Inställd....

publicerat i Allmänt;
....träning... ja jag satt faktiskt och väntade på det där mailet från min tränare.... för kollar man ut så finns det ingen möjlighet att spela boll utomhus.. jo kanske med spade i högsta hugg så man kan gräva sig en grop i snön och stå och sparka boll i den... =) nä så jag fick ju värsta beslutsångesten nu istället... jaha.. skall jag dra till gymmet nu då istället eller skall jag ta en vilodag och äntligen få ligga och kolla på lite wallander filmer som jag har på datorn..??.. hmm..

Jag har ju faktiskt varit riktigt duktig i veckan.. i Söndags var det fotbollscup... i Måndags träning i Tisdags var jag på gymmet och i går var jag ute och gick med Marie i över en timme.. så en vilodag borde ju sitta som en smäck idag.. hmm.. men skulle nån ringa mig och fråga om jag skall med till gymmet hade jag nog åkt.. =).. men ut och slira med bilen i detta väder.. hmm.. inte jätte lockande.. livrädd för sån här halka sen jag snurra runt på Gråbovägen för en månad sen... snacka om ÄNGLAVAKT!!! höll på att skita ner mig av skräck när jag helt plötsligt stod MOT trafiken!!! TACK GODE GUD för att ingen var bakom mig!!!!

ja .. nervös as hell var jag förut när jag såg att jag hade fått mail om att Polisrekryteringen hade skickat ett meddelenade till mig.. så jag loggade in på polisens hemsida... PUH!!! jag e vidare till svenska prov och intervju!!!! =)..

Hallonkakan jag baka förut står och luktar gudomligt där ute i köket.. får mina fettgener att börja dansa av lycka.. och risken e JÄVLIGT stor att jag går ut och bakar mig en kaka till nu och vräker i mig i min ensamhet!!!!

MÅSTE........HEJDA.........MIG!!!!!!!!

skall snart gå ner till tvättstugan och hämta min tvätt... sen stå och vika skiten.. tur att det inte var jätte mycket denna gång... men jag e ju lite av en tvättoman.... älskar att tvätta och gör det löjligt ofta!!! e lite sjukt beroende av skjöljmedel.. jag e nog vad man skulle kunna kalla doftfetisch.... jag ÄLSKAR att stå i affären och lukta på olika skjöljmedel.. när jag kommer ut brukar jag oftast vara hög på dofterna.. =).. häller i säkert två korkar till varje tvätt och skulle nog kunna ligga och sova en vecka på bara nytvättad tvätt.. mm... japp.. knäpp e nog mitt mellannamn..haha=)

.=) jaja andra gången jag skriver i dag.. men kul e det... hoppas ni oxå tycker d... haha... kjam kjam

Kommentera inlägget här :