Fan!

publicerat i Allmänt;
E rätt sur nu...
Frölunda förlorade precis...=(
Det betyder att det nu e kört för dom och inga lfer matcher denna säsong... piss tråkigt så som man stöttat dom!! men men.. nu tog det slut...=(
Haft en lång dag så e rätt trött därför blir det ett kort inlägg...
jobbat sen åkte jag hem till Linda.. Henke fick skruvat på min skylt äntligen i all hast... Daniel har ju varit handikappad hemma så inte har han kunnat göra det... så skönt att ha den på nu igen!!!
Inte fått en ny skylt utan tog den gamla jag hade.. har inte fått nån ny skylt så antar att den blev avanmäld den med när jag drog tillbaka polisanmälan..
nu sitter skylten på i allafall.. och gud hjälpte mig om jag skulle förlora den ännu en gång!!!!
Efter det åkte jag hem till Marielle och dom... dom har fått flera bud på sitt hus nu.. så snart flyttar dom nog och blir Lerums bor... =) glad för deras skull.. för jag förstår dom.. Gråbo lixom.. man vill inte bo där för länge... inget ont om själva gråbo.. jätte fint landskap och allt men läget på själva samhället.. det e bara fel fel fel..!!!
sen åkte jag och Marielle till anhörighets mötet igen...
som vanligt sitter vi mest och bara pratar om allt möjligt.. det sista prata vi om gripande böcker och filmer... och gamla serier.. haha.. så långt ifrån allt som handlar om våra sjuka mammor...=)
mamma e ju så långt borta i mitt liv nu för tiden på grudn av all hjälp hon har nu.. tänk förut när vi hjälpte henne dagligen med grejer.. nu kan det gå veckor emellan gångerna jag träffar henne...
känns både bra och dåligt,, klart jag tänker på min mamma.. älskar ju henne.. men mina mamma e så sjuk och har varit så länge nu så det är ju tyvärr inte min mamma längre... hennes förlorade jag för många år sedan...!!
sötjer det så klart dagligen och avundas andra i min omgivning som ständigt hittar på saker med sina mammor...=(
ständigt denna avensjuka inom mig...=)
men e väl en anledning varför jag har det som jag har det oxå..
i allafall efter mötete var det fort hem...
skälla och gnälla och klaga lite på min stackars retard pojkvän som legat hemma nu i 2 dar utan att göra ett skit här hemma mer än att spela data.. jag var rätt sur på han då!!
Fick bakat min chokladkaka med hallon i...
skall avnjutas på jobbet i morgon!!!
blir fredagskaka redan i morgon.. GÖTTANS!!

har gjort mig en smoothie just nu som sörplas..
har hunnit dammsuga vilket jag hållt mig från att göra i 2 dar... FRAMSTEG!!!
Skrivs upp i min dagbok!!!
och har även fått duschat...
nu skall jag snart lägga mig.. men först slappa lite i soffan.. =)
ha det!

Kommentera inlägget här :