Slappsöndag!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
... Jag känner faktiskt att jag med all anledning fårt lov att ha det idag för senare idag gäller det... 1 MIL på TID!!!!
Haha.. äsch... kommer klara det det vet jag... men fan det kommer vara tungt... höfterna kommer ta stryk likaså knäna... har ju ett dåligt knä så jag får väl se hur långt jag kommer...
Kommer jag bara runt första varvet så skall jag allt se till att komma runt det andra... om jag så bara går...=)
Nu på morgonen har jag bara slappat...
vaknade runt halv 11...
tog hand om all disk från igår och har bara legat här i soffan och tatt det lungt... Daniel har åkt till verkstan med sin bror och fixar lite där...
jag har ringt runt till min kära umgängesomkrets och kollat läget med alla.. Pratat med Jessica som har det rätt tufft nu.. sen ringt och sagt GRATTIS till min godissnutta Bettan som fyller 30 idag... välkomnat henne i klubben och sagt att medlemsskapet var godkänt...=) Vi är nu tanter båda två..=)
Jag och snuttan på min och Maries 30-års fest=)
Sen ringde jag ju Marie och kollade av helgen som vart och sist ringde jag syrran som var lika slapp som jag och låg i soffan.. hon jobbade på igår och jag jobbade ju i Fredags.. hon var helt slut.. hade varit mycket folk på Stures igår... Live band och grejer=)
Nu sitter jag här och tänker inte röra mig en meter tills jag skall iväg och springa...
skulle repat med bandet men jag kan ju inte då jag skall ut och springa...
skall se på lite fler "True Blood" avsnitt ..
satt igår kväll och typ knarka avsnitt efter avsnitt.. var först när Daniel kom för att se nått avsnitt med mig som han visade mig att jag inte behövde se avsnitten på franska.. fanns en knapp för det .. men nu har jag ju lärt mig en hel del ord på franska.. haha... IQ fiskmås=)
Satt uppe till halv 3 i natt och kika på avsnitt.. fan vad bra dom e.. aldrig kollat på dom innan men nu när folk tipsade om det så fick jag hem alla tre säsongerna.. =)
Var ju urte på HÖNÖ igår med syskonen och respektive och syskonbarn... as mysigt där ute.. la oss på en klippa och grillade korv...
Mina älskade syskonbarn och underbara familj...=)
Efter Hönö åkte vi till Stannum.. Daniels bror bygger ju hus där så dom var där och deras grannar där uppe är ju Daniels kompisar.. dom höll på att elda saker på trädgården så vi åkte dit och grilla lite mer korv.. haha..=)
Var där ett tag och tjöta lite.. sen vid 19 åkte vi hemåt.. in på ICA och köpte lördags mys sen hem .. duscha och mysa med gottit ...
nä.. skall slappa vidare som sagt så får ni väl höra mirt resultat från löpningen senare ikväll..=)
Ha det=)

Kommentera inlägget här :