Min mage...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
... hmm.. den känns inte riktigt okej...=(
märkte av det när jag steg av löpbandet... fick as ont i magen... så där så man får gåshud och kallsvettig... gick över efter en dusch... men efter lunchen satte magen i gång igen.. fick rusat på toa och nu när jag vilat har jag knappt fått sovit för min mage har känts konstig.. min mage är ju jävligt kaiko för övrigt men just idag har det varit nått annat... är jag på väg att bli sjuk???
Går inte.. skall jobba ikväll så det är bara att bita ihop!!!
Jag och Daniel skall snart laga tacos så jag får ätit innan jobbet.. är ju inte jätte sugen på mat men jag måste äta innan jobbet.. en halv sallad kan jag inte leva på!!!
shit vad det känns i mina ben redan efter löpningen idag...
jag ville sprungit mer men min kropp sa ifrån... fick håll längs hela höger sida.. så där då det börjar i axeln och ner i armen och i sidan av magen...
fötterna började värka och min kropp var slut efter 45 min... sprang ju inte jätte fort ... men kom nästan 8 km och förbrände 550 kalorier..=) GOTT!!
blev inge Milon idag utan bara löpning...
nä Tacos var det ja..=)
Ha en trevlig Fredag kväll!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jenny m:

hej snuttan! jag vet inte vad du har för restriktioner kring maten numera, men jag har läst att LCHF-dieten ska kunna hjälpa MÅNGA med magproblem, även IBS. Var det det du hade? vet du nåt om lchf? kram

2:a kommentar, skriven , av Therese:

Ett tips från en i samma sits. Spring INTE!! Det är INTE alls bra för en IBS mage! Powerwalka gärna, men undvik att springa.

Kommentera inlägget här :