Middagstips
Idag blev det kycklingwok.. gott och lätt=)
För ca 4 pers
*Koka upp vatten för ris, och tillaga det ris du tycker bäst om (Jag använde mig av Jasmin ris i påsförpackning)
* ta ca 800-900 gram Kycklingfileer
Strimla och stek i en wokpanna med lite olja eller smör
*Strimla sen Gul paprika (Ganska så stora bitar), Champinjoner, Gul Lök (Stora bitar)
*När kycklingen är genomstekt häll då i dessa grönsaker...Och bryn tillsammans
*Ta en konserv burk minimajs , Skiva upp majsen i 3 delar och häll i woken
* Ta ca en halv förpackning färska sockerärtor och häll i woken

*Jag tog även lite frysta Classic wok grönsaker och hällde i med...
*Låt det bryna några min (ca 5)
*Sen använde jag mig av 2 färdiga wok sås påsar ( Red Hot Curry från Santa Maria)
*Hällde sen på lite matlagningsgrädde och lär det puttra på svag värme i ca 5-6 min

KLART!!!

Min matlåda för i morgon..=)
Visst ser det mumsigt ut???
Ser gott ut men synd att jag är "allergisk" mot nästan alla kokta/stekta grönsaker, men framför allt morötter =)