LEDIG!!!

publicerat i Allmänt;
... ja... jag öppnade ögonen redan efter kl 9 i morse men det tyckte jag var alldeles för tidigt för min lediga dag så jag somnade om.. kvart i 11 ringde kl.. då gick jag upp.. tog med mig alla tre gigantiska IKEA kassar med tvätt ner till tvätt stugan.. räknade att det blir nog ca 5-6 tvättar.. haha.. helt sjukt.. !!!

Solen skiner och det e ju vårkänsla i luften!!!!

så jag gick ut med Helge lite.. jag vet låter sjukt att man går ut med en katt.. men han hatar att gå ut själv och vill alltid ha med mig.. så jag gick med ut.. vi höll oss på gården bara... föröskte få bort så mycket löst hår som möjligt på han ... !!! det HÅRIGA aset!!!!!..

helt plötsligt blev det action på gården.. både brandbil och ambulans kom... ville inte vara en löjlig svensson och gå fram och bara stå och glo så såg inte riktigt vad det var som hade hänt.. men dom tog hand om nån som låg ner på sin uteplats... !! verkade inte akut för dom pratade med människan i fråga... men alltid lite kul med action på gården..=)

jag skall nu äta frukost och sen gå ner till tvättstugan igen...

nån slags träning vill jag hinna med oxå....

sen skall jag iväg på ärenden..!!

Linda ringde förut angående hennes katt Vimsa.. tydligen har hon ett jätte stor fraktur på käken och måste opereras.. med skruvar och skit i käken.. kommer kosta 30000 kr.. !!! inte säkert att försäkringsbolaget täcker detta.. så Linda e helt knäckt.. men hon vill att Vimsa skall leva så hon tänker ta ett lån i så fall!!!.. hade nog jag med gjort!!!.. allt för sina älskade husdjur!!!!!

jag hoppas såååå att Vimsa snart får komma hem och blir helt återställd.. e så synd på en sån jäkla fin och söt katt!!!!


frukost tajm!!!!!

Kommentera inlägget här :