Ibland....

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. så vill jag bara att folk skall stanna upp i sin vardag och titta sig omkring...
titta på det du äger och har omkring dig...
dina teknika prylar... dina nära och kära och på hur ditt boende och din ekonomi ser ut...
efter det så hoppas jag ni ALLA sen håller käften och slutar klaga... !!!!!
Är det nån som får klaga är det dom som har brist i det mesta av det ovannämnda!!!!
MOI!!!!!

FUCK OFF!!!
Malin sur och bitter på sitt fattiga liv!!!!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Syster:

Är det en pik till mig???

2:a kommentar, skriven , av malin:

Inte bara till dig.... =)

3:e kommentar, skriven , av D:

Störtlöjligt...

4:e kommentar, skriven , av Karin:

Allt är relativt. Saker innebär ingen lycka.

5:e kommentar, skriven , av D:

Avundsjuka är ALDRIG vackert, bara pinsamt, att du har vad du har beror på dina val i livet, ingen annans...

6:e kommentar, skriven , av Jennie:

Till D:

Något som verkligen aldrig är vackert är att ge negativ kritik och inte kunna stå för det. Du hoppar på Malin om ett inlägg men gör det anonymt! Det om något är riktigt fult gjort. Visst avundsjuka mår man aldrig bra om men varken du eller jag har någon aning om vad som ligger bakom det inlägget. Sen i mina ögon var det mer ett inlägg om hur vi som ej har några skulder, som har det mesta vi vill ha ska stanna upp och vara tacksamma. Det är så ofta somm man bara tar allt för givet!



Ne att du känner ett behov av att klanka ner på någon som har en tuff bakrund visar bara vilken liten människa du är.



7:e kommentar, skriven , av malin:

Tack underbara Jennie!!!!!! =)

8:e kommentar, skriven , av Maria:

D, stå för vad du tycker din fjant! Malin, jag gillar din blogg :)

9:e kommentar, skriven , av Jenny M:

JAg håller med dig malin, allt för få är tacksamma över det de har, inklusive jag emellanåt. Man fastnar lätt i en negativ spiral ibland. Men du själv då? brukar du ta ett steg bakåt och se på allt DU faktiskt har i ditt liv? Vad är du tacksam för? Du har t ex en trivsam fin lägenhet (tak över huvudet!), en partner, fina goa vänner, en fantastisk familj, och din pappa har t o m äntligen flyttat till er igen, nåt du drömt om i många år. Du shoppar kläder ofta och ser fräsch och snygg ut alltid, och du har möjlighet att träna. Tänk på de stackare som inte ens har nåt av det du har, de skulle nog oxå vilja uttrycka sig ungefär så som du gör när de ser hur otacksamma människor runtomkring dem är....



Bara en tanke...



Kram från Skåne

10:e kommentar, skriven , av Malin:

Tack Maria... tjuvkikat i din blogg med... gillar den med...=)

11:e kommentar, skriven , av Malin:

Oh ja Jenny... hade inte jag varit tacksam för det jag har i mitt liv hade jag aldrig kunnat ta mig upp på morgonen...Jag tänker ofta på det jag har!! och känner oerhörd tacksamhet för det!! För mina systrar, syskonbarn, jobb, pappa, Daniel, lägenheten, min träning, vänner... men det är ändå så sjukt mycket jag saknar tyvärr...=(... Saker som känns så omöjliga för mig att få medans folk kan skaffa det bara så där... det är det som känns orättvist ibland...=(.. Man blir nog aldrig nöjd.. så enkelt e det=)

12:e kommentar, skriven , av Jenny M:

Vad bra att du är tacksam Malin. =) Men du, det låter som att du tror att de flesta, ja nästan alla faktiskt, har det bättre än vad du har det. Det är oerhört långt ifrån sanningen! Jag vet inte ens vart jag ska börja om jag skulle lista allt jag skulle vilja ha i mitt liv som jag inte har. Även om jag i någon annans ögon (i mina egna oxå) har så mycket redan.



Jag tycker det är modigt att erkänna att man är avundsjuk. Det finns så många som inte erkänner sin avundsjuka och istället går omkring och är bittra eller rent av falska. Alla människor har nog upplevt avundsjuka nån gång i livet, påstår man nåt annat ljuger man. Det finns alltid idioter som ska trycka ner andra, det spelar ingen roll vad man skriver eller säger då. De ska bara jävlas, helt enkelt.



Kram

Kommentera inlägget här :