LEDIG I MORGON OCH STACKARS VIMSA!!

publicerat i Allmänt;
.. ja behöver jag förklara hur jävla gott det skall bli med en ledig dag i morgon.. mina lediga dagar e verkligen dyrbara... jag e ju inte ledig så jätte ofta så det e verkligen speciellt för mig.. tyvärr brukar dock dessa dagar betså av en JÄVLA massa saker at göra..!! som i morgon TVÄTTA!!!!.. har en tvätthög upp till taket!!! så skall upp kl 11 och tvätta.. kul lixom.. men behövligt... jag fattar dock inte hur en människa kan få ihop så mycket tvätt på en vecka. men det klart jag e ju lite av en tvättoman och tvättar ALLT när jag väl tvättar!!!

hmm.. på jobbet idag fick jag ett samtal av min kära syster Linda som berättar att hon e på väg till djursjukhuset med deras lilla katt Vimsa... hon hade kommit hem helt blodig... påkörd av en bil... !!!.. hur kan man som bilist köra på en katt och sen bara ÅKA!!!!

Min kompis Marie drabbades av samma öde för några månader sen med hennes katt och det var på MOTORVÄGEN!! blev operation och ligga inne ett tag men Gizmo överlevde som tur va... men det e DYRT,. som FAN.. och jag grämer mig varje dag för att inte Helge e försäkrad... det har aldrig blitt av och nu e han så gammal så jag skulle behöva göra en dyr hälsokontroll på han för att få han försäkrad.. och det har jag INTE råd med.. !!! men det e väl så klart värt det ifall nått skulle hända... usch vill inte ens tänka tanken på att nått skulle hända han.. jag dör hellre... min lilla älskling... !!!

hmm.. trodde jag var rik igår efter jag betalde räkningarna.. men så kom jag ju på idag på fotbollsträningen att den dära jäkla medlemsavgiten skall ju vara betalad denna månad... !!! 1600:-!!!!

som tur va så får jag dela upp den på 2 månader... så jag behövde bara betala 800 kr nu och nästa månad 800.. tur d..

hmm.. nu skall jag nog krypa ihop under täcket.. se en film eller 2.. säger alltid att jag skall göra det.. men det blir ju fan aldrig så.. alltid massa annat på tv...

nä idag skall jag verkligen göra det.. så hadet gott folk..

och mina tankar e hos VIMSA!!!!

Kommentera inlägget här :