Dagens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Idag var det dax kl 18.. Visste att den var jobbig men den blev bara väldigt väldig seg för min del.. Jag var så jäkla långsam men kände att det var det tempot jag fick lägga!! 

Kl stannade på 34 min prick! Jag tror jag var sist!! Usch.. Pinsamt dåligt.. Men mitt flås är verkligen inte där ännu:( 

Axlarna tog ordentligt med stryk så det kommer kännas i morgon.. Har haft konstant träningsvärk sen jag förra Tisdagen.. Galet!! 

Min form är verkligen så där.. Behöver tightas till igen.. Men kan inte undvika att bli större då jag lägger på mig muskler.. Men tight kan jag bli!! :) 

Gårdagens träning..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Då vi inte riktigt har fått in något system ännu på våra träningstider under veckan så får vi pussla som fan.. Ont om tider på passen med så vi båda fick tid kl 18.. Fick bli att köra Elina till Linda så fick barnen passa henne så åkte vi och tränade.. Gick åt helvete.. Jag har inte kommit tillbaka ännu men kämpar på.. 
Jag och älsklingen efter passet.. Rätt döda! 


Dagens:) jag slutade på 11:24 min.. Skit tid.. Tappade allt på Pull-upsen.. :(

Tisdag kväll!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Det är idag den 29/10 och min kära storasyster Linda fyller hela 40 år idag:) 

Tycker inte hon ser en dag över 20:)
Men det är galet vad gamla vi börjar bli.. Jag fyller 34 år om mindre än 2 månader.. Nästa år är det 35!! Galet! Blev glass i morse på jobbet efter frukost och så bjöd jag ut Linda på lunch efter jobbet.. Köpte en liten sak till henne inför kvällen då hon får en större sak på sin fest! :) idag hade vi utvecklingssamtal på förskolan.. Fick pratat enskilt med Elinas fröken.. Går så bra så.. Inget att anmärka där inte.. Mammas plutt.. Ja efter det åkte hjärtat och jag hem.. Myste lite sen lagade jag mat.. Hemmagjorda köttbullar.. Mums! Ja sen åkte vi till syster och åt tårta!! Gott! Elina somnade i tid och för sig själv! Hon gnällde lite men var nig för trött för några större protester.. Jag lär stupa nu.. Skall skölja munnen sen SOVA!! Elina väckte mig ett par gånger i natt då hon sov oroligt och jag har inte vilat nått idag så jag lär tok somna nu.. Inte fått sett nått avsnitt sons på flera dar.. Elina har somnat sent och jag har varit för trött.. :( nä jobbar tidigt i morgon .. Hem och äta lunch.. Vila lite sen hämta älsklingstjejen.. Sen skall vi handla.. Laga mat och så skall jag träna kl 18.. Gott!! Natti natt!

Söndag...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Helgen lider mot sitt slut.. Trots sovmorgon till halv 10 i morse är jag grymt trött.. Började dagen med att ställa om alla klockor.. Äta frukost.. Betala räkningar.. Sen åkte vi och hämtade hem Elina.. 
 Storm ute!!! Elina somnade gott på väg hem så vi kunde äta lunch i lugn och ro sen började vi fixa oss..
Pappa och lillsyrran kom hit så samåkte vi till Alingsås och Musses.. Där var syster Marielle med familj så väntade vi in Linda med familj.. Suprise!!! Hon blev rätt chockad av att se alla oss där.. Kul:( vi åt god mat och avslutade kvällen på Max med en lyxshake.. Urk! Den var mättande!!! 

Efter det skildes vi åt och åkte hem.. Nu skall jag sova.. Daniel är hemma med Elina imorgon då det är studiedag.. Jag jobbar tidigt! Natti natt!




Blev en lugn ...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Hemmakväll istället...
 
Vi hade planer på att dra ut på stan ikväll..
Våran coach i boxen har fyllt 30 och dom skulle fira henne på Hard Rock i stan... så tänkte vi slå 2 flugor i en smäll och fira Syrran som fyller 40 på Tisdag med..
 
.Men Jag hade en dotter som väckte mig kvart över 7 i morse och LInda fyller som sagt 40 på Tisdag så hon är ju bara gammal och trött...
 
 
Så det blev en middag hemma hos LInda sen dog jag typ på deras soffa... kul.. haha.. så jag och Daniel åkte hem .. fast vi hade ju redan skaffat barnvakt åt Elina som sover hos Daniels föräldrar ikväll..
 
Jag känner att det behöver jag innerligt... dessa sjukdomar i dessa veckor har tatt död på mig.. jag är helt slut i kropp och sinne...en sovmorgon i morgon kommer nog göra susen.. får ju en timme extra för vintertiden oxå.. herre så skönt...som jag skall sova!!!
 
Är ju inte helt frisk från Bihåleinflammationen och det känns... ibland pulserar det riktigt uppe vid näsan och huvudvärken är hemsk.. jag känner det i kroppen med.. men jag ville inte äta mer pencellin då min kropp inte klarar av det så jag hämtade inte ut den sista kartan av tabletter...
har kortison sprayen som jag kan använda.. poch förösker verkligen bli frisk.. tar det rätt lungt på träningen fast jag borde nog inte träna alls.. 
VILL BLI FRISK NU!
 
Var dock hos tandläkaren i Torsdags igen.. mitt sår läker fint och infektionen är borta.. måste dock fortfarande skölja med koksalt varannan dag plus en bakteriedödande vätska som jag skall skölja munnen med.. 
allt för att inte få tillbaka det...
 
Jag vill bara avsluta detta inlägg med att säga förlåt till dom få läsare jag har.. jag vet att min blogg just nu suger hästballe.. den är så uppriktigt sagt förbannat tråkig så har ni inte somnatr ännu av att ha kommit hit på detta inlägg så är jag fan imponerad.. jag har inte så mycket roligt att skriva om just nu... 
jag har tappat det...
 
och jag behöver nog det...
jag är en mycket stressad person... och jag behövde släppa på vissa tvång...
Jag bränner ut mig så jävla lätt.. och veckan innan Turkiet var verkligen att sniffa på utbrändheten...
nu har jag magkatarrkänningar av alla sjukdomar och medeciner.. så jag måste verkligen ta det lungt... bloggen blir lidande...
jag skriver inte för mina läsare.. jag skriver för min egna skull.. jag tycker det är kul att ha.. att gå tillbaka till.. träningsinläggen har jag haft som en utvecklingsdagbok kan man säga...
nu är jag rätt nere på ruta ett igen...
när jag var som bäst nu innan "utbrändhet", Turkiet och sjukdomar så var det ju nästan 4 strikta pull-ups som gällde.. nu klarar jag 1.. kul. mitt nyårs mål är 5...
och en tävling i Halmstad nalkas i Februari och jag är lite sugen på att anmäla mig.. men då jävlar.. då e det mycket prioritet på träning och det vet jag inte om jag fixar... Elina är nummer 1 för mig... jobb.. hushåll och träningen kommer sen... allt annat kommer få raderas ur mitt liv...
 
jag hatar denna stress i ens liv.. är det så här det kommer vara att ha barn.. och jobba full tid... 
pallar ju fan inte.. man orkar ingenting...
min kropp säger ifrån... jag bränner ut mig direkt och kroppen tar på sig sjukdomar...
det är inte värt det...
jo att skaffa barn självklart men allt annat...
 
hade man haft råd hade jag gått ner på halvtid på jobbet... men det finns inte på kartan...
min samtidigt så rastlösa kropp hade inte pallat det heller...
 
nä.. nog om detta.. nu skall jag tvinga mina dödströtta ögon att se på ännu ett avsnitt Sons... igår grät jag som ett litet barn till avsnitt 3 på säsong 5...
usch.. 
man lever sig verkligen in i en serie ...
 
dagens träning tog ut mig fullständigt.. feberkänslan i kroppen under kvällen har suttit som en betongkeps på mig...
 
ont i ljumskar och leder...
nacken värker och jag vill bara ligga still.. och inte röra mig...
så sängen har omslutit mig..
dax att sätta igång avsnittet sen somna gott utan en Elina som väcker mig i morgon bitti..Mammas lilla älskling.. älskar henne till rymdens alla planeter och tillbaka men ibland behöver man ett break.. ett break i småbarnslivet...
ÄLSKADE BARN!
 
 


Lite shopping!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Shopping;
Ja idag efter träningen åkte jag och hämtade upp Linda och och barnen så åkte vi mot Frölunda för lite shopping..
 
Behöver byxor och nya höstskor..
 
 
Hittade båda! 
Svarta ankelstövlar från Deuchman eller vad affären nu heter..
349:-
 
 
Boyfriend jeans från Gina Tricot 499:-
 
Sen lite diverse tröjor och linnen från mestadels New Yorker..
49:- st
tycker jag var alldeles lagom=)


Äntligen!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Idag mina damer och herrar så har jag tränat...!!! 3 veckors uppehåll och jag var äntligen tillbaka!!! Pulsen var verkligen jättehög på mig när jag kom till boxen.. Visste att det var par wod och körde ihop med syrran Marielle.. Kändes bra i början.. Flåset var så klart sämre men det kändes ändå hyfsat.. Körde på för fullt.. Pang!!! Ja där tog det slut.. Efter 3 varvet grät jag!! 2 varv kvar.. Skulle jag spy.. Svimma... Eller bara dö!!! Jag var på väg att göra alla 3... Längesen jag var så jävla trött.. Fan vad jag har tappat det!!! Men gött!! Jag har tränat:) 


Biter ihop!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja nu kämpar vi vidare.. Är det inte det ena så e det det andra.. Idag kom även lingonveckan på besök.. Kan förklara febern jag haft senaste dagarna.. Ja jag måste kolla upp det.. Varför får jag feber när jag skall ha mens? Just nu mår jag skit.. Ont i mage och huvud.. Tarmarna har inte satt igång ännu.. Dom är ju åt helvete nu när jag inte tränar och inte rör på mig.. Dom kommer inte igång!! Det suger.. Och jag är ju tok nojig över kompressen.. Tänk om den sitter som en kork där inne.. :( usch sovit så dåligt i natt.. Kvart i 4 började Elinas hosta.. Fick gå upp och värma lite saft till henne.. Vid 6 somnade jag om och kl 8 vaknade Elina igen.. Kul.. Pigg.. Nej! Fick man gilla läget.. Upp och hoppa och fånga söndagen.. Allum och Ikea stod på schemat.. Allum för att lämna tillbaka ett par mjukisbyxor.. Och för att köpa byxor till Elina.. Hittade även ett par andra mjukisbyxor som Daniel köpte till mig:) Ja sen var det vidare till Ikea och möta Daniels föräldrar där.. Dom skulle köpa grejer till sitt hus som snart är färdigbyggt.. Jag fick köpt ramar till Elinas skolfoton plus lite ljus och små saker.. Efter 3 timmar var det äntligen hem en snabbhandling och hem och packa upp allt.. Lagade mat och gosat med lillfia.. Går nog och lägger mig snart.. Fy fan vad jag mår.. Men tänker minsann må bra som fan från och med i morgon.. Repa efter jobbet och sen på Onsdag så skall jag bannemej få träna!!! 



Sitter...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. I sängen hos mina svärföräldrar.. Tar det lite lungt då jag känner av alla sjukdomar, infektioner och inflammationer i min kropp.. Fy fan!!! Mår som en potta skit!! Fortfarande tjock i näsan och låter förkyld men det är så mycket bättre!! Ont i munnen eftersom jag på nått sätt såg igår eftermiddag att jag lyckats svälja kompressen som min tandläkare hade kört ner i operationshålet i min mun.. Hur är det möjligt? 15 cm lång kompress.. Hmm.. Lär ju märkas på toa sen..fick leka tandläkare själv igår med Daniel som assistent.. Då jag inte skulle ta bort kompressen förrän idag eftermiddag så fick jag fixa en egen kompress men först skjölja rent med koksalt.. Daniel fick stå med ficklampa och lysa och även med en sked för att hålla ut min kind.. Och jag hade kokat upp egen koksalt och fått en spruta av tandläkaren och fick stå och spruta in detta i såret.. Sen ner med kompressen i såret för att undvika att få mat där nere och sen knapra i sig några värktabletter för helvete vad ont det gjorde.. När tandläkaren gjorde det så var det ju även bedövningssalva på kompressen.. Vaknade i morse och hade så jävla ont så efter frukosten så fick kompressen åka ut.. Blä.. Att jag inte spydde.. Ja.. Pencellinet har fuckat upp min mage vilket var väntat och även gett mig en liten irritation i fiffi vilket oxå var väntat.. Så in på Apoteket förut idag och köpte pevaryl kräm och mjölksyretabletter.. Mår illa som fan av pencellinet och kan knappt äta.. Vägde mig i morse.. Första gången på JÄVLIGT många veckor.. Och se på fan.. 68,6 kg.. Det var ju inte så farligt.. Trodde jag hade gått upp minst 4.. Men tror jag tappat en del muskler med.. Var ju nere på 65 i våras men höll mig som längst på 66,5 kg. Så har ju egentligen bara gått upp ca 2 kg.. Ja nån träning lär det ju inte bli på länge för min del.. Hade ju bokat upp mig nu i helgen men det är ju bara att glömma.. Daniel, jag och Elina åkte ut till Frölunda Torg idag.. Daniel behövde köpa pulver och handledsskydd på MM sport plus titta på skor till träningen.. Han köpte även lite mer träningskläder.. Han är så duktig och så snygg nu min älskling.. Tappat 2 byxstorlekar i vikt! Stolt blir man:) jag fick även ett par nya mjukisar plus träningslinne.. Skulle hittat lite fodrade byxor till lillfia med men får ta det i morgon.. Elina och Daniels mamma är ute med hunden.. Daniel och hans pappa bär kakel.. Därav ligger jag i deras säng och tar det lungt!! Fantastiskt gott!! Kanske hinner sluta mina ögon lite då jag lyssnat på stackars Elinas nattliga hosta halva natten plus att hon vaknade redan vid 7 i morse.. Har hon gjort hela veckan.. Nä vila lite.. 



Så ligger det till...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. Var hos läkaren igår..
Efter två sömnlösa nätter av smärta så gav jag upp..
Grinade som ett barn igår morse pågrund av smärtan men åkte ändå till jobbet..
 
Kunde ändå inte sova på grund av smärtan..
Febrig och jävlig stod jag ut till halv 11 då jag åkte till vårdcentralen.. Bihåleinflammation var domen..
 
Pencellin kur och kortisonspray..
Hem och la mig för att sen hämta Elina.. När vi väl kom hem nockade febern mig fullständigt.. Grät som ett barn igen.. Mådde skit..
 
När Daniel äntligen kom hem fick han laga mat och skita i träningen.. Jag pallade inte.. Grät.. Grät och grät!!!
Hade så ont och febern var hemsk.. När jag väl hade samlat kraft fick jag tagit lite värktabletter så febern gick ner... Nu ligger jag här i sängen.. Ingen feber än så länge.. Håller det under kontroll med alla tabletter..
 
 
Mår bättre men är så trött på sjukdomarna.. Vill bli frisk nu!! 
 


The sad face...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja usch vad tråkigt detta är..
Att inte få träna..
 
Min förkylning vägrar släppa och jag väntar med glädje på att den skall försvinna så jag kan få ta mig till boxen.. Har fortfarande lite ont i munnen från operationen men det börjar ordna upp sig..
 
På Torsdag skall jag ta bort stygnen så efter det kan jag köra på..
Bokat mig på lördagspasset kl 11.. Kommer dö!!
 
Daniel är ju och tränar nu.. Elina har lagt sig.. Lyssnar på hennes hemska hosta hon har.. Stackars lilla gumman..
Jag skall duscha och sen krypa ner i sängen.. Ligger ju hellre där än här i vardagsrummet..
Knepigt.. 
 
 


Hemma idag med...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Nu hoppas jag innerligt att vårat snor och hosta drar dit pipan växer... nu är jag rätt trött på att vara hemma...
 imorgon får snuttan gå till dagis.. och jag får återgå till jobbet.. för min del är jag ju nästan frisk nu och Elina har bara lite hosta kvar med mycket snor...
vi sov länge idag då natten var katatsrof...
så hon får inte sova någon middag idag tänkte jag så hon somnar ikväll då hon får gå upp tidigt imorgon...
 
nu skall jag laga lunch till oss...
 
 
Något svullen fortfarande ...

Krupit ner..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
I sängen.. Har ett glas rött i handen och hörlurarna är på för några avsnitt sons..


 Så grym serie!!!
Jag hoppas min förkylning skall vara som bortblåst i morgon när jag vaknar.. Och att Elina har en feberfri natt och sover hela natten i sin säng utan att vakna.. Hmm,, så trött av hennes vaknande på nätterna.. Hög feber och har sovit PÅ mig hela nätterna. Inte så kul när man själv är dålig.. Igår efter Daniels träning så åkte han och hämtade resesängen hos hans föräldrar i hopp om att hon kunde nöja sig med att sova i den i båtar rum.. Nä.. Vid midnatt vaknade hon och det enda som hjälpte var att ga henne sovandes på mitt bröst.. Måste ta mina sista tabletter för dagen för smärtan i munnen nu med.. Så håller vi tummarna.. Saknar träningen som fan.. Känns som man förlorat en vän.. Varit borta så länge nu.. Saknar känslan.. Folket i boxen.. Ja allt.. Mina muskler är på väg bort.. Så oxå min bränna.. Usch deprimerande.. Kan man svälja alvedon med rödvin.. Känns moraliskt inte rätt men va dan.. Det är lördag.. Kl är nio på kvällen och jag ligger i sängen.. Nått roligt får man väl ha!! :)

Shoppat:)

publicerat i Shopping;
Idag behövde jag få komma ut lite...
Vi pälsade på Elina och la henne i vagnen så kunde hon sova gott där under tiden.Hamnade på Kappahl och hittade några tunikor där, blev 4 st för 550:-
 
 
 
 
 
 
 
 


Aj!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Mår som en kanna skit!!!
             Förkyld och jävlig och dessutom opererat ut min sista dumma visdomstand idag..
Fy fan..
Svullen och smärtan är hemsk.. 


På väg hem efter operationen. ....
 
 
               Tur det finns värktabletter..
Men har knappt kunnat äta nått.. Så är ju hungrig med.. Kul.. Träningen skall vi inte prata om.. Gjorde ett fjuttpass torsdagen innan vi åkte och det var 2 veckor sedan.. Roligt!! Tappar ju allt.. Nu får jag inte träna och hade inte kunnat heller för min förkylning.. Snuttfia har ju varit super dålig.. Natten till igår var hemsk.. Elina fick sova hos oss då hon lät så på andningen.. Direkt på morgonen ringde jag vårdcentralen som sa till mig att åka in med henne med en gång. Kl 9 var jag där.. Krupp.. Helt sjukt.. Visste inte alls att det kunde vara så allvarligt.. Hon var så ledsen.. Fick andas i en mask 4 gånger och få kortison.. Lilla snäckan.. Kl 12 kom vi därifrån först.. Jag var sååå himla trött.. Elina somnade ju på mig i väntrummet ..
...men vaknade när vi skulle åka.. Vi åkte förbi Macdonals och åkte hem och käkade och sen fick hon duscha och så somnade vi båda gott i sängen och vaknade först 3 timmar senare.. Gött!! Jag känner mig rejält påverkad av operationen.. Nästintill febrig och vill bara sova.. Elina har somnat i sin säng och jag hoppas innerligt att hon sover hela natten.. Natten till idag sov hon sådär.. Kl 3 väckte hon mig och var ledsen.. Tur hon somnar om.. Nä kika på "Sons" sen sova. Daniel tränar.. Mer än mig.. Haha.. 

Sjuka...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Fan..
Elinas förkylning som hon hade i Turkiet var ju på väg bort nu har hon istället blivit hes som en en gammal rökare och hostar och brinner upp av feber.. Lilla kråkan..
Jag själv har motstridigt erkänt mig förkyld.. Men hostan som höll mig vaken halva natten var hemsk.. Men jag åkte och jobbade och stannade sen för middagen som dom hade för våran chef från Tyskland som var på besök..
Men jag åkte hem direkt efter maten då Daniel skulle träna.. Möttes av min sjuka dotter.. Får nog vara hemma med henne imorgon.. Så typiskt.. Jag skall ju operera ut min sista visdomstand i övermorgon och jag hoppas att dom ändå gör det trots min förkylning..
Daniels mamma är ju barnvakt för Elina under tiden.. Lilla hjärtat.. Gör så ont i mig att se henne så dålig.. 


Tvätt och kalas..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Man är bra sliten nu..
Tur jag jobbar sent imorgon...
Tvättat 5 maskiner tvätt i tvättstugan idag..
Var ju kul att stå och vika den.. 
 
Tog sin tid då jag rensade bort alla sommarkläder..  Kl 15 hade vi kalas för Daniel.. Var ju bara Daniels föräldrar och mina systrar som kom men det var ju trevligt det med.. Daniels mamma hade ju gjort supergod smörgåstårta så det blir det till lunch imorgon.. 
 
Nu skall jag natta Elina och krypa ner i sängen.. Ladda för jobb i morgon.. 

Hemma igen:)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Har ni saknat mig???
Inte skrivit på över en vecka..
Har ju inte direkt haft tillgång till internet där nere och har verkligen inte prioriterat det.. Har slappat.. Solat.. Ätit.. Badat.. Druckit och haft det riktigt gott med familj, släkt och vänner..
Vi blev 28 st där nere som hade det riktigt gott.. Vi landade kl 3 i natt och var väl hemma här först vid 4.. Så jävla trött nu.. Måste sova.. Ville bara hälsa att jag lever.. Förutom att Elina satte en nagel i Daniels öga på flygresan ner vilket resulterade i sår på hornhinnan och att Elina vaknade upp snor förkyld första dagen så skall vi inte klaga.. Det pissregnade 1,5 dag och blåste iskall vind några dar men annars var det underbart.. Grymt fint hotell.. Men en vecka räckte gott och väl.. Känslan att få krypa ner i sin egna säng var obeskrivlig.. Nu skall jag sova.. Kalas för Daniel imorgon.. 
Familjen samlad=)



 
 
 
 
Ja lite brun har man allt blivit=)