Så satans...

publicerat i Allmänt;
...sjukt trött....!!!
Fy fan.. känner mig helt klubbad och vill bara krypa ihop i soffan och DÖ!!!!
Men FAN Måste ut och röra på mig... vill ut och cykla... Daniel var nere och tittade till min lilla pärla i källaren.. den ser start klar ut med pumpade däck och allt..
Men FAN vad trött jag e... ÅHH!!
Det e antagligen all pollen som nu slår ut mig.. fick äntligen kommit till Apoteket idag efter jobbet och köpa mer medecin inte haft det på snart en vecka och märkt hur jag bara blivit sämre och sämre.. nu äntligen e jag tillbax igen.. men oj så trött jag e ändå.. slipper snora och nysa men tröttheten blir jag inte av med tyvärr...
Skulle egentligen åkt till gymmet efter jobbet men jag orkade fan inte och så behövde jag ju komma till apoteket innan det stängde kl 18.. därför som jag valde att åka hem.. åkte även och handla middagsmat och kattsand..
FAN måste byta i baljan med ju..
*SUCK*
ÅHHHH OLIDLIGT!!!

Lagade mat och har ätit den nu..
men nu får jag fan göra ett ryck.. känns att man jobbat längre idag.. började 1 timme tidigare på jobbet.. jag var den enda från mitt skift som gjorde det men dom flesta jobbade ju igår...
skall börja tidigare i morgon med..
SJUKT MYCKET på jobbet!!!
efter jobbet i morgon åker jag till gymmet snabbt.. för kl 18 skall ju jag på möte i Lerum så passar på att åka dit den timmen jag har to kill..=)
nä.. VÄCK MIG NÅGON??????

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Patrickalicia:

Hi there and nice greetings from Germany. I saw this really good site and thought to sign the guestbook. So keep up the good work - I already added the site to my personal favorites.

Kommentera inlägget här :