Måndag...

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;
.. fint väder idag... jag vaknade ju innan snuttan idag.. gick upp gjorde ordning mig sen vaknade skruttisen... alltid med ett leende på läpparna.. lilla gumman..!
 
Upp.. och ta på henne.. ge henne mat.. mig själv mat sen knallade vi bort till Sjukgymnastiken.. och ja.. hon har ju en för kort muskel på ena sidan av nacken.. så nu är det att sträcka ut och träna hennes nacke...
 
verkar som hon har legat så i min mage .. lilla skruttan.. annars såg allt fint ut...=)
 
efter det gick vi hem snabbt och hämta en påse som min kära svärmor fixat med lite Mary Kay broshyrer och prover som jag hade lovat en tant på Apoteket att hon skulle få... hon försökte pracka på mig massa hudvårdsartiklar där inne häromdan och sa då att jag använder inget annat än Mary Kays produkter och förklarade varför... hon blev ju jätte intresserad och fråga om en broshyr.. sa då att jag skulle återkomma med detta och idag var jag inne och lämnade den.. hon jobbade inte men lämnade mitt namn och nummer så får vi se om hon ringer...=)
 
 
Efter detta gick vi bort till Delikatesscafet och där fick jag en gratis kaffe tack vare att jag gillar deras Facebooksida.. satt ute i solen och drack det och snuttan passade på att sova en sväng=)
 
sen så gick vi och köpte ägg och knallade hemåt...
 
då började det gnällas igen.. så jag gav snuttan mat, alvedon och en tuggring och hjälpte henne så mycket jag kunde med att gnugga på hennes tänder...
 
jag gjorde tonfisksallad till lunch och under tiden jag åt så somnade snuttan så nu sover hon..=)
 
Har förberett middagen vilket blir vitlökskyckling i ugnen...
 
kl 17 skall jag träna så jag hoppas Daniel hinner hem tills dess...
 
Inget rep med bandet idag då min farbror är bortrest.. och på Söndag har vi spelning!! =)
 
Nä.. slappa lite i soffan.. får passa på medans hon sover..=)
 

Kommentera inlägget här :