Måndag!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. en sån dag.. silken sol.. silken värme... oj så gott.. arbetspasset för idag är över.. lunchen har intagits... jag skall nu vila lite och vänta på älsklingen att komma hem... sen blir det långpromenad i detta underbara väder!!!
Jag har träningsvärk utan dess like i mina lår idag från löpningen igår... shit alltså... helt död i låren.. varje gång jag satt mig på toa så har jag bara velat sitta där resten av dagen för jag har bara velat gråta så ont har det gjort att sätta sig!!!
nä.. vila lite.. sen njuta av vårsolen...
massa kul som händer i veckan...
i morgon skall vi tjejer från kören bli sminkade av Make up store i Allum.. sen på kvällen skall vi på äventyr med kören.. så jag har bytt skift på Onsdag.. för det lär bli sent .. =)
på Ondag kväll skall vi repa ihop den gemensamma låten plus medlyt vi skall köra på finalen...
På Torsdag så jobbar jag 7-12.. sen skall jag kanske åka med syrran och mamma ut till mormor och morfars grav då Mamma gärna ville åka dit... på kvällen skall jag tvätta och packa...
på Fredag morgon beger sig jag och Daniel mot Stockholm tidigt...
checkar in på hotellet, fixar oss.. sen är det middag för min pappas fru i Stockholm..
på LÖrdag skall jag njuta av att få vara i Stockholm.. pappa får ta oss runt på lite sightseeing...
och firar påskafton med pappa och dom på kvällen...
på Söndag så kommer ju mina älskade körkollegor upp med buss.. möter upp dom och tillbringar dagen med dom.. både i studio och på hotellet...
På Måndag e det ju FINALEN!!
åker antagligen hem efter det...
får se vad som händer...
kul skall det bli=)
usch måste ta i tu med räkningarna... denna månad blir INTE rolig.. fick en riktig piss lön... 3000 kr mindre.. och jag har både bilskatt och tandläkar besök denna månad... kommer få jobba röven av mig på Stures... behöver dom pengarna som FAN!!!
nä.. vila var det!!
ha det!
alla räkningar!!!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie:

Glöm inte komma förbi med nyckeln innan ni åker ;)

Kommentera inlägget här :