Japp.. då har jag..

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. sovit lite...
blev bara typ 1,5 timme....
gott!!
Drömde helt sjukt mycket på den korta tid.. men antar att man bearbetar mycket i sina drömmar.=)
när jag vakna satte jag mig och börja läsa denna..
den råkade följa med matkassen hem idag...=)
och om jag förösker vinna en biljett till Blogawards...? Pinsamt men sant.. JA!

Varför inte.. jag kommer aldrig någonsin med min lilla blogg hamna bland dom nominerade och nån gång befinna mig på festen för att vinna nått.. inte för att det är det jag är ute efter med min blogg heller... skriver för min egna skull.. som min egna personliga lilla psykolog..=)

Men jag följer dom största bloggarna dagligen...
egentligen bara för att jag är intresserad av blogglivet i Stockholm... =)
men jag är oerhört imponerad av dessa unga bloggare som kommit så långt i livet bara genom att göra just detta.. BLOGGA!!..=)
haha.. så det klart jag vill dit och uppleva det..
dessutom är jag KÄNDISKÅT... alltså här snackar vi PINSAMT jävla FJORTIS kändiskåt!!! Jag kan nosa mig till en kändis på flera mils avstånd.. och blir alldeles nervös och fnittrig om det så bara är en B-skådis från nån tidig säsong av "Robinson" eller "Baren" typ.. haha.. jag känner igen dom alla.. och har stenkoll!!!
jag borde fan bli kändis reporter.. hade gjort ett grymt jobb om jag kom över min fnissighet och nervositete..=)
men men.. lär ju inte vinna ändå..=)
***************
Blev en lätt lunch förut...
rester från igår.. plus oliver och gurka..
Ja jag ÄLSKAR oliver.. och ja jag KNARKAR aromatkrydda på min mat...=)
äter fortfarande inga kolhydrater... inget mjukt bröd och ingen pasta, ris eller potatis i maten..!
har inte ätit chips, godis eller choklad på snart 3 veckor.. har syndat med vissa kakor nån gång i veckan.. men det är bara när det bjuds på det.. skulle aldrig köpa hem nått själv..=) men blir man bjuden så tar man en LITEN bit enbart för respekt för den som bjuder så enkelt e det!
=)
men still no result on the våg!!!!
srew this! ... jag vet man skall ge det tid..
men min mage är ständigt svullen på grund av min sjukdom så att banta känns meningslöst då man ändå känner sig som en uppblåsbar barbara!! Välfylld dessutom...=(
nä..
avbokade träningen idag... Linda har överansträngt sina axlar av all träning så hon ville vila och ta långpromenad idag istället... känner likadant.. är ju underbart väder!!!!
skall ringa henne och se vad hon säger!
ha det så länge...=)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av karin:

Har aldrig smakat armoat... Känns som att jag ska låta bli om det är så gött! Ut och spring så kommer kilona rasa. Gör som jag, ta med papper och sätt sig och skit om magen krånglar!

2:a kommentar, skriven , av Malin:

Jag hade inte heller smakat Aromat innan jag träffade Daniel.. nu älskar jag det... Aromat på Popcorn is to die for..=) hade gärna tatt mig ut och sprungit men måste planera min löpning bättre i så fall på grund av magen.. får inte ha ätit på ca 3 timmar innan jag ger mig ut i så fall.. på våra IBS möten så råder dom oss att skippa löpning då det är en sån tuff rörelse för våra ömma tarmar.. men jag älskar att springa.. så vill gärna försöka..=) Kram

Kommentera inlägget här :