Fetisdagen!

publicerat i Allmänt;
Japp.. en semla har faktiskt slunkit ner i min mage... okej.. inte så mycket av den men kände mig manad då jag på jobbet faktiskt fick en laktos fri Semla... vilket var grymt uppskattat!!
jag gillar ju egentligen varken grädde eller mandelmassa.. men okej Grädde kan gå ner nån tesked eller 2 .. men mandelmassa.. jag spyr när jag får det i munnen.. tycker det e så jädra äckligt...!!! men själva bullen e grymt go!!!!
Hoppas ni fått njutit av en semla idag=)
Efter jobbet idag fick jag skyndat mig hem...
duscha och byta om och häva i mig allt som fanns i skafferi väg...
lite nötter , lite salta pinnar och en bit från kakan jag bakade i Torsdags.. den var fortfarande lika go och mjuk men det e nog ändå dax att slänga den..=)
Ja sen var det dax för anhörighets möte...
e alltid lika skönt att få prata av sig där...
jag fick en tanke..
just nu när mamma har så mycket hjälp hemma med både personliga assistenter och även hemhjälp.. vad har då vi döttrar för roller nu???
Vi har ju hjälpt mamma i så många år.. gjort allt detta som hon nu har hjälp med!!
Vilket får oss rätt handfallna just nu... allt känns så konstigt och man känner sig så i vägen när man e med mamma nu för tiden..
blir ju att man ALDRIG träffar mamma nu för tiden för man vet inte riktigt vart man platsar in.. egentligen e det ju nu som vi bara skall åka dit och hälsa på sin mamma. men hon har alltid folk där och man får ingen egen tid med henne... man drar sig bara mer och mer ifrån det och känner sig bara mer och mer missanpassad som dotter till henne.. skit svårt..
Min sorg för min mamma leder bara till skuldkänslor för att man INTE är där hos henne.. men jag har så svårt för att infinna mig i situationen..
När man ringer henne e det alltid nån som kommer hem till henne så vi blir avbrytna..
på Torsdag i allafall så fyller min älskade mamma hela 60 år..!!
och jag skall därför åka till henne efter jobbet kl 12 och ha med mig lunch från delikatessen och äta med henne hemma hos henne..=)
Skall bli mysigt men jag vet ju att hon antagligen har en assistent hos henne då.. så man blir ju aldrig själv med sin mamma men antagligen ger hon oss lite egen tid själva i rummet i allafall..!
På Lördag har vi systrar anordnat ett kalas för vår kära mot.. öppet hus i en lokal där hon bor i Stenkullen..
vi skall stå för all mat och dricka och det blir våran present till mamma.. jag har redan köpt hem vin och öl och på Fredag skall resten handlas och på Fredag kväll skall vi tillaga all mat!!
Blir en tuff helg då jag även skall jobba på Lördag kväll så jag får ju åka från kalaset =(
Måste tyvärr jobba för jag skall ÄNTLIGEN på Fotvård på Måndag och jag har inte råd att gå om jag inte jobbar Lördag annars hade jag tatt ledigt!!!
har haft ont i min fot i ett halvår nu och kan ju inte ens träna eller gå ordentligt på den nu.. så jag MÅSTE på FOTVÅRD!!!

E ju så jäkla dyrt bara!
Har ju försökt få det genom jobbet men det gick dom inte med på.. försökt få en remiss till det genom läkarbesök men fick bara beskedet "Du behöver gå på fotvård".. döööhhh jag VET!!

Tröttsamt.. inbillat mig att det inte e så farligt men satan vad ont jag har.. jag måste helt enkelt!!
nu har jag och Daniel myst i soffan och skall snart gå och lägga oss.. så ha det gott vänner..
TJIP!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Adler:

döööööh, du har inte testat fotvård lr? ;)

Kommentera inlägget här :