Mina tankegångar....

publicerat i Allmänt;
.. e just nu inne på högvarv....

jag skulle vilja att GUD visade sig för mig nu... lyste på EN av alla dessa vägar jag har framför mig... för jag skulle behöva vägledning just nu...

jag vet att detta var bara ett prov.. men det var ett prov jag var rätt säker på att klara... sen att snubbla så radikalt på mållinjen det suger ju verkligen... jag frågade t.om mr policeman om han skämtade när han sa mitt resultat...

30/42.. och 31 var godkänt...

har inte jag rätt att få bli lite förbannad, ilsken och rent ut sagt besviken så in i helvete!!!!!!

har kämpat så för detta... planerat detta så...

kämpade så i höstas med Historia kursen....

och har kämpat med högskoleprov och papper hit och dit... och så åker man ut för ett litet jävla poäng!!!!!!!

ja men det e ju bara att söka i höst igen... jo tack jag vet det!!!!!

men det e ett halvår kvar till nästa prov... att behöva vänta.. och tiden går så..

jag fyller ju för fan 30 i år... hade planerat att va 32 när jag går ut.. nu kommer jag få lägga på ett halvår till..!!!

nä snopet.. och rent ut sagt surt!!!!

men men.. e det meningen.. e det så att detta var ett tecken .. eller skall jag kämpa.. jag e inte den som brukar kämpa när det kommer till motgångar.. jag skiter i det.. brukar tänka så att det e deras förlust... här har vi en sjuhelvetes Polis.. men att falla bort på ett poäng.. ja .. då får dom fanemej skylla sig själv... !!!

men men.. ett halvår kvar att betsämma mig på....!!!!

//// BITTERF****N Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jenny Molin:

Det är inte sant, att du ger upp vid motgångar! Du kämpar för fasen dig igenom ALLT! Ett sketet prov ska väl inte hindra dig från att nå din dröm???? Jag förstår att det suger hästballe just nu, men du kommer nog ändra dig med tiden, och ge dig fan på att fixa det nästa gång. Måste du göra om alla testen igen, eller är det bara att hoppa in vid svenskaprovet och fortsätta sen?

Kommentera inlägget här :