Möra ben...

publicerat i Allmänt;
... ojojoj.. att man kan bli så mör av bara lite träning... men gott som FAN e det.. då känns det att man arbetat!!!

jobbat har jag gjort... 11-17.. jag vet.. världens bästa arbetstider har man.. fantastiskt sköna.. =)

efter jobbet blev det e en sväng förbi Bonum för att handla... sen hem och laga pannkakor.. mm.. fick i mig två.. sen kom Mattias och knacka på dörren.. jag fick bytt om snabbt och gav han en pannkaka så länge..=).. sen åkte vi till gymmet och satan vad gött det e att stå där på bandet.. springa och känna hur svettan bara forsar ur kroppen... min blåa adidas tröja var till slut mörkblå av svett.. det e så snyggt oxå när färgen i ansiktet börjar mer och mer likna en tomat med andningssvårigheter-... =)

ja det var 20 min löpning.... sen så tog jag och ökade på mina biceps och triceps för att sen sätta mig i magmaskinen från helvetet.. den e HEMSK!!!!.. jag blir HELT SLUT av den.. men satan vad det tar bra i magen.. !!!..

efter det var det att ställa sig 10 min på crosstrainers...

för att sen avsluta med att lägga sig i solariet 15 min... ahhhh... gött som FAN!!

fick vänta lite på Mattias som oxå sola.. men sen kunde vi åka hemåt...

jag var plaskeblöt av svett....

sen.. duscha... sen äta lite kvällsmat och se på "Den rätta för Rosing"... my god vilket pinsamt program!!!

nu sitter jag här... min egentid.. för mig själv.. and i fucking love it... nån mer ensamvarg än mig det får man leta efter... !!

har INGA som helt problem med att tillbringa dagar bara för mig själv.. långt ifrån alla andra människor.. har jag bara tv och data så e jag nöjd... =)

ja.. i morgon så e det jobba och sen åka direkt till min farbror för att repa med bandet... sen hem.. äta lite ...

på Torsdag e det jobba sen hem.. och åka till ftobollsträning... har väl mer eller mindre betsämt mig för att vara med på Söndag nu.. ge det en chans.. så får vi se hur jag känner mig efter det... en manlig bekant till mig har sagt att han gärna kommer och kollar lite för att se hur jag spelar .. och sen ge mig kritik och beröm.. =).. så det känns bra..=)

på Fredag..då e jag LEDIG!!!!!!!... så jävla gott... jag behöver verkligen det.. behöver tvätta och dona här hemma...

på kvällen skall jag ut och döna på Park Lane... hihi.. me and all the homopeople..=)

får se om nån med samma kön faktiskt raggar på en.. hade varit kul att se.. inte för att jag e intresserad men .. alltid kul att se.. HAR ALDRIG blivit raggad på av nån med samma kön..=(

ja på lördag e det att ligga lite bakis i sängen.. sen packa en STOR väska... för först e det beachvolleyboll i Frölunda med ett helt gäng... fira Jessica..=)

sen skall vi dra ut... jag skall hålla mig nykter tänkte jag och köra... skall nämligen köra en bra bit på kvällen och sova där .. sen befinna mig kl 13 i Floda på söndag morgon för match..=)

så det blir en fullspäckad helg som vanligt!!!

jaja.. nä.. om man skulle ta och krypa ner nu.. ha det underbart...

Kommentera inlägget här :