Läkarbesök och Visning!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
Jag blir så arg.. för hur mycket jag än försöker intala mig själv att inte få några förhoppningar... så sitter jag ändå där och flyttar in i tankarna!!!
DAMN U WOMEN!!!
Besvikelsen sitter och flåsar mig i örat jag VET DET!!!!
iallafall.. en Big mac ligger i magen och vi har precis varit i Lerum och tittat på denna!
Grymt fin och fräsch!!!
Men 2 kvadrat mindre än det vi har idag och på andra våningen utan hiss..!!
Det är väl det som är negativt... storleken och höjden.. =)
Vi skall ju titta på ett objekt i Gråbo i morgon.. samma mäklare som idag... så´efter dessa två hoppas jag innerligt att något av dom blir VÅRAT!!
Jag orkar som sagt inte mer nu...
Nog om det...
Idag var jag ju hos läkarn....
ja det tog väl inte många sekunder förrän jag satt där och lipa.. men jag har ett sjuhelvetes humör just nu... frustration och oro ...
Vart skall vi bo?..
Har vi råd?
Alla grejer vi måste köpa, Vagn, Säng, skötbord, kläder, stol,
Garviditetspenningen??
Sjukskrivning?
Mitt huvud snurrar av grejer... jag orkar helt enkelt inte.. min kropp tar stryk och det sätter sig på mitt sköra psyke..
så när jag fick åka runt i hela 10min vid vårdcentralen i morse utan att hitta en enda parkering så var jag i princip vid bristningsgränsen redan innan jag kom in till läkaren!
Så det räckte med att beskriva varför man var där för att det skulle brista...
ja jag vet.. jag e klen.. jag e vek.. jag e patetisk som lipar jämt nu med 13 veckor kvar... jag är inte ens i närheten av att må dåligt ännu.. jag vet det.. men jag är förbannat känslig av mig... har alltid haft mycket hormoner i min kropp!!!
Nog om det... hon undersökte mig och märkte att jag hade problem med dom främre fogarna.. och skall ringa sjukgymnast för att få bälte och lite annan hjälp.. hon sjukskrev mig så klart.. men eftersom vi jobbar så knäppt som 6 timmar om dan men får betalt för 8 så visst hon inte hur hon skulle skriva...
jag går ju bara ner till 4 timmar om dan.. men det blir ju egentligen minus 4 på pappret.. men hon kryssade i 1/4 sjukskrivning istället.. vilket jag insåg blir fel närt jag väl kom till jobbet och fick pratat med min chef... fick ju föröska ringa min läkare igen så det inte blir fel till försäkringskassan.. självklart fick jag inte tag på henne och hoppas ju att hon återkommer under dan i morgon då hon inte ringde upp idag!!
Sen på eftermiddan så ringde försäkringskassan för att kolla upp min lön för tydligen hade jag skrivit en summa och min arbetsgivare en annan.. så jag tjänar tydligen mer än vad jag trodde...=)
Sa då även till hon på försäkringskassan angående min sjukskrivning att det skall vara 50 % och inte 25%...
och att jag försöker få tag på min läkare om det...
sen frågade jag även om min graviditetspenning... och då säger hon att jag fått avslag på den... var väl roligt då!!!
Ja.. jag kan ju ompröva det när jag får hem papprerna.. men i värsta fall får jag jobba halvtid nu sen bli helt sjukskriven!!!
ja men det var skönt att bli halvtidssjukskriven nu i allafall...
men trots det så hade jag ändå sammandragningar i slutet av dan innan jag åkte hem idag...
min kropp orkar ju fan inte... JÄVLA meskropp.. det gör mig förbannad.. och mitt humör är åt helvete!!!
Skitsamma.. nu sitter jag i soffan och njuter av kvällen...
Pöss på er!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mia:

Vill inte vara negativ men vet några som de räknar 1/4 sjukskrivning som jobbar heltid men har arbetstidsförkortning pga du ej jobbar 40 timmar veckan..i fk värld är du hemma halv tid ...men det beror helg vilken handläggare du får... Men så du är lite beredd om de säger nej till halv tid.. de har i de två fallen ansett att de redan är hemma två timmar om dagen..men om det blir problem sök på nätet om andra fall ge del motstånd..har själv inte haft några problem med fk halvtid sen juli sen varit mer eller mindre sängliggande sen sep (full sjukskrivning)med rullstol och smärtstillande fick klar tecken direkt. Men ett tips blir du sjukskriven kan man INTE lägga upp jobb, föräldraledigt som man VILL..det fick vi först besked om men nu har vi fått prata med en högre ansvarig och skriftligt att det finns miljoner regler som sätter stop för det..det står ej på deras hemsida då det är individuellt..så kolla dubbel kolla.. jag får inte en spänn vid framtida vabb eller egen sjukskrivning i 3 !!!!!!!!!! År om vi gör fel en enda dag.men min man som jobbat är det inga problem...håller tummen för du blir halvtid sjukskriven utan minsta problem foglossning är inte kul. :(

2:a kommentar, skriven , av Malin Pettersson:

Tack Mia.. jo jag har förstått att man får läsa lite mellan raderna när det kommer till Försäkringskassan men tydligen så vet inte dom om att vi jobbar enbart 6 timmar så det nämner jag inte för dom... skyller nu på att läkaren bara skrev fel.. hoppas att läkaren hör av sig snart så det blir ändrat! =) Lider med dig som haft en sån tuff graviditet.. hoppas du får en ängel till bäbis!! =) Kram

Kommentera inlägget här :