Ja vad har jag egentligen gett mig in på....

publicerat i Allmänt;
.. från att ha skrivit blogg i snart 9 år inne på en annan sida och då haft sin blogg hemlig tänkte jag nu prova på att ha en öppen blogg för akllmänheten för allmänt nyfikna männsikor och folk som kanske bryr sig om vad som händer i mitt helt galet överbelastade liv=)

har ju flera i min omgivning som gör det och inspirationen e hög då jag varit sugen länge på att göra detta.. har dock en liten känsla av att jag kanske kommer göra detta en vecka och sen ge upp.. har inte tid helt enkelt.. men en ny sida kanske får mina ögon och gruset i dom att ändå ge det en chans... =)

ja vad skall jag skriva om så här första inlägget nått som fångar erat intresse kanske.. hmm.. skulle kunna skriva om en HEL DEL som skulle fått både erat kvällste att sättas i halsen och eran ögonkräm att rynka ihop huden på er..=)

jag e som sagt 29 år.. singel.. bor i min lilla etta på 40 kvadrat.. trivs nått så sjukt med min situation i livet så jag nästan skäms för alla andras reaktioner när jag stolt säger att jag e singel och barnlös.. =)

jag e en av dom få som INTE prioriterar att hitta den rättta och skaffa hus, barn ,volvo och all sån jävla skit.. för jag har insett av ca 15 års letande att det e inte RIKTIGT min grej!!!  Jag är och förblir en singeltjej.. och får jag må så löjligt jävla bra som jag gör nu så e jag det med glädje.. =)..

jag har dessutom inte tid för nån annan än mig själv i mitt liv... äter , sover, tränar, jobbar och skiter typ.. nått annat hinns det inte med..

jobbar heltid och jobbar sen även varann helg i en ICA butik! händer även att jag hoppar in lite extra i baren oxå då jag varit bartender en stor del av mitt liv... Tränar fotboll 2 dagar i veckan och tycker det e SVINKUL!! jag e skit dålig på det men tycker det e roligt i allafall och bra träning e det dessutom.. =) sen har jag även fjuttat på ännu ett intresse i mitt liv och börjat sjunga i ett band.. har alltid gillat att sjunga och hållt på med det en hel del i mitt liv.. nu sjunger jag i min farbrors band och vi repar väl ca 1 gång i veckan... e skit kul.. och tossigt roligt att få sjunga till massa goa rock n roll låtar!!! =)

hmm... vad mer.. ja det e ju en hel del som händer i mitt liv... har vänner att umgås med.. familj och syskon barn att träffa och gosa med.. en katt som kräver mat och kel och dessutom killar med vissa behov att fylla... =)

har precis i dagrana sökt in till PHS .. ( Polis högskolan) .. och håller nu tummar och tår för mig själv.. =)..

har ju jobbat som väktare och kriminalvårdare och hoppas ju på att det e till stor fördel..=)

ja jag skall väl inte skriva så mycket mer idag.. borde sova då kl ringer 05.15 i morgon..

så vi hörs väl i morgon istället då.. kjam kjam

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie Karlsson:

Kommer du sluta blogg på den andra nu???? :(

2:a kommentar, skriven , av Emma:

Hallå Malin!

Säger detsamma! É på andra bloggen o man får väl se hur många veckor man håller på, 2-3 chansade Johan på! Höga tankar om mig!

Nu kan man följa ditt galna liv!

Kommentera inlägget här :