Alltså...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. jag måster ju bara yttra mig...
vi hamnade ju hos Mikael och Therese igår för att kika på mellot...
jag var rätt chockad... vad fan hände... dom sämsta bidragen EVER var med... JO Molly nockade alla.. kameltå eller inte men både hennes kläder, hårfärg och sminkning och låt fick både mig och hela sveriges killar att bli galna tror jag.. haha=)
Trodde dock med dom kläderna att det skulle bli en riktig raffig låt... men balladen fick ändå fram det det skulle.. KÄNSLA!!!
Sen tyckte jag Mattias kunde sjungt på Engelska så KANSKE det bidraget hade varit nått... sen var ju självklart Andreas Johnsons låt en av dom bättre så han var ju helt klart värdig vinnare han med.. men nä.. vad händer... en gubbsjuk vidrig jävla ego gubbe som PRATAR sig igenom ett bidrag han går och vinner.. och jag tror det var enbart för att som SÄGER sig HATA Melodifestivalen ändå sitter och kollar på det och ringer och röstar på detta jävla skitbidrag enbart för att göra oss trogna melloälskare vansinniga...!!!
Jo men det klart det är så... folk röstade INTE på det bidraget för att det var bra utan enbart för att reta gallfeber på oss andra som tar det på allvar...!!
Ja... han kom till final men han har då fan inte vunnit... PINSAMT är bara förnamnet... SÄTT alkolås på folk som inte har ett brinnande mellohjärta!!!

För ärligt.. gillar ni inte melllot... TITTA FAN inte på det då.. och sist men inte minst... GE FAN I ATT RÖSTA PÅ
FEL BIDRAG!!!!
Med det sagt... så tackar jag för mig...
Rätt seg idag trots att vi var hemma rätt tidigt igår...
har fått i mig frukost och skall aggressivt sparka upp Daniel nu...han lovade mig att inte sova bort halva dan när jag i morse fick gå ut och hämta han för att han skulle gå och lägga sig när kl var efter 5 på morran!!!
Jävla tonårsfasoner!!!!!!
Skall ju iväg och träffa Madde idag... och sen fika med Marie...=)
Mysigt=)
Ha det gott alla!

Kommentera inlägget här :