En dag i taget!

publicerat i Allmänt;
Ja.. vart skall jag börja.. har ju inte haft dator då min dator ännu en gång crashat ..=(
Nu skall jag få ännu en begangnad hårddisk till den så jag kan ha den så länge.. just nu surfar jag på Johans dator.. han glömde den här eller rättare sagt han la den här för windows programmet funkade inte .. men det har min älskling lagat och installerat och fixat med så nu har vi i allafall en dator..!! Får nytt modem med inbyggd trådlös router i.. plus att vi får en ny digitalbox i morgon..!!
Gött!
Hmm.. hade en rätt jobbig vecka förra veckan och helgen skall vi inte prata om... Hänt nått som rör mitt jobb och enbart mitt jobb.. klart ryktet går ju i Lerums kommun så många vet ju om det.. men vi har betsämt att hålla tyst om det så det e inget jag kommer skriva i här i bloggen...
allt e fruktansvärt tragiskt och så mycket tårar jag fällt i helgen.. känns fortfarande fruktansvärt overkligt och hemskt!!
Saknaden kommer vara stor !!!
Vi får ju stor hjälp av psykologer och har möten om det som hänt..=(..
Tyvärr känner man en viss skuld vilket vi VET att vi inte skall göra.. men den finns där!!!
R.I.P
****************
Min träning då???
Jo då.. det går fan bra!!!
I Onsdags så tränade jag inte på gymet men efter jobbet i Onsdags så åkte jag och Ericson hem till Jessica i Tollered.. det blev skridskoåkning och hockeyspelande på sjön där..!!! och SATAN vad roligt det va... hahahaha!!! Höll på att dö av skratt!!! Jag e ju värdelös på att stå på ett par skridskor.. tänk er då med en klubba i handen.. haha.. Jessica skrattade så åt mig va!!!
Var sjukt kul och en repris lär det ju bli!!!
Grymt Hockeyspel=)

Jessica och Ericson=)

Vi käka även lite mat hos Jessica och på kvällen var jag och repa med bandet=)
I Torsdags blev det hård träning efter jobbet med båda mina Jessicor..=).. det var gött som fan för kroppen.. härlig träning vart det!!!
På Fredag.. ja.. den dagen vill man ju egentligen bara raedera.. den var sjukt jobbig.. att mötas av dessa nyheter när man kommer till jobbet var inge kul..=(
Jag var glad att Daniel kunde vara hemma med mig på kvällen.. behövde hand stöd..!!
Lördagen så åkte jag faktiskt till gymet själv och sprang lite på bandet blev dock inte långvarig då tankarna for och tårarna bubblades upp!!!
åkte hem och hamnade gråtandes i Daniels famn!!
Jessica kom förbi för likaså hon var ju ledsen.. vi åkte och kikade lite på dator till mig... hittat en grymt fin.. ROSA dator.. men den kostar ju nästan 10000 kr.. så det vete FAN!!

har ju jag ALDRIG råd med!!!

vi åkte sen hem till oss.. satte oss och tände ljus och spela spel.. Linda kom även förbi.. vi behöver ju stötta varandra genom detta!!!
Blev en lugn kväll.. vi lagade god mat och tog det lungt... jag var ju psykiskt utmattad..=(
Söndagen så åkte jag hem till Bettan.. hade inte träffat henne sen Juldagen typ..
var hos henne hela dan.. var skönt att få prata .. och även bara få umgås..!!
Vi fika och spela Wii..=)
Efter det var det åka till Floda..
dax att repa.. efter det åkte jag hem och blev sentimental igen.. grät helt hysteriskt.. Daniel var ju hos sina föräldrar och kom och hämtade mig.. kunde inte sluta gråta..=(.. Fick ju förklarat för Daniels föräldrar så dom inte trodde jag var nått psykfall=(
vi fick god mat där och spenderade kvällen där.. sen åkte vi hem..
ja Idag... jobbat.. och haft en del möten.. hade ett tufft möte på eftermiddan.. =(.. satt och skaka i kroppen hela den tiden men det kändes skönt efteråt..=(
Direkt efter jobbet åkte jag till gymet och tränade av mig lite på Body stepen.. kändes skönt.. för man har ju samtidigt en del ilska inom sig..!!
Sen vart det till affären handla.. hem.. duscha.. laga mat och äta!!!
Nu har jag äntligen haft lite egen tid i soffan då Daniel har gått och lagt sig... behövs.. för han gillar ju inte mitt data sittandes..
för mig e det behövligt.. jag måste få sitta vid min dator!!!
Nu skal jag faktiskt oxå gå och lägga mig.. helt slut efter denna helg och dag..
ha det mina vänner.. och var rädda om varandra!!!

Kommentera inlägget här :