Hallå så!!!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
... wow.. ja denna helg är helt sjuk..
först jobba igår sen åka hämta syrran göra sig i ordning sen körde Daniel in oss till stan.. hoppa av vid Ullevi och in och knö bland allt folk.. hitta våra platser och njuta av GRYYYYYYYYM konsert!!! Sabaton var sååå bra.. äevn Maiden så klart!!!
Tyvärr var vi så mycket folk så hela mobilnätverket typ crasha... hade varken mottagning eller batteri till slut... det sög ju!!!!
men kul var det!!!
Här satt vi..=)
Jag=)
Jag och syrran=)
Ja kult var det..=) Daniel kom ju och hämta oss.. var så sjukt mycket folk och bilar så det tog sin tid.. hem .. och sen hosta sig igenom hela natten.. GREAT!!!
Upp vid halv 9... göra sig i ordning.. ladda och åka och hämta Marcy från kören och sen upp till Panorama hotel... var jätte lite folk och fick nästan kommit in med en gång...=)
Sjöng
Bonnie Tyler-Holding out for a hero
P!NK- Sober
gick så där med hes stämma och allt.. men det var allt.. mer behövde vi inte göra.. dom filmade en och spelade in en så nu skall Pernilla Andersson, Danny och Tommy Körberg lyssna på en och välja ut 20 favoriter var=)
den 31 juli är sista datumet .. så har jag inte hört nått då så kom jag inte med...
ja.. efter detta så åkte jag nu snabbt till Allum.. köpte klänning, armband, doppresent och åkte hem.. färdig för dop!!
fin klänning va??
Nä dax att dra...
eftersom jag trodde Auditon skulle ta hela dan så är jag helt plötsligt helt fri nu i eftermiddag och kväll.. skall jag göra då???
Daniel är ju på kurs...
jaja.. ha det gott folket!!

Kommentera inlägget här :