Aldrig mer!!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Jag utsätter mig aldrig för detta igen... 
Jag är fullkomligt helt slut i mitt psyke just nu...
så som jag mått nu den senaste veckan.. fy fan!!!
Jag har aldrig varit så nära ett psykiskt sammanbrott...
jag mår skit.. velat gråta.. så stressad inombords och varit helt psykiskt störd.. både Daniel och Elina har fått stå ut med mig...
jag fattar inte... hur kan jag bli sån här bara för att jag skall ut och resa...
vad FAN är det med mig!!!
SERIÖST!!!!
Om jag glömmer packa ner nått går det ju alltid att köpa...
hur kan jag stressa upp mig så här...
 jag har gråtit ,skrikigt... stressat och varit helt galen här hemma.. stackars Elina har blivit så ledsen... 
jag är fullkomligt helt slut...
jag kommer trilla ihop i en liten hög på planet då det känns som det är där jag kommer få slappna av.. 
Stackars Elina har inte ens velat gå och lägga sig om kvällarna för hon har ju märkt av min stress och hur jag har mått...
jag mår så jäkla dåligt för hur jag betett mig mot henne...
USCH!!!
Nu vill jag bara gå och lägga mig vakna utvilad imorgon köpa nån leksak till skruttan som hon kan ha på planet sen packa det sista göra i ordning mig och ÅKA!!!!!
nu hoppas jag innerligt att jag kommer må bra i veckan och verkligen njuter och slappnar av....
 
 
 


Gårdagens träning!

publicerat i Träning;
Jobbade ju igår.. Inte för att jag mådde helt 100 utan jag gjorde det ändå.. Var ju uppsatt på 19 passet på kvällen sen.. Även Daniel så Daniels mamma kom och passade Elina.. Jag var verkligen inte på topp men åkte och tränade och tog mig igenom passet.. 

Krille tränade med oss.. 

:) jag körde med för lätt vikt men det var inte lätt när det var både marklyft och ovanför huvudet med samma vikt.. Skulle tatt 40 kg egentligen men eftersom jag mådde som jag gjorde tog jag bara 35kg.. Först klar på 13:47 min.. 

Trååååååkdag...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Mått så mycket bättre idag.. Men i morse när jag vaknade kände jag mig yr och väldigt svag.. Påverkad av gårdagens feber.. Fick tagit hand om lillskruttan och körde henne till dagis sen var det bara hem och lägga sig.. Låg och knarkade "Sons of anarchy" avsnitt.. Sen ringde pappa och kolla hur det var med mig.. Han skulle till Lerum och klippa sig och frågade om jag ville ha lunch så han kom hit med det .. Så gott och så snällt då jag verkligen inte orkade laga nått.. Han åkte efter det och jag kröp ner i sängen igen.. Somnade till och sov nästan 1 timma.. Strax efter 16 kom Daniel hem.. Han tog med sig soporna ut och åkte och hämtade Elina.. Jag lagade lite mat till oss.. Efter det ville jag bara få lite luft.. Tig med mig Elina och gick på en liten promenad här hemma.. Mysigt.. Var hemma vid 19 igen då var det pyjamas och kvällsmat.. Nu sover mitt hjärta.. Mitt älskade barn.. Mitt humör mot henne ibland är fruktansvärt och jag mår så vansinnigt dåligt av det.. 

Älskade dotter jag älskar dig så.. 

Är man sjuk så är man..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. Usch.. Mått skit idag.. Vaknade med huvudvärk.. Dålig sömn.. Snorig näsa.. Och början till feber.. Åkte ändå till jobbet.. Men efter en timma gav jag upp.. Frös.. Svettades.. Åkte hem och la mig på soffan.. Där har jag legat.. Daniel jobbade natten så väckte han kl 15.. La mig i sängen då.. Men genast började alla måste ploppa upp i huvudet.. Kunde inte slappna av men orkade ju samtidigt inte göra nått.. Usch.. Tagit det lungt hela dan nu.. Elina har precis somnat och Daniel tränar.. Jag passar på.. :)

Gott! Får se hur jag känner mig i morgon.. Har jag blivit sjuk på grund av hur jag mått.. Min kropp kanske vill säga mig nått.. Tur jag har min älskade tjej... Älskar dig till månen och tillbaka..


Kalas igår..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Igår var det kalas för Ella och Albin..

Fina Ella 10 år:)

Fina Albin 8 år:) det bjöds på goda tårtor.. :)

Elina smaskade i sig:)


Mammas fina korv!! Jag ber om ursäkt för ett riktigt dåligt inlägg men jag mår skit och appen spökar så har försökt skriva detta ett par gånger nu.. 

Ibland...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Går man rakt in i väggen.. Man ser dom där små små varningssingnalerna men inte ens det har man tid att fokusera på.. Man kör framåt.. Rakt framåt.. Så många måsten.. Så mycket som skall hinnas.. Ja mitt humör har svajat helt galet det sista och både Daniel och Elina har fått ta stryk av det... Jag har varit helt galen här hemma.. Så stressad.. Skynda skynda.. Sen fullkomligt kollapsat på kvällarna.. Det håller inte.. Det fick jag känna på förut idag.. Årets första och riktigt jobbiga panik ångest attack.. Daniel fick försöka lugna mig då jag höll på att svimma av min jobbiga andning.. Till slut fattade kroppen och min andning gick ner brast ut i sån gråt efter det.. Fy fan!! Denna stress.. Skall hinna jobba.. Vara mamma.. Hushållerska.. Sångerska.. Träningsnarkoman.. Och flickvän.. Kompis.. Moster..Syster...  Dotter.. Dessa krav.. Jag fullkomligt brister på insidan.. Jag var så trött i morse.. Och innan Daniel gick upp och tog våran morgonpigga dotter som vaknade redan kl halv 8 så exploderade jag 13 gånger inombords.. Jag exploderar för allt.. Det som fick mig att få attacken var för att en tavla ramlade ner för 50 11 gången och jag hade precis limmat den och satt upp den på nytt.. Då brister jag.. Fullkomligt.. Jag har för mycket i mitt huvud.. Och Daniel hjälper till så gott det går.. Men inte tillräckligt då han inte fattar hur mycket det är här inne i mitt huvud.. Jag tänker för 3 pers.. Och bor i en lägenhet.. Skulle vi bo i hus och skaffa fler barn så hade jag dött.. Hjärtstopp tippar jag på!! Fick klätt min fina fina dotter och Daniel tog med henne på första kalaset för idag...

Hon tyckte det var konstigt att få andra skor på sig. Hon var så fin.. Men jag bara grät.. Jag blev lämnad här hemma vilket jag ville.. Jag behövde få lugna mig själv.. Slänga sopor.. Hämta resväskorna.. Börja PACKA!!! 

Nu är hela balkongen full.. Så skönt att få ha börjat.. Nu behöver jag vila.. Får se när Daniel kommer hem. Kl 16 är nästa kalas.. 

Dagens träning!

publicerat i Träning;
Parwod.. Den var rolig och alldeles lagom.. Skönt att bara köra kroppsvikt.. 

Det var svettigt som fan men så go!! Peppade på bra och tiden slutade på 41:28 min! Gött! Kroppsformen känns hyfsad.. Känns som jag fått lite bukt på dom extra kilona jag lagt på mig! 



Japp det blev en form-bilds-lördag:) 


Mot bilen..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Eftersom nån jävel hade tagit min p-plats igår så får jag gå långt till bilen nu.. Jag ringde ju självklart controlla som skulle lappa fanskapet! Nu är bilen borta så jag kan ställa mig på min plats igen.. Men först .. Träna!! 


Under filten...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Satans jävla kyla här hemma.. Nästa vecka först kommer dom sätta på värmen här hemma.. Fryser ju ihjäl!!! Jag och Elina har haft fredagsmys med popcorn.. 
Hon fick välling efter det, la en present i blöjan som Daniel fick ta och så borstade han tänderna på henne.. När hon kom ut till mig efter det la hon sig på mig och gjorde gosljudet.. Frågade om hon ville lägga sig och nu "mm" :ade.. Lilla hjärtat.. La henne och gick ut och la mig under filten igen.. 


Jag kikar på IDOL.. Jävlar vad grymma dom e!! Han lilla Erik!! Shit vilken röst!! Skall snart duscha och kolla på fler avsnitt av sons of anarchy!! :) 

Kallt...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Har nu duschat och krupit ner.. Så jävla kallt här hemma då elementen fortfarande är avstängda på grund av arbete i grunden.. Burr.. Sockarna har åkt på...

Nu skall jag faktiskt börja se en serie på netflix.. "Sons of anarchy" skall tydligen vara grymt bra.. Får väl se.. Natti natt! 


Vilodag!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Gud så skönt.. Idag var det skönt att slippa stressa.. Har jobbat och sen åkte jag till solkatten och fick köpt presenter till söndagens 2 kalas för 3 personer.. Hängde ni med nu? Knappt jag gör det:)  

Skönt att det är inhandlat.. Ja hemma var det sen matlagning.. Daniel hade börjat och jag tog över så fick han ta Elina.. Nu har Elina somnat.. Ville hon skulle somna sent för i morse väckte hon mig redan kl halv 6 .. Urk! Var som ett kolli på jobbet.. Nu njuter jag av detta...

Framför idol.. Shit vilka röster dom har!! Snart blir det dusch och läggdags.. Fredag i morgon!! Gött! 

Dax att åka..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Elina leker och jag tar igen mig lite i soffan.. Laddar för jobb.. Sovmorgon vad e det. Elina vaknar ändå halv 6 och vill ha välling .. Somnar ju om som tur är men sen väcker ju Daniels väckarklocka mig kl 6.. Snark.. Halv 8 vaknade sen Elina.. Upp och hoppa.. Nä dax att åka..



Kvällens träning...

publicerat i Träning;
Ja idag blev det bara en löprunda ner till boxen för att sen träna mobilitetspasset kl 19.. Gud så nyttigt det va.. Träningsvärk som satan i låren så det var riktigt gott!! Är ju så sjukt orörlig så det är ju viktigt att träna på dessa rörelser.. Var gott! Daniel tränade ju i stora boxen så vi åkte hem tillsammans.. Daniels mamma satt barnvakt.. Så jäkla snäll!! Nu är det dax att sova.. Gott med sov morgon imorgon! 


Medans regnet öser ner...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Jag njuter i soffan med tända ljus och filt då det är svinkallt här hemma för dom har stängt av elementen för underhållning.. Burr.. Avnjuter lite kvällsmat.. Keso, apelsin och kanel.. Gott! 

Idol på tvn. Elina sover och Daniel tränar.. Njuter:)

Dagens middag..

publicerat i Mat;
Började med maten efter jag hade hämtat lillskruttan.. Blev hemmagjorda köttbullar med sås och hemmagjort potatismos med herrgårdgrönsaker, lingon och gurka.. 

Åt nu efter träningen.. Så jäkla gott! 

Dagens träning..

publicerat i Träning;
Kl 17 var det dax för träning och Daniel hann inte hem så Elina fick följa med till boxen så kom Linda och Oliver dit och passade henne tills Daniel kom.. Silket pass idag.. Galet!

På styrkedelen körde jag 50 kg på back squaten.. I Woden körde jag RX vikter på allt utan KB.. Där tog jag bara en 8 kg.. Alldeles för lätt men men.. Vi hade 25 min på oss och jag hann till 6 Pull-ups.. Galet jobbigt! 


Kvällsmat..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Framför tvn.. Kvalvecka i Idol.. Lite keso med apelsin.. Behöver vitaminer.. Tjock i halsen och det passar sig inte att bli sjuk nu!! Varit och repat med bandet.. Kul:) 
På väg till repet befann sig denna fina på himmelen..


Vackert:)

Lek och buslandet:)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja idag efter träning och dusch så tog vi på oss och mötte upp Mikael och Novalie så åkte vi ut till lek och buslandet på backaplan där var ju även Elinas kusiner Ella och Nora då Ella hade sitt kalas där.. Där lektes det en hel del.. :) stannade i ca 2 timmar sen åkte vi hemåt igen..

Elina var då både trött och grinig.. Daniel stack och träna och jag lagade mat som jag och Elina åt.. Nu sover hon och jag sitter i soffan och känner mig fet.. Efter Turkiet resan så är det strikt med maten.. Fan vad flötig jag blivit.. :(  imorgon är det ny vecka.. Jobbar tidigt mån- ons.. Repa med bandet i morgon.. Nä en film nu kanske.. 

Igår!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja igår åkte vi hem till syrran och käkade.. Blev flygande Jakob och sen äpplekaka efteråt :)

Det var inte äckligt.. Elina blev fotad av min systersons flickvän.. 

Det finaste jag vet:) vi åkte hem strax efter 20.. Gott:) 

Dagens träning!

publicerat i Träning;
Ja idag kickade vi igång dagen med träning igen.. Elina väckte mig kl 8 i morse och kl 11 tränade jag:) Par wod idag så jag och syrran körde ihop.. Grymt kul.. Snabba var vi med:)

Vi gjorde den på 14:57 min! Gott! 

Eftersom vi var så snabba blev det en "Death by burpees" efteråt.. Fy fan!!!! 

Dagens träning..

publicerat i Träning;
Visste inte om jag skulle gråta.. Skratta.. Spy eller dö.. Go var den..
Timecap på 50 min jag kom in på sekunden!!

Passar på...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Att vila lite nu då Elina somnat.. Var iväg och träna i morse och sen när jag kom hem var svärmor här och passade skruttfia.. Vi duschade och tog på oss och traskade alla 3 ner till torget där syster Linda satt med mamma och 2 av hennes assistenter.. Evigheter sen jag träffa mamma så det var skönt.. Åt lite lunch och fikade.. Blev lite shopping till lillfia..
Kläderna köpte svärmor och jag köpte legot. Blev en sjal till mig med för 112:-.. Gott:) 
Elina tyckte det var kul:) nu somnade hon på vägen hem och svärmor åkte hem.. Väntar på Daniel som kommer hem om en stund sen åker vi hem till syster och äter.. Jag passar på att vila så länge:)




Dagens middag..

publicerat i Mat;
Är det Fredag så är det och det var faktiskt ett bra tag sen vi åt det.. 

Tacotallrik;)

Laddar för jobb..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Vi alla 3 sitter i soffan och tar det lungt efter maten.. Väntar på kaffet.. Skall sen duscha och svida om för jobb..  Har hunnit jobba.. Ätit lunch här hemma.. Vilat 1 timma sen hämtat favorit tjejen på förskolan.. Vi åkte upp till Servett och handlade för dagens middag sen hem och lämna maten och gick ut på gården och lekte lite.. :) 

Tokfia:)


Mammas tjej börjar bli så stor.. Lär sig så mycket.. Börjat prata så mycket nu med.. Finns det verkligen ord för kärleken till sitt barn.. Ibland känns det som ens hjärta skall explodera för kärleken får inte riktigt plats.. :)

På en tom balkong...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Ja dagen. Nalkas mot sitt slut.. Jobbat och sen hem för lunch och snabb vila... Hämtade skruttan och åkte sen till Hulan för att möta Bettan där och leka lite på lekplatsen där.. Åt lite mellis och gick bort och tittade på alla cirkusdjur.. 

Fascinerande...  Efter det var det in och och handla blöjor sen hemåt . Äta lite sen så kom Daniels föräldrar för att passa Elina.. Dax för första föräldramötet.. Kul.. Efter det åkte vi hem och fick lite thaimat som svärföräldrarna köpt.. Gott! Nu väntas det en härlig dusch sen Sova!!! Imorgon jobbar vi dubbelt.. Men tyvärr blir det näst sista passet på Stures då ägaren bestämt sig för att ta bort oss entrevärdar.. Lite synd men ändå rätt läge för det.. Varit där i 4 år nu!! Börjat att tröttna.. Jaja får se om jag skaffar nytt extrajobb eller om vi klarar oss.. 


Dagens träning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag, Träning;
Riktigt go idag.. Mina axlar typ dog!

Blev 37,5 kg som mest på axelpress. På TTB blev det 15 st.  På boxjump blev det 84 st och på Woden så hann jag göra 9 varv:) gött! 



Flexar lite:)

Dagens middag!

publicerat i Mat, Mitt Liv-Min Vardag;
Idag blev det stekt kyckling med paprika chili crème fresh, lite matlagningsgrädde och kycklingfond. Till det gjorde jag klyftpotatis med grönsaker i ugnen! Skall bli gott nu:)


När inget blir som planerat..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Sitter helt slut i soffan nu..färdig för dan.. Sånna här dagar önskar man att man var mammaledig igen då hade jag hunnit och orkat allt! :( skulle tränat kl 19 men Daniel ringde när jag stod och bytte om på jobbet, han var tvungen att sticka och jobba igen då han hade missat en grej under dan.. Kul.. Var tvungen att handla så jag fick åka hemåt, möta Daniel på parkeringen och flytta över Elina till min bil så fick hon följa med mig och handla! Efter det var det hem och börja med maten! Både jag och Elina var tokigt hungriga.. Tog dock väldigt lång tid.. Så vi fick ätit nu först vid kvart över 19 .. För Elina var det pyjamas och bums i säng efter det.. Jag är helt slut.. Skulle kunna somna här och nu.. Hösttröttheten verkar ha kommit tidigt i år.. Tur man snart har en vecka semester.. 

Sliten som sjutton.. Fin solnedgång som visar sig utanför:)


Dagens träning!

publicerat i Träning;
Blev faktiskt bara en löprunda idag!
Skulle inte tränat alls egentligen då jag skulle repat med bandet, men då våran trummis fick hinder så kände jag att vi siktar på nästa Måndag istället.. Slipper jag stressa..
Daniels mamma skulle komma förbi och tvätta och vi skulle gå igenom inbjudningskorten som hon skall göra till syrran och hennes sambo's fest som dom skall ha i höst..
Hann laga mat till Elina, Daniel och Daniels mamma oxå sen sprang jag ut..
Blev upp till spåret, runt 2,5 där sen springa hem igen.  
                            
 
Det går inte fort men jag tar mig runt:)
 
Svettig!

Dax att sova..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

3 söndagen på raken som jag blivit själv här hemma..

Ja Elina är självklart hemma och sover..

Men Daniel har ännu en gång stuckit och jobbat natten.. Blir ju bra med pengar..

Får se när han är hemma i natt..

Jag jobbar ju sent imorgon men förra måndagen blev det knivigt då jag började tidigt och Daniel hade inte kommit hem ännu när jag skulle åka till jobbet..

Vi möttes på parkeringen.. Usch.. Sånt får INTE hända!!

Ja!!

Helgen är nu slut.. Ny vecka är på ingående.. Hoppas på att få in mycket träning..

Till helgen blir det jobb men ingen fest.. Skönt det.. Idag har jag haft en fullspäckad dag.. Helt slut!

Kika klart på filmen sen sova!

Bland rosa kuddar ..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Jag har lagt mig inne i Elinas rum..

Vill att hon skall sova en liten stund då hon bara fick sovit 1 timma förut redan vid 11 hos Daniels föräldrar.. Jag lär ju somna själv här inne..

Satt på en film som vi slötittar på.. Tror lillfia somnat nu..

Har hållit i gång sen jag kom hem förut..

Trots tungt huvud i dag..

Slängt allt skräp.. Dammtorkat... Tvättat 4 maskiner.. Handlat och ätit lunch!

Daniel fick dammsugit och hängt tvätt.. Nä nu somnar jag..

Kl 17 kommer Daniels föräldrar för att tvätta och vi skall bjuda på mat..

Gårdagens träning..

publicerat i Träning;

Shit så grisig den var igår..

Jag var dyblöt av svett.. Jäkla snatchar!!

Hatar dom!!!

Men men.. Blev nästan 9 varv!

 

Festen igår!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Silken lagom och härlig fest det blev!

Först var det ju kalas mellan 12-16 sen åkte jag hem och tog en powernap och bytte om och fixade mig och åkte sen tillbaka..

Kl 18 var det fest för vännerna.,

Blev grillat och en hel del dricka och dans., efter kl 1 på natten checkade jag in och gick och la mig i gästrummet.. Kort därefter så dog festen och alla gick och la sig.. Alldeles lagom..

Man är väl lagom häftig idag..

Men men..

Vaknade redan strax efter kl 9 ..

Vi åt frukost där och gick över och hämtade Elina.,

skönt när dom bor grannar..

Vi packade in allt i bilen och åkte hemåt.. Gott:)

Min outfit för kvällen=)

festen hölls till i tältet och garaget=)

Här lektes det lekar=)

Daniels bror med det "lilla" drinkglaset=)

Grilltajm=)

Uppe med tuppen:)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Ja hemma vaknar vi 7..

Lillskruttan är inställd på dagis tider..

Och det är bara att gilla läget och tänka positivt..

Man fångar dagen:)

upp och hoppa..

Ja Daniel fick faktiskt ta henne så kl 8 gick jag upp först..

Äta frukost och duscha snuttan sen ut och sätta upp tvätttid åt svärmor..

Slänga sopor och åka till boxen..

Träna kl 10 sen kl 12 är det kalas och ikväll är det 30- års fest på samma ställe.. Skall bli kul..

i mina snygga camping-morsa-tofflor=)

Lite kvällsmat..

publicerat i Mat;

Honungsyougert, keso, risenta osötad müsli..

Och en riskaka med jordnötssmör på.. Till det ett glas vatten:)

Tränat!

publicerat i Träning;

Yes!!!

2 dagars träning och det börjar kännas så där gott i kroppen igen..

Jag blir peppad och man får blodad tand..

 

Jag vill ha sån träningsvärk så jag inte kan gå, skratta eller röra mig!!

Körde lite tuffare idag och energin flödar ur en.. Så jäkla gott!!

Kroppsfettet har ökat lite men det skall jag allt få trimmat till..

Musklerna är ju där.. Styrkan finns kvar.. Detta fixar vi:) 

Idag gjorde vi denna..!

På styrkedelen satte jag 3 strikta pull-ups i rad utan gummiband...

sen satte jag 5 st med svart gummiband och 5 kg väst på mig..=)

på dipsen klarade jag att göra 2 st strikta utan gummiband sen använde jag rött gummiband..

Woden var tuff.. mycket burpees.. hann göra 48 st burpees på dom 6 min...

efter denna ville Anders plåga oss lite till.. blev en 5 min amrap:

8 wall ball shots (6 kg)

8 KB swing (16 kg)

2 burpees

hann 5 varv plus 13 reps på 6 varvet..

gött!

 

 

 

Svart...?

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Slängde i en hårfärg när jag kom hem..

Välbehövligt då utväxten var grå..

Hemskt... Blev verkligen svart håret nu.. :)

tror det blev rätt bra ändå..

Använde en mörkbrun färg.. :)

Tränat!

publicerat i Träning;

Äntligen..

Var en pirrig och nervös känsla att åka mot boxen idag.. Men Gud så skönt..

Mina bekvämlighetskilon måste BORT!!!

Om några veckor skall bikinin på och då vill jag inte se ut så här...

Idag var det Clean and Jerk på tavlan.. Inte min grej alls.. Men men..

Styrkedel: 10 min att bygga upp till en tung Clean.. Jag tog bara 45 kg..

WOD: "Solid Wod 2"

15 C&J ( 30 kg) 

100 m farmerswalk med 2 st 16 kg KB

100 m löp

10 st C&J ( 35 kg) 

100 m farmerswalk 

100 m löp 

5 st C&J ( 35 kg) 

100 m farmerswalk 

100 m löp.

Kl stannade på 10:08 min..

Eftersom vi var så snabba fick vi göra en till..

5 min AMRAP:

8 Hang Clean 35 kg

 8 st lateral burpees..

Hann göra 3 varv + 1.. Död!!!

Dagens middag!

publicerat i Mat;

Idag gjorde jag lövbiff och bacon gryta med ris och kokt broccoli..

Det var inte dumt..

Hade i strimlad paprika och skogssvamppanna från Arla.. :)

Efterlängtad lunch!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Så hungrig.. Jobbat.. Tankat bilen.. Nu lunch..

Hinna sluta ögonen lite sen hämta snuttan..

Hem och laga middag sen kl 18 ikväll är jag äntligen tillbaka i boxen..

Över 2 veckor sen.. Fy fan!!

På väg hem..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Shit så kul..

Varit i Borås med jobbet på ett äventyrcenter bredvid Borås djurpark!

Upzone heter de och där fick vi med sele, hjälm och handskar klättra mellan träd på små linor och även åka linbana..

 

Slängde mig ut i en jätte gunga från 8 meters höjd och klättrade upp i en stolpe och ställde mig sen raklång på toppen och hoppade sen ner..

Galet läskigt men kul:)

vi grillade efteråt och mitt lag fick diplom för snabbast på en bana och att vi var 5 st som ställde sig upp på stolpen:)

 

grymt kul.. Nu sitter vi i bilen på väg hem.. Duscha och gå och lägga mig..

 

En dag på Liseberg!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Ja vad mysigt det är på Liseberg.. Love it!

Vi åkte dit först efter kl 14.. Lagom med folk...

Vädret var väl lite så där..

Elina var ju så lyrisk över kaninerna..

Sitta i knät och myyyysa.=)

Pussa på kaninen=)

Hon älskar dom verkligen.

Hon vart så ledsen när vi skulle gå därifrån..

Fick åkt lite grejer med henne sen åt vi på värdshuset där:)

gott!

I kön till sagoslottet=)

Snuttan fick sitta mellan oss..=)

Jag och Elina åkte karusell=)

Mammas älskling=)

Skrattade så åt åkattraktionerna..=)

På väg till bilen=)

Mysig dag=)

 

Dagen efter..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Ja kvällen igår var trevlig..

En mys fest..

Vi blev hämtade redan 23:30 av Daniels mamma som snällt körde hem oss..

Elina hade somnat som ett ljus vid 21.. Skruttan..

Daniel väckte mig redan kl 8 i morse av att han låg och knaprade sesam kakor i sängen!!

WTF!!!

Jag somnade till slut om och Daniel väckte mig igen vid 10:30.. Oj då!!

Gick upp och duschade med en gång.. Fy dan vad jag stank brasa!!

Dom hade ju en mitt på trädgården som alla satt och värmde sig runt.. Mysigt:)

nu är frukost i magen och vi laddar för en dag på Liseberg..

har väl gått upp ett par kilon men känner mig inte tjock för det=)

Skönt=)