Gott e det!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. svetten pärlades på ryggen på mig det sista .. och jag hittade äntligen ett riktigt bra apps program på fånen så jag vet hur långt jag går numera.. tyvärr hittade jag det progammet en halv km innan jag var hemma så det var ju inte mycket till hjälp idag... men tog en lite lite längre runda idag.. ökar för varje dag.. men har ju även min stora runda jag kan gå som tar lite över en timme..=)
Idag var jag ute ca 40 min..=)
Underbara Jonsered... kan aldrig sluta fota denna underbara by jag bor i..=)
bättre med färg på bilderna va???
Ser ni disen på vattnet där på sista kortet???
så vackert så..=)
ja jag sprang ju upp på vinden förut och hämtade ner alla mössor, halsdukar och vantar.. var ju svin kallt ute så jag pälsade på mig.. var först ute som jag insåg vad jag faktiskt HADE på mig.. haha..
hur såg jag UT!!!
Rosa halsduk, bruna vantar, svart möss/keps, svart/rosa väst, blå college tröja, svarta mjukisar..
FY FAN!!!!
ansträngd??

Väl hemma fick jag slängt av mig alla kläder för jävlar vad varmt jag vart!!!
nu skall jag duscha ta på mig och åka och tvätta bilen.. får se vad jag mer hittar på!!!
ha det!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jennie:

Man vågar ju knappt äta för man vett inte vad som gör att magen fuckar ut, jag hatar det! Precis det är inte roligt då det kommer olägligt, det enda positiva är att jag har fått lära mig attt gå på alla toaletter =), man kan inte vara kräsen direkt ;)! Det värsta va då jag fick springa av en spårvagn och in på radisson hotell och snällt be om toaletten.... då var jag grön i ansikttet och hade dom nekat mig hade jag satt mig i deras blomkruka i entren ;)! Vadd gör du för att hålla dne i schakt? Jag är så dålig på att hålla en bra kost =S...!



Kram

Kommentera inlägget här :