Onsdagen...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Tänkte ge er en liten snabb resumé av veckan som gått.. :) i Onsdags var det ju jobb.. Slutade 12:30 och då var det ilfart hem.. Göra mina superviktiga rutiner som att bädda sängen, plocka ur diskmaskinen och ta ut soporna.. Snabbt värma min matlåda, byta om och promenera bort till vårdcentralen.. Kl 13 var jag där.. Det ni!! Dax för mitt tredje besök hos psykologen.. Fått hemuppgifter och fyllt i papper på olika situationer då det blir jobbigt för mig.. Dessa måsten.. Rutiner och sätt som jag har för mig. Det styr mitt liv väldigt.. :( efter 45 min där var det hemåt för att åka upp och handla snabbt sen hämta mitt hjärta på dagis.. Vi hade en mysig dag själva hemma då Daniel åkte till boxen och var borta hela kvällen.. Övade pottträning..

Gick så där.. Slutade med att Elina kissade på mig!! Kul!! Sen satt hon i sin favorit fåtölj som jag köpt till henne! 

Naken och pillade sig mellan bena.. Haha!! Snuttis! Sen mös vi och busade i sängen..

Och Elina fick somna jämte mig!! Mys! I torsdags var det jobba sent.. Jag vaknade upp med känning av krostallöra igen.. Ett par år sedan jag hade det men känner igen det.. Allt snurrade och jag fick verkligen anstränga mig för att klara av att gå upp och göra i ordning oss.. Brukar ju släppa under dan för mig och det gjorde det även denna gång som tur var men jag tog det väldigt lungt på jobbet vilket min mage tackade mig för.. Skönt! Blev träning på kvällen.. En riktig hemsking och mina händer gråter idag.. 

Efter 90 Pull ups var det köttsår i händerna.. Kunde inte fortsätta.. Fick göra 10 st ringrodd.. Galet ont!!

Tiden stannade på 19:14 min!! 

Tjoho!! Idag har man jobbar med ömma händer.. Natten var skit så jag var trött idag.. Elina har hostat hela natten och stört mig sen halv 4 i natt då hon till slut kom in till oss och fortsatte hosta.. Jäkla hosta.. Den 20 skall hon få göra astma test!! Efter jobbet var det hem och få Sätta sig till dukat bord.. Daniel har varit föräldraledig idag då det varit studiedag på dagis.. Tacos stod klart och vi åt.. Sen packade vi ihop oss och åkte till boxen snabbt.. Daniel skulle köra igenom open Woden 14:2 som släpptes i natt.. Glad att jag inte anmält mig nu.. Usch dom är hemska.. Gick väl så där för Daniel men han gör ju om den på Söndag.. Vi har haft fredagsmys och jag skall nu sova.. Galet trött!! 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therese:

Ett tips till potträningen. Sitt o läs en liten bok tillsammans o fråga emellanåt om hon är kissnödig eller om hon kan testa trycka. "Tryck med henne" ;) om du förstår hur jag menar? Sen är hon självklart världsbäst om det så bara kommer en droppe! :) Bara en tanke

Kommentera inlägget här :