I´m Alive=)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Hello lovers..=)
Oj silken dag det var igår.. längesedan jag gjorde stan så det var både kul och smärtsamt.. haha=)
men så underbara människor...
vi började ju i slottskogen... så jäkla kul att träffa alla.. visst vi var inte så många men ändå 2 st från Sjöbo, 2 st från Umeå och 8 st från Kristianstad och så en hel del från oss..=)
blev tacos i slottis.. och kubbspel och massa skoj.. jag sålde bakelser och taco chips och bjöd på saft och vatten .. jag var en helt grym försäljerska.. och fick in nästan 200 spänn.. haha..=)
allt gick för 10 kr st..=)
tjöta som fan med folk=)
Efter slottskogen åkte vi hem emellan.. duscha och fixa sig för kvällen.. Daniel körde in mig, Jennifer och Dick efter det=)
till Grindstugan ..=)
Haha.. där uppträdde Jennie och Björn för oss..=)
Vi fick ätit gott och druckit gott och vid tolv gick vi vidare till Glow.. hade aldrig varit där innan.. varmt var det men så roligt.. som jag dansade=).. haha=)
mitt knä höll.. =)
Jag och Jennifer bestämde oss för att dra hem med kvart över 2 tåget så det gjorde vi.. hon gick ju med mig hem så jag hade sällskap.. hennes KIlle var även med och mötte oss vid tåget .. Daniel var ju hemma strax efter mig.. så vi gick och la oss..=)
idag vaknade jag vid 10.,. var dax att ta tag i storstädning.. så har rensat och torkat av .. och dammsugit..=)
Idag skall vi hem till Svärföräldrarna.. grilla och ha det gott.. jag vill gärna åka dit så tidigt som möjligt så man kan njuta lite vid poolen..=)
skall föröska få med mig Daniel=)
ha en mysig Söndag=)

Kommentera inlägget här :