Guten nacht!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
med lite lagom alkohol i kroppen säger jag nu god natt...
Daniel sitter där nere med alla andra 140 körpersoner och diggar till ljudet av folks guror och vackra stämmor.. han känner av körlivet vilket jag har gjort i några veckor.. jag e så trött så jag skelar nu...
skall sova gott för att går upp vid halv 9 i morgon bitti.. avnjuta den underbara hotellfrukosten dom har här på Hotell Rica Talk Hotell i Älvsjö.. LOVE IT!!!
Daniel och jag har dubbel rum.. sååå najs.. men schhhhh!!! säg inget till hotellet...=)
nä.. sova skall jag göra.. bjuder på lite bilder från dagen i morgon... men i korthet har den betått av utcheckning av hotell från Ibis vid 11.. ut hit till Älvsjö, lämna min väska.. ut till pappa säga hej då till dom .. sen en hel dag på stan med Daniel.. köpte ett läppglans och ett par strumpbyxer.. haha...
tight ekonomi var det ja...
sen åka ner till studion vänta in bussen.. äta ute i solen med alla underbara människor.. sen spela in MED Örebro kören....!!! 2 llåtar.. det var riktigt kul att få göra det med dom!!!
sen till hotellet... bli filmade när vi minlade och tog emot alla dom andra utslagna körerna.. bli intervjuad och grejer.. haha.. igen.. 3 gången nu... får se om jag visas i morgon... dom visar säkert när ALLA körer börjar sjunga " ja må hon leva" till mig då min kör är CP och lurade i alla att jag fyllde år.. det var ju INTE pinsamt!!!!
haha... näää.. älskar dom!!!
js sen har det varit party i lobbyn.. så nu SOVA!!!!
LÅng dag i morgon!!!!
PÖSS!!

Kommentera inlägget här :