Nu så...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. känner jag mig redo för att blogga...
inget som har hänt.. har en del hormoner i min kropp som ibland spelar mig små spratt.. bli osäker på livet.. osäker på vad jag vill...
men inget lite sömn , tänkande och prat kan lösa...=)
Varit på ett givande Mary Kay möte... kämpar ju vidare och huvudsaken är att inte ge upp.. visst är det MOTIGT.. när INGEN vill ha klass.. och INGEN vill köpa nått.. men man får inte ge upp.. jag har massa tid på mig... jag älskar produkterna och bara njuter av dom själv än så länge... så snygg man känner sig... igår spelade jag match med detta underbara smink från MK... i ÖSREGN ovh vindar hårda som från helvetet... trodde jag skulle se ut som HEJ kom och hjälp mig efteråt.. men NÄ då.. sminket satt som en smäck i fejan.. haha!!!!
Vem vill inte ha ett sånt här fejs.. ??..
haha!!! =)
Nä.. men jaja.. nog om det...
jobbat tidigt idag...
sen hem.. äta soppa sen SOVA.. somnade som en stock.. var så jäkla trött...
vaknade vid 4 och fixade mig.. Daniel började med lasagnen.. jag fick ju åkt på mötet innan jag fick smakat men tog en bit nu när jag kom hem..=)
Tänkte bjuda på lite bilder från helgen....
Daniel körde in mig och Marie till Avenyn... i regnet tog vi oss till La gondola..=)
Mina slingor..=)
Den goda maten=)
Fina Marie=)
efter maten där drog vi till Hard Rock.. kikade färdigt på Champions Leage finalen där och drack goda drinkar..=)
Kul hade vi... var massa roligt folk där... så det var en grym kväll=)
tog kvart över tre tåget hem och somnade gott...=)
Upp igår.. fixa sig.. packa ner allt.. åka till Allum köpa blomma till Daniels mamma åka till hans föräldrar få go lunch där.. sen åka hem lämna Daniel åka och köpa fika bröd och åka till Mamma.. ge henne det fina halsbandet.. hon blev jätte glad... fika med mamma sen åka bort till klubbstugan.. byta om och åka till Floda.. dax för match... var en tuff och bitande match.. jag var inte på topp humör.. hade en dålig dag och det gick ut över spelandet.. vi förlorade som vanligt.. och vädret var rent ut sagt för jävligt.. mina händer och handleder var helt nerkylda... snabbt hem... duscha varmt... äta och sen lägga sig!!!
nu skall jag ser klart Big Brother sen sova..=)
puss och God natt=)
(Bild från i Lördags)

Kommentera inlägget här :