Svar på tal=)

publicerat i Visste ni?;
Eftersom jag är så förbannat jävla ego.. och ÄLSKAR skriva om mig själv så tänkte jag svara på lite frågor om mig själv=)
Om Malin Pettersson
Född: På Östra sjukhuset i Göteborg den 22/12 1979 kl 01.45 (Kan jag vara mer exakt?) =)
Syskon: 2 äldre systrar Linda och Marielle plus 1 lillasyster Carolyn
Uppvuxen: I den lilla hålan Gråbo som ligger en bit utanför Göteborg
Skola: Gick mina första 6 år på Lekstorpsskolan i Gråbo sen blev det högstadiet på Hjällsnäs skolan i Gråbo, Gymnasiet så blev det Barn och Fritids linjen på Dergårdsgymnasiet i Lerum.
Jobb: Jag började mitt första jobb som 14-åring på Macdonalds på Kungsgatan i Göteborg, jobbade varannan Lördag ca 3-4 timmar och fick nog ut ca 100 kr i månden på det hade en lön på 26 kr /timmen.. det ni!!!
Som 19 -åring började jag jobba på Macdonalds i Partille, stället var helt nybyggt och vi var ett gott gäng som började där ihop, efter ca 1,5 år så drog min syrra mig vidare till företaget Dahls konditori, började jobba i en liten butik på Eklanda gatan i Göteborg och stod och sålde bröd och bakelser om dagarna, hoppade in på massa olika Dahls butiker då det finns en hel del av dom i Göteborg men slutade till slut i en av dessa butikerna som befann sig inne på ICA Maxi i Alingsås. Efter ca 1 år där så började jag plugga istället, blev en datakurs på 15 veckor, efter detta så hade jag lite strö jobb på dagis och sånt men fick sen ett jobb på ett lager i Stenkullen, där kontrollerade jag porslinsartiklar och packade dom väl för att sen skicka ut till olika butiker, där befann jag mig i bara i lite över ett halvår för att sen få jobba på STIHL där jag nu befunnit mig sen snart 9 år tillbaka, under min tid på Stihl har jag öven jobbat som bartender (lokala pubar), servetris på Henriksberg i Göteborg och sen även utbildat mig som väktare och kriminalvårdare för väktarbolaget Cubsec i Göteborg, jobbade sen även extra på ICA i ca 2 år och har sen jobbat extra som dörrvakt(Entrevärd) sen lite över 1 år tillbaka.
Resor: Kan faktiskt säga att jag rest en hel del i mina dar men dom resorna har inte varit på senare år utan det var mycket förr då pappa bodde mycket utomlands.
Min första utomlandsresa var en resa till Danmark med familjen sommaren -86
året därpå sommaren -87 så tog vi och en annan familj bilarna och drog ner till Jugoslavien..
Det tog 4 dar att bila ner och vi hann åka igenom både Tyskland, Österrike, Schweiz och Italien=)
Nästa gång jag fick kommit utomlands var till Grekland/Rhodos sommaren-90
åkte dit med mamma och systrarna plus grannfrun och hennes 2 barn
Mamma var nyskild och ville självklart ta en resa med oss barn då..=)
Efter denna resa tog Pappa mig till England sommaren -91, där vi åkte runt lite vid kusten och var även en dag i London=)
Efter denna resa så började mina hälsa-på-pappa-resor och den första började i Tunisien sommaren -93
var där i 4 veckor och gottade mig...=)
Sommaren -94 åkte jag och hälsade på pappa igen och stannade denna gång 3 veckor
Jag och syrrorna gjorde inte mycket mer än solade och badade=)
Efer Tunisien så flyttade pappa till Indien
och den var först sommaren -96 som jag fick åkt med pappa dit och hälsade på honom, han var hemma i Sverige dagarna innan vi åkte så jag hade ju sällskap dit men hem fick jag resa själv..=)
16 år och reste från Indien helt själv.. det ni=)
3 veckor tillbringades där och pappa och jag tog en liten shopping tur till Singapore under denna tid..=)
Pappa skämde verkligen bort mig=)
Året där på var det dax för Indien igen sommaren-97 i 3 veckor, denna gång åkte min syster Marielle med mig och det blev då en resa till Hong-kong
rätt mycket shopping där med=)
Efter detta så åkte jag och en kompis till Indien januari-98 i 10 dar,min lillasyster var nyfödd och pappa tog med oss på massa sightseeing i Indien..=)
Efter detta så flyttade pappa vidare till Brasilien dit jag tog mig 1 Sep-98
jag bodde där då hos pappa, lärde mig språket och tränade på gymmet men åkte sen hem till Sverige igen i slutet av Nov samma år
Nästa gång jag tog mig utomlands var när pappa hade flyttat till Schweiz/Bern det var över Jul-01 och stannade då bara några dar.
Efter det blev det att mina systrar och deras respektive bilade ner till pappa sommaren-02
det häftigaste jag gjort där var nog när jag slängde mig i ån Nice och flöt med strömmen flera meter=)
Efter detta så flyttade ju pappa till Sverige och mina utomlandsresor svalnade lite =)
Hamnade en helg i England/London med jobbet Mars-04
Jobbet bjöd oss på både till vaxkabinetten och på en grym fotbollsmatch=)
Efter det var det sommaren -04 då jag, Marie och en jobbarkompis till mig drog till Turkiet i en vecka...=)
en mycket sjuk resa med sjuka fyllor då vi gick och köpte ett sex pack öl på en mataffär och blev dyngraka av 1,5 öl.. fattade ju först dagen efter att vi köpt 8 procentiga öl.. haha=)
Sommaren-06  var det jag och Bettan som drog till Turkiet... ja denna resa var bara ännu sjukare!!!!
vi träffa två värmlänska pojkar och mer saker kunde nog inte hänt under denna resa med dessa pojkar, spyor ner för balkongen ner i poolen, låna killens tandborste efter det, få mens på hans finger.. kraftiga diareer sekunderna innan dom knackar på våran hotelldörr.. haha.. ja det går inte att besrkiva hur vi än idag garvar ihjäl oss åt denna resa..=)
Efter denna sjuka resa tog jag mig inte utomland förrän  Oktober-07 då pappa var så jäkla snäll och bjöd med mig till Thailand=)
en mycket välbehövd resa då jag och min Fd sambo höll på att separera.
Vi började i Bangkok, sen Hua Hin och sen tillbaka till Bangkok!
jag ÄLSKAR detta land och bara MÅSTE få återvända en dag!!!
Jag har tragiskt nog inte gjort fler resor efter detta...=(
Favroritmat: Jag bara ÄLSKAR en god köttbit med nån god potatisgratäng till och en god sallad med ett glas rödvin till så har du mig fångad=)
Favoritdryck: ett glas rött är aldrig fel, inte en god cider och en kall Öl på sommaren är inte heller fel men inget slår den första klunken av ett stort glas JULMUST när man väntat ett helt år på att få smaka denna beroendeframkallande dryck igen!!! Resten av året är det Cola Zero som gäller..=)
Favoritklädsel: Just nu och ganska så många månader på året så är det jag och svarta leggins som går hand i hand, svarta leggings , stor tunika och snygga stövlar.. kan inte bli fel på min lite större kropp=)
Favoritmusik: Som ni säkert märkt är jag en allätare när det gäller musik men mitt hjärta klappar mest för HÅRDROCK och Pop/Rnb
Jag älskar det mesta i musikbranchen=)
en av mina absoluta favorit låtar är dock Sarah McLachlan-Angel
jag älskar denna låt och gjort i många år... hur kan man INTE gråta till den?

Toto- I will Remember är oxå en favorit
Även Anders Fernette- Last Flight out

Europe-Carrie

Bryan Adams - Do i have to say the words

m.m
Min Sångkarriär: ja som ni säkert vet så sjunger jag i ett band, i bandet har jag nu sjungt i lite över 2 år, det är skitkul när vi väl får tid att repa och ännu roligare när vi väl har spelningar=)
Jag började dock min sångkarriär redan som 13 -åring då jag sjöng i kör i skolan.. min musiklärare fick upp öronen för mig och fick mig att sjunga solo inför ca 150 pers på en skolavslutning jag sjöng då Go tell it on the mountain, det är ju en riktig gospel dänga och min lärare tyckte det passa min röst=)
året efter så fick jag även sjunga solo med Fields of gold
och när vi senare även spelade in en cd skiva  när jag var 14 år ja då fick jag även sjunga solo på denna skiva=)
Ja efter högstadiet så låg min sångkarriär på is..
det var först på vuxna år som jag tog tag i det igen... jag fick kontakt med en producent via nätet -01 som jag då besökte och började jobba med... vi spelade in ca 3 låtar men resultatet blev inte riktigt som jag ville så det hela rann ut i sanden , men jag har t.o.m tatt omslagsfoton för denna demo som skulle släppas, hade proffssminkös och proffsfotograf som gjorde mig snygg för en dag=)
-03 var året då jag vågade ta steget ut i tv branchen! Jag och Anders Fernette ( Johansson) stod nervösa i kön in till Palace i Göteborg en tidig Söndag morgon och det var dax att söka in till Fame factory!
Jag har nog ALDRIG varit så nervös någonsin!
ja Anders vann ju hela skiten men mig ville dom inte ha..=(
Jag började i allafall jobba med en annan producent då som Anders även jobbat med... men jag har alltid haft lite otur med producenter då dom sett mig som mer än nån att jobba med och det har alltid slutat i katastrof då jag bara velat jobba med dom..
=(
jag la det på hyllan igen...
sjöng på bröllop och dop men inget annat.. min scenskräck och nervositet var för stor!
Men nu jävlar siktar vi mot IDOL 2011 istället=)
Nä detta får nu räcka för idag!!
Är det nått mer ni undrar så fråga!!!!
Kommentera inlägget här :