på min mobil som e den såkallade alarmsignalen...kl 5.15... bläääää... snoooooooza......

gick upp strax efter 5.30...ta på sig nått.. tvätta av sig borsta tänderna och åka till jobbet....

efter jobbet åkte jag och handlade.... jag e ju sån som ALLTID måste ha ett fullt kylskåp... just därför min ekonomi e som den e.. jag handlar alldeles för mycket mat... jag ÄLSKAR mat.. äter ju egentligen inget onyttigt.. utan handlar alltid nyttig mat... men jag spenderar alldeles för mycket pengar på det...

köpte ju idag sushi... mmm...

åkte ju hem och käkade det samtidigt som jag år lite av tonfisksalladen från igår.. hmm.. sushin slog ju tonfisksalladen med hästlängder....

mmmmmm....

efter sushin och "Våra Bästa År" 


...så fick jag lagt mig.. var ju så himla trött.. somnade på 2 röda... e aldrig svårt att sova middag i allafall..=)

vaknade vid 16.... ojojoj-. så trött.. försökte hålla ögonen öppna men dom åkte verkligen ihop igen.. vaknade typ en halvtimme senare... nä nu får jag fan gå upp.. fick gå ut och ta några godisbitar för att piggna till.. var sockerfritt godis så vete fan om det hjälpte.. =)...

blev lite piggare av ett samtal från min "älskare" .... =)....

efter vi hade pratat så satte jag mig vid datorn lite... gjorde lite nudlar och började ladda för träning...

foten kändes ju fortfarande inte bra ... men jag åkte och träna.. hmm.. vet inte om jag fick ut så mycket av träningen... haltandes.. kunde inte skjuta med vänstern.. fick överansträngning i höger vad i stället.... ja ni fattar ju... hmm.. men men.. envis som jag e...

åkte sen hemåt och fick tatt av mig alla sandiga kläder... blev till att städa och dammsuga .. så som gud skapade mig=)

sen duschat... ätit nu... gott gott gott... knäckebröd e fan underbart gott.. med rätt pålägg på=)

skall väl lägga mig snart men vet ju att jag kommer ligga och räkna får som vanligt=(..

jag vill ha en tvåa.. NU!!!.. med sovrum!!!!!!

*suck*

jaja.. nä ha det....

/// Mulan


Tiiiiiiiiisdag....

publicerat i Allmänt;
.. e det idag...=)

och jobbat har jag gjort... gick så bra så... ingen chef på jobbet så det e rätt skönt.. =)

efter jobbet var det hem.. laga tonfisk sallad...



fantastiskt gott.. med fullkornspasta.. ruccola, paprika, gurka, körsbärstomat, rödlök, majs, ägg, advokado och sen tonfisk då såklart=)....

finns för i morgon oxå.. mumma...=)

ja sen blev det lite storstädning vid spisen...

sen la jag mig och sov 1,5 timme... oj så gott d va..=)

sen ville jag ut så jag tog på mig och tog mig en promenad bort till Shell för att hämta 2 paket.. 2 tröjor till Denise och en års bok... =)..

 <-------- HÄRLIGA BLÅ HIMLEN=)

blev genomsvett av den promenaden... sen var det att svida om och så kom Mattias.. vi åkte till gymet och körde skiten ur oss.. och avslutade sen med solning.. gott gott gott gott..

har dock haft ont i min fot sen träningen igår.. vet faktiskt inte vad jag har gjort.. men foten e svullen och jag kan knappt böja den..=(.. men jag ignonerar ju alltid sånt och tränar ändå.. korkad som jag e.. =(..

nu gör den ju rätt ont igen.. så får se hur den känns i morgon.. har ju träning i morgon oxå.. =(..

jaja..

nä jag har duschat och fått i mig mat. så nu skall jag snart krypa ner i sängen.. tidigt... duktig Malin..=)

ha det vänner.. pöss

/// Mulan

*urk*

publicerat i Allmänt;
...

ja utsketen kan man nog säga att jag känner mig......

helt död...

började när jag la mig i går kväll.. började må illa... och så vips så fick jag springa upp och spy....

2GGR!!!!!

vid tre somnade jag först sen ringde kl 5.15....

nä.... tror inte d blir nått jobb för mig idag fick ringt in och sjukskrivit mig....

mådde ju bättre... måste ha ätit nått dåligt vet faktiskt inte vad det va...

låg och kika på tv och somnade sen om vid 7.. vaknade halv 12.... ojojoj... så trött...

fick efter ett tag dratt mig i kragen och gått upp... bort till bonum för att handla...

där mötte jag Bettan... stod och tjöta lite...

jag gick hem.. fick i mig mat... kl var ju redan halv 3 på dan.. var dax för magen att få i sig nått..

efter det la jag mig frusen som fan under täcket.. och somnar igen... va FAN!!!!!

vaknade halv 5.....

hmmm...

nått fel på mig....

måt ju okej i magen nu men e nått så förbannat groggy och trött...

men skall nog ändå gå till träningen sen.. och även gå till jobbet i morgon....

behöver nog lite frisk luft..=)

that was it for today...

// Mulan

<-------- en nyvaken och mycket trött Malin med en gigantisk finne på kinden...=(

Helgen har som vanligt....

publicerat i Allmänt;
... rusat förbi... sem ett x2000 som sveper förbi en när man står på stationen... typ..!!

jag e ap trött.. så borde sova.. för kl ringer 5.15 i morgon bitti..

ja.. i går så var jag slapp tills d var dax för kalas kl 14.. hämtade mamma innan och kom sen till LInda.. lilla fjortis Denise hade fyllt.. ja.. 14.. =).. inte lika lätt att få kramar och pussar av henne längre... =(... min lilla snutta har blivit så stor.. !!!

hon fick en bok av mig så länge.. för har betsällt två tröjor till henne.. får la se om hon gillar dom hon e petig nu som tonåring!!

blev massa kakka och tårta.. mmmm... sen köra hem mamma...

åka hem och gå över till Mattias för att hjälpa han inför kvällen.. sen hem.. byta om och gå dit igen.. var inflyttningsfest... jag var ju nykter.. men hann se en del av Melodifestivalen.. för att sen sätta mig i bilen.. lyssna på p4.. sen dundra in på Basic och se klart melodifestivalen där..!!!
mm.. tappade hakan rätt rejält när vinnaren korades... men hellre hon än UGGLAS!!!!! hur kunde hon komma 2.. jag fattar det INTE.. jag fattar det ICKE!!!!!!!!!!!!!!!

ja.. jobba ja... bakom baren... hmm.. har ju lagt det yrket bakom mig för längesedan e så trött på d så jag nästan spyr.. men att hoppa in så där nån gång ibland funkar.. e det dessutom lite folk och man får massa diricks.. e det sååå värt det!!!!

jag var trött som en gnu när kl var 3 och stället var färdigstädat....

hem.. äta varma mackor så där mitt i natta... sen somna med tvn på runt halv 5 på morgonen.. ja det e mitt liv det!!!!!

kl var halv 12 när jag slog upp mina blå/gröna....

låg i sängen till halv 3 typ.. gott.. var såååå trött...

sen upp.. duscha... och åkte för bi LInda för att hämta min "leksak" där.. hihi..!!!

sen till vättlehallen... mötte upp Bettan och Martina där.. skulle kika lite på Lerums LBK...

 

var kul.. inte gjort det innan...

men kunde bara stanna i typ 50 min sen var det Floda och repa med bandet!!!!!

vi repa... och övar och kämpar med låtarna....

har ju fått förfrågan om att spela på lerumsdagarna.. vilket jag säger snabbt NEJ till.. men dom andra e ju lyriska och vill ju.. men NÄÄÄÄÄÄÄÄÄJJJJJ!!!! jag vägrar.. jag skiter ner mig om jag skall upp på scen i LERUM!!!!!!!

nä.. vi får kolla på det där... !!!

efter repningen var det ett givande men dyrt samtal som gjordes.... över 1 timme... men oj vad underbart att få prata så länge med denna männsika... pirr pirr i magen säger jag bara!!!!!!!!!!

kan vi bli mer lika..??.. haha.. humorn.. musiken... ja ALLT!!!! hahahaha.. ni som vet.. ja ni vet ju..!!! NÄSTA söndag.. då JÄVLAR!!!.. då ÄNTLIGEN!!!!!!

SÅÅÅÅÅÅÅ GLAD!!!!!!!!!

peta upptagna liv!!!!!!

nä.. jag åkte hem till Bettan en sväng och satt där och garba åt Wipeout.. fan vad ball!!!!!!! sen blev det sanningens ögonblick... ... fan vad jag vill va med där.. jag har ju knappast några hemligheter... jo.. okej.. kanske några.. tyå 2.. haha.. men mina närmsta vet ju om dom oxå... haha.. jaja.. nä nu skall jag sova.. pöss



//// Mulan

Njuter av vårsolen!!!

Vad heter Elvis lillebror?

publicerat i Allmänt;
.... Tolvis!!!!

hahaha.. ja .. jag kunde inte låta bli att skratta... sån tråkig humor har jag... såg detta i en busskur när jag körde förbi på vägen hem nu... haha.. brast ut i gapflabb.. kan ha att göra med att kl e inne på småtimmarna.. men ändå.. haha

jaja .. idag har man jobbat som vanligt.. ätit massa kaka för vi var 3 st som hade bakat=)

ojojoj.. älskar fredagar..!!! alltid speciella.. oavsett vad man skall göra så gillar jag fredagar.. blir varm i kroppen..!!!

Fredag e en perfekt dag att dö på!!!!..

jag vill INTE dö.. men när jag väl gör det vill jag att det skall vara på en Fredag!! =)

jag åkte direkt hem efter jobbet... jag städa lite.. och slappa allmänt innan jag tog mig en dusch och det var den vanliga fredagsrakningen... (det får ni tolka bäst ni vill)....

sen tog jag på mig.. nya jeansen.. vit tröja och nya jeans västen.. plus nya scarfen...

sminkning... sen låta håret bara vara i tofs.. orka lixom..


Me =)
 
satte mig i bilen..

och åkte först förbi mackedonken.. blev en sån hamburgare som dom har special denna vecka.. den va go..=).. *tipsa*. sen en påse morötter och en ramlösa till..=)

sen styrde jag bilen ut mot eriksberg.. snurrade runt där ett tag .. innan jag fick ringt om vägbeskrivning.. varit där flera gånger men aldrig kört själv...

hem till Malin E.. kompis till Bettan..=)

hon bor så sjukt fint så man döööör av avensjuka!!!

där satt några brudar och drack.. var trevligt.. jag skratta som FAN... jag var nykter men oj så roligt ändå..=)



<3

ja vi var väl där till halv 12 typ.. sen körde jag.. Bettan och Martina in till stan.. följde med in på bryggeriet... PETA fulla idiotiska killar som tror dom har en chans på en.. kunde faktiskt inte vara mindre intresserad!!!.. äckliga as e vad dom e.. fulla.. vidriga.. och vad får dom att tro att jag skulle vilja ha dom.. som hänger på BRYGGERIET!!!.. fattiga studenter och socialbidragare..!!!!

 nej TACK!!!

ja jag hängde där själv idag jag vet.. haha.. men men..=):.

vid ett drog vi.. blev kebabhouse.. och sen styrde jag hemåt...

kom hem för en liten stund sen.. och skall nu sova..=).. gott skall det bli.. trött i ögat.. så ha det vänner...

nån jävla dejt lär det väl inte bli i helgen heller!!!!

ÅHHHH PETA ... FOLK!!!!... jag skiter i sånt trams nu!!!!!

/// Mulan

FRÖLUNDA!!!!

publicerat i Allmänt;
.. de e dom bästa... heja heja heja heja!!!!

ja shit.. silken match.. jag satt som på nålar sista perioden här hemma.. möla i mig chips som aldrig förr.. så ångesten e hög nu!!!.. Mattias gjorde mig sällskap.. hand fel att det blev chips.. han skrev på MSN att han skulle bort och köpa gotta.. klart jag hängde på.. och så hade jag chips påsen i handen.. bara så där..!! =(..

jaja.. nån gång får man ju synda...

blev ingen träning idag... SNÖSTORM ute typ!!!!!!!

ja gott e det att Frölunda nu e klara för semifinal!!!!.. det gillar jag!!!!



FRÖLUNDA!!!!!!

ja idag har jag jobbat.. <----- Den menlöse truckföraren!!!


och mitt på dan så började snön falla..!!!

vad FAN!!! trodde våren var här!!!!

började mer och mer inse att nån träning lär det ju inte bli=(..

åkte hem.. och föröskte gå in pp mailen för att se om det blidde nån träning.. kom ju fan inte in.. tog en stund men till slut kom jag in.. och mycket riktigt.. ingen träning!!.. så jag har istället.. tvättat.. bakat chokladkaka till jobbet i morgon...



MMMMMMMM.....

sen så har jag ju då varit med Mattias... japp that was my day=)

hmm.. kommit på en sak.. jag e ju en otroligt godhjärtad människa.. och har faktiskt insett att det e FAN ingen bra att vara det i en mycket hård värld... folk har inte riktigt det hjärtat som jag har.. utan har istället onda tankar och e "backstabbing" istället... på så sätt så blir man som godhjärtad ständigt missförstådd.. för alla ens handlingar döms efter hur några ondhjärtade människor tänker.. dom tänker ju på hur dom hade menat med en handling... och därför dömer dom mig efter det.. !!.. Alltså.. man känner andra genom sig själv!!.. nån som förstår??..

Jag e i allafall trött på det.. trött på att hela tiden på misstänksamma blickar på en... att folk dömer en... och tycker illa om en .. enbart på grund av hur dom själva e!!!!!!

FRUSTRERANDE!!!!

finns ingen som vill männsikor så väl som jag... som förösker vara omtänksam och snäll.. visst kan jag vara ond.. mot männsikor som fötjänar det ja.. men jag går inte runt och mår dåligt och tar ut det på andra som man blir avensjuk och svartsjuk på!!!!

jag har lärt mig bättre genom mina år av hårt motstånd...!!!

men jag e en männsika som läser andra männsikor väldigt lätt.. jag kan titta på en männsika och veta precis dess bakgrund och känslor... !!!

jag önskar i allafall att människor kunde få må bättre så dom kunde börja behandla andra männsikor i sin omgivning lite bättre... männsikor e bara onda... mycket onda.. och det e fruktansvärt obehagligt!!!! =(...

hmm... nått mer som grämer mig e hur folk klagar.. och gnyr.. på sina liv... på små problem e deras liv... .. deras perfekta liv... ja deras värta problem under dagen e typ att dom har trasslat in sig i duntäckert på väg ur sängen på morgonen..

medan en annan sitter och funderar på hur fan man skall klara nästa månad med räkningar!!!!!

jag klagar inte mycket.. inte om jag får säga det själv... och jag har då fan inte haft det lätt...

men om jag hade haft det lätt i mitt liv hade jag nog aldrig kommit så långt som jag gjort i min utveckling som person!!!!

Jag ångrar INGET av det jag gjort i mitt liv... för utan mina misstag och snedteg i mitt liv hade jag aldrig suttit här idag..

jag hade väl varit en sån där snorig äcklig bortskämd jävel som aldrig någonsin behövt oroa mig för NÅTT!!!

som har föräldrar i ett stort hus som alltid gett en pengar och mat när man velat.. som alltid hjälpt en med körkort.. egen lägenhet.. bilköp... .. ja ni fattar....

hmm.. om det e nått jag kan känna avensjuka för e det folk som har båda sina föräldrar samlade i ett sånt stort varmt hus.. där den gemensamma middagen på söndagar e lika självklar som kalle anka på julafton!!!

jag saknar den tryggheten.. att alltid kunna åka till sina föräldrar... !!! där man alltid blir bemött med öppna armar.. !!

jag vet inte vad jag skulle gjort utan mina älskade systrar.. för  det e där jag får min familjekänsla.....

att få äta en riktig lagad måltid mat.. att få komma hem till matlukt ....

ja sånt kan jag sakna... eller sakna och sakna.. har ju aldrig riktigt haft det... skulle vilja få uppleva det då.. då!! =)

ja nog om sånt .. jag e ju nöjd med mitt liv... saknar ju bara vissa delar i det... som svensk e man ju aldrig nöjd..!!!

hihi.. får avsluta med lite goa mobilbilder bara för det=)

 

SYSTRA MIN!!!



 

COOLA JAG EN SOMMARDAG FÖRRA ÅRET!!!



dax för sängen tror jag.. ha det!!!


//// Mulan



Efterlyst...

publicerat i Allmänt;
... kikar jag på nu.. och shit... sitter här med tårar i ögonen.. silket jävla öde.. att få ett samtal att ens son ligger på sjukhus i GREKLAND!!!!!!!

fy fan!!!..

jag vill bli POLIS NU!!!! så jag kan få vara med och ta fast sånna här JÄVLA idioter som mördar... rånar.. misshandlar och våldtar!!!!!!!.. GE FAN I ATT BRYTA LAGEN ERA AS!!!!!



min arm om några år!!!

hmm.. jaja.. vi får väl se hur det går.. väntar fortfarande på att få kallelse till svenska provet..=)

idag efter jobbet så var det att åka direkt till min kära farbror... det var dax att repa..!!!

vi drog som vanligt igenom alla nya låtar.. och dom sitter ju mer och mer....

http://www.youtube.com/watch?v=Ia-iG6iH9a4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oTrNXcurSyE

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM&feature=related

.. några av dom som vi kör... =)... jag sjunger på alla 3..=)

jag älskar att sjunga Halleluja låten... man kan göra den så sjukt olika..!!! jag lägger ju stämma på Halleluja .. så sjunger min farbror orginal och min kusin en egen stämma..=)

ojojojoj.. kommer bli så bra så..=)

ja vi höll ju på där tills halv 8 på kvälla ungefär... åka hem.. prata med vänner.. duscha.. sitta vid datorn och sen äntligen få lite kvällsmat i magen... inte ätit sen lunch så var löjligt hungrig!!!

nu e kla mycket som vanligt och jag skall ta min arma träningsvärka kropp och ta mig till sängen!!!

så ha det!!!! /// skönsjungande Malin

Just nu....

publicerat i Allmänt;
. skulle jag nog kunna lägga mig ner och bara dööööööö!!!

jag har så ont i varje led i kroppen.. magen... huvudet.. hela jag VÄRKER!!!!!

Jag kom hem för bara en liten liten stund sen.. packa upp väskan.. tog hand om matvarorna jag fått handlat.. och fick bytt om till sovkläder sen äntligen få i mig en tallrik fiberfil med Kellogs K special




... för att inte glömma dom två knäckemackorna med rökt kalkon på.. !!! Visst e jag nyttig??..haha

ja gott var det...

ja efter jobbet idag var det snabbt snabbt snabbt hem... packa väskan... snabbt in på datorn för att snoka lite sen sätta sig i bilen igen och åka till klubbstugan.. samlas där.. byta om och åka till Partille.. dax för match... mot BJÖRNDAMMEN!!!!.. dom e sjukt bra!!!!!... men SATAN vad vi kämpa.. jag sprang och jaga den där jäkla bollen så jag höll på att dö flera gånger...



vårat lag...=)

börja ju på topp... sen gick jag ner på vänster mittfält .. och FY fan vad jag kämpa.. men jag fick mycket beröm vilket var tacksamt.. !!!!...

behöver jag..!!!

säger alltid till mig själv efter varje match att nästa skall jag FAN inte va med på.. men ändå står jag där på plan nästa gång.. taggad till tusen och tycker det e sååå kul...

men idag tog kroppen stryk kan jag lova.. jag har sån ledvärk just nu så jag känner mig febrig.. skulle kunna ligga i sängen en vecka just nu och bara sova känns det som.. jag dör.. var ont jag har... mår jag så här i morn .. hur FAN skall jag kunna ta mig till jobbet... nämen det går la över efter en natts vila...

jag e sååå trött just nu!!!!!

DÖTRÖTT verkligen.. och FAN vad det smärtar.. kanske skall ta en tablett så jag somnar gott.. orkar inte mer nu... ha det!!!!!!!!!

/// slagen hjälte!!!!!!

Att tömma sig....

publicerat i Allmänt;
... från det man har här inne... *peka på hövve*  till att få ner det här... *peka på inlägget*... ibland vill huvudet skriva mer än vad fingrarna hinner med på....

jag sitter med duntäcket hårt inlindat runt kroppen.. för det e som vanligt SVEEEEENKALLT i min lägenhet!!!!... jag har ingen lyx som bor i ett stort hus med golvvärme och massa folk som värmer en... jag bor i en liten svinkall hyresetta med element från stenåldern och som styrs med en max värme på typ 20 grader från Förbo... mmm.. tack för den.. e likadant varje kväll jag fryser så jag dör.. blodcirkulationen e lika bra som en trasig tvättmaskin...=(...

jag e en jäkligt frusen männsika.. ändå e jag så sjukt varm och svettig av mig.. knepigt det där...

mätt e jag oxå... precis ätit  lite moussaka....





blev snabbt ihopslängt av mig när jag kom hem... blev sjukt gött!!!!!

efter jobbet idag så var jag och mina kära systrar på möte... ett så kallat närstående möte på grund av min sjuka mamma... var ett givande möte .. men oj vad tiden rann iväg... plötsligt var kl 5 i 7 och min träning börjar 7.. i Floda.. hmm.. fick ju snabbt inse att nån träning lär det inte bli för min del så jag fick slängt iväg ett sms till min tränare om det...

strax efter 7 var vi klara så jag fick åkt hemåt... ringde då min tränare och förklarade.. han förstod ju så det var helt lugnt...

blev bonum.. handla och hem och laga denna smaskande rätt..=).. slafsade i mig en portion... gött...

hmm.. jag e piss trött.. verkligen helt död... har fått duschat och suttit framför datorn en sväng....

tänkte jag skulle skriva av mig i min andra blogg nu.. så ha det gott folket.. !!!



/// Malin

Singing bee...

publicerat i Allmänt;
... det e vad jag kollar på just nu... och ärligt.. vad e det för folk som ställer upp!!! under dessa två säsonger som det visats på tv så har jag nog aldrig hört nån som ställt upp som KAN sjunga.. !! JAG VET man behöver inte sjunga bra utan sjunga RÄTT!!!! spelar ingen roll jag pallar inte att lyssna på folk som sjunger så jäkla falskt så hela benmärgen i kroppen på en får ryser!!!! USCH!!!!!

jag e sjukt kritisk till folk som sjunger...!!! eftersom jag sjunger själv... jag vet att jag inte e världbäst på att sjunga men jag kan fan höra om jag sjunger falskt eller inte... jag e långt ifrån tondöv!!!!!

skit samma e ju ett roligt program... undrar om man skall ställa upp.. haha..

nä.. ja.. jobbat har jag gjort...

och satt och sucka på rasten när jag fick läsa om Caroline af ugglas festande inatt ... hur kan en sån låt och människa gå vidare.. e bara min personliga åikt.. men jag FATTAR d inte!!!!!



Snälla snälla snälla... sätt henne i en låda och SPRÄNG DEN!!!!

japp.. kunde inte sagt det bättre själv!!!!

hmm.. blev inge dejt idag.. gjorde inge för jag har sån mensvärk så det känns som tjugo kameler promenerar på min mage just nu.... skall träffas nästa helg.. =)

nu skall jag fortsätta snacka onyttigheter.. =)

/// Fetto malin

Nu får ni hålla i hatten gott folk!!!

publicerat i Allmänt;
.. ojojoj... vad det har hänt en massa... och jag har inte skrivit på JÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTE länge!!!

Sorry.. har inte haft lust eller tid ..!!!

men nu.. ojojoj.. massa bilder.. massa skoj!!!

hmm.. ja.. som sagt... gick ju hem från jobbet i onsdags.. halsen blev inte värre.. men jag känner fortfarande av det.. skit irreterande.. små hostig.. och det känns som nått sitter i halsen och kittlas... as jobbigt!!!

Torsdagen låg jag i sängen HELA långa dagen.... blev ingen träning och det enda dagsljus jag såg var när jag gick till Bonum och handlade mat...

det var fan välbehövt... på fredagen hände d grejer... d blev solning och shopping....


Ett linne till kvällen=)


Jeans ..


Hood tröja... framifrån...


bakifrån....


och en snygg sjal till...

underbart att få shoppa när man väl har råd... =)..

på kvällen var d ju drängarna... =).. haha.. jag vet.. ni behöver inte säga nått.. men kul var d... d var förfest hos Kolle





sen var d Basic...







hade skit kul.. men hade ju inte känt mig riktigt bra så jag fick skjuts hem av Jessica redan kl 0.00

var gott att få komma hem och somna rätt tidigt.. och inte vakna med en hemsk baksmälla.. var lite tung i huvudet d var allt..!!!

vakna redan 9.15... haha.. jag börjar bli GAMMAL!!!!!

idag blev det en fika med Bettan i Lerum...

hitta en snygg jeans väst..=)..

sen så åkte jag till jobbet... Stackars L som jag jobbar med blev sjuk som satan så jag fick ta över och stänga buriken idag.. inte gjort sen i somras.. tur man har bra minne..=)..

nu har jag snaskat popdelight och tatt en öl så nu e det sängen... upp och jobba i morgon igen.. sen har jag kanske en DEJT!!!!!!!

TJOHO vad glad jag e... !!!!!!!!!!!!!!

HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!!!


//// Malin


Ledsen...

publicerat i Allmänt;
.. att göra er besvikna men d blev bara en hemlig blogg idag...

mår inte bra... fick gå hem från jobbet idag.. magen e knas som fan.. halsen kändes tjock.. huvudet sprängdes och jag såg allmänt ofräsch ut!!!!

jag har skrivit av mig nu i min andra blogg.. behövdes...

just nu.. suger allt... så snabbt allt kan ändras... men men.. äsch... i morn e det säkert bra igen.. e hemma från jobbet i morn.. legat i sängen hela dan!!!!!! nu skall jag återgå till den.. ha det!!!

Ont i magen...

publicerat i Allmänt;
.. vet egentligen inte varför men haft d 2 dar i rad.. kan knappat äta... vet inte om jag fått en släng av magkatarr.. för kan ha ett sånt fruktansvärt sug i magen.. blir så satans jäkla hungrig men så fort jag tagit bara några tuggor mår jag illa och får ont i magen... hmm.. ja nått knepigt e det... lingonveckan på G oxå så kan va d..=)

hmm... ojojoj... ni anar inte hur mycket jag har inom mig.. jag e så otroligt förundrad och nyfiken på vad som komma skall.. kan inte för mitt liv begripa hur jag kan känna så här... JAG... MALIN.... !!!!!!

Jag sov PISSdåligt i natt.. kändes som jag bara låg i en enda dvala hela natten.. ingen riktig djupsömn.. så det blev mycket snooze när kl ringde 5.15... gick upp 5.32... 5.54 var jag på jobbet=) tur man har så jäkla nära..=)

jag hade så sjukt mycket i tankarna när jag skulle sova så jag kunde inte bara stänga av och somna.. kändes som jag hade på myrornas krig i hövve... och hur kan man sova då.....!!!!

efter jobbet var d direkt hem.. städa... slänga halvt som halvt i mig lite mat.....

sen fick jag besök,... d va kul... efter d åkte jag till Marie vi tog en långis och pratade av oss.. eller... jag prata la av mig...

efter d kurra magen så högt så fåglarna kolla snett på mig... fick åka förbi affären...

blev en grillad kyckling....

hem och käka.... och så fick jag ont i magen.....

=(

jaja.. nä skall tänka vidare och gå och lägga mig... hej svejs.....

Tänkandes Tänkande=)

publicerat i Allmänt;
.. ja jag sitter här och tänker... tänker så det knakar... tankarna flyger runt i mitt huvud.... tänk vad vi tjejer tänker mycket.. det e knepigt...

jag e lite förvirrad just nu så det e därför jag tänker så.. försöker samla mina tankar och få ner dom på marken..=)

jag måste bara nämna det att jag känner mig så otroligt harmonisk och lycklig inombords och det e en sån underbar känsla att känna.. gjort det ett tag...

och e evigt tacksam för att få lov att må så bra....

jag har haft en hel del ups and downs i mitt liv... gått hos kurator i 3 års tid... som började då jag blev utbärnd och sjukskriven från jobbet ett tag...

jag kom lixom till ett stopp på min väg.. jag bara stanade till och fick en tom blick.. blev apatisk och kunde inte fatta varken beslut eller känna några som helst känslor för nånting.. jag var helt TOM....!! Allt hade bara blivit för mycket... var exakt 4 år sedan detta hände... och fick ju då en remiss av en läkare till en kurator...

blev möten nästan varje vecka först men till slut var det varannan vecka... var en otrolig befrielse att få ha dom mötena.. att få rensa sig själv.. prata ut.. och om det e nått jag lärt mig genom dom kuratorbesöken så e det att jag lärde känna mig själv så otroligt mycket... jag vet nu när jag stöter på nått i mitt liv.. så vet jag hur jag skall tackla det.. jag en otroligt mycket mognare och lugnare männsika... och har blivit så sjukt stark av allt som hänt mig....

jag VET att jag har en del problem fortfarande inom mig.. men jag vet nu VARFÖR dom finns där.. och HUR jag hanterar dom..=)

ja jag kan bara säga att.. det e ett otroligt bra tips att faktiskt nån gång i livet gå till en kurator... få prata av sig och lära känna sig själv!!!.. nu har jag snart inte varit där på ett år.. och jag har klarat mig galant själv hela året..=)

problem biter inte på mig på det sättet längre.. jag tar lixom tag i det och löser dom helt enkelt.. brusar inte upp och e bara så jävla glad över hur mitt liv ser ut... jag ÅNGRAR inget...

för alla beslut jag tagit i mitt liv har byggt mig och format mig till den jag e idag.. och det e om jag får säga det själv.. en mycket glad, härlig ,go tjej... som älskar människorna omrking sig och som vill bara väl=)

visst jag e verkligen några år efter i mitt utvecklande... jag e långt ifrån 30 i mitt huvud och kropp... men jag tror jag behöver utvecklas på detta långsamma sätt för att kunna ta in allt omrking mig...

jag e som jag e som person och det finns inget jag skulle vilja ändra på..=)

love me or hate me...=)

hmm.. ja nog snackat om mig nu va...!!.. haha...

jag missa ju sista deltävlingen i melodifestivalen i lördags.. men tur man kan se det på nätet... har inte hört Agnes låt ännu men e det nått bra eller???..

hörde den andra som gick vidare. hmm.. så där va...

jaja.. H.E.A.T och Måns e fortfarande mina favoriter..=)

nu till helgen skall självaste DRÄNGARNA komma till Basic... ja shit så bondigt jag vet.. men FAN vad kul det skall bli....



silket röj!!!

det e ju på fredagen.. och jag skall ju jobba på Lördagen så det blir rätt lungt ändå..=)

börjar inte förrän kl 15...=)

men skall bli kul..=)

nä.. om man skulle ta och ladda för träning...

ojojoj.. vad jag tänker fortfarande.. kan inte släppa en sak... skit jobbigt...

mmm... men jag e så glad så.. sååå glad!!!!

pöss


Silken helg!!!

publicerat i Allmänt;
.. Jag har verkligen haft en toppen helg.. allt från att ha varit ledig i Fredags till gått ut och fått sig en redig fylla på fredag.. ligga bakfull och käka pizza på Lördagen sen ut och spela beachvoleyboll och sen gå ut igen fast i nyktert tillstånd.. INGEN hade nog så roligt som jag hade igår.. haha...

alltså... stort tips e att dra ihop ett gäng och göra det vi gjorde igår... boka banor på beachvolleybollen.. det var fantastiskt kull.. det var varmt.. svettigt och SANDIGT!!! hade sand på dom mest obekvämaste ställena efteråt.. haha.. men oj så roligt... inte spelat sen gymnasiet.. så det var sjukt roligt.. och träningsvärk har jag..=)

 tänkte jag skulle srkiva detta inlägg snabbt så jag skall upp tidigt as hell i morgon ju...=)

ja.. folket drack ju men jag var nykter.. jag höll mig till vatten...

vi gjorde ju oss i ordning där.. och vi tjejer åkte ju med mig så vi drog förbi mackedonken för vi var sååå hungriga... kycklingburgare och minimorötter is da shit..=)

ja.. sen blev det stan.. blev bersåbar... helt okej faktiskt... jag dansade och hade kul..=)

sen var ju folket helt lyriska och ville gå till GRETAS!!!... dom hade tjötat om detta i månader. och jar har ju inge emot att gå dit så vi gick dit... OJ ROLIGT d va!!!!.. jag hade sååå kul... grym musik.. grymt folk.. och grymt ställe generellt.. lär ju gå dit fler gånger... jag var nog den som hade roligast där och som var piggast och gladast.. haha.. folket dog ju efter ett tag av all alkohol som slunkit ner så jag fick ju köra hem packet..=)

men när jag kom hem var jag inte ens trött så satt vid datorn till kl 5 i morse.. haha.. sen somnade jag.. och vaknade vid elva i morse... hmm.. knepigt...

ja.. jag gick upp packa min väska och åkte till Floda. dax för match!!!

hmm.. årets första träningsmacth.. behöver nog inte säga mer än så för det gick åt skogen.. matchen var bara kall och fruktansvärt tråkig!!!!.. som anfallare var det verkligen en värdelös match... bollen kom aldrig upp och vi släppte in 5 mål.. det SÖG!!!!!

men min farbror kom förbi och titta .. oj så glad jag blev  av det.. han har ju blivit mer som min pappa det sista.. =).. känns så skönt att ha den kontakten..=)

sen kom en Tomas förbi och titta med.. han var så snäll och vänta på mig medans jag duscha sen så käka vi tillsammans.. blev en kebabrulle.. mmm.. hungrig som en varg va jag.. TOM mage..!!

sen skulle vi egentligen repat med bandet men min kusin kom inte ifrån arbetet så d blev inge.. så jag åkte in till stan och drog en fika med Marie.. inte träffats på länge och hade sååå mycket att prata om..=)

vi åkte hem vid åtta.. då åkte vi och handlade sen drog jag förbi Bettan och fick en kopp te där... =)..

strax innan tio drog jag hem.. och nu sitter jag här...

har en hel del att skriva om.. men det tar jag i min hemliga blogg.. inget för er med känsliga öron.. men Malin e LYCKLIG... såååå LYCKLIG!!!! . men oxå VÄLDIGT FÖRVIRRAD!!!!!!!

blev ni nyfikna nu???

hihi... //// tjingeling!!