Monday Morning!

publicerat i Allmänt;
Ja då var helgen över... och jag ligger just nu nerbäddad i sängen med datorn i knät... thank god for trådlöst nätverk!!!
har ÄNTLIGEN en målare som donar ute i vardagsrummet så jag var uppe redan kl 7 i morse.. e så trött men får ju hålla mig vaken och sitta här inne med datorn så länge.. har ju ingen tv nu....
e så sjukt jävla glad att det äntligen e på gång.. jag skall nu äntligen efter nästan 2 månader få ordning på mitt vardagsrum... skall bli så jäkla skönt.. på Lördag har jag ju min inflyttningsfest... en liten en bara för har ju hafy så många i mina dar.. haha..
men då skall allt vara så fint.. gardiner och tavlor och allt skall vara på plats.. har en del att göra i veckan med andra ord!!
men jag e LEDIG HELA HELGEN!!!

ja fattar ni eller.. helt sjukt.. kan knappt tro det..
i Fredags hade vi ju after work med Stihl...
var på Hard Rock.. sjukt kul=)
<----- Jag och Jessica på jobbet=)


Har lite problem med att ladda upp kort här så ni får nöja er med bara detta..=).. maten var god och även drinkarna som slank ner.. blev en tidigt kväll dock.. var skönt.. Daniel kom och hämtade mig..=)
somnade tidigt!!!
på Lördagen så åkte Daniel iväg vid 10.. jag låg kvar och drog mig.. var sååå trött så jag tog det faktiskt lungt i soffan hela morgonen.. kikade på film.. Daniel kom ju sen.. var mysigt att få umgås lite med han innan jobbet.. kl 15 var jag i kassan på servett.. jobbade till 21..
hem.. Daniel var hemma hos sig med kompisar.. så jag var själv..
kika på tv och gick sen och la mig.. skulle upp tidigt.. för jag hade tagit ledigt för att spela årets sista match!!
kl 11 stod vi klara på plan ute vid Eriksberg redan...
mötte länsmansgården!!!
tyvärr gick det åt helvete för vi hade inga avbytare men macthen slutade 4-3 till dom.. så jäkla typiskt.. vi hade faktiskt bara otur!!!
efter en hård 90 minuters match var det hem.. då var Daniel hemma.. mysigt att få träffa min gos igen.. var ensamt utan han under natten..!!
vi städade lite och gjorde paj som vi fika på..
sen kom Syrran förbi med familj för att kika in lägenheten.. var trevligt.. alltid mysigt att träffa dom små!!!
efter det var det att bege sig till Floda.. kl 16 var jag där...
repa med bandet!!!!
vi gick igenom alla låtar och kl halv 7 var vi klara först.. då fick jag lite matlådor med mig av min farbrors fru.. GÖTTANS!!
sen åkte jag hem en snabbis.. fick ställt ihop alla möbler i vardagsrummet..
sen åkte jag till Daniel... Hans föräldrar skulle bjuda oss på mat.. fick nått så gott som stekt fläsk med potatis och löksås.. haha.. det var helt sjukt vad gott det va.. jag e fan inte bortskämd med lagad mat.. så det var fantastikt gott!!!
jag var som en klubbad säl sen.. huvudet sprängde och ögonen gick i kors.. kl 22 åkte vi hem...
ställde iordning det sista i vardagsrummet sen var det sängen!!!!!
nu tänkte jag gå upp och fråga om han vill ha kaffe sen skall jag göra i ordning mig för jobb.. ha det!!!

Kommentera inlägget här :