Dagen:)

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Idag har vi inte haft mycket planerat...

Elina somnade sent igår men vaknade ändå redan innan 7... som tur var så var hon trött.. för jag var bannemej som en klubbad säl... gav henne mat och ny blöja och så somnade vi båda om... kl 9 vaknade vi igen... jag var helt död... Hade sånna där konstiga drömmar på morgonen då man inte riktigt vet om man är vaken eller inte.. ja typ.. hjärnan vaknar men inte kroppen.. skit läskigt för jag får alltid för mig att det spökar hemma då... jaja.. upp och äta frukost... Elina fick sin gröt.. sen var det ju dax att sova igen...=) Vid 11 somnade hon och jag slappade i soffan... planerade lunch och gjorde i ordning det... sen vaknade snuttan och hon fick sin lunch...

Glad... sketen.. och mätt...=)

Efter det gick vi ut på en promenad.. men Elina var inte alls på humör... för jag tog på henne overallen.. och den var väl för varm... Nu får det gärna bli minusgrader.. jag är så trött på detta fesljumna väder vi har nu.. det är ju för fan slutet av Nove,ber.. kom igen nu.. ge mig minus och snö..! Det skall ryka ur munnen på en!!!

Jag var så jäkla sugen på att få träna ikväll så jag slängde iväg ett meddelande till min systerson Robin`s flickvän och frågade... hon har ju erbjudit sig .. så jajamensan.. hon kunde.. och Robin hängde ju med... kl 17 var dom här och jag visade alla saker.. sen vid halv 18 så åkte jag och tankade och åkte bort till boxen.. så gott.. 

Var en par wod idag.. jag körde med Madde... kul var det..=)

Efter det var det ju snabbt hem.. Elina var vaken och hade tydligen ont i magen.. fick rapat henne och ha henne i famnen och efter en stund kom det ut ett jäkla lass.. byta på henne sen kunde hon somna gott..

Då kunde man sätta sig en stund och slappna av..

strax efter 20 kom Linda och hämtade dom..=)

Nu har jag fått duschat och ätit kvällsmat.. mums..=)

 

 

 

Kommentera inlägget här :