Nej med god morgon=)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Jag har precis gått upp.. blev väckt av älsklingen med pussar och gos för han skulle åka till sina föräldrar nu... Han skall vara hundvakt åt sina småbröder... dumt att ta hit dom båda på grund av min allergi och för Helges skull=)
Jag skall snart hoppa in i duschen.. eller hoppa och hoppa.. varför säger man så... man hoppar ju knappast in.. jag går in..=)
sen skall jag äta lite och ta på mig för att åka till Stures för sista gången på MYCKET länge tror jag!!!
Hoppas jag i allafall.. haha... inte för att jag INTE vill jobba där utan kommer ha annat för mig på helgerna nu fram över...ända till sista helgen i April...=) Hoppas hoppas hoppas...=)
Har ju jobbat idag... var sjukt trött i morse.. märkt att jag haft en tuff vecka...
men har jobbat på och tatt in information angående Söndag då jag och syrran skall jobba!
Behöver komp timmar jag då jag skall vara borta en del Fredagar ju=)
(nästa vecka får ni veta allt gott folk)

Efter jobbet åkte syrran och jag och lunchade på delikatessen... mumma..
sen åkte jag mot Lerum och syrran mot Gråbo.. hon skulle till läkaren halv 2 och jag skulle ju till tandläkaren... jag trodde jag hade bokat in en tid hos en tandhygienist.. men nänä.. var en vanlig tandläkare som tog emot mig.. hmmm...
jaja...
hon tog bilder och skrapa bort tandsten.. fy fan vad jag blödde i munnen.. min stackars mun... men nu känner jag min tandrad igen..=)
mina snygga sexiga tänder... hmmm.. men rena e dom=)
Tyvärr upptäckte hon en början på hål i en tand så den 13 Maj skall jag tillbaka för att laga det... INTE FAN blir man miljonär av att gå till tandläkaren.. och inte kan jag teckna ett sånt jäkla friskvårdsbidrag då du bara betalar en viss summa varje månad och sen får gå som du vill till tandläkaren för jag har 2 mega stora visdomständer som måste dras innan.. och det är ju billigt??? NOT!!!

Fy fan SKJUT MIG!!!

denna undersökning idag gick på nästan 800 spänn och då fick jag ändå över 100 kr i rabatt...
lagningen kommer gå på över 1000 spänn... och att dra mina tänder.. ja där snackar vi ca 3000 kr per tand...
nån som vill skänka lite pengar eller???
måste dra mina tänder i år med för att få rabatten på det hela.. det vill säga halva priset på ENA tanden... umm.. det gör ju det hela SÅÅÅÅÅ mycket billigare!!!
Hade jag jobbat som tandläkare hade jag skämts... skämts skämts skämts!!!!
Pinsamt att be om sånna summor!!!!
nä slut tjatat om det.. skall borsta bort den vidriga samekn i min mun... bananlack plus sovit på det..! Mums.. skall vi hångla?
Ha en trevlig kväll sötisar..=)


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jennie:

Haha jag har redan listat ut vad du ska ha för dig om helgerna ;)! Då kanske man kan få låna din sambo någon helg då coh sitta och heja!!!!

Kram

Kommentera inlägget här :