Gorgeus..=)(????)

publicerat i Allmänt;
=).. mmm.. jag sitter i mina blåa pyjamas byxer med nallar på .. stor handduk på hövvet för nyduschad e man.. tränat... hårt... var en bra träning.. jag fick sprungit mycket!!!!

skall snart ta nått att äta mä...

igår besökte jag ju mamma.. gick riktigt bra.. visst kom upprepande frågor och prat om när jag var liten.. "kommer du ihåg när du var 2 år?".. öhhh nej mamma jag var 2, minns inte så mycket från den tiden.. men att vara dement då lever man ganska mycket i det förflutna.. så allt mamma pratar om det e när vi var små... !!!

vi tittade på tv och åt en glass tillsammans.. och prata om allmänna saker.. man får inte ta upp för mycket med mamma för det blir lätt förvirrande för henne.. så enkla samtal får han hålla...

men det var så skönt att få träffa henne... skönt att få umgåtts lite med henne.. hon vill ju hitta på så mycket men det går ju inte.. hennes ben bär henne ju inte längre...=(

jag stannade nästan 2 timmar sen var jag tok seg.. hade ju hållt igång hela DAN!!!!..

åkte hem och egentligen skulle det ha blitt ett gym besök eller en springrunda.. men jag och Mattias tog oss en runda i Gråbos landskap istället.. e ju så förfärligt vackert!!!!!!

 <-------- Mattias försöker biffa till sig=)

<-------- Fick en ny kompis på vägen som jag mata lite...=)

Ja vi kika på båtarna i Hjällsnäsviken , pratade med fåren.. kola på gässen och mata hästarna som sagt.. var en mysig runda.. gott med solen som sken oxå... sen var det hem duscha och ladda för eurovison..!!!!!

ISLANDS bidrag blev en favorit i år igen.. dom tonerna hon tog.. herregud.. jag rös i HELA kroppen... Marlena gjorde faktiskt ett riktigt bra framträdande... Malta var bra med... och Andorra tror jag det va med... dom två systrarna... =)

japp.. blir en tuff match... men kul skall det bli.. på Lördag jobbar jag men oj så jag skall skynda mig hem för att kolla..=)

ja silken helg jag har framför mig.. jobb, jobb, jobb och jobb...

jobbar dag på fredag.. hem och sova som en gris.. sen kl 21 börjar jag på Basic till 03... sen kl 15 på lördag på servett... till 21... sen kl 12 på söndag på servett igen.. till 15... åka och repa med bandet sen KANSKE spela match.. i allafall skall jag åka och titta på den...

ja shit... men men.. pengar!!!!!

så ha det nu kära vänner...

så här go var Helge förut när jag vakna med han breve mig...=)


Världens sötaste!!!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linda (syster):

Akta så du inte bränner ut dig.. love u

Kommentera inlägget här :