Frukosten tas in...

publicerat i Allmänt;
MMMMMM

Jag e någor nyvaken.. vaknade strax innan 12..
hmm.. men jag låg samtidigt vaken rätt länge igår efter jag kom hem från jobbet.. somnade nog runt kl 3 i natt..
och jag sover som en gris utan Daniel jämte mig.. hemskt men sant..=)
jag e ju så sjukt lätt väckt så därför sover jag så mycket bättre ensam..=)
okej läsare ni kanske har lite rätt i det ni skriver... hon har kanske inte den utstrålning och utseende.. men jag tycker fortfarande låten e helt underbar.. hennes speciella röst och hur hon framför låten med en sån känsla.. klart hon nästan börjar gråta.. hon e ju så pass lycklig och känslosam inför låten..=)
jag må ha röst när jag sjunger.. men jag e fullständigt livrädd för att stå på en scen.. har en sjuk scenskräck och det har med mitt kontrollbehov att göra...
jag känner mig naken och exposed...
haha
nä nog om det.. äta upp sen göra sig i ordning.. det e dax för kalas kl 15.. hoppas Daniel kommer hem i tid.. känner jag han rätt kommer jag sitta här sönder stressad när han väl kommer för att han skall duscha och göra sig i ordning.. vi kommer bråka för att jag e stressad och vi kommer åka sura på varandra till kalaset..
GREAT!!
ser ju riktigt fram emot det.
*SUCK*

TJIP

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mia:

Svar: Aha okej! :) va roligt! Hoppas du haft en bra helg? kramar

2:a kommentar, skriven , av Marie:

Alla har ju olika smak angående musik.. även om någon som "vet" musik tycker en sak kan ju en annan som "vet" musik tycka en annan... alla har rätt till sin åksikt såklart... och smaken är ju som baken.. ;) exposed?? Kollar du mycket på Svenska Hollywoodfruar eller? ; )

Kommentera inlägget här :