Ugnsbakad Lax med Pressad Potatis=)

publicerat i Recept;
För ca 2-3 personer
*Skala potatis lägg i vatten och koka upp
*Ta ca 4 bitar laxfileer
Stek väldigt lätt i en stekpanna med smör eller olja ca 1-3 min på varje sida, peppra med cintronpeppar och salt
lägg fileerna i en ungssäker form, Hacka upp lite körsbärstomater och en gul lök i stora bitar och lägg i formen med fileerna, ställ sen in formen i ugnen på 200 grader i ca 25 min.
*När potatisen nästan är klar så koka upp lite vatten i en kastrull och häll i lite broccoli och blomkål låt koka nån minut.
*När potatisen är klar så häll av vattnet och använd sen en potatis pressare och pressa potatisen, använd en stor skål att låta potatisen pressas i.
Citron och Dill sås
(fusk sås från typ findus)
* Häll 1,5 dl vatten i en kastrull tillsätt 1 dl mjölk och häll i påsen med sås pulvret och låt koka upp och sen sjuda nån minut, krydda valfritt med egna kryddor som aromat och citron peppar
*När laxen är klar så ta ut den och skär lite i laxen för att se att den e väl genomstekt
Maten är nu klar för att avnjutas!!!!
Det var grymt gott!!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jennie:

Gillar dina middags tips, men än så länge har du bara tipsat om sånt jag inte äter =)! Fisk och grönsaker =D!



Kram

2:a kommentar, skriven , av malin:

haha... sorry... lovar att komma med nya tips snart som innehåller annat..=) kram

Kommentera inlägget här :